کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام. من هفته قبل فرمهای سری اول رو ارسال کردم. الان میتونم برا واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی اقدام کنم؟

تشکر کنندگان:
(2010-06-03 ساعت 17:25)upm2006 نوشته:  سلام. من هفته قبل فرمهای سری اول رو ارسال کردم. الان میتونم برا واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی اقدام کنم؟

واکسیناسیون بله ولی آزمایشات پزشکی در ایران قابل انجام نیست. هرجا مصاحبه دارید همونجا
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: upm2006 ، R.F
(2010-06-03 ساعت 10:06)nima_moz نوشته:  
(2010-06-02 ساعت 22:37)sam_hash نوشته:  [quote='samira t' pid='54308' dateline='1275497376']
سلام من یه جا این سوال رو پرسیدم کسی جواب نداد. من تازه هفته پیش رفتم پاستور برای گرفتن کارت واکسن زرد رنگی که در همه پست ها بهش اشاره شده. ولی به من یه برگه سفید دادن که اسم همه واکسن ها و مهرهای لازم رو هم زدن. آیا این همونه؟

تا همین یکماه پیش که خود من رفتم کارت زرد رنگ می دادن. اینی که شما میگین چیز جدیدیه. از خودشون پیگیری کنین.
درضمن این کارتی که ما گرفتیم هم همچین چیزی بیشتر از یه برگه با چندتا مهر نیست. فقط مقواییه!

نه من تجریش نرفتم.همون میدان پاستور رفتم بهشون هم گفتم که بین المللی می خوام و می خوام برای سفارت آمریکا ببرم بالای برگه هم نوشته requiref for u.s immigrant visa applicants . ولی برای اطمینان یه بار دیگه میرم.

دوست عزیز شما احتمالا پاستور تجریش رفتین درسته؟اون موفع که شما رفتین کارت زرد رنگ تموم شده بود .من هم رفتم واکسن زدم تموم کردن و کارت سفید به من دادن ولی فرداش رفتم کارت زرد اورده بودن.شما هم برو کارت زرد بگیر.اون کارت سفید بین المللی نیستShy
(2010-06-02 ساعت 21:19)samira t نوشته:  سلام من یه جا این سوال رو پرسیدم کسی جواب نداد. من تازه هفته پیش رفتم پاستور برای گرفتن کارت واکسن زرد رنگی که در همه پست ها بهش اشاره شده. ولی به من یه برگه سفید دادن که اسم همه واکسن ها و مهرهای لازم رو هم زدن. آیا این همونه؟

خیر شما باید برید کارت زرد رنگ بکیرید.کارت سفید کارت بین المللی نیست.الان دارن .فقط پاستون هم با خودتون به همراه کارت سفید ببرید
تشکر کنندگان:
من 3 ماه پیش واکسن هپاتیت ب و کزاز را زدم در پاستور آیا باید دوباره بزنم ؟

آیا باید کارت را بین المللی کنم ؟

در ضمن کارت کزاز را گم کردم حال چکارکنم ؟؟؟

هپاتیت ب دوره کامل را زدم .
تشکر کنندگان:
دوستان سعی کنید واکسن الکی نزنید. واکسن بی مورد و بیش از حد ضرر داره. اگر واکسن قبلا تزریق کردین سعی کنید قانعشون کنید که زدید. در نهایت آزمایش آنتی بادی میتونه سند موثقی باشه.
تشکر کنندگان: farzad101 ، Kaveh792004
سلام دوستان واز راهنماييهاي ارزشمندتون ممنون
سوالم اينه كه ايا روز معاينه بايد به عمل زيبايي بيني كه 8 سال پيش انجام دادم يا مثلا"عمل ليزيك چشم كه اونم 6 سال پيش بود بايد اشاره اي كرد يا نيازي نيست؟
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان:
(2010-06-04 ساعت 14:46)بنيتا نوشته:  سلام دوستان واز راهنماييهاي ارزشمندتون ممنون
سوالم اينه كه ايا روز معاينه بايد به عمل زيبايي بيني كه 8 سال پيش انجام دادم يا مثلا"عمل ليزيك چشم كه اونم 6 سال پيش بود بايد اشاره اي كرد يا نيازي نيست؟

لیزیک رو قطعا میتونید نگید ولی عمل زیبایی بینی اگه پزشک حواسش باشه متوجه میشه. هرچند اصلا چیز مهمی نیست.شما عمل قلب باز هم کرده باشید منعی برای امریکا رفتن نیست. نگران این چیزها نباشید.
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: farzad101
سلام
تاریخ مضاحبہ ی من ۴ شنبہ ۷ جولای هست،
۱ شنبہ می رسم آنکارا،ولی تو سایت تعظیلات رسمی نوشتہ بود ۵ جولای (۲ شنبہ) ہم تعظیل است،
دکتر هم تعظیل است؟ یا فقظ سفارت ؟
اگہ دکتر جولای (۲ شنبہ) تعظیل باشہ مجبورم ۳ شنبہ برم دکتر.یہ روزہ کارم انجام میشہ؟
ببخشید اینجا مظرح کردم چون نمی دونستم کجا باید بپرسم،
مرسی.
as 201000022###
تشکر کنندگان:
ممنون از راهنماييتون
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
تشکر کنندگان:
در نامهء دوم که برای من اومده، نوشته که اگر جواب آزمایش ایدز مثبت باشد کیس رد خواهد شد، کسی نظری ندارد؟
این عین عبارت نامه است:
A positive test result will mean that you will not be eligible to receive a visa
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
تشکر کنندگان: majid_229997
سلام دوستان
آیا برای آزمایش پزشکی در کلینیک دکتر اونگان باید ناشتا بود؟
تشکر کنندگان:
(2010-06-06 ساعت 23:22)hjayhani نوشته:  سلام دوستان
آیا برای آزمایش پزشکی در کلینیک دکتر اونگان باید ناشتا بود؟

نه دوست عزیز. صبحانه میل کنید بعد تشریف ببرید!Wink
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، reignoffear18 ، N.D ، m.amjadi ، sam_hash ، farzad101 ، pouya.pouya ، Shahoo52 ، Jav3 ، Farshid22 ، apoornaki
دوستان گلم سلام
یک سوال ؟
به نظر شما منی که در یک شرکت صنعتی مشغول به کار هستم (گروه مپنا) و واکسن 3 گانه هپاتیت رو زده ام وهمچنین دیفتری و کزاز رو زدهام و میتونم یک گواهی مبنی بر واکسینه شدنم بگیرم(از واحد ایمنی وبهداشت شرکت ).
انستیتو پاستور قبول میکنه ؟
اگه قبول کنند فکر میکنم بتونم 1 روزه کارت واکسنم رو بگیرم؟ نه ؟

با سپاس فراوا ن وبا امید موفقیت تمام دوستانم در سایت مهاجر سرا
تشکر کنندگان:
(2010-06-07 ساعت 18:27)loveusa2010 نوشته:  دوستان گلم سلام
یک سوال ؟
به نظر شما منی که در یک شرکت صنعتی مشغول به کار هستم (گروه مپنا) و واکسن 3 گانه هپاتیت رو زده ام وهمچنین دیفتری و کزاز رو زدهام و میتونم یک گواهی مبنی بر واکسینه شدنم بگیرم(از واحد ایمنی وبهداشت شرکت ).
انستیتو پاستور قبول میکنه ؟
اگه قبول کنند فکر میکنم بتونم 1 روزه کارت واکسنم رو بگیرم؟ نه ؟

با سپاس فراوا ن وبا امید موفقیت تمام دوستانم در سایت مهاجر سرا

اره عزیزم اگه کارتت مهمور به مهر دکتر باشه پاستور قبول میکنه
تشکر کنندگان: loveusa2010
برای من در نامهء دوم آمده که برای آزمایشات پزشکی ، ازسه تافرم باید برای هر کسی کپی تهیه کنیم و ببریم برای آزمایش. اما هیچ فرمی داخل پاکت نیست. به نظرتون باید چه کارکنم؟
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان