کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
فقط رسیدن به خاک آمریکا!!
دوستان
جواب اداره ویزا رسید.متنش رو میارم تا بعد تحلیلش کنم:
Thank you for contacting us. Your email inquiry to the Department of
State's Business Visa Center email address has been received. Please
read the important information below.

What the Business Visa Center Does

The Business Visa Center program assists businesses and organizations
located in the United States by explaining the visa process to those
companies that have invited current and prospective business travelers
to the United States who are applying for business, B-1, visitor visas.
The Business Visa Center will work with both the companies and the
consular officers, when needed, to communicate information effectively
between U.S businesses and the embassies and consulates worldwide.

Generally, the travel appropriate for a business, B-1, visitor visa
includes travel to consult with business associates, participate in a
scientific, educational, professional or business convention or
conference on specific dates, settle an estate, or negotiate a contract
(this is not an all inclusive list of allowable business-related visitor
visa activities). If a visa applicant has specific questions about
qualifications for a visa, he/she should contact the embassy or
consulate where he/she will apply for the visa.

If your inquiry relates to business, B-1, visitor visa travel, we'll
send an additional reply to your inquiry from the Business Visa Center
(businessvisa@state.gov). Please allow 5 working days for such a reply.
If your reason for getting in touch concerns another type of visa or
travel, please read on.

Items Not Handled by the Business Visa Center

IMPORTANT NOTICE: If the reason for travel relates to the types of
travel listed below, then it will not be handled further by the Business
Visa Center. This means this email is the only reply you will receive
from the Business Visa Center. The information below will tell you how
to get the assistance you need.

Is your company located overseas and your issue relates to business
related travel to the United States? If yes, the U.S. embassy or
consulate where the visa applicant will be applying is in the best
position to respond to any inquiry, or provide information about any
business facilitation program they may have to assist businesses in
their locale, since they handle visa application, processing, and
issuance. You may visit the appropriate embassy's or consulate's
website via
http://travel.state.gov/travel/tips/emba..._1214.html for
additional information on procedures, including how to schedule an
interview appointment, pay fees, and much more.

Are you inquiring about a matter relating to travel to the United States
for someone to work temporarily or be employed in the United States? If
yes, you are seeking to come to the United States as a temporary worker
or for employment in the United States (H, L, O, P, and Q visas), you
must file a petition with DHS/USCIS which must be approved before you
can apply for a visa. While NAFTA workers (TN visa) do not require
petition approval, they are employment related. For more information
about temporary workers and petition approval, visit the USCIS website
at http://uscis.gov/graphics/services/tempb...worker.htm. For
information about temporary worker visas, including treaty
traders/investors (E visas) see the Department of State website at
http://travel.state.gov/visa/temp/types/types_1275.html.

Are you inquiring about a matter relating to travel for a relative or
friend to come to the United States?

or

Is your inquiry related to another type of travel such as student,
exchange visitor, or another purpose of travel?

or

Is your inquiry about immigration to the United States for you, or a
family member or friend, to live in the United States permanently?

The first source of visa information is the Department of State's
website at http://travel.state.gov/visa/visa_1750.html. As always, the
best source for the specifics on the visa process in a particular
geographic region is our embassy or consulate in that locale, as the
decision-making authority for any visa application lies solely with the
consular officer abroad. You may visit the appropriate embassy's or
consulate's website via
http://travel.state.gov/travel/tips/emba..._1214.html for
additional information on procedures, including how to schedule an
interview appointment, pay fees, and much more.

Are you requesting a copy of the "Conferences in the United States"
listing? This listing is internal information which is provided to
embassies and consulates worldwide, and as such, is not available
publicly.

If you have any questions about visa matters not handled by the Business
Visa Center, you may call our Department of State, Visa Services, Public
Inquiries line at 202-663-1225, Monday - Friday, 8:30 am - 5:00 pm EST.
We cannot accept faxed inquiries. If you are located abroad, you may
choose to contact the embassy or consulate where you will apply for your
visa using the website information found at
http://travel.state.gov/travel/tips/emba..._1214.html.

If you need to contact USCIS, visit their website http://uscis.gov
<http://uscis.gov/> . The USCIS toll-free information telephone number
is 1-800-375-5283.

Thank you,

Public Inquiries, Visa Services

U.S. Department of State

گویا ماحصلش اینه که ویزای E-2 به این اداره ربطی نداره.باید بفهمیم بکجا مربوطه تا پیگیری کنیم.هنوز از سفارت آنکارا جوابی نیومده.به محض اومدن اطلاع رسانی میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، eblam ، imankarimi ، محبت
(2010-11-11 ساعت 11:24)leilanosa نوشته:  hi
شما سعی کنید ویزا را بگیرید اگر شرایطشو داشته باشید و بیزینستان هم مطابق با استانداردهای آنها باشد و با این اعتماد به نفستان احتمال موفقیتتان زیاد است .نگران اون 3 ماه هم نباشید به محض ورود میتوانید اعتراض کرده و یا تقاضای تمدید کنید ولی اگر اینجا این کار رو کردید ممکن بهانه ای به دست آنها بدهید که بهتون ویزا ندند.به هر حال شما یا با ترکیه سرو کار دارید یا دبی البته درمورد باکو یا قبرس مطمئن نیستم ولی آلمان هم می توانید بروید .فعلا" گرفتن ویزا مهمتر از بحث در مورد مهلت آن است چون ویزا مهر ورود شما به آمریکا است و طبق قانون ویزای e2 را می توان به دفعات تمدید کرد و نگران خروجتان هم نباشید که آیا این ویزا یک بار ورود است یا نه شما نمیتوانید بیزینستان رابرای یک مدت طولانی رها کنید یا به کارمندتان بسپارید ولی میتوانید تقاضای یک تعطیلات کوتاه مدت را بدهید .
dont worry , keep working & try again

ممنون از ابراز لطف شما لیلای عزیز
ولی به نظر من این مساله جدیتر از این حرفهاست که آدم سرنوشت خودش را به اما و اگر بسپارد.شوخی نیست،پای چندصدهزاردلار سرمایه در میان است!من هم آدمی نیستم که دنبال گرفتن ویزا به هر بها و شرایط خفت بار و خطرناک باشم.اگر حاضر به قبول خفت بودم،الان صاحب میلیاردها سرمایه بودم(باور کنید این را جدی میگویم)یا همان موقع که در کره جنوبی یا اروپا حضور داشتم میرفتم دنبال پناهندگی گرفتن.بار اولم نیست که برای رفتن به کشوری که وضعش هزار بار بهتر از کشور خودمان است،با افسر اداره مهاجرت رودررو میشوم.موقعی که افیسر فنلاندی شروع کرد از من همین سوالات کلیشه ای را پرسیدن،به گفتم خانم عزیز،من در کشور خودم هم جا دارم،هم شغل رده بالایی(من پژوهشگر هستم)دارم،هم احترام و هم خیلی چیزهای دیگر.ولی هرگز به اعتماد کسی خیانت نکرده ام حتی آنهایی که ازشان متنفر بوده ام.من پیش از پایان مدت ویزا به اتریش میروم و بعد هم به ایران برمیگردم.آن خانم ساکت شد و حدود یک دقیقه به چشمان من خیره شد و دیگر چیزی نپرسید.مترجم ایرانی(که با انگلیسی دانستن من از دور خارج شده بود)گفت بعید میداند برایم ویزا صادر شود.من هم گفتم اصلا برایم اهمیتی ندارد.من میخواهم در آنجا یک دوره ببینم،نه آن که دنبال مسایل دیگر باشم.ویزای شنگن هم سروقت صادر شد.من هم در فنلاند جان یک دختر بچه را از غرق شدن نجات دادم(بیچاره یک دختر بیخانمان بود،بقیه هم ایستاده بودند تا تیم نجات بیاید و بربر تماشا میکردند!هرچه از دهانم بیرون آمد نثار جمعیت کردم و توی آب یخ رودخانه قطبی شیرجه رفتم.فقط یک نگاه به نقشه فنلاند کنید و شهر تامپره را پیدا کنید.300 کیلومتر شمال هلسینکی و حدود 1000 کیلومتر بالاتر از مسکو!زمان اوایل اردیبهشت!).تمام عمرم را طبق اعتقادات اومانیستی خودم زندگی کرده ام و الان هم طبق همانها جلو میروم.اگر نشود،فقط معلوم میشود کهThe United States is not for me,that's all
از محبت و دلسوزی شما متشکرم و به داشتن هم میهنانی چون شما افتخار میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Snowman ، eblam ، oghab ، megh-us ، imankarimi ، mani88 ، viona ، محبت ، amirdadash
سلام
حالا سورن عزیز برای کجا می خوای اقدام کنی ؟
گفتم به شما من هم همین مسایل را دیدم و پا پس کشیدم
من خودم با توجه به اینکه شرایط شما را داشتم دیدم کانادا بهتر است اما دوست دارم نظر شما را هم بدانم شاید شما ایده بهتری پیدا کنید
با تشکر
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan ، Soren ، eblam ، محبت
به فرض این که کسی بتونه ویزای توریستی بگیره و وارد خاک آمریکا بشه، و نخواهد دیگه برگرده آیا راهی وجود داره که در اونجا تقاضای گرین کارت کنه؟

آیا دولت آمریکا چنین فردی رو Deport میکنه؟ چون من میدونم که خیلی از دولتهای اروپایی (سوئد، آلمان، نروژ، سوییس) فرد رو Deport نمی‏کنند (اگر مدارکش را بسوزونه و از بین ببره و با اسم و مشخصات جدیدی تقاضای پناهندگی بکنه) بعضی از دوستای من هم به همین شیوه رفتن اروپا. مثلا هواپیمای شیلی را سوار شدند که توقف میانی‏اش در آلمان است و بعد در هنگام پایین آمدن از فرودگاه دوباره سوار هواپیما نشدند.

کسی درباره این که این روش در آمریکا هم جواب میده یا نه، خبری داره (باز هم گفتم به فرض این که گرفتن ویزای توریستی و رسیدن به آمریکا مشکلی نباشه)
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam
hi
اگه غیر قانونی بشید نه تنها دیپورت شده و باید کشور را ترک کنید تا چند سال هم اجازه ورود ندارید ولی اگر شرایط تبدیل ویزا را داشته باشید مثلا" از یک ویزای غیر مهاجرتی به یک ویزای غیر مهاجرتی دیگر تبدیل کنید و اقامت خود را قانونی نگه دارید ولی همونطور که می دانید ویزاهای غیر مهاجرتی به خودی خود به گرین کارت تبدیل نمی شوند به علاوه این تبدیل ویزا هم کار راحتی نیست و مهمتر از همه گرفتن ویزای توریستی است.
پاسخ
(2010-11-11 ساعت 16:45)ashkan58 نوشته:  سلام
من خودم با توجه به اینکه شرایط شما را داشتم دیدم کانادا بهتر است اما دوست دارم نظر شما را هم بدانم شاید شما ایده بهتری پیدا کنید
با تشکر

سلام اشکان عزیز
بنظر من اول باید ته و توی این جریان را درآورد،بعد تصمیم گرفت.خودت که دیدی،حتی یک وکیل مهاجرت هم از جریان خبر نداشت(همانطور که وکیل من نداشت)و حتی این وکلای قلابی ماهواره ای هم گویا ندارند.اصلا حرف E نام یک ویزا بمعنای بیزینسی بودن و عدد 2 تعداد سالهای اعتبار آن است(درست مثل EB-5 که پنج سال سرمایه شما باید تحت مدیریت یک پروژه مهم و در معرض ریسک باشد).حالا E-2 سه ماهه چیزی مثل شترگاوپلنگ است!بنابراین این یا یک دستور سری امنیتی است و جنبه قانونی ندارد(وگرنه وکلای مهاجرت حتما از آن خبر داشتند) یا منظور چیز دیگری است(مثلا چیزی است شبیه همان ویزایی که کانادا برای دیدن و خرید بیزینس میدهد و با ویزای اصلی فرق میکند) و یا پروسه آن برای ایرانیها تابع جریاناتی شده که ما از آنها خبر نداریم.ما قبل از هر کاری باید یک جواب رسمی از نهاد متولی صدور ویزای مزبور بگیریم و ترجیحا یک ایرانی را که E-2 گرفته پیدا کنیم و ببینیم آیا ویزای او هم 3 ماهه و یکبار ورود است یا نه.پیشنهاد میکنم شما به سایت لاوگورو(www.lawguru.com)بروید و همان سوال را این بار با ذکر همان لینک کذایی کنسولگری آمریکا در دبی بکنید(ظاهرا فعلا سهمیه سوال من تکمیل شده).من هم همان سوال را از همان وکیل اوماهایی با ذکر لینک میکنم.کنسولگری سفارت نیست و اصلا دخالتی در این جریانات ندارد که کسی(به خصوص یک ایرانی) برای هر نوع ویزایی یا گرفتن هر اطلاعی به آنجا برود!(پایتخت امارات به اصطلاح متحده ابوظبی است و ویزا آنجا صادر میشود،بخصوص برای ما ایرانیها).ما هم فعلا مدرکی جز همان جمله نداریم که بشود به آن استناد کرد.
اگر با تمام این مقدمات ثابت شد که مساله حقیقت دارد،آنگاه بله،گرفتن ویزای بیزینسی 3 ماهه بدون اجازه خروج و بدون تضمین تمدید،یعنی یک ویزای توریستی صرف،جنون محض است و باید دنبال گزینه های دیگر(از جمله کانادا)رفت.کدام توریست ابلهی،البته بجز شیوخ قمارباز عرب،چنین سرمایه ای را با یک ویزای توریستی به کشور دیگری میبرد؟!
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan ، eblam ، copol_fazaee ، imankarimi
(2010-11-11 ساعت 22:12)Soren نوشته:  
(2010-11-11 ساعت 16:45)ashkan58 نوشته:  سلام
با تشکر

