موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-13 ساعت 02:32)sepideh jan نوشته: (2013-08-20 ساعت 09:07)saba.m نوشته: (2013-08-16 ساعت 00:00)مریم.هندی نوشته: (2008-12-31 ساعت 09:15)Neda2000 نوشته: برای نوشتن سفرنامه و شرح مصاحبه ویزای نامزدی و ازدواج خود در ابوظبی از این تاپیک استفاده کنید.
سلام به همگی
کیس من ویزای ازدواج هستش و از اونجایی ایرادی که از من گرفتن و تو هیچ سفرنام های ندیدم لازم دونستم سفر ناممو براتون بنویسم
من 7 سال ازدواج کردم توی این 7 سال اکثرا تنها بودم وشوهرم مدام در رفت و امد بود از 12 ماه سال فقط 2 یا 3 ماه ایران بود از مصیبتای این تنهایی ,سرکوفت خوانوادم ,پس کی میری؟چرا تورو نمیبره؟حتمن اونجا زن دیگه ای داره و کلا دردسر یه زن جوون و تنها تو تهران که بگذریم شبهای خیلی سختی رو به تنهایی گذروندم,بگذریم ..2 سال پیش شو هرم سیتیزن شد و همون موقع برای من اقدام کرد و برگشت ایران تا کارای من درست بشه و با هم برگردیم آمریکا .بالاخره بعد از یک سال و نیم ..یک ماه پیش وقت سفارت من بود .رفتم دوبی (هتل مسکو) روز سفارتم یه ماشین در بست گرفتم که منو ببره سفارت منتظر بمونه و منو برگردونه به مبلغ 400 درهم البته عرفش همینه
تقریبا مطمئن بودم که بهم ویزا میدن چون مدارکم کامل کامل بود ولی از بد شانسیم مصاحبم افتاد به یه افیسر آمریکایی خیلی بد قلق و به همین یکسال و نیمی که شوهرم آمریکا نبوده گیر داد و گفت شوهر شما باید زمانی که شما میایید مصاحبه توی آمریکا باشه و تکزای 2 سال گذشترو ازم خواسثه و این یعنی دوباره 6-7 ماه تنهایی و انتظار عذاب اور
خلاصه دست از پا دراز تر برگشتم و شوهرم تا 10 روز دیگه میره آمریکا
اگر شرایطتون شبیه من سعی کنید همسرتون قبل از اینکه برید مصاحبه حتمن برگرده آمریکا یعنی وقتی شما میرید مصاحبه اون آمریکا باشه و شما مدارکی مبنی بر سکونت اون توی آمریکا همراتون باشه مثل اجاره نامچه قانونی یا سند خونه ثو آمریکا یا تایییدیه محل کار فعلیشیا هر چیز دیگه ای که ثابت کنید توی آمریکا سکونت داره.تا بلای من سر شما هم نیاد .
یعنی سیتیزن بودن کافی نیست باید اونجا زندگی دائم داشته باشه
خیلی افسرده ام برام دعا کنید
امیدوارم سفر نامم مفید واقع بشه چون تایپ فارسیم ضعیفه و برای نوشتنش خیلی زحمت کشیدم D:
سلام دوست عزیز
واقعا متاسف شدم ولی ایشالا به زودی همه چی درست میشه جای نگرانی نیست پروسه مهاجرت ازین پیچ و خم ها زیاد داره که همه دوستان گرفتارشن امید به خدا خیلی راحت همه چی درست میشه موضوعی که برای شما مطرح کردن برای همه پرونده های مهاجرتی خانوادگی صدق می کنه و برای بعضی از دوستان اتفاق افتاده فلسفه شونم اینه که کسی که برای شما اقدام میکنه باید ساکن آمریکا باشه تا شما رو هم بخواد ببره پیش خودشون در غیر اینصورت که جای دیگه ای می تونید زندگی کنین
موفق باشید
سلام مریم جون،نگران نبلش درست میشه!مرسی تجربتو به ما گفتی عزیزم!من شرایطم مثل شماست عزیزم واین تنهاییو از اول عروسیمون وتولد پسرم کوچولوم تحمل کردم.یعنی شوهر شما دوباره چند ماه باید بمونه تا ببره شما رو؟تکسو چطوری باید تهیه کنه این مدتی که نبوده؟
سلام دوستان.بالاخره منم مصاحبه رفتم. نمی خواهم تکراری بشه. مدیکال رو که تو ان ام سی انحام دادم 425 درهم جون همه واکسنهامو زده بودم. اینجا ار همه بهتره. با مترو برید ایستگاه ابوهیل پیاده بشید خروجی 3 رو بیاید بیرون کلینیک رو می بینید.
روز مصاحبه هم ار قبل با ملیکا هماهنگ کردیم با نفری 125 درهم مارو برد.6:30 دم سفارت بودیم. 8 گذشته بود رفتیم تو. من نفر دوم بودم. اول مدارک رو گرفتند. بعد انگشت نگاری. بعد پرداخت 240 دلار و بعد هم مصاحبه. نامزدم رو داخل سفارت راه دادن ولی برای مصاحبه آقایی که مصاحبه می کرد بهش گفت بیرون باشه. ازم راجع به کارم پرسید. چجوری آشنا شدید؟بعدش چی شد؟ آیا قبلا نامزد یا مزدوج بودی؟نامزدت چی؟نامزدت اونجا چکار می کنه؟... بیشتر راجع به نامزدم پرسید. کارش و دانشگاهش.ولی اصلا مدارک اثبات نامزدی نخواست. فقط مدارک اصلی رو گرفت. آخرش هم یه برگه آبی داد و گفت از یک هفته دیگه این سایتو چک کن معمولا 2-3 ماه طول می کشه.
ساعت 9:30 هم از سفارت اومدیم بیرون.
2 تا خانم هم که کیسشون نامزدی بود در جا ویزا رو گرفتن.
منم چون کارم دولتی بود کلیرنس خوردم.
مختصر نوشتم چون همش تکراریه ولی اگه سوالی بود در خدمتم.
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میشه یه نفر اینجا آدرس سایت ابوظبی رو بده؟کیس ازدواج
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آدرس خانم ملیکا رو از کجا باید بیدا کرد چطور باید باهاش تماس گرفت لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-16 ساعت 01:08)melina123 نوشته: آدرس خانم ملیکا رو از کجا باید بیدا کرد چطور باید باهاش تماس گرفت لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز این شماره خانم ملیکا هست .
0557388634
0567889083
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
سلام alsha جان خوش امدي به سايت.تايپك كليرنس برو اونجا بچه ها شرايط شما رو دارن. و اگه لطف كني به سفرنامه بنويسي خيلي خوب ميشه.كي اقدام كرده بودي؟و چه سوالاي پرسين ازتون.
امضای سانازی كه نام كاربريش شده baba manam sanaz
CR1 ازدواجى
receipt number: 20dec2012
approv : 5dec 2013!!
14jan2014:دريافت كيس نامبر
completed on: 21feb 2014!!
3apr 2014 :گرفتن وقت مصاحبه
20may2014:مصاحبه
سفارت انكارا
ويزاي يك و نيم ضرب 30may!
رتبه: