موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز من نیاز فوری به وکیل دارم لطف میکنید شماره وکیلتون رو که از آشناهاتون هستند تو پیام خصوصی به من بدید؟ تشکر
دوستان اگر وکیل ایرانی میشناسید لطفا معرفی کنید ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي مي دونه يك شعبه سابوي چنده و چقدر ماهانه در آمد داره؟
من از سرچ كردن اينطور متوجه شدم كه با يك سابوي ٤٠٠ هزار دلاري ميشه ماهي ٤ تا ٤/٥ هزار دلار در آمد داشت، كسي اينو تائيد مي كنه؟
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
2014-11-04 ساعت 15:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-04 ساعت 19:59 توسط alireza_guitar.)
[font=Tahoma]مدیران و دوستان با تجربه سلام[/font]
من این 28 صفحه و (کامل) وصفحه های دیگه و قانون ویزای ای تو رو یه کمی خوندم!
حالا میخوام لطفا کمی راهنماییم کنید
بنده 29 سالمه.متاهل(بدون فرزند).کارمند رسمیه دولت(بانک). خواهر و برادرم سیتیزن(تگزاس).پدر مادرم گرین کارتی.خودم از طریق خواهرم سال 2012 اقدام کردم .گروه اف 4
یعنی تقریبا بعد از حدود 10 ساااال دیگه بهم گرین کارت میرسه! اما اون موقع 40 سالمه !
حالا میخوام از طریق ویزای ای تو اقدام کنم که حداقل توی این مدتی که طول میکشه تا بهم گرین کارت برسه ، بتونم توی آمریکا بیزینس راه بندازم
خواهرم فکرش اینه که با پولی که روی هم میزاریم باهم یه رستوران یا کافی شاپ کوچیک راه بندازیم
سوال هایی برام پیش اومده!
توی سفارت مطمئنا آفیسر متوجه میشه که اولا من برای مهاجرت دائم قبلا اقدام کردم! دوما آفیسر متوجه میشه که من این برنامه رو برای رفتن از ایران میخوام !
1: آیا ممکنه کونسولگری بگه به شما به خاطر این موضوع ویزا تعلق نمیگیره؟ یا برعکس داشتن خواهر سیتیزن و راه انداختن بیزینس با اون یه امتیاز محسوب میشه؟
در واقع قصد من واقعا راه انداختن بیزینس و استفاده از این وقت 10 ساله !
راسی از خود وکیل ، آقای کاملی ، توی تلویزیون این مورد رو شنیدم...که گقت: ویزای ای تو بدرد افرادی میخوره که میدونن 10 یا مثلا 14 سال دیگه از طریق خانواده گرین کارت بهشون میرسه!
وکیلی هم که قبلا کارهامون رو انجام داده آمریکایی هست و کار بلد....البته هنوز درباره ویزای ای تو باهاش حرفی نزدیم...
با این تفاسیر و در نظر داشتن اینکه این ویزا تبدیل به گرین کارت نمیشه و مسائل دیگه....
2:آیا این ویزا ارزش اقدام داره برای من؟
و اینکه کل سرمایم با فروش ملک و ماشین شاید 200 یا 300میلون تومن بشه !
و اینکه خواهرم گفته که میتونه کردیت کارت هم بکشه....
ممنون از وقتی که میزارید برای خوندن
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
2014-11-04 ساعت 19:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-05 ساعت 13:39 توسط ParsTrader.)
(2014-11-04 ساعت 18:03)vahid.vp نوشته: (2014-11-04 ساعت 15:16)alireza_guitar نوشته: [font=Tahoma]مدیران و دوستان با تجربه سلام[/font]
من این 28 صفحه و (کامل) وصفحه های دیگه و قانون ویزای ای تو رو یه کمی خوندم!
حالا میخوام لطفا کمی راهنماییم کنید
بنده 29 سالمه.متاهل(بدون فرزند).کارمند رسمیه دولت(بانک). خواهر و برادرم سیتیزن(تگزاس).پدر مادرم گرین کارتی.خودم از طریق خواهرم سال 2012 اقدام کردم .گروه اف 4
یعنی تقریبا بعد از حدود 10 ساااال دیگه بهم گرین کارت میرسه! اما اون موقع 40 سالمه !
حالا میخوام از طریق ویزای ای تو اقدام کنم که حداقل توی این مدتی که طول میکشه تا بهم گرین کارت برسه ، بتونم توی آمریکا بیزینس راه بندازم
خواهرم فکرش اینه که با پولی که روی هم میزاریم باهم یه رستوران یا کافی شاپ کوچیک راه بندازیم
سوال هایی برام پیش اومده!
توی سفارت مطمئنا آفیسر متوجه میشه که اولا من برای مهاجرت دائم قبلا اقدام کردم! دوما آفیسر متوجه میشه که من این برنامه رو برای رفتن از ایران میخوام !
1: آیا ممکنه کونسولگری بگه به شما به خاطر این موضوع ویزا تعلق نمیگیره؟ یا برعکس داشتن خواهر سیتیزن و راه انداختن بیزینس با اون یه امتیاز محسوب میشه؟
در واقع قصد من واقعا راه انداختن بیزینس و استفاده از این وقت 10 ساله !
وکیلی هم که قبلا کارهامون رو انجام داده آمریکایی هست و کار بلد....البته هنوز درباره ویزای ای تو باهاش حرفی نزدیم...
با این تفاسیر و در نظر داشتن اینکه این ویزا تبدیل به گرین کارت نمیشه و مسائل دیگه....
2:آیا این ویزا ارزش اقدام داره برای من؟
و اینکه کل سرمایم با فروش ملک و ماشین شاید 200 یا 300میلون تومن بشه !
و اینکه خواهرم گفته که میتونه کردیت کارت هم بکشه....
ممنون از وقتی که میزارید برای خوندن
به احتمال زیاد با توجه به اینکه پرونده مهاجرتی دارید واجد شرایط این نوع ویزا نیستید . اول با وکیلتون مشورت کنید
وحید جان ؛
اتفاقا دو روز پیش توی تلویزیون آقایی دقیقا این حرف رو زد و گفت: ویزای ای تو به درد کسانی میخوره که می دونن 10 یا 14 سال دیگه به گرین کارت از طریق خانواده میرسن! دقیقا چیزی شبیه به برنامه من. به خاطر همین شد که من پیگیر قضیه شدم
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-05 ساعت 07:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-05 ساعت 08:01 توسط Rock.)
(2014-08-04 ساعت 15:17)بيتا١٣٦٣ نوشته: دوستان كسي مي دونه يك شعبه سابوي چنده و چقدر ماهانه در آمد داره؟
من از سرچ كردن اينطور متوجه شدم كه با يك سابوي ٤٠٠ هزار دلاري ميشه ماهي ٤ تا ٤/٥ هزار دلار در آمد داشت، كسي اينو تائيد مي كنه؟
بیتا جان من هم خیلی وقت پیش در این مورد مطالعه کردم، حق امتیاز و شرایط واگذاری شعب همه در سایتشون هست، اما درآمد شعبه در سایت نیست.ولی حدودا همون قدر و فکر میکنم بیشتر هم باید باشه.
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done