موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، من ٢٧ oct دبي مصاحبه داوم، ميشه اينهايي كه اخيرا دبي مصاحبه داشتن برا كيس نامزدي سريع جواب بدن چه هزينه هايي داشته؟ كجا بايد پرداخت بشه و روز مصاحبه دقيق چه مداركي بردين؟ خيلي ممنون ميشم يكي زود جواب بده بهم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میشه راهنمای کنید دز مورد هزینه k1 دیرای نامزدی در ابوضبی من خودم وقت سفارت گرفتم 260 $ پرداخت کردم ووبسایت سفارت میگه باید 350$که 140$تو بانک و 210 تو سفارت پرداخت کنم میشه یکی راهنمای کنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش میکنم.بله خودمون وقت گرفتیم و ایمیلی که از سفارت اومد بهمون گفت وقت بگیرین و مدارکی که بالا نوشتم رو همراهتون بیارین و بهمون اعلام کنین که کی وقت گرفتین.من 15 می که میشه 26 اردیبهشت وقت مصاحبه داشتم.درواقع اولین روزی که بعد ایمیل وقت میداد همین بود.حدود یک ماه بعد از ایمیل سفارت.
[/quote]
سلام ببخشيد چقدر از زماني كه اپروو شديد طول كشيد تا كيس نامبرتون بياد؟من ٢٢سپتامبر اپروو شدم الان يكماهه منتظر ايميل از nvcهستم.?
خودمم بهشون ايميل زدم دوسه روز پيش،ولي جواب ندادند.
نوع ويزا:نامزديk1
تاريخ ارسال مدرك:اگست ٢٠١٦
تاريخ مصاحبه:١٠ژانويه ٢٠١٧
تاريخ ورود:فوريه ٢٠١٧
تاريخ ازدواج:فوريه٢٠١٧
ارسال مدارك براي گرين كارت:مي ٢٠١٧
تاريخ انگشت نگاري: ٢٣ جون ٢٠١٧
دريافت نامه مصاحبه:اگست ٢٠١٧
دريافت مجوز كار و سفر:سپتامبر٢٠١٧
مصاحبه:٢٦سپتامبردريافت گرين كارت:يكهفته بعد از مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-22 ساعت 10:01)s.div نوشته: (2016-10-21 ساعت 12:47)negarak62 نوشته: خواهش میکنم.بله خودمون وقت گرفتیم و ایمیلی که از سفارت اومد بهمون گفت وقت بگیرین و مدارکی که بالا نوشتم رو همراهتون بیارین و بهمون اعلام کنین که کی وقت گرفتین.من 15 می که میشه 26 اردیبهشت وقت مصاحبه داشتم.درواقع اولین روزی که بعد ایمیل وقت میداد همین بود.حدود یک ماه بعد از ایمیل سفارت.
سلام ببخشيد چقدر از زماني كه اپروو شديد طول كشيد تا كيس نامبرتون بياد؟من ٢٢سپتامبر اپروو شدم الان يكماهه منتظر ايميل از nvcهستم.?
خودمم بهشون ايميل زدم دوسه روز پيش،ولي جواب ندادند.
سلام.برای کیس ما از تاریخ اپروو تا نامه nvc حدود 2 هفته طول کشید.البته ویزای من نامزدی ه و برای ازدواجی طولانی تره.نمیدونم شما نامزدی هستی یا ازدواجی.
[/quote]
ممنونم.کیس ما هم نامزدیه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
من دو ماه بيش وقت مصاحبه داشتم ، يك كاغذ مالياتي اسپانسر كم بود ، برگه سفيد گرفتم ، بالاي برگه نوشته برو توي سايت ايس ، وضعيتت را تايپ كن ، اين كار را كردم ، و برگه هاي پست را بهم داده ، ولي توي همان برگه سفيد نوشته تو سايت چك كن ،. هنوز اپديت نشده ، و تو مرحله پروسه است حالا نميدانم مداركم را از طريق دفتر هواپيمائي بفرستم ، يا منتظر عوض شدن سايت باشم ، ممنون مي شوم اگر ميدانيد بگوئيد ،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-22 ساعت 13:56)ya30 نوشته: (2016-10-22 ساعت 12:19)s.div نوشته: (2016-10-22 ساعت 10:26)negarak62 نوشته: سلام.برای کیس ما از تاریخ اپروو تا نامه nvc حدود 2 هفته طول کشید.البته ویزای من نامزدی ه و برای ازدواجی طولانی تره.نمیدونم شما نامزدی هستی یا ازدواجی.
ممنونم.کیس ما هم نامزدیه.
عزیزم نگران نباش.اپروو اولیه مدارک ما یکسال طول کشید .فقط nvc 2 هفته ای جواب داد.کیس ها با هم فرق میکنن.
من بعد از دو هفته با nvc تماس گرفتم و وقت مصاحبه همسرمو تلفني بهم گفتن كه ٢٠ روز بعد از تماسم بود، به نظر من ريسك نكنين و حتما باهاشون تماس بگيرين
[/quote]
مرسی عزیزم از راهنماییت. ما تلفنی موفق نشدیم تماس بگیریم .من دوبار ایمیل زدم و الان منتظر جواب ایمیلام هستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي هست كه منتظر اعلام وقت مصاحبه اوظبي باشه؟ (ويزاي ازدواجي)
الان حدود 85 روز شده و ازشون خبري نيست.