2015-10-12 ساعت 14:13
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مصاحبه - ابوظبی
|
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007 ، Tolu IR
2015-10-12 ساعت 22:14
(2015-10-12 ساعت 14:13)Sam-90 نوشته:(2015-10-11 ساعت 11:05)armehraboon نوشته:(2015-10-11 ساعت 09:56)Sam-90 نوشته: دوستان اين پرينت تلفن يا قبض تلفن چيه كه بعضيا بعنوان مدرك داميسيل بردن؟ چجوري ميشه تهيه كرد؟ از کدوم اپراتور هستید؟
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013 Approve : Dec 2013 دریافت کیس نامبر : Jan 2014 دریافت اینویس نامبر : Feb 2015 فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015 فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015 ارسال مدارک نهایی : June 2015 اعلام نقص مدارک : July 2015 ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015 تکمیل مدارک : Sep 2015 مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015 کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار) دریافت ویزا: آگوست 2016 ورود به آمریکا : فوریه 2017 تشکر کنندگان: Tolu IR
2015-10-12 ساعت 23:02
(2015-10-12 ساعت 22:14)armehraboon نوشته:(2015-10-12 ساعت 14:13)Sam-90 نوشته:(2015-10-11 ساعت 11:05)armehraboon نوشته:(2015-10-11 ساعت 09:56)Sam-90 نوشته: دوستان اين پرينت تلفن يا قبض تلفن چيه كه بعضيا بعنوان مدرك داميسيل بردن؟ چجوري ميشه تهيه كرد؟ Straight talk
2015-10-13 ساعت 00:37
(2015-10-12 ساعت 23:02)Sam-90 نوشته:راستش همسر من اپراتور Verizon رو اسنفاده میکنه که اپلیکیشن موبایل مخصوص قبض و ... رو داره.(2015-10-12 ساعت 22:14)armehraboon نوشته:(2015-10-12 ساعت 14:13)Sam-90 نوشته:(2015-10-11 ساعت 11:05)armehraboon نوشته:(2015-10-11 ساعت 09:56)Sam-90 نوشته: دوستان اين پرينت تلفن يا قبض تلفن چيه كه بعضيا بعنوان مدرك داميسيل بردن؟ چجوري ميشه تهيه كرد؟ شما هم فکر کنم به خود اپراتور مراجعه کنید این کار رو براتون انجام بدند.
F2A
Priority Date : 16 Sep. 2013 Approve : Dec 2013 دریافت کیس نامبر : Jan 2014 دریافت اینویس نامبر : Feb 2015 فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr 2015 فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr 2015 ارسال مدارک نهایی : June 2015 اعلام نقص مدارک : July 2015 ارسال مجدد مدارک برای رفع نقص : Aug 2015 تکمیل مدارک : Sep 2015 مصاحبه : (ابوظبی) oct 2015 کلیر شدن : جولای 2016 ( ده ماه انتظار) دریافت ویزا: آگوست 2016 ورود به آمریکا : فوریه 2017
2015-10-13 ساعت 21:11
سلام دوستان
همسر بنده روز 4 نوامبر در ابوظبی مصاحبه دارد اما سند ازدواجمان دست من هست و امکان رفتن به امارات را ندارم (مقیم امریکا هستم) سوالی که از خدمت دوستان داشتم اینه که آیا من میتونم سند ازدواج را مستقیما به سفارت امریکا در ابوظبی ارسال کنم یا میباست هرطور شده به همسرم برسونم با سپاس تشکر کنندگان: Tolu IR
2015-10-13 ساعت 21:24
من با همسرم كه در امريكاست هرروز با وايبر تانگو و صحبت ميكنم پرينت اونها را از طريق موبايلم ميتونم دربيارم آيا براي سفارت مورد قبول هست يا نه
تشکر کنندگان: Tolu IR
2015-10-13 ساعت 21:31
چقدر پروسه شما طولاني شد پس من شانس آوردم كه يكسال و دو ماه طول كشيد والبته اون دوماه بخاطر نقص مداركمون بود كه طول كشيد و گرنه يكساله تمام ميشد.
تشکر کنندگان: Tolu IR
2015-10-13 ساعت 22:06
(2015-10-13 ساعت 21:11)iust_software نوشته: سلام دوستان به بنظر من با توجه به اينكه شما اصل مدرك و قراره بفرستيد به ايران با توجه به اين زمان كم يكم ريسكه بخاطر اينكه كم كم سه هفته طول مي كشه كه برسه دست همسرتون( فكر مي كنم مطالبي كه در مورد ارسال مدارك نوشتم و نخونديد) و از انجايي كه اصل مدرك هستش اگه نرسه واويلا مي شه، پس بفرستيد سفارت و يك پرينت از مشخصات و نامه ي مصاحبه را هم بزاريد روش. تشکر کنندگان: Tolu IR ، iust_software ، Nightsky007 ، armehraboon
2015-10-14 ساعت 07:50
(2015-10-13 ساعت 21:11)iust_software نوشته: سلام دوستان دوست عزيز يك راه ديگه هم هست كه خيلي سريعِ، اون هم فرستادن مدارك از طريق مسافر يا اگه اشنايي داريد كه ميره ايران بهترين راه اين هست در غير اين صورت بفرستيد سفارت، تا بره سفارت دبي حدود دو هفته طول مي كشه. تشکر کنندگان: armehraboon ، Tolu IR
2015-10-14 ساعت 16:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-15 ساعت 10:49 توسط Nightsky007.)
نوبت به سفرنامه من رسید بنا بر وظیفه ای که به دوستان و انجمن داشتم سعی میکنم شرح وقایع کامل انجام بدم تا از خاطراتم پاک نشده
قسمت اول مقدمه بنده از اول کارم یکم پیچیده بود چه ارسال مدارک وچه مشکلات بعدی که برامون پیش اومد از جهتی که زمانی که مدارکمون ارسال کردیم 20 روز بعد اپرو شدیم و بعد نامه ارسالی یکی از پرداخت های اولیه برگشت خورد از ایران و مشکلاتی برامون پیش اومد تا اینکه بعدش خوردیم به عقبگرد بزرگ که تو هیچ دوره ای هم اینجوری نبود بدشانسی بود واقعا بدشانسی بود و بعد پرداخت های اخری همون 120 و 325 هم که 3 4 ماه نه جوابی برای تکمیل یا ناقصی پرونده نمیدادند تازه کارنت هم بودیم2 ماه از کارنتمون گذشته بود هر 10روز تماس داشتیم میگفتند ریونشده فرم دی اس 260 مگه میشه 3 4 ماه پس چیکار میکردند!! یجور هایی معلق بودیم این قسمت زیاد ادامه نمیدم میرم سر اصل ماجرا مراحل قبل مصاحبه من سه هفته قبل وقت سفارتم رفتم انسیتو پاستور یعنی بعد اینکه NVC سریع گفت تکمیله و بعد یکهفته بعد هم وقت داد برای سه هفته جلوترپس وقت زیادی نداشتم روز بعد ایمیل رفتم سراغ واکسن ها وکارت زرد که بگیرم دو سال قبلش کارت زرد گرفته بودم منتها به دلیل تعویض پاسپورت مجبور به عوض کردن کارت زرد شدم والبته براحتی گرفتم تنها واکسن های که نیازشدو زدم کزاز و انفولانزا بود و تست ابله هم که همون دو سال قبل داشتم نیازی نبود همه رو وارد کردند دوباره اینقدر مهر زده بودند تو این کارت که دیگه جا نداشت بعد اینکه کارت واکسن گرفتم دنبال گرفتن تور و بلیط هواپیما بودم نکته مهمی که وجود داشت پرواز باید سیستمی میگرفتم که موقع برگشت با کمترین هزینه بشه تغییر داد مثلا 100 تومن ولی اگه چارتی بگیری 300 درهم حداقل شارژت میکنند اگه تازه بهت لطف کنند عوض کنند ولی خوب منم چارتر گرفتم بزرگترین اشتباه تو این مرحله همین بودو کار گرفتن ویزا همون اژانس انجام داد یک ویزای 14 روز معمولی گرفت هتل هم سمت ایستگاه رقه متاسفانه بیشترهتل ها انگار این نایت کلاپ ها رو دارند اگه داشتند سعی کنید طبقات اخر بگیرید خیلی سروصدا زیاده قطعا به مشکل میخورید از ساعت 10 میزنند تا ساعت 2 3 صبح پس حتما با این مشکل جدی برخورد کنید هتل های بالای 3 ستاره هم 10 درهم شبی مالیات میگرند ازتون حواستون باشه بنده دبی از این جهت انتخاب کردم که هم ارزونتراز ابوظبی بود و هم مراکز تجاری هم زیادتر داشت ولی مستقیم میتونستید هتل و بلیط برای ابوظبی بگیرید یکم هزینه ها بالاتر درمیاد نکته که وجود داشت تواین قسمت اینکه پس هم بلیط سیستمس ماهان باشه و هم هتل جایی یگیرید که نزدیک مترو باشه مثلا سمت های رقه بگیرید خوبه هم دسترسی محلی خوبی دارید به مراکز خرید و... هم مترو و بقیه موارد اتاق هم طبقات اخرهتل باشه روز پرواز روز پرواز زودتر رفته بودم تا کارها سروقت انجام بشه و براساس پیش بینی خودم ساعت پرواز صبح گرفته بودم که تا ظهر برسم کلینیک کارهای ازمایش انجام بدم چون میخورد به یک روزتعطیلی جمعه نمیخواستم اما اگر پیش بیاد یا جواب مصاحبه دیربشه اینم بگم که قبلش به کلینیک NMC ایمیل زده بودم اونا هم سریع جواب داده بودند منتهات میگفتن شما مثلا سه روز قبل مصاحبه بیا که برای من مقدور نبود یا گفته بودن درصورتی که سریعتر بخوای جواب یکروزه اماده بشه باید بشتر پول پرداخت کنید بگذریم ساعت پرواز شد متاسفانه این قسمت ماجرا دیگه غیرقابل پیشبینی بود خورد به تاخیر حالا منم تمام برنامه ریزی هام بهم خورده بود اتفاقا یکی از بچه های انجمن هم بصورت اتفاقی اونجا دیدم البته قبلش تو انجمن بهشون پیغام داده بودم قرار بود هماهنگ کینم اگه تو یه پرواز باشیم باهم بریم کلینیک که تا روز پرواز وقت نشد با ایشون تماسی بگیرم ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد نزدیک های ظهر بود رسیدم اولین کاری کردم رفتم هتل و اتاق گرفتم اینجا بود که فراموش کردم سیم کارت بگیریم دوتا مزیت داشت یکیش شماره تماسی که تو کیلینیک میخواستند شماره خودتو میدادی و دیگری هم اینترنت میتونستی استفاده کنی چون بدترین چیزی که وجود داشت این بود که هتل های اونجا برای اینترنت خیلی زیاد هزینه شارژمیکردند اصلا رایگان نبود که!!!بقیه هزینه ها هم کاملا شخصی ومتغییر هست شما باتوجه به برنامه ریزی کردید میتونید خرج کنید. سیم کارت اتصالات قیمتش 35 درهم بود با ویزا و پاسپورت به راحتی میتونستید تهیه کنید که این سیم کارت یک مقداری شارژ اولیه داشت درحد 2 دقیقه حرف زدن داخلی و کارت های شارژ هم 25 50 100 درهمی بود میتونستید یه شارژ 25 درهمی بگیرید و یک تعرفه استفاده نامحدود از شبکه های اجتماعی با کد *170#135*55# بزنید استفاده کنیدروزی دو درهم کم میکنه تعرفه های دیگه هم بود درصورت نیاز بگید که من از همه تعرفه ها عکس گرفتم تو انجمن اتچ کنم استفاده کنید هزینه اینترنت واقعا گرون بود یک کارت نقره ای مترو هم بگیرید که براتون ارزونتر دربیاد خواستید جایی برید تقریبا به همه جا با مترو دسترسی دارید تاکسی ها بغیر تاکسی های فرودگاه همشون ورودی 5 درهم هست مثلا از هتل تا فرودگاه از ما 12 درهم گرفتن هتل هم رقه بود نکته که وجود داشتبیشترپروازها ترمینال 1 و3 هستند و این دو ترمینال هم ایستگاه مترو وجود داره حتی اگه کسی هم دنبال شما نمیاد میتونید