موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-11-08 ساعت 21:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-08 ساعت 21:33 توسط ParsTrader.)
سلام سورن عزیز
در مورد سوال شما باید عرض کنم که شما مثلا می توانید با نشان دادن سند ملک و مغازه و اینکه در ایران پدر و مادرتان و یا خواهر برادرتان هستند بتوانید کارمند ( افیسر ) سفارت را مجاب کنید که به ایران بر می گردید ولی این را بدانید در ویزاهای موقت حرف اول و اخر را کارمند سفارت میزند و خیلی راحت می تواند شما را رد کند
در مورد سایتی که معرفی کردید باید بگویم من قبلا این سایت و دو سایت دیگر را معرفی کرده ام اما اگر ناراحت نمی شوید من فکر می کنم شما علاقه ای ندارید از تجربیات دیگران استفاده کنید وگرنه من این مسایل را قبلا به طور کامل توضیح داده ام فقط نمی دانم شما چرا انقدر با وکلای ایرانی لج هستید ؟
اتفاقن خود وکیلی هم که من با ایشان صحبت کردم همین سایت ها را معرفی کرد و همانطور که قبلا گفتم به من گفت که اصلا کار بیزینس انجام نمی دهند من فکر می کنم با بعضی از سایتهای مشاور ایرانی که خودشان را جای وکیل جا می زنند صحبت کرده اید دو سایت دیگر هم قبلا در این تاپیک معرفی کرده ام که دوباره ادرس انها را در اینجا قرار می دهم
http://www.bizbuysell.com/
http://www.bizben.com/
در مورد کانادا هم باید عرض کنم که اتفاقن سیستم کانادا سیستم حمایتی از شهروندان ان کشور است و اتفاقن سیستم امریکا کاملا سرمایه داری است و حمایت چندانی به نسبت کانادا انجام نمی دهد من فامیل و اشنای زیادی در امریکا دارم که اکثرا می گفتند که اگر شرایط را می دانستیم به جای رفتن به امریکا به کانادا مهاجرت می کردیم و تازه خیلی راحتتر هم میتوانستیم اقامت بگیریم و در مورد دوست پدرتان هم باید بگویم واقعا ان چیزی که من از خواهرم وسایر اشناهایمان در مورد کانادا شنیدم فرق می کند البته بعضی ایرانی ها هنوز دنبال بنزین مجانی و برق مجانی و... و بیمه بازنشستگی مجانی هستند ولی قطعا پدر دوستتان راحت می توانستند برای بازنشستگی خودش اقدام کند همانطور که خواهرم وهمسرش هردو مبلغی ناچیز پرداخت می کنند و بعد از سن 55 سالگی رقم مناسبی در یافت خواهند کرد واز لحاظ بیمه های اجتماعی و کمک هزینه برای افراد بچه دار کانادا به مراتب بهتر از امریکا سرویس می دهد
تنها مشکل کاناد شرایط اب وهوای ان است که البته اب و هوای تورنتو مانند شهرهای پیتزبورگ و بوستون و شیکاگو و دیترویت و... است و اب وهوای ونکوور مانند اب وهوای سیاتل و پورتلند می باشد با این تفاوت که این شهرها در سال 20% تابش افتاب بیشتری دارند
پیشنهادم این است که در مورد رفتن و مقصد خود مطالعه بیشتری نمایید
در پایان باز هم از شما می خواهم اگر اقدام کردید ما را از روند کار خود اگاه نمایید
ارزوی من موفقیت شماست
با تشکر
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-11-09 ساعت 23:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-09 ساعت 23:31 توسط ParsTrader.)
سلام سورن عزیز
در مورد حقوق بازنشستگی کاناد باید بگم یک نوع هست که به تمام کسایی که شهروند ان کشور هستند پرداخت میشه که فقط برای گذارن زندگی هست و کسایی که حق بازنشستگی پرداخت نکردند از این استفاده می کنند اما در صورتی که ماهیانه مبلغ ناچیزی پرداخت کنند با توجه به مبلغ پرداختی و سالهای پرداخت حقوق . مبلغ خوبی دریافت می کنند و ...
در مورد کشورهای دیگر هم باید بگم الان انگلستان با 200 هزار پوند اقامت می دهد که نسبتا سریع هم انجام می شود و کشور سوید هم ویزای تجاری دارد که انهم کارایش سریع انجام می شود و برای شروع سرمایه کمی هم می خواهد البته باید اب وهوای ان هم کنار بیایید
اما در مورد کانادا باید بگویم که من هم گزینه اولم امریکا بود و چون شرایط را دیدم ترجیح دادم که به کانادا فکر کنم ضمن اینکه کشور کانادا نزدیکترین استاندارد زندگی را نسبت به امریکا دارد ضمن اینکه کسانی که بچه دار هستند شرایط فرهنگی ان را بهتر می دانند اما باید بگم که اگر برای شما اب و هوا اهمیت دارد می توانید برای ونکوور اقدام نمایید که البته 400000 دلار سرمایه احتیاج دارد ویا اینکه در جزیره توریستی و بسیار زیبای ویکتوریا بیزینس راه اندازی کنید که به 200000 دلار سرمایه گذاری احتیاج دارد و البته یک خوبی دارد که شما لازم نیست که از اینجا بیزینس خریداری کنید بلکه یک ویزای موقت به شما می دهند که شما به انجا می روید و خودتان شرایط را می بینید و سپس اقدام به خرید بیزینس می کنید سپس برای شما اقامت دایم صادر می شود و بعد از ان اگر از شرایط راضی نبودید حتی می توانید بیزینس خود را بفروشید بعد از سه سال هم که پاسپورت کانادا را گرفتید می توانید یا همانجا بمانید از انجا به امریکا بروید و بدون دغدغه در امریکا بیزینس خود را راه اندازی کنید فقط مطلبی که هست این بود که با یک شرکت درایران صحبت می کردم هزینه جانبی حدود 40000 دلار طلب می کرد که البته معلوم بود رقم بیخودی می خواست و شما اگر بتوانید یک وکیل خودتان مستقیم در کاناد پیدا کنید قطعا این مبلغ بسیار کمتر خواهد بود
در مورد مالیات هم باید بگویم که من نسبتا تحقیقات زیادی در این مورد کرده ام و خلاصه اش این می شود که برای قشر متوسط مالیات در کانادا بیشتر از امریکا میشود که البته با توجه به بیمه های درمانی رایگان و بیمه تکمیلی ارزان قیمت و کمک هزینه های تحصیلی برای فرزندان می شود گفت که خیلی تفاوتی نمی کند در مورد ویکتوریا و ونکوور هم باید بگویم که اب و هوای ان مانند شهر سیاتل است که این شهر در امریکا به خوش اب و هوا بودن معروف است در ویکتوریا هم چون شهر توریستی است در این سالها کاسبی دچار کمی رکود شده و به همین خاطر قیمتها بسیار پایین امده و در اینده قیمتها رشد بسیار زیادی خواهد کرد با گوگل ارث می توانید با زیباییهای این دو شهر اشنا شوید
با ارزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من فقط می خوام خودمو از هر طریقی که شده به خاک آمریکا برسونم
راستش من یه رزمی کار (خداییش) در حد جهانی ام اما با این همه توانایی در کل فقط و فقط 3 بار در مسابقات کاراته آزاد استانی اول شدم،البته سه بار قهرمانیمو تو سه بار شرکت بدست آوردم
راستش من هزار و یک مانع و مشکل تو زندگیم دارم و برای فرار از دست همین موانع و مشکلات باید هر جوری شده خودمو به خاک آمریکا برسونم
من 18 سال سن دارم و فعلا دانش آموز هستم
از لحاظ مالی در وضعیت بسیار بدی ام
از لحاظ ورزشی در سطح بسیار بالایی ام
و دقیقا 6 تا دوست (اینترنتی) آمریکایی (سیتیزن) دارم که 3 تاشون پسر و 3 تاشون دخترن و اگه به کمکشون نیاز داشته باشم می تونم روشون حساب کنم
راستش دوستان من قبل از عضویت تو این سایت هیچ گونه اطلاعاتی در مورد مهاجرت و انواع ویزاها نداشتم اما الان تقریبا یه چیزایی می دونم اما بازم اطلاعاتم خیلی کمه
به همین خاطر چند تا سوال دارم و ممنون می شم اگه جواب بدین
1- من چطور می تونم ویزای O-1 بگیرم در حالی که هیچ مدال کشوری یا جهانی ندارم؟
یعنی برای گرفتن این نوع ویزا فقط مدال شرطه؟
2- یکی از دوستان آمریکاییم می تونه برای گرفتن ویزای توریستی اسپانسر من شه؟
3- اگر تونستم از طریق ویزای توریستی برم آمریکا راهی برای عوض کردن نوع ویزا مثلا به O-1 یا K-1 هست؟
4- ویزاهای O-2,O-3 و K-2,K-3,K-4 چی ان؟
5- گرین کارت چیه و به درد من (با شرایط فعلیم) می خوره؟
6- پناهندگی چیه؟
7- این دعوتنامه دعوتنامه که می گن همون ویزای توریستیه؟
خواهشا جواب دقیق و کامل بدین
با تشکر
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-11-10 ساعت 01:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-10 ساعت 01:21 توسط ParsTrader.)
سلام
من خودم اقدام نکردم اما با 3نفر که شرایط نسبتا خوبی داشتند و دیدم که انها را رد کرده اند برخورد داشتم
کلا در مورد ویزاهای موقتی کارمند سفارت حرف اول و اخر را میزند و الان هم که با توجه به شرایط ما خیلی برای ایرانی ها طاقچه بالا می اندازند در مورد ویزاهای توریستی کانادا هم همین مشکل پیش امد که یکی از حقوق دانان بزرگ ایران در کانادا نامه ای به وزیر مهاجرت کانادا نوشت و از رفتار کارمندان سفارت کانادا اعتراض کرد که بازتاب بسیار وسیعی در رسانه های کانادا داشت و با استقبال خوب ایرانی های مقیم کانادا مواجه شد اما ایرانی های مقیم امریکا با انکه تعدا بیشتری هم هستند خیلی بی بخارند
به هر حال با توجه به تجربیات دیگران و با توجه به اینکه ویزای E2 یکبار ورود است وبا هر بار خروج از امریکا این قضیه تکرار می شود ترجیح دادم خودم را اذیت نکنم ضمن اینکه این ویزا هیچ وقت تبدیل به گرین کارت نمی شود همواره مجبور هستید با پاسپورت ایرانی مسافرت کنید اما در مورد کانادا شرایط خیلی بهتر است و بعد از سه سال شما به راحتی پاسپورت می گیرید و ان وقت برای هر جای دنیا براحتی می توانید اقدام کنید و به راحتی میتوانید به امریکا بروید بیزنس خود را انتخاب کنید سر فرصت ان را خریداری و راه اندازی نمایید به هر حال من خودم با توجه به شرایطی که دیدم واقعا برایم کانادا بهتر است ضمن اینکه اگر یکبار به ونکوور سفر کنید می بینید که از بهترین شهرهای امریکا چیزی کم ندارد و در عوض امنیت بسیار بالایی هم دارد و چون سیستم کانادا مهاجر پذیر است جا افتادن در انجا به مراتب راحتتر از امریکاست بعد از سه سال هم که شما خودتان می توانید انتخاب کنید که کجا بمانید امریکا یا کانادا
فقط اگر در مورد استان بریتیش کلمبیا سوال کردید حتما راجع به هزینه های جانبی ان سوال کنید تا مطمین شوید هزینه های ان معقول است
با ارزوی موفقیت برای شما
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-11-10 ساعت 01:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-13 ساعت 16:43 توسط ParsTrader.)
(2010-11-10 ساعت 01:03)ALP نوشته: با سلام
دوستان من فقط می خوام خودمو از هر طریقی که شده به خاک آمریکا برسونم
راستش من یه رزمی کار (خداییش) در حد جهانی ام اما با این همه توانایی در کل فقط و فقط 3 بار در مسابقات کاراته آزاد استانی اول شدم،البته سه بار قهرمانیمو تو سه بار شرکت بدست آوردم
راستش من هزار و یک مانع و مشکل تو زندگیم دارم و برای فرار از دست همین موانع و مشکلات باید هر جوری شده خودمو به خاک آمریکا برسونم
من 18 سال سن دارم و فعلا دانش آموز هستم
از لحاظ مالی در وضعیت بسیار بدی ام
از لحاظ ورزشی در سطح بسیار بالایی ام
و دقیقا 6 تا دوست (اینترنتی) آمریکایی (سیتیزن) دارم که 3 تاشون پسر و 3 تاشون دخترن و اگه به کمکشون نیاز داشته باشم می تونم روشون حساب کنم
راستش دوستان من قبل از عضویت تو این سایت هیچ گونه اطلاعاتی در مورد مهاجرت و انواع ویزاها نداشتم اما الان تقریبا یه چیزایی می دونم اما بازم اطلاعاتم خیلی کمه
به همین خاطر چند تا سوال دارم و ممنون می شم اگه جواب بدین
1- من چطور می تونم ویزای O-1 بگیرم در حالی که هیچ مدال کشوری یا جهانی ندارم؟
یعنی برای گرفتن این نوع ویزا فقط مدال شرطه؟
2- یکی از دوستان آمریکاییم می تونه برای گرفتن ویزای توریستی اسپانسر من شه؟
3- اگر تونستم از طریق ویزای توریستی برم آمریکا راهی برای عوض کردن نوع ویزا مثلا به O-1 یا K-1 هست؟
4- ویزاهای O-2,O-3 و K-2,K-3,K-4 چی ان؟
5- گرین کارت چیه و به درد من (با شرایط فعلیم) می خوره؟
6- پناهندگی چیه؟
7- این دعوتنامه دعوتنامه که می گن همون ویزای توریستیه؟
خواهشا جواب دقیق و کامل بدین
با تشکر
گرین کارت همون اقامت دایم امریکاست که بعد از 5 سال می تونید سیتیزن بشید در مورد شما بهتر است از EB1 استفاده کنید اتفاقن چند تا از بچه های سایت هم هستند که دنبال ان هستند ویزای توریستی هم با توجه به سن شما به احتمال زیاد نمی دهند ولی برای گرین کارت حتما به رتبه بالا در سطح جهانی احتیاج دارید . فقط معمولا هزینه وکیل و... زیاد می شود تاپیک مخصوص ان را بخوانید شما شرایط خوبی دارید که راحت می توانید گرین کارت بگیرید
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3121
این تاپیک را کامل بخوانید اطلاعات لازم در ان هست