موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان الان يكجا خوندم كه تعطيلات دبي جمعه و شنبه است؟ اين موضوع صحت داره؟ يعني شنبه ها مديكال تعطيله؟ دو به شك افتادم آخه در جايي ديگه نوشته بود كه شنبه ها تعطيل نيست!!!
آخر چي شد شنبه مديكال تعطيل هست با نيست؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بنظر شما اگه دوشنبه عصر مديكال بدم تا سه شنبه امادش ميكنه؟؟؟
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیزم
دوستانی که به جنوب کالیفرنبا پرواز دارن در صورت نیاز کمک با من تماس بگیرن و اگر دنبال کار و بیزینس هستید میتونم کمکتون کنم ( لس انجلس ، ایرواین ، سن دیگو).
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2015-09-20 ساعت 23:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-21 ساعت 18:21 توسط Sam-90.)
دوستي در تاپيك لاتاري سوالي داشت مبني بر اينكه بخاطر شغل نمي تونستند زياد بمونمد در ابوظبي و پرسيدند، اگه ويزا يكضرب شدم سفارت پاسپورت منو مي گيره؟ دوست داشتم تجربه اي كه داشتم و براي ايشون نوشتم را براي تاپيك مربوط بخودمون هم بزارم شايد يك زماني به درد كسي بخوره:
پاسپورت شما را نگه ميداره براي پرينت ويزا.
من ديدم كسي را كه در سفارتي ديگر در جايي ديگر مشكل شما را داشت، ايشون رفتم سفارت ايران فكر مي كنم گفتن پاسپورتم گ م ش د ه و يا همچين چيزي ( البته بهتره كه حقيقت را گفت، اونها خودشون يك راهي جلو پاتون ميزارند احتمالاً) گفته يكپي از پاسشون داشتن و دقيق نمي دونم ديگه چي بخواد ولي سفارت ايران يك برگه بهشون دادن با مهر برجسته كه با اون برگه مي تونست برگرده ايران و اون شخص داد كس ديگه اي پاسشو تهويل بگيره. شما هم ميتونيد امتحان كنيد اگه پاسپورت موقت گرفتيد بديد براتون پيكاپ كنند.( ترجيحاً يه كپي برابر اصل با خودتون ببريد و عكس و شناسنامه و كپيش و از قبل سوال كنيد كه مدارك چي مي خواد براي صدور ويزاي موقت)
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
راستش من تجربه گم شدن پاسپورت رو نداشتم ولی تا اونجایی که میدونم گم شدن پاسپورت مسئله سطحی نیست که به راحتی ازش بگذرند. فقط یک مثال میزنم. پدر من با وجودی که با پاسپورتش از ایران برای یکبار هم خارج نشده بود واقعا پاسپورت رو گم کرد وقتی برای پاسپورت جدید میرفت که اقدام کنه با وجود اینکه پاسپورت قدیمش هم از زمان انقضا هم گذشته بود بهش گفتند که صدور پاسپورت جدید 6 ماه طول میکشه وقتی علت رو جویا شد گفتند وقتی شخصی پاسپورتش رو گم میکنه برای صدور مجدد پلیس از خیلی جاها استعلام میگیره و این زمانبر هست. پس دوست عزیز ادعای گم شدن پاسپورت ممکنه تبعات حقوقی داشته باشه پس توصیه میکنم بیشتر تحقیق کنید.
CR1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-21 ساعت 11:48)Haghighat نوشته: راستش من تجربه گم شدن پاسپورت رو نداشتم ولی تا اونجایی که میدونم گم شدن پاسپورت مسئله سطحی نیست که به راحتی ازش بگذرند. فقط یک مثال میزنم. پدر من با وجودی که با پاسپورتش از ایران برای یکبار هم خارج نشده بود واقعا پاسپورت رو گم کرد وقتی برای پاسپورت جدید میرفت که اقدام کنه با وجود اینکه پاسپورت قدیمش هم از زمان انقضا هم گذشته بود بهش گفتند که صدور پاسپورت جدید ۶ ماه طول میکشه وقتی علت رو جویا شد گفتند وقتی شخصی پاسپورتش رو گم میکنه برای صدور مجدد پلیس از خیلی جاها استعلام میگیره و این زمانبر هست. پس دوست عزیز ادعای گم شدن پاسپورت ممکنه تبعات حقوقی داشته باشه پس توصیه میکنم بیشتر تحقیق کنید.
با سلام
بله کاملا حق با شماست.ولی در مورد این مضوع که شما میخواهید برگردید ایران
یعنی کشور خودتون میشه استثانهایی قائل شد ظاهرا، مثلا اگه تاریخ انقضای پاسپورت تمام هم شده باشه میتونید برگردید ایران ولی کار دیگه ای نمیشه انجام داد. یعنی از یاران نمیشه خارج شد یا کشور دیگه ای سفر کرد.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک : July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-21 ساعت 12:03)Haghighat نوشته: (2015-09-21 ساعت 11:56)armehraboon نوشته: (2015-09-21 ساعت 11:48)Haghighat نوشته: راستش من تجربه گم شدن پاسپورت رو نداشتم ولی تا اونجایی که میدونم گم شدن پاسپورت مسئله سطحی نیست که به راحتی ازش بگذرند. فقط یک مثال میزنم. پدر من با وجودی که با پاسپورتش از ایران برای یکبار هم خارج نشده بود واقعا پاسپورت رو گم کرد وقتی برای پاسپورت جدید میرفت که اقدام کنه با وجود اینکه پاسپورت قدیمش هم از زمان انقضا هم گذشته بود بهش گفتند که صدور پاسپورت جدید ۶ ماه طول میکشه وقتی علت رو جویا شد گفتند وقتی شخصی پاسپورتش رو گم میکنه برای صدور مجدد پلیس از خیلی جاها استعلام میگیره و این زمانبر هست. پس دوست عزیز ادعای گم شدن پاسپورت ممکنه تبعات حقوقی داشته باشه پس توصیه میکنم بیشتر تحقیق کنید.
با سلام
بله کاملا حق با شماست.ولی در مورد این مضوع که شما میخواهید برگردید ایران
یعنی کشور خودتون میشه استثانهایی قائل شد ظاهرا، مثلا اگه تاریخ انقضای پاسپورت تمام هم شده باشه میتونید برگردید ایران ولی کار دیگه ای نمیشه انجام داد. یعنی از یاران نمیشه خارج شد یا کشور دیگه ای سفر کرد.
خب بله.
سفارت ها موظف هستند هر کاری را برای خروج سریع اتباع خودشون از کشور ثالث انجام بدن. ولی مسئله ایشون فرق میکنه! ایشون پاسپورتشون قراره یه ویزای آمریکا بخوره که ادعا میکنه گم شده! و بعدش هم قراره با همین پاسپورت ادعا شده از کشور در زمان دیگری خارج بشوند. من البته از کارهای اداری و حقوقی اینجور مسائل سر در نمیارم ولی منطق حکم میکنه شماره پاسپورت گم شده جایی در سیستم پلیس رکورد بشه تا هر ورود و خروج احتمالی آن کنترل بشه! و اونجاست که ممکنه براشون مشکل پیش بیاد.
بله درسته دقیقا
من هم به نظرم ریسک نکنن بهتره.
ممنون از توضیحی که دادید
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک : July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
حق با شماست دوستان، در مورد صحبتي كه بالا كردم، به نظر من هم خيلي ريسك داره اگه من به جاي ان بودم و مجبور بودم برگردم ميرفتم راستشو مي گفتم، و حتماً اونها خودشون راه مناسبي را پيشنهاد ميدادند، چون بهرحال تو اون شرايط من مجبور به برگشت بودم.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-01 ساعت 08:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-02 ساعت 03:01 توسط Sam-90.)
دوستان من بليطم را از يك سايت ايراني گرفتم كه قيمتهاش خيلي خوب هست به نام: بريم سفر. كام من يك هتل ٤ ستاره با صبحانه براي ٥ شب گرفتم ١٥٠٠٠٠٠ تومن. دوست داشتم با شما هم درميون بزارم شايد شما هم خوشتون بياد. لازم به ذكر است كه تي ثانيه رزرو مي كنيد و بصورت اني واچر ايميل ميشه براتون. چون ما نيمه شب ميرسيم هتل داخل واچر شماره داده بود كه اگر بعد ساعت ٩ شب ميرسيد تماس بگيريد و ما تماس گرفتيم و چندتا سوال پرسيد و گفت براي هتل ايميل دادم و گفتم نيمه شب ميرسيد. راستش خيلي خوشم اومد. خيلي خيلي خوشحال و شوق زده هستم از اينكه همچين سيستمي تو ايران داريم . ❤️(قلب)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه مصاحبه رفته اند ممكنه در مورد خريد سيمكارت راهنمايي دقيق تر داشته باشند؟
و اينكه دستگاه تلفن ايران دبي كارايي داره؟
و همچنين در مورد ترانسفر خواستم دقيق تر بدونم كه رفت و برگشت هتل و مديكال و سفارت را انجام ميده يا براي هر كدام جدا جدا حساب ميكنه؟
و خانم ترانسفر به ما گفت دو روز قبل از پرواز زنگ بزنيد هماهنگ كنيد، آيا رو حرفش حساب كنيم؟ قالمون نمي زاره؟
ببخشيد خيلي سوال كردم