به هرنقطه ای در دبی دست پیدا کنید DHLدر قسمت ترمینال 2 هست البته اون ترمینال دوم هم ایستگاه مترو داره ولی خیلی دورتره به نسبت این دو پس اگر لازم شد تشریف بیارید ترمینال برای گرفتن نامه که با دی اچ ال از امریکا فرستاده شده حواستون باشه روز اول تو دبی بعد رسیدن چون پرواز دیرشد ومجبور شدم بعد ازظهربرم کلینیک همون روز تو کلینیک خانم لیدر هم با اون دوست عزیز وانیا خانم اومده بودند من از قبل اینکه برم با لیدر هم صحبت کرده بودم ومنو شناختن سریع ایشون واقعا خانم خوبی بودند حتی من که باهاشون هماهنگ نکرده بودم بیام دنبال کارهای منم بودند تو کلینیک و راهنمایی میکردند حتی اخرسر هم گفتن جواب ازمایش رایگان برام میگیرند روز مصاحبه میارند کارها بصورت معمول جلو رفت اونروز دکتر شوکلا نبود بجاش دکتر خانمه مهربونه سونیتا بود همه کارها بخوبی پیش رفت و هیچ واکسنی هم احتیاج نشد همون 520 درهم شد و گفتن جواب سروقت اماده میشه نکته ای درمورد کیلینیک درمورد محل کلینیک بگم که دقیقا وقتی از خروجی 3 ایستگاه ابولهیل بیرون میاید روبروی درخروجی تابلوش دیده میشه میتونید پیدا کنید و وقتی میخواید وارد بیمارستان بشید باید برید طبقه medical و قسمت اطلاعات که اونجا فرمی میدهند که هم فارسی نوشته شده هم انگلیسی ادرسی از ایران و امریکا و مشخصات فردی ازتون میخواهند به همراه نامه مصاحبه و 5 قطعه عکس که اندازه و ابعادشم براشون مهم نبود من 5 در 5 برده بودم درمورد اقایون هم چک کامل میشند حواسشون باشه منظورم چی هست.اول از همه قد ووزن و چشم معاینه کلی کردند وبعد هم عکس ریه و بعد هم ازمایش خون بود وبعدهم خانم دکتر معاینه و سوالات پرسیدند درنهایت همون چک که میگم بود تمام سوالاتی هم که خانم سونیتا میپرسه به انگلیسی هست ولی به شما کاغذی هم میده که تو اون کاغذ فارسی نوشته شده پس نگران نباشید سوال ها به فارسی هم جلوتو هست بیشتر درمورد سوابق مریضی بیماری ها ... بود یک پرانتز اینجا بازمیکنم برای توضیح درمورد خانم لیدر دوستان عزیز شما اگه خودتون بخواهید بروید به ابوظبی قطعا هزینه اش کم درنمیاد با یک حساب کتاب ساده میتونید به این نتیجه برسید که خانم لیدر واقعا منصفانه میگره من نمیخوام اینجا براشون تبلیغ کنم ولی وقتی شما رفتید دیدیدکه هزینه رفت و برگشتتون بیشتر از 100 درهم درمیاد متوجه منظورم میشید که هزینه ایشون واقعا منصفانه هست و اگه تعدادتون بیشتر باشه کمتر هم میگیره واون همه استرس صبح مصاحبه هم وجود نداره که ایا برسید سروفت یا اتوبوس باشه میدونید دیگه سر صبح زمانی که میخواهید برید ایستگاه الغبیبه متروی وجود نداره باید حداقل 20 درهم بدید از هتل تا اونجا درکل به صرف بود ایشون هم تو کلینیک وهم تو خود جلو سفارت کمک میکردند پس قرار شد روزمصاحبه خانم لیدربیاند دنبال من و دوست عزیز وانیا خانم ادامه داستان هم بزودی
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳ Approve :27 NOV ۲۰۱۳ دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴ دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵ فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵ فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵ ارسال مدارک نهایی : Feb 2015 تکمیل مدارک:2015 Aug 27 مصاحبه : Sep ۲۰۱۵ دریافت یک ضرب ویزا تشکر کنندگان: amirsalehish ، Tolu IR ، hamidoo_b ، shadoow ، armehraboon ، Sam-90 ، مینز ، Roo
2015-10-14 ساعت 22:08
مرسي از توضيحاتي كه داديد لطفاً اسم خانم ليدر و شماره اش را بفرماييد تا براي مديكال و سفارت باهاشون صحبت كنم و در ضمن آدرس ايميل مديكال را هم بدهيد و اينكه حتماً بايد از قبل وقت بگيريم؟ ممنون از راهنمايتون
تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007 ، Tolu IR
2015-10-14 ساعت 23:29
(2015-10-14 ساعت 22:08)aghigh125 نوشته: مرسي از توضيحاتي كه داديد لطفاً اسم خانم ليدر و شماره اش را بفرماييد تا براي مديكال و سفارت باهاشون صحبت كنم و در ضمن آدرس ايميل مديكال را هم بدهيد و اينكه حتماً بايد از قبل وقت بگيريم؟ ممنون از راهنمايتون خواهش میکنم بزودی مابقی سفرنامه هم مینویسم شماره خانم لیدر براتون پیغام میکنم ادرس ایمیل appointmentdeiradxb@nmc.ae در هرصورت چه شما ایمیل بزنی چه بدون ایمیل کلینیک تشریف برید کارتون انجام میدهند مشکلی نیست
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳ Approve :27 NOV ۲۰۱۳ دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴ دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵ فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵ فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵ ارسال مدارک نهایی : Feb 2015 تکمیل مدارک:2015 Aug 27 مصاحبه : Sep ۲۰۱۵ دریافت یک ضرب ویزا تشکر کنندگان: Sam-90 ، armehraboon ، Tolu IR
2015-10-15 ساعت 01:15
مرسي از پاسختتون ، من شنيده بودم تاكسي از دبي به ابوظبي ٤٠٠ درهم ميگيره البته اگر كسي تنها باشه حتماً شما چهار نفر بوديد كه ١٠٠ درهم براتون افتاده ؟ لطفاً هر چه زودتر قسمت دوم سفرنامه را بنويسيد . تا از تجربياتتون استفاده كنيم.
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Tolu IR
2015-10-15 ساعت 01:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-15 ساعت 02:13 توسط Nightsky007.)
قسمت دوم سفرنامه
به دلیل اینکه دوستمون sam وقت مصاحبه اش نزدیک هست ودرخواست دوستمون این قسمت سریعتر توضیح میدم جواب سوال دوستمون aghigh بله همینطوره یک دوستی از فرودگاه اومده بود مستقیم سفارت 500 درهم شارژش کرده بودند شب روز اول تو دبی و روز دوم بعد کلینیک رفتم یک سیم کارت از نزدیکترین فروشگاه خریدم برگشتم به دنیای ارتباطات و اینترنت شب اول تو هتل بد گذشت با اینکه طبقه سوم بودیم بازهم صدای نایت کلاب میومد از خیلی ازاردهنده بود باورکنید اصلا نمیشد بخوابید به راحتی از این قسمت دیگه آزاد بودم تا روز مصاحبه گشت و گذاری انجام بدم رفتم یکم با مناطق بیشتر آشنا بشم و نکته ای که وجود داشت تو اکثر مال ها اینترنت بود و رایگان هم میتونستید وصل بشید ولی بعضی از مال ها ازتون شماره تماس میخواست که رمز براتون اس ام اس کنه اینجاست که اون سیم کارت که میخرید باز کارامد میشد این هم بگم این تورهایی که مخصوصا ایرانی ها میذاشتند خیلی خیلی گرونتراز چیزی که خودتون بخواهید بروید زمان میگذشت و به روز مصاحبه نزدیکتر میشدم قبلش توضیح میدم که همون دوروز بعدی با چنتا دوست ایرانی هم آشنا شدم که میخواستند امریکا بروند ولی با ویزاهای متفاوت مثل تحصیلی البته یکی از دوستانی که باهاشون آشنا شدم با ویزای تحصیلی میرفت نکته ای که درمورد ایشون وجود داشت که اصلا سفارت به نداشتن نمره زبان گیر نداده بود و راحت ویزا گرفته بودند برای مقطع لیسانس و دیگری هم ویزا مهاجرتی داشت منتها پاسپورتشو گم کرده بود دوباره مجبور شده بود یک سری مدارک با خودش بیاره ازاول ویزا بگیره بگذریم از این قسمت ها ما ازشانس بدی که مثل همیشه همراهمون بود میخوردیم به 5 روز تعطیلی امارات و سفارت!!!!! پس از روز مصاحبه کلا دوروز وقت بود که ویزا بگیریم وگرنه یا باید میموندیم یک هفته یا برمیگشتیم دوباره میومدیم!!!اگه میخواستیم بمونیم ممکن بود با مشکل مدت زمان ویزا مواجه بشیم از یه طرف و اگر هم سفارت پاسپورت میگرفت چاره ای هم نداشتیم باید میموندیم دیگه!!!فکرکنم اگه به این قسمت برمیخوردیم باید جریمه میدادیم روز قبل مصاحبه من با خانم لیدر تماس گرفتم ودرمورد گرفتن جواب آزمایش ازشون سوال کردم و زمانی که صبح میخواستن تشریف بیارند ایشون هم گفتند مشکلی نیست گرفتند وصبح ساعت حدود 5 دنبال من میان روز مصاحبه شب قبلش مگه خوابم میبرد از استرس بلاخره فکرکنم دو سه ساعتی خوابیدم ساعت 4 بود صدای زنگ بیدارم کرد و یک دوش گرفتم و خودمو آماده کردم مدارک چک کردم همراهم باشه درست سر وقت خانم لیدر اومدند با ماشین فوردشون که فکرکنم 7 8 نفری میتونستند سوار کنند تازه فهمیدم با خیلی های دیگه هم هماهنگ کردند از جمله یک خانواده که برنده لاتاری بودند و یک خانم اقایی که از طریق برادرشون براشون اقدام شده بود بعدمدت زمان طولانی 12 سال که نوبتشون شده بود و یک مورد دیگه هم خانم واقایی بودند که ازطریق نامزدی اقدام شده بود براشون و .... سر وقت سوارشدیم به سمت ابوظبی راهی شدیم حدود 1.5 ساعت توراه بودیم تا به شهر ابوظبی رسیدیم جز نفرات اول بودیم که رسیدیم سفارت سفارت امریکا تو ابوظبی واقعا زیبا بود ساختمون مثلثی شکل و حیاطی که دوستان درموردش قبلا هم توضیح داده بودند دیده میشد نشستیم رو صندلی که وجود داشت یک صف قسمت ویزاهای مهاجرتی بود ویک صف هم غیر مهاجرتی با نزدیک شدن به ساعت 8 تعداد نفراتی که برای سفارت میومدند بیشتر میشد بعضی از ایرانی ها میخواستند بی صف بیان جلو اینجا بود خانم لیدر باهاشون برخورد میکرد!!!بعضی از ما ایرانی ها دیدید فکرمیکنید زرنگی هست اینجورکاراها ببخشید اینجوری میگم ولی واقعیته راس ساعت مامور جلو در اومد گفت نامه هارو آماده کنید وجالب اینجا بود که خانمی هم که با بچه اومده بود زودتر کارشو راه انداخت خیلی به این چیزا اهمین میدهند رفتیم جلوی باجه نامه ها نشون دادیم فرستادن داخل برای چک این قسمت اگه کیف ویاموبایل همراهتون بود نمیذاشتن داخل ببرید ولی به پوشه و این چیزا کار نداشتند میشد برد ما کیف و وسایل گذاشتیم داخل ماشین خانم لیدر ایشون قرار بود تا اخرین نفر منتظر بمونند وهمه رو برگردونند بعد چکاپ رفتیم داخل سالن و نشستیم یه مدت زمان کوتاهی اونجا بودم که 5 نفر به 5 نفر میفرستادند به همون ساختمون اصلی بعد اینکه وارد ساختمون اصلی شدیم همون اول به ما شماره دادند وبراساس همون شماره پذیرش میشدیم داخل ساختمان اصلی 12 باجه وجود داشت که چنتای اخر فقط مهاجرتی بودند و بقیه غیر مهاجرتی بودند تابلویی وجود داشت که شماره ها روش نمایش داده میشد و راهنمایی به باجه ها میکرد من نفر 10 بودم 10 نفرجلو هم همراه های خودمون بودند درحقیقت خانم لیدرهم نذاشت کسی جلوی ما بیاد!!صدای میکروفن بعضی باجه ها بازبود میشد فهمید چی میگند ولی خوب من حواسم زیاد نبود فقط به کیس خودم فکرمیکردم ولی یادم هست تو یک ساعتی که وایسادم تا صدام کنند حدود 200 غیر مهاجرتی مصاحبه شدند کارمندهای سفارت کارشون درست انجام میدادندوسریع تو سفارت با بقیه دوستان هم آشنا شدیم ازجمله خانم و اقای که فرزندشون براشون اقدام کرده بود و...و ایرانی های که برای ویزاهای غیر مهاجرتی اقدام کرده بودند نمیخوام دیگه اونارو توضیح بدم زیاد میشه نوشته ها وشاید سخت باشه برای دوستان خوندنش سه تا باجه مهاجرتی کارمیکرد سه تا خانم که فکرکنم ایرانی هم بودند اینجور که خانم لیدر البته بما گفتند و باجه اخر هم فقط کارش گرفتن اثر انگشت بود که هم مهاجرتی ها میگرفت و هم غیر مهاجرتی ها لحظه مصاحبه نوبت من شد از گروهی که بودیم من نفراخر بودم افتادم به یکی از خانم هایی که میگفتن خیلی جدی برخورد میکنه من رفتم بلاخره درابتدا جواب ازمایش و نامه مصاحبه گرفت و دو قطعه عکس 5x5 ودرنهایت پاسپورت ولی عکس ریه نگرفت قسمت سوال رسید اولین سوالی کرد این بود فرم کی پرکرده؟ شغلت دولتی یا خصوصی؟ بعد خانمت کجاست؟ اسپانسر کیه وکجاست؟ همزمان هم تایپ میکرد اطلاعاتی که میدادم شایدم چک میکرد میدیدم این برگه نواقصی که تو قسمت انکارا عکسشو گذاشتم خودم رو پرونده من گذاشت فکرکردم پس کار تمومه نواقصی دارم حتما خوردم به مشکل هزارجور فکر خیال ادمه داستان بزودی
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳ Approve :27 NOV ۲۰۱۳ دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴ دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵ فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵ فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵ ارسال مدارک نهایی : Feb 2015 تکمیل مدارک:2015 Aug 27 مصاحبه : Sep ۲۰۱۵ دریافت یک ضرب ویزا تشکر کنندگان: Sam-90 ، mohammadlove ، Tolu IR ، amirsalehish ، shadoow ، aida123 ، مینز ، Roo
2015-10-15 ساعت 12:11
عالی توضیح دادید، سپاس فراوان
ما منتظر ادامه داستان هستیم
F2A
PD: 17Jul 2014 اپروو: 11Dec 2014 کیس نامبر (ابوظبی):13Feb 2015 مصاحبه:.2016 Feb 1 نتیجه AP دوخطی:13 سپتامبر OR: اکتبر 19 کلیر: 20 اکتبر آنهايی که میروند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین میشوند. یک هفته مانده میگریند و یک روز مانده به این فکر میکنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود.و آنهايی که میمانند، میمانند تا شاید وطن را جایی برای ماندن کنند. تشکر کنندگان: shadoow ، Nightsky007 ، Tolu IR
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان