موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ما هفتهء گذشته رفتیم دکتر خو در مالزی. ادم خیلی خوب و آرامی بود. به من و خانمم هر کدوم یه دونه ام ام آر زد و تمام.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن:
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
man dırooz ankara doctor bodam khılı adame khobı bod aval aval raftım az ma azmayesh khon gereftan bad goftan berın akse ghafase sıne begırıd tabaghe 5 bad raftım ghafase sıne gerftım baz goftan berın tabaghe 4 vaght bedan ke mo ayne pezeshkı bad raftım ke mo ayne konım goftan saat 2,15 byad bad saat 2,15 amadan ta doctor mano dıd goft dyabet darı bad goftam na bad goft lebaseto dar byar ta dar avordam be farsı goft varzesh mıkonı goftam are bad goft afarın boro bad raftam bıron az matab doctor goft 1 shanbe saat 3 ınja bash pakato bedam va yk cd mıdam ke pakato baz nemıkonı cd ham bayad bebarı forodgah amrıca
شماره کیس: 2010AS00022XXX
رد شدم در لاتاری 2010
----------------------------------
انشالا لاتاری 2012
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بعد هم ساعت 11:30 در حضور آقای دکتر بودیم(که از بس ریلکس و خونسرد بود، تا ساعت 12:45 طول کشید!!1). دکتر خو که نبود، اون یکی دیگه دکتر هندیه بود Dr. Zaid Chelvarej
اول من را صدا کردند که بروم پیش دکتر . دکترکه در خونسردی و آرامش از من هم یک قدم جلوتر بود، تک تکِ موارد جواب آزمایش ادرار را که آورده بودند نگاه کرد و بعد هم در مورد سابقهء جراحی و بیماریهای دیگر پرسید که همش منفی بود ، غیر از این که من عمل لوزهء سوم در کودکی داشتم، به دکتر گفتم که یک عمل داشتم ولی اسم آنرا به انگلیسی نمیدانم، بعد هم توضیح دادم که در قسمت گلو وبه خاطرسرماخوردگی و آنفلونزا بوده، خودش فهمید و اسمش را گفت که یادم نیست. بعد هم با طماٌنینه فراوان و با حوصلهء کامل تک تک موارد فرم را از من سوال کرد و در مورد واکسن های خودم هم پرسید که گفتم همه را مطابق با جدول واکسنهای کودکان زدیم اما هیچ مدرکی هم نداریم. آبله مرغون هم گفتم که در بچگی گرفته ام. همه را اوکی داد ، فقط گفت که واکسن ام ام آر را باید بزنم، آنهم به خاطر این که مدرکی از واکسیناسیون ندارم. و گفت که اگر نامه ای یا مدرکی داشتید که ام ام آر زده اید، آن وقت به آن هم نیازی نبود.که اون رو هم من اوکی دادم که بزنند.و نوش جان فرمودیم.و یک نمونه خون هم برای آزمایش خون گرفتند. و بعد هم که معاینه و گرفتن فشار خون و ....
بعد هم دخترم را گفتند بیاید که با خانمم اومد و نشستیم. برای خانمم هم دقیقاً مثل من فقط یک ام ام آر و تمام.
برای عکس رادیولوژی هم آدرس یک رادیولوژی را داد که بعد با تاکسی رفتیم و عکس گرفتیم. البته برای عکس گفت که پولی نباید به رادیولوژی بدهیم و بابت عکس و اینهاهم همش رو همونجا باهام حساب کردند
ولی برای دخترم که دو سالش هست کلی ماجرا داشتیم . ایشالله بعد فرصت کنم شرح میدهم.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن:
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
2010-06-29 ساعت 19:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-07 ساعت 15:31 توسط hasti_banoo.)
جاتون خالی رفتم انستیتو پاستور، یه مشت ویروس زنده و مرده - یا به عبارتی 3 تا واکسن - رو نوش جان کردم. جهت اطلاع عرض کنم :
* انستیتو پاستور تجریش همه واکسنها از جمله MMR رو داره + کارت واکسن بین المللی معروف زرد
* اونقدر متقاضی گرین کارت سراغشون می ره که فکر کنم در عمل مهمترین و بیشترین ارباب رجوع اونها همین قشر مهاجر باشن. بنابراین براشون بسیار عادیه و خودشون حفظن که چکار کنند
* رفتارشون بسیار خوب و محترمانه است
*خانمی که کار تزریق رو انجام می دن بسیار حرفه ای هستند. کوچکترین دردی رو احساس نمی کنید
* به من گفتند که ممکنه MMR باعث ظهور بیماری ( احتمالا سرخجه) بشه و معمولا بعد از یک تا دو هفته از تزریق واکسن بروز می کنه (اگر کسی قبلا این بیماری ها رو نگرفته باشه)
* قیمت ها : هپاتیت ب 1700 تومان ، MMR پنج هزار تومان، دیفتری و کزار : رایگان ، 2200 یا 2300 ( یادم نیست) برای کارت بین المللی = 9000 تومان در مجموع
* و اما نکته مهم : گویا تا آخر این ماه وزارت بهداشت قراره در راستای از نون خوردن انداختن دکتر اونگان و در نتیجه وارد کردن مشتی محکم به دهان هر کی که صلاح می دونن! واکسن آبله مرعان رو وارد کنه. قیمت این واکسن در حال حاضر 60,000 تومان تعیین شده و مثل تمام واکسنهای دیگه در کارت زرد ثبت میشه و مهر می خوره. گفتند با وجود این واکسن دیگه لازم نیست واکسنی ( البته آبله مرغان معروف) رو در بلاد دوست ( ترکیه ) تزریق کنید.
حالا اگه دوستانی برای مصاحبه تشریف می برن خوب میشه این موضوع رو از دکتر استعلام کنن. نیایم اینجا واکسن رو بزنیم اونجا بگن نخیر واکسن ما فرق می کنه و دوباره بزنن!
----
پی نوشت ( بعد از 5 هفته ):
انستیتو پاستور بعد از ورود واکسن آبله مرغان ، قیمت 95000 تومان را برای آن در نظر گرفته و این واکسن رو در دو نوبت تزریق می کنند. از اونجا که گویا قیمت در آنکارا پایین تره و دکتر اونگان هم علاقه خاصی به تزریق واکسن داره، به شخصه تصمیم دارم این فرصت رو از دکتر نگیرم ! بنