موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،همسرم تو سانفرانسیسکو یک اتاق پیدا کرده ۶۰۰ دلار که به زوج کرایه میده و حاضر شده برای مدت ۱ ماه بهمون کرایه بده(ما ۲ ماه دیگه میخواهیم انجا باشیم) حالا اون طرف کپی پاسپورت خودشو فرستاده کپی پاسپورت ما را هم خواسته واسه بستن قرارداد و اینجور که بوش میاد باید پول را هم قبل رفتن بهش بدیم،من یک کمی دودل هستم آیا همین جوریه قرار داد بستن؟میترسم پول را بدیم و وقتی رفتیم سرمون کلاه رفته باشه نظر شما چیه دوستان؟ هیچ ایرانی نیست که برای ۱ ماه اتاق به ما کرایه بده از دوستان ؟
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به شما دوست گرامی و ممنون از پاسخی که دادید.
این اتاق که من پیدا کردم و فرناز هم گفت، تو محله 98 hill way avenue, San Francisco, California,United States 94117 قرار داره. از عکسهایی که در وب سایت easyroommate.com گذاشته اینطور به نظر میاد که خونه خیلی تمیز و شیکه.
این خانم گفته که از وکیلشون میخواد که قرار داد اجاره رو آماده کنه تا در صورتی که ما با شرایطش موافق بودیم اونوقت پول رو از طریق بانک western union به حسابش واریز کنیم.
از طرفی خود این خانم گفته که چون موضوع پول در میونه، اسکن پاسپورتش رو برای ما میفرسته تا ما خیالمون راحت باشه.
حالا من نمیدونم این اتاق در این محل با این قیمت مناسب هست یا نه؟
از طرفی نمیدونم که پول رو به حسابش واریز کنیم یا نه، یا اگه قبول نکنه که پول رو همونجا بهش بدیم چیکار کنیم؟
ممنون میشم اگه در این مورد ما رو راهنمایی کنین
روز خوبی داشته باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
600 تا، سن فرانسیسکو یه خونه شیک یه خانم 29 ساله محکم کاری با وکیل به احتمال خیلی زیاد کلاهبرداریه
آدم پروفشنال تو sf میشناسم که خونه رو شیر می کنن اما معمولا با دوستانشون این کار رو میکنن تو بقیه شهر ها اینجوری نیست اما جو sf اینطوریه
رنج قیمتم برای یه اتاق 1000 تا حساب کن
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزیز . من میخوام برم سن خوزه آیا کسی هست که اونجا باشه و کمی اطلاعات در مورد اجاره خونه به من بده . فققققققققط اطلاعات .
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
به عنوان شخصی گه حدودا 3 ماه هست که امده ام و از نزدیک شاهد خیلی چیز ها بوده ام چه در شیکاگو و چه در هیوستن که هر دو شهر مملو از ادم و ایرانی جماعت می باشد
یک توصیه برادرانه می کنم
خواهشن از حضوری چه برسد به اعتماد اینترنتی به افرادی که خود را دیلر و یا وکیل معرفی می کنند خواهش می کنم بپرهیزید چخ امریکایی باشد
چه ایرانی
به خصوص ایرانی
نمی دانم چرا بعضی ازهم وطنان عزیز ما در خارج از ایران به خصوص امریکا مواقعی که یک ادم تازه واردمی بینند سعی دارند به هر نحوی که شده حداقل 2000تا 3000 دلار از ان طرف بکشند
بچه ها اینجا خانه را می توانید پیدا کنید و بگیرید همه جا امریکا
هیچ مشکلی نیست
فقط کافی در 3 تا 2 هفته اول به هتل بروید که هتل ارزان قیمت هم پیدا می شود و یا خانه دوست و یا فامیل که ان را نیز پیش نهاد نمیکنم چون خودم سختی خانه اشنا را کشیدم . هتل بهترین گزینه می باشد و در طول این مدت با خیال راحت بگردید و منزل دلخواه خودتان را پیدا کنید
و ببخشید اگر راحت واقعیت را گفتم
حقیقت کمی در اینجا تلخ است
آواز دهل از دور خوش است
پس خواهشن در خصوص شهری که قصد دارید به انجا سفر کنید بیشتر تحقیقات کنید
در صورتی هم که کسی سوال و یا کمکی خواست در خصوص انتخاب شهرزندگیش در امریکا و یا همین شهر هیوستن که من الان در ان ساکن هستم با پیام خصوصی در خدمت هستم
موفق و موید و پیروز باشید
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
از توصیه دوستانتون بی نهایت ممنونم، ما چون فعلا فقط میخوایم بیایم گرین کارت را بگیریم و برگردیم میخواستیم کمتر خرج کرده باشیم دوست عزیز چون ما الان تو مالزی در حال درس خوندن هستیم و با خیلی واقعیت ها در مورد ایرانی ها آشنا هستیم واسه همین فکر کردیم میشه به سایت های آمریکایی اعتماد کنیم که حسابی روشنمون کردید و ما را با تجارب خوبتون آشنا کردید ،واقعا و از صمیم قلب از وقتی که میگذارید و محبتی که میکنید ممنونم امیدوارم نتیجه این محبت ها و کمک هاتون را هر چه زودتر ببینید،باز هم ممنون
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من چون یک نفرم و برای کم شدن هزینه تصمیم دارم که یک اتاق اجاره کنم نه یک خانه یا آپارتمان . از دوستانی که تجربه دارند درخواست اطلاعات در مورد قوانین همخانه بودن و یا اینکه چه مواردی رو با مواظب باشیم .در سان خوزه کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز؛
می خواستم بپرسم کسی میدونه کرایه یک آپارتمان 1 خوابه یا studio اونم مبله تو ارواین چنده؟ البته برای 2 ماه.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-27 ساعت 18:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-27 ساعت 18:48 توسط California.)
(2011-08-27 ساعت 12:02)prsk نوشته: سلام دوستان عزیز؛
می خواستم بپرسم کسی میدونه کرایه یک آپارتمان 1 خوابه یا studio اونم مبله تو ارواین چنده؟ البته برای 2 ماه.
بنده هم همین سوال را دارم ضمن اینکه دوستان کدوم بخش تو لس آنجلس را پیشنهاد میکنند واسه دو ماه مجرد هستم نه پول زیادی دارم نه حال و حوصله گنگستر بازی و محله های گتو را دارم
از بچه های مهاجر سرا چی ؟ میشه همخونه پیدا کرد؟
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-27 ساعت 18:47)California نوشته: (2011-08-27 ساعت 12:02)prsk نوشته: سلام دوستان عزیز؛
بنده هم همین سوال را دارم ضمن اینکه دوستان کدوم بخش تو لس آنجلس را پیشنهاد میکنند واسه دو ماه مجرد هستم نه پول زیادی دارم نه حال و حوصله گنگستر بازی و محله های گتو را دارم
از بچه های مهاجر سرا چی ؟ میشه همخونه پیدا کرد؟
یک تاپیک خوب در این زمینه داریم
هم خانه در امریکا
با ارزوی موفقیت برای شما
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مهاجرسرا هیچ کس ساکرامنتو ساکن نیست ؟ در باره محله های خوبش , وضعیت کار و هزینه ها اگر اطلاعات بدین عالی میشه!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
حداقل در باره ایر واین کمی صحبت کنید. محله هاش- قیمت آپارتمانهاش-مدارسش و کارو....