موضوعها: 0
رتبه:
-2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='sayeh_m' pid='463066' dateline='1391824921']
[quote='Arashiv' pid='449225' dateline='1386782469']
[quote='majid7' pid='443018' dateline='1384715333']
[quote='Arashiv' pid='442999' dateline='1384711124']
سلام
دوستان میشه با ویزای توریستی رفت و بعدش از طریق پیدا کردن کار ویزا رو تبدیل کرد؟؟
مهندس کامپیوتر هستم.برنامه نویس
[/quote
سلام دوست گرامی آیا امکان تبدیل ویزاتوریستی به اقامت هست وآیا از هزینه هاش اطلاعی دارید؟؟؟
واگر وکیل ویامشاور خوبی سراغ دارید که بتونه این کار را انجام بده ممنون میشم اگه شماره ای از ایشون به من بدید]
رتبه:
-2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست گرامی آیا امکان تبدیل ویزاتوریستی به اقامت هست وآیا از هزینه هاش اطلاعی دارید؟؟؟
واگر وکیل ویامشاور خوبی سراغ دارید که بتونه این کار را انجام بده ممنون میشم اگه شماره ای از ایشون به من بدید]
نه ويزا توريستی رو نميشه به کار تبديل کرد.
بله امکانش هست...
[/quote]
میشه منظورتون را از امکانش هست ..........:-) بگید از چندتا نقطه چیه؟؟؟؟؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان گلم
دوستان تعدادی سوال دارم ممنون می شم در صورتی که تجربه دارین و می دونین در این جا پاسخ بدید
من 18 سالمه -یک فامیل دور دام یعنی می شه پسر خاله مادرم . ایا می شه از طریق ایشون دعوت نامه گرفت و گرین کارد به من تعلق بگیره برای امریکا یا خیر؟
دوم من از گرین کارد زیاد خوشم نمی یاد چون این خیلی بده که 6 ماه حداکثر بیشتر نباید خارج از امریکا باشی و اگر بیشتر از 1 سال هم شه مشکلات زیادی به وجود بیاد و سوخت گرین کارد
من می خوام بدونم باید چی کار کرد که مثل 2 سال در امریکا زندگی کنم بعد 10 سال مثل ایران بیام دوباره و بعد 1 سال امریکا برم و چند سال باز ایران بدون هیچ مشکلی !؟
لطفا توضیح کامل بدید
سو.م
در مورد سیتی زن شدن هم توضیح بدید که چه شرایطی باید داشته باشه ممنون می شم
باتشکر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
مثل بخوایم سیتیزن کانادا یا امریکا شیم باید چه شرایطی داشته باشیم و باید چه کار کرد ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میخواستم بدونم با استخدام چند نفر برای وب سایتم میتونم بیام امریکا ؟
حداقل هزینه برای زدن یک شرکت برای پشتیبانی یک سایت چقدره ؟
ممنون میشم کسی جواب بده