کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مصاحبه - ابوظبی
(2015-09-19 ساعت 09:37)شاپرک نوشته:  وانیا جان مرسی هز عطلاعات ایشالا ویزای یکضرب
شما واکسن هپاتیت رو زده بودی؟

ممنونم عزيزم، بعله من دو نوبت هپاتيت زده بودم!
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، fahi
دوستان الان يكجا خوندم كه تعطيلات دبي جمعه و شنبه است؟ اين موضوع صحت داره؟ يعني شنبه ها مديكال تعطيله؟ دو به شك افتادم آخه در جايي ديگه نوشته بود كه شنبه ها تعطيل نيست!!!
آخر چي شد شنبه مديكال تعطيل هست با نيست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، armehraboon
(2015-09-19 ساعت 20:12)Sam-90 نوشته:  دوستان الان يكجا خوندم كه تعطيلات دبي جمعه و شنبه است؟ اين موضوع صحت داره؟ يعني شنبه ها مديكال تعطيله؟ دو به شك افتادم آخه در جايي ديگه نوشته بود كه شنبه ها تعطيل نيست!!!

جمعه و شنبه سفارت تعطيله
جمعه nmc تعطيله و شنبه بازه ما امروز جوابمون رو گرفتيم كه شنبه بود و باز بود
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Tolu IR ، sib 24 ، armehraboon ، ATYY ، Sam-90 ، Sunlight66
دوستان بنظر شما اگه دوشنبه عصر مديكال بدم تا سه شنبه امادش ميكنه؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR
سلام دوستای عزیزم
دوستانی که به جنوب کالیفرنبا پرواز دارن در صورت نیاز کمک با من تماس بگیرن و اگر دنبال کار و بیزینس هستید میتونم کمکتون کنم ( لس انجلس ، ایرواین ، سن دیگو).
شماره کیس:2015ASx17 > کنسولگری:آنکارا > ارسال فرم: 2014 MAY 21 > کارنت شدن کیس: AUG 12 2014 > مصاحبه: 2 اکتبر 2014 > دریافت ویزا یکضرب > ورود به آمریکا 25 نوامبر
سفرنامه من به ترکیه
سفرنامه من به آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، shangol ، shadoow
(2015-09-19 ساعت 20:53)vania77 نوشته:  
(2015-09-19 ساعت 20:12)Sam-90 نوشته:  دوستان الان يكجا خوندم كه تعطيلات دبي جمعه و شنبه است؟ اين موضوع صحت داره؟ يعني شنبه ها مديكال تعطيله؟ دو به شك افتادم آخه در جايي ديگه نوشته بود كه شنبه ها تعطيل نيست!!!

جمعه و شنبه سفارت تعطيله
جمعه nmc تعطيله و شنبه بازه ما امروز جوابمون رو گرفتيم كه شنبه بود و باز بود

در تاپيك لاتاريها خوندم كه فقط براي جواب دهي بازه و اون روز دكتر سر كيف دل مياد، كسي هست كه شنبه مديكالشو انجام داده باشه؟
پاسخ
دوستي در تاپيك لاتاري سوالي داشت مبني بر اينكه بخاطر شغل نمي تونستند زياد بمونمد در ابوظبي و پرسيدند، اگه ويزا يكضرب شدم سفارت پاسپورت منو مي گيره؟ دوست داشتم تجربه اي كه داشتم و براي ايشون نوشتم را براي تاپيك مربوط بخودمون هم بزارم شايد يك زماني به درد كسي بخوره:
پاسپورت شما را نگه ميداره براي پرينت ويزا.