سلام اشکان عزیز
بنظر من اول باید ته و توی این جریان را درآورد،بعد تصمیم گرفت.خودت که دیدی،حتی یک وکیل مهاجرت هم از جریان خبر نداشت(همانطور که وکیل من نداشت)و حتی این وکلای قلابی ماهواره ای هم گویا ندارند.اصلا حرف E نام یک ویزا بمعنای بیزینسی بودن و عدد 2 تعداد سالهای اعتبار آن است(درست مثل EB-5 که پنج سال سرمایه شما باید تحت مدیریت یک پروژه مهم و در معرض ریسک باشد).حالا E-2 سه ماهه چیزی مثل شترگاوپلنگ است!بنابراین این یا یک دستور سری امنیتی است و جنبه قانونی ندارد(وگرنه وکلای مهاجرت حتما از آن خبر داشتند) یا منظور چیز دیگری است(مثلا چیزی است شبیه همان ویزایی که کانادا برای دیدن و خرید بیزینس میدهد و با ویزای اصلی فرق میکند) و یا پروسه آن برای ایرانیها تابع جریاناتی شده که ما از آنها خبر نداریم.ما قبل از هر کاری باید یک جواب رسمی از نهاد متولی صدور ویزای مزبور بگیریم و ترجیحا یک ایرانی را که E-2 گرفته پیدا کنیم و ببینیم آیا ویزای او هم 3 ماهه و یکبار ورود است یا نه.پیشنهاد میکنم شما به سایت لاوگورو(www.lawguru.com)بروید و همان سوال را این بار با ذکر همان لینک کذایی کنسولگری آمریکا در دبی بکنید(ظاهرا فعلا سهمیه سوال من تکمیل شده).من هم همان سوال را از همان وکیل اوماهایی با ذکر لینک میکنم.کنسولگری سفارت نیست و اصلا دخالتی در این جریانات ندارد که کسی(به خصوص یک ایرانی) برای هر نوع ویزایی یا گرفتن هر اطلاعی به آنجا برود!(پایتخت امارات به اصطلاح متحده ابوظبی است و ویزا آنجا صادر میشود،بخصوص برای ما ایرانیها).ما هم فعلا مدرکی جز همان جمله نداریم که بشود به آن استناد کرد.
اگر با تمام این مقدمات ثابت شد که مساله حقیقت دارد،آنگاه بله،گرفتن ویزای بیزینسی 3 ماهه بدون اجازه خروج و بدون تضمین تمدید،یعنی یک ویزای توریستی صرف،جنون محض است و باید دنبال گزینه های دیگر(از جمله کانادا)رفت.کدام توریست ابلهی،البته بجز شیوخ قمارباز عرب،چنین سرمایه ای را با یک ویزای توریستی به کشور دیگری میبرد؟!
موفق باشید

اشکان عزیز
لینک کنسولگری را به حدود 10-12 دفتر مهاجرتی فرستادم.امیدارم جواب دزستی بگیریم.جوابهای دریافتی را شیر خواهم کرد.از سفارت آمریکا در ترکیه جوابی نرسید.تا فردا خدانگهدار.
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، copol_fazaee
سلام
من تازه تصمیم گرفتم برم امریکا برای یک مسافرت 3 ماهه. از طریق ویزا توریستی
یکی از فامیل های دورمون هم اونجاست و حاضر هر کمکی بکنه که من برم
می خوام بدونم اولین قدمی که باید بردارم چیه؟
پاسخ
ShyShyسلام

آقا اشکان ارادتمندم ، من یه مدتی‌ نبودام ، واقعا مطالب جالبی‌ به این تاپیک اضافه شده خیلی‌ لذت بردم . از همهٔ بچه‌ها که تمام سعیشونو برای بالا بردن اطلاع و آگاهئ بقیه می‌کنن سپاس گذارم .

اینهم یه مطالعه کنید ضرر نداره.

http://translate.googleusercontent.com/t...JMIXFddByQ
نامه­ی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعه­ی کوچک من همه­ی این سپاهیان بی سلاح خفته­اند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، mavarfan ، copol_fazaee
می شه لطفا جواب سوال منم بدید....
پاسخ
(2010-11-14 ساعت 09:48)baiad beram نوشته:  می شه لطفا جواب سوال منم بدید....

آخه برادر من!
میخوام برم و باید برم که سوال نیست.چطور میخوای بری،با چه قصدی،چه نوع ویزایی،و بالاتر از همه میخوای برای همیشه بری(مهاجرت)یا میخوای بری و برگردی!هر کدوم اینا هزار راه و ترفند داره.شرایطت(پول،تحصیلات،وضعیت بستگانت تو آمریکا،صلاحیت های شغلیت و...)را بگو،تا شاید بتونیم کمکت کنیم یا لااقل راهنماییت کنند.اینم بگم کاریه که صبر ایوب،ثروت قارون،اعصاب پولادی،مدرک تحصیلی اینشتین،دونستن زبان انگلیسی،تسلط به اینترنت،شانس لوک خوش شانس،عمر نوح و خیلی چیزای دیگه میخواد .وقتیم که موفق بشی،تازه اول کار و از صفر شروع کردنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: baiad beram ، ParsTrader ، eblam ، mavarfan ، amirdadash
چشم . البته من خواهر شما هستم .... 22 سالمه 2 سال هست در شرکت کشتی رانی کار می کنم و لیسانسم رو تا اخر امسال میگیرم.
قصدم مسافرت 3 ماهه به امریکا هست یکی از بستگان دورمان هم 30 ساله در شارلوت زندگی می کنه و حاضر هر کمکی بکنه تا من ویزا غیر مهاجرتی بگیرم
اما نمی دونم ازکجا باید شروع کنم
ممنون از توجه و پاسختان.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، eblam ، Soren ، mavarfan ، copol_fazaee
(2010-11-14 ساعت 14:34)baiad beram نوشته:  چشم . البته من خواهر شما هستم .... 22 سالمه 2 سال هست در شرکت کشتی رانی کار می کنم و لیسانسم رو تا اخر امسال میگیرم.
قصدم مسافرت 3 ماهه به امریکا هست یکی از بستگان دورمان هم 30 ساله در شارلوت زندگی می کنه و حاضر هر کمکی بکنه تا من ویزا غیر مهاجرتی بگیرم
اما نمی دونم ازکجا باید شروع کنم
ممنون از توجه و پاسختان.

سلام خواهرم
تاپیک زیر مخصوص ویزاهای توریستی است چون شما شغل دولتی دارید کارتون شاید یکم راحتتر باشه ولی اگر ازدواج کرده باشید کارتان راحتتر خواهد بود
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3045
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، mavarfan ، copol_fazaee
سلام دوستان
یک دفتر مهاجرتی از کالیفرنیا (چون تاکید کرده متن پاسخش فوق محرمانه است و من نباید آن را پخش کنم ریزش را اینجا نمیتوانم بیاورم) صراحتا نوشته بار اول است چنین چیزی را میبیند و ویزای E-2 معمولا یک ساله است.در آخر هم این را از یک همکار ایرانیش پرسیده (CC کرده) و پاسخ را خواهد فرستاد.حتما پاسخ این یکی را هم خواهم نوشت.
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، mavarfan
اشکان جان من همه تایپیکی که برام فرستادی رو قبلا خواندم . اما بعضی مطلباش خیلی قدیمی یا راجب مهاجرت کاری هست و چون من تازه تصمیم گرفتم کاملا گیج شدم و نمی دونم اولین کاری که باید بکنم چیه؟
و در ضمن متاسفانه من در کشتی رانی خصوصی کار میکنم .
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، ParsTrader ، mavarfan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان