موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سفارت ابوظب از من مدارک خواست و من مدارک را برای سفارت ابوظبی فرستادم و از usvisa-info هم رسید گرفتم، توی usvisa اون Status عوض میشه؟ کسی تجربه داشته؟ کیس من حدود ۶ بار آپدیت شده ولی چیزی تغییر نکرده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی مدارک نفرستاده؟
مدارک را پست کردم ولی بازم خواستن ایمیل کنیم
توی usvisa هم آپدیت نشده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی هست توی مصاحبه ابوظبی شامل ویور شده باشه و آیا توی برگه 221g بهش اعلام کردند یا برگه مجزا دادند؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دو تا سوال پرسیدم برای usvisa و ویور ابوظبی، کسی تجربه داشته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
توی چند هفته گذشته کسی از ابوظبی آپدیت داشته؟ نه ایمیل جواب میدن و نه تلفن و نه آپدیت میکنند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نیچه: این همه حجم بی توجهی بی سابقست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز
خواهرم برای مامانم جهت گرفتن گرین کارت اقدام کرده بود که بالاخره ایمیل زدن و تاریخ مصاحبه رو 13 آگوست (دوشنبه) تو ابوظبی تعیین کردن و من هم با مادرم میرم امارات.
چندتا سوال دارم که خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید:
1. چطوری میشه از National Medical Center تو ابوظبی وقت برای معاینات پزشکی بگیرم؟ میتونم خودم با ایمیل یا تلفن وقت بگیرم؟ اسم پزشک معتمد اونجا چیه؟
2. به نظرتون اگه پنجشنبه 8 آگوست معاینات و آزمایشها رو انجام بدن میشه مثلا یکشنبه 12 آگوست نتیجه اونها رو گرفت که روز بعد ببریم سفارت؟
3. توصیه میکنید برای واکسنها بریم ببینیم هرچی پزشک معتمد گفت رو بزنیم یا الان تو تهران بریم انستیتو پاستور و هر چندتاش که میشه رو بزنیم و کارت واکسن بگیریم؟
4. بر فرض آماده شدن جواب معاینات پزشکی تا روز مصاحبه سفارت, فکر میکنید ویزا رو ظرف چند روز تو پاسپورت چاپ میکنن؟ میخوام بدونم بعد از سفارت برگردیم ایران و مثلا چند هفته بعد پاسپورت رو برای الصاق ویزا ببریم یا چندروزی بعد مصاحبه همونجا منتظر باشیم تا ویزا رو توی پاسپورت بزنن و بعد برگردیم؟
با تشکر فراوان از اطلاعات مفید و راهنماییهاتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
كسي ميدونه Ap چه قدر زمان ميبرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای مصاحبه f2aابوظبی، ترجمه مدارک کافیه؟ یا مهر دادگستری و خارجه هم لازمه؟
اگه ترجمه حدود یکسال پیش انجام شده باشه هنوز معتبره؟