من ديدم كسي را كه در سفارتي ديگر در جايي ديگر مشكل شما را داشت، ايشون رفتم سفارت ايران فكر مي كنم گفتن پاسپورتم گ م ش د ه و يا همچين چيزي ( البته بهتره كه حقيقت را گفت، اونها خودشون يك راهي جلو پاتون ميزارند احتمالاً) گفته يكپي از پاسشون داشتن و دقيق نمي دونم ديگه چي بخواد ولي سفارت ايران يك برگه بهشون دادن با مهر برجسته كه با اون برگه مي تونست برگرده ايران و اون شخص داد كس ديگه اي پاسشو تهويل بگيره. شما هم ميتونيد امتحان كنيد اگه پاسپورت موقت گرفتيد بديد براتون پيكاپ كنند.( ترجيحاً يه كپي برابر اصل با خودتون ببريد و عكس و شناسنامه و كپيش و از قبل سوال كنيد كه مدارك چي مي خواد براي صدور ويزاي موقت)
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Tolu IR ، shadoow ، barfi1
راستش من تجربه گم شدن پاسپورت رو نداشتم ولی تا اونجایی که میدونم گم شدن پاسپورت مسئله سطحی نیست که به راحتی ازش بگذرند. فقط یک مثال میزنم. پدر من با وجودی که با پاسپورتش از ایران برای یکبار هم خارج نشده بود واقعا پاسپورت رو گم کرد وقتی برای پاسپورت جدید میرفت که اقدام کنه با وجود اینکه پاسپورت قدیمش هم از زمان انقضا هم گذشته بود بهش گفتند که صدور پاسپورت جدید 6 ماه طول میکشه وقتی علت رو جویا شد گفتند وقتی شخصی پاسپورتش رو گم میکنه برای صدور مجدد پلیس از خیلی جاها استعلام میگیره و این زمانبر هست. پس دوست عزیز ادعای گم شدن پاسپورت ممکنه تبعات حقوقی داشته باشه پس توصیه میکنم بیشتر تحقیق کنید.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Tolu IR
(2015-09-21 ساعت 11:48)Haghighat نوشته:  راستش من تجربه گم شدن پاسپورت رو نداشتم ولی تا اونجایی که میدونم گم شدن پاسپورت مسئله سطحی نیست که به راحتی ازش بگذرند. فقط یک مثال میزنم. پدر من با وجودی که با پاسپورتش از ایران برای یکبار هم خارج نشده بود واقعا پاسپورت رو گم کرد وقتی برای پاسپورت جدید میرفت که اقدام کنه با وجود اینکه پاسپورت قدیمش هم از زمان انقضا هم گذشته بود بهش گفتند که صدور پاسپورت جدید ۶ ماه طول میکشه وقتی علت رو جویا شد گفتند وقتی شخصی پاسپورتش رو گم میکنه برای صدور مجدد پلیس از خیلی جاها استعلام میگیره و این زمانبر هست. پس دوست عزیز ادعای گم شدن پاسپورت ممکنه تبعات حقوقی داشته باشه پس توصیه میکنم بیشتر تحقیق کنید.
با سلام

بله کاملا حق با شماست.ولی در مورد این مضوع که شما میخواهید برگردید ایران
یعنی کشور خودتون میشه استثانهایی قائل شد ظاهرا، مثلا اگه تاریخ انقضای پاسپورت تمام هم شده باشه میتونید برگردید ایران ولی کار دیگه ای نمیشه انجام داد. یعنی از یاران نمیشه خارج شد یا کشور دیگه ای سفر کرد.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، Tolu IR
(2015-09-21 ساعت 11:56)armehraboon نوشته:  
(2015-09-21 ساعت 11:48)Haghighat نوشته:  راستش من تجربه گم شدن پاسپورت رو نداشتم ولی تا اونجایی که میدونم گم شدن پاسپورت مسئله سطحی نیست که به راحتی ازش بگذرند. فقط یک مثال میزنم. پدر من با وجودی که با پاسپورتش از ایران برای یکبار هم خارج نشده بود واقعا پاسپورت رو گم کرد وقتی برای پاسپورت جدید میرفت که اقدام کنه با وجود اینکه پاسپورت قدیمش هم از زمان انقضا هم گذشته بود بهش گفتند که صدور پاسپورت جدید ۶ ماه طول میکشه وقتی علت رو جویا شد گفتند وقتی شخصی پاسپورتش رو گم میکنه برای صدور مجدد پلیس از خیلی جاها استعلام میگیره و این زمانبر هست. پس دوست عزیز ادعای گم شدن پاسپورت ممکنه تبعات حقوقی داشته باشه پس توصیه میکنم بیشتر تحقیق کنید.
با سلام

یعنی کشور خودتون میشه استثانهایی قائل شد ظاهرا، مثلا اگه تاریخ انقضای پاسپورت تمام هم شده باشه میتونید برگردید ایران ولی کار دیگه ای نمیشه انجام داد. یعنی از یاران نمیشه خارج شد یا کشور دیگه ای سفر کرد.
خب بله.
سفارت ها موظف هستند هر کاری را برای خروج سریع اتباع خودشون از کشور ثالث انجام بدن. ولی مسئله ایشون فرق میکنه! ایشون پاسپورتشون قراره یه ویزای آمریکا بخوره که ادعا میکنه گم شده! و بعدش هم قراره با همین پاسپورت ادعا شده از کشور در زمان دیگری خارج بشوند. من البته از کارهای اداری و حقوقی اینجور مسائل سر در نمیارم ولی منطق حکم میکنه شماره پاسپورت گم شده جایی در سیستم پلیس رکورد بشه تا هر ورود و خروج احتمالی آن کنترل بشه! و اونجاست که ممکنه براشون مشکل پیش بیاد.
CR1
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Tolu IR
(2015-09-21 ساعت 12:03)Haghighat نوشته:  
(2015-09-21 ساعت 11:56)armehraboon نوشته:  
با سلام

خب بله.
سفارت ها موظف هستند هر کاری را برای خروج سریع اتباع خودشون از کشور ثالث انجام بدن. ولی مسئله ایشون فرق میکنه! ایشون پاسپورتشون قراره یه ویزای آمریکا بخوره که ادعا میکنه گم شده! و بعدش هم قراره با همین پاسپورت ادعا شده از کشور در زمان دیگری خارج بشوند. من البته از کارهای اداری و حقوقی اینجور مسائل سر در نمیارم ولی منطق حکم میکنه شماره پاسپورت گم شده جایی در سیستم پلیس رکورد بشه تا هر ورود و خروج احتمالی آن کنترل بشه! و اونجاست که ممکنه براشون مشکل پیش بیاد.

بله درسته دقیقا
من هم به نظرم ریسک نکنن بهتره.
ممنون از توضیحی که دادید
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013
Approve : Dec 2013
دریافت کیس نامبر : Jan 2014
دریافت اینویس نامبر : Feb 2015
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015
ارسال مدارک نهایی : June 2015
اعلام نقص مدارک :  July 2015
ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015
تکمیل مدارک : Sep 2015
مصاحبه :  (ابوظبی) oct 2015
کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار)
دریافت ویزا: آگوست 2016
ورود به آمریکا : فوریه 2017
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، Haghighat
حق با شماست دوستان، در مورد صحبتي كه بالا كردم، به نظر من هم خيلي ريسك داره اگه من به جاي ان بودم و مجبور بودم برگردم ميرفتم راستشو مي گفتم، و حتماً اونها خودشون راه مناسبي را پيشنهاد ميدادند، چون بهرحال تو اون شرايط من مجبور به برگشت بودم.
پاسخ
تشکر کنندگان: armehraboon ، Tolu IR ، shadoow ، Haghighat
بالاخره نوبت به سفرنامه من هم رسيد
اول از همه از لطف همه اونايي كه بيدريغ ما رو راهنمايي كردن و با پيامهاي پر مهرشون بهم لطف داشتن ممنونم ، دوسال تمام اين سايت در سخت ترين لحظات تنها دلخوشي و لطف دوستان بهترين دلگرمي من بوده
دوستان عزيز با توجه به اينكه همه جور تعطيلاتي افتاده بود درست در حول و حوش مصاحبه من تخمين دقيق تاريخ رفت و برگشت كار خيلي سختي شده بود ، يك نكته اينكه ممكنه تعطيلات مذهبي با تاريخ هايي كه اول هر سال در سفارت اعلام ميشه متفاوت باشه و يكي دو روز جابجا بشه ، مصاحبه من روز يكشنبه ٢٠ سپتامبر ساعت ٨ صبح بود ، و بنابر اين بخاطر مديكال براي چهارشنبه قبلش بليط ٨:٠٠ صبح ماهان رو گرفتم ، همون موقع بود كه فهميدم نزديك تعطيلات عيد قربان هستم و هر كسي در باره تعطيلات يك تاريخي ميداد و از طرفي تاريخ توي سايت سفارت با مال همه فرق داشت!!!! خلاصه بعد از كلي سردرگمي با خانوم ليدر تماس گرفتم كه خوشبختانه همون موقع جلوي سفارت بود و گفت تعطيلات ٢٣تا ٢٦ ...! بنابراين بليط برگشت رو براي٢٢ اوكي كردم ، و بليط رو سيستمي گرفتم كه اگر لازم باشه عقب بندازم چون اگه صدور ويزا سه روز كاري طول ميكشيد ممكن بود مجبور شم تا ٢٧ بمونمSad
بلا فاصله شروع كردم به اماده سازي مدارك كه يك پوشه بزرگ حدود ٢٠٠ صفحه شد كه البته هيچ كدومش لازم نشد ، اين نكته رو اضافه ميكنم كه همسر من در مرحله فرستادن مدارك به nvc همه ي مدارك رو بجز پاسپورت اصل فرستاده بود نه ترجمه! و توي نامه سفارت هم نوشته بود كه همش دريافت شده و فقط از من عكس و مدارك مديكال و پاسپورت و پرينت نامه مصاحبه خواسته بودن
روز سفر رسيد و متاسفانه به علت تاخير يك ساعته پرواز مديكال صبح رو از دست دادم و وقتي به هتل رسيدم يك سيمكارت اتصالات خريدم و با خانوم ليدر براي بعد از ظهر همون روز قرار گذاشتم و به اتفاق ايشون رفتم nmc ، ابتدا عكسها و پاسپورت و نامه سفارت رو از من گرفتن و يك فرم بهم دادن كه پر كنم كه توي اون فرم اطلاعات شخصي من و آدرس و كدپستي من و همسرم و يك شماره تلفن خواسته شده بود ، كارت زرد رو هم با آزمايش آنتي بادي تحويل دادم و خدا رو شكر همه واكسن ها رو قبول كردن چون يكم نگران mmr بودم كه تاريخ تزريق هاش مال شش ماهگي و دو سالگي ام بود !!!Big Grin
از اونجايي كه هم من خيلي خسته بودم هم هنوز خيلي گيج بودم چون تازه رسيده بودم و لحجه سخت هندي رو هم نميفهميدم كلي خوشحال شدم كه با خانم ليدر رفتم و ايشون تند تند همه مراحل رو انجام ميداد و توضيح ميداد الان كجا بايد چه كار كنم ، آزمايش خون ، عكس قفسه سينه ، معاينه چشم ، قد و وزن و ويزيت پزشك ، اون روز دكتر فارسي زبان معروف مرخصي بود و يك خانوم دكتر هندي من رو ويزيت كرد ، كلي سوال پرسيد و معاينه كرد و گفت جواب روز شنبه حاضره...
روز يكشنبه موعود كه دو سال انتظارش رو كشيده بودم رسيد و متاسفانه من روز قبل چنان سرما خورده بودم كه يك بسته كامل دستمال كاغذي رو از خودم جدا نميكرم... ، ساعت ٤:٣٠ آقاي جوان دنبالم اومد و به اتفاق دو همسفر شيرازي نازنين ديگه به سمت ابوظبي حركت كرد ، وقتي اونجا رسيدم خانوم ليدر كه پاكت مديكال رو در دست داشت جلوي صف برام جا گرفته بودWink
ساعتي بعد كه خيلي هم زود گذشت چند مامور اومدن و به ترتيبي كه نشسته بوديم راهنمايي كردن تا با نشون دادن برگه نامه مصاحبه و پاسپورت چند نفر چند نفر وارد بشيم ، بعد از بازرسي بدني و عبور از گيت اونجا وارد سالن شديم كه چشم اندازش همون معروف ترين شمشاد هاي دنيا بود ! بعد از كمي انتظار پنج نفر پنج نفر به سالن بعد از شمشاد ها راهنمايي شديم كه جلوي درش بهمون شماره ميدادن من نفر هشتم بودم ، اين سالن خيلي سرده و مدت زيادي هم كارتون توش طول ميكشه پس جوانب احتياط رو رعايت كنيد ! مدتي منتظر شديم تا شماره ها اعلام شد اين سالن دقيقا شبيه يك سالن بانك هست كه همه رو صندلي ها ( اگر صندلي خالي گير مي اورديم ) نشسته بوديم و وقتي شمارمون اعلام ميشد ميرفتيم جلوي باجه اي كه اعلام كردن، خانم ايراني نسبتا خوش اخلاقي اونجا بود كه پرونده شما رو تكميل ميكرد كه تحويل آفيسر بده ، از من پرسيد :اين پرونده رو كي برات باز كرده ، مدارك اصلي كه پيشش بود رو پس داد ، عكسها و پاسپورت رو گرفت ، از شغل همسرم پرسيد ، شغل خودم رو پرسيد ( با جزئيات ) ، دوباره پرسيد هيچ وقت كار دولتي كردم يا نه ، پرسيد همسرت الان كجاست ، مدارك مديكال رو گرفت ، پرسيد كه آيا بچه دارم يا نه ، آخرين بار كي همسرت اومده و گفت بشينم تا شمارم اعلام شه ، وقتي شماره ام دوباره اعلام شد باجه كناري از همه انگشتها اثر انگشت گرفت و گفت باز بشين تا شماره ات اعلام شه ، هميشه فكر ميكردم اين لحظات خيلي پر استرسه و همينطور هم بود ولي مشكل اصلي من تموم شدن دستمال كاغذي هام بود و سرماي سالن يك جورهايي اين سرما خوردگي بيموقع نذاشت هيچ استرسي رو بفهمم!Tongue
دوستان قبل من يكي بعد اونيكي از اتاق آفيسر مي امدن بيرون و متاسفانه همگي fbi چك شده بودن وقتي شماره ام براي سومين بار ظاهر شد حسابي نا اميد بودم و رفتم تو اتاق آفيسرSad
خانم بسيار مهرباني خوش آمد گفت و گفت دستم رو بزارم روي يك دستگاهي شبيه همون كه اثر انگشت ميگرفت و توضيح داد اين يعني قسم ميخوري كه هر چيزي توي پرونده ات هست و الان ميگي عين حقيقته
ازم پرسيد همسرت الان كجاست كه گفتم تو فلان شهره گفت يعني الان آمريكاست گفتم بله
گفت شغلش چيه و توضيح دادم فلان شركت رو داره كه اتفاقا اسم من رو روي شركتش گذاشته، پرسيد آخرين بار كي ايران اومده گفتم دو سال پيش، پرسيد چند وقته همو نديديد گفتم دو ساله ! و همون لحظه بود كه دستش رفت رو كارت صورتي Rolleyes
ديگه نفهميدم چي شد تا كارت جان صورتي رو بهم داد و گفت سه شنبه يعني پس فردا ويزات حاضر ميشه
ازش تشكر كردم و گفتم امروز تولد همسرمه و خيلي خوشحال ميشه ، اونم لبخند زد و گفت براتون آرزوي خوشبختي ميكنم و خوشحالم از اينكه ويزاتون مشكلي نداره
از اينجا به بعدشم شادي و ذوق و تلفن و خوش گذروني بود Big GrinTongue
پروازم رو يك روز عقب انداختم و هتل رو از طريق همون آژانس رهگشت تو تهران يك شب تمديد كردم و شادي كردم و شادي كردم و شادي...Smile
روز سه شنبه با خانوم ليدر به ابوظبي برگشتم و بعد از رد شدن از همه او مراحل وقتي شماره ام اعلام شد پاسپورت و پاكت زرد رو تحويل گرفتم و حسابي چك كردم كه غلط تايپي نداشته باشه
شادمان و خوشحال برگشتم به وطن!
اميد وارم همتون اين لحظه فوق العاده رو خيلي زود تجربه كنيد
Rolleyes
پ ن : مصاحبه آسون ترين قسمت اين پروسه است !
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Sam-90 ، Tolu IR ، amirsalehish ، aida123 ، shangol ، وحیدی نیا ، armehraboon ، inanna ، shadoow
دوستان من بليطم را از يك سايت ايراني گرفتم كه قيمتهاش خيلي خوب هست به نام: بريم سفر. كام من يك هتل ٤ ستاره با صبحانه براي ٥ شب گرفتم ١٥٠٠٠٠٠ تومن. دوست داشتم با شما هم درميون بزارم شايد شما هم خوشتون بياد. لازم به ذكر است كه تي ثانيه رزرو مي كنيد و بصورت اني واچر ايميل ميشه براتون. چون ما نيمه شب ميرسيم هتل داخل واچر شماره داده بود كه اگر بعد ساعت ٩ شب ميرسيد تماس بگيريد و ما تماس گرفتيم و چندتا سوال پرسيد و گفت براي هتل ايميل دادم و گفتم نيمه شب ميرسيد. راستش خيلي خوشم اومد. خيلي خيلي خوشحال و شوق زده هستم از اينكه همچين سيستمي تو ايران داريم . ❤️(قلب)
پاسخ
تشکر کنندگان: Tolu IR ، amirsalehish ، armehraboon
دوستاني كه مصاحبه رفته اند ممكنه در مورد خريد سيمكارت راهنمايي دقيق تر داشته باشند؟
و اينكه دستگاه تلفن ايران دبي كارايي داره؟
و همچنين در مورد ترانسفر خواستم دقيق تر بدونم كه رفت و برگشت هتل و مديكال و سفارت را انجام ميده يا براي هر كدام جدا جدا حساب ميكنه؟
و خانم ترانسفر به ما گفت دو روز قبل از پرواز زنگ بزنيد هماهنگ كنيد، آيا رو حرفش حساب كنيم؟ قالمون نمي زاره؟
ببخشيد خيلي سوال كردم
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان