موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-22 ساعت 03:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-23 ساعت 07:00 توسط الهه سابق.)
تبریک میگم آرین عزیز همیشه خوش خبر باشی
حالا هی من میگم نامزدی زوذدتر از ازدواجه، میگن نه.
الان آرین عزیز بعد از 4 روز مدارکش از اداره مهاجرت رفته NVC. ولی کیسهای ازدواجی 2 هفته تا 1.5 ماه طول میکشه تا مدارک از اداره مهاجرت برسه به NVC.
بعدشم 12 روز بعد از اینکه رسیده دست NVC، ایمیل سفارتو گرفته که گفته مدارکشونو گرفتن، ولی کیسهای ازدواجی بعد از تکمیل مدارک در NVC، یک مااااااه طول میکشه تا مدارکو بفرستن سفارت. انگار با چاپار میفرستن!!!!
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-22 ساعت 17:46)shabnam.84 نوشته: آرین جان تبریک میگم. خدا رو شکر پرونده ی شما به سرعت و خوب پیش رفته. راستی بچه ها یه سوال سفارت ابوظبی زودتر وقت میدن برای مصاحبه یا ارمنستان؟ کدوم خلوت تره؟
شبنم جان طبق چیزایی که من اینجا خوندم ارمنستان بخاطر اینکه خلوت تر از انکارا و ابوظبی هست زودتر نوبت مصاحبه میده و جواب کلیرنس رو هم که ایشالا به شما نخوره زودتر میده
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
آرین جان آفیسرها آمریکایی هستند نه ارمنی و فکر نمی کنم که تعصبات رو وارد مصاحبه کنند. بیشترین احتمال اینه که ازت سوال کنند که مثلا خونوادت با این قضیه مشکلی ندارند که با یه دختر ارمنی ازدواج می کنی و اون موقع باید جواب قانع کننده ای براش داشته باشی. ولی باز هم پرس و جو کن و بعد تصمیم بگیر.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-22 ساعت 19:00)girl نوشته: (2012-11-22 ساعت 17:46)shabnam.84 نوشته: آرین جان تبریک میگم. خدا رو شکر پرونده ی شما به سرعت و خوب پیش رفته. راستی بچه ها یه سوال سفارت ابوظبی زودتر وقت میدن برای مصاحبه یا ارمنستان؟ کدوم خلوت تره؟
شبنم جان طبق چیزایی که من اینجا خوندم ارمنستان بخاطر اینکه خلوت تر از انکارا و ابوظبی هست زودتر نوبت مصاحبه میده و جواب کلیرنس رو هم که ایشالا به شما نخوره زودتر میده
ممنون عزیزم.اینجوری باشه که خیلی خوبه. من می خواستم برای ابوظبی اقدام کنم اما حالا یه جستجو میکنم که همه چیز مناسب باشه ارمنستان رو انتخاب کنم
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
2012-11-24 ساعت 10:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-24 ساعت 10:18 توسط melisa.)
نامزد من وكيل گرفت ، اما كارهامون يكم فرق ميكنه ، يه چيزايى كه اينجا مى بينم ، برا ما يه جور ديگه بوده ، ما اصلا چك نداديم ، اما چند روز پيش از سفارت جواب آمد ،case number رو دادن كه چك كنيم براى وقت مصاحبه ، تا آخرِfeb كه نيست، بعدا بايد باز چك كنيم،
من مدارك رو با DHL فرستادم ، ميشه از تو سايتشون چك كرد ، ۴ روزه رسيد به آنكارا ، يه هفته بعد ايميل از سفارت آمد با case number
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم
من تو لیست مدارک برای تشکیل پرونده ویزای نامزدی اینو دیدم ، میخوام بدونم دقیقا چیکار باید بکنم
الان ایران هستم .چون اریجینال خواستن اینو ... جائی باید به ثبت برسونم ، چجوری پست کنم آمریکا ؟ چقد طول میکش برسه؟
نمیشه فکس کنم یا اسکن؟
مرسی ازتون
>>>>>
provide Original statements from you and your fiancee whom you plane to marry within 90 days of her admission and copies of any evidence you wish to submit to establish your mutual intent
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-24 ساعت 12:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-24 ساعت 12:05 توسط الهه سابق.)
ملیسا جان اون چک رو وکیلتون داده نه شما
انجل عزیز در مورد چیزی که نوشتی نمیدونم منظورشون چیه ولی با پست دی اچ ال 4-5 روزه میرسه آمریکا و حتما باید پست کنید و ایمیل و اسکن قبول نمیکنن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
فرق بین ترکیه و ارمنستان به چند ماه میرسه؟
بچه های لاتاری چه ماه هایی از سال مصاحبه دارن؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
راستش نی دونم. اما با چیزایی که تو تاپیک مصاحبه در ارمنستان خوندم گویا مردم اونجا هیچی انگلیسی بلد نیستن. اینم یه مشکل. باید همه چی رو به ارمنی
بنویسی براشون. فکر کنم یک ساعتی طول بکشه بخوام به اون خط بنویسم بازم باید تحقیق کرد. شاید هم همون ابوظبی رو انتخاب کنم. از اکارو باید پرسید. همین هفته که گذشت اونجا مصاحبه داشت
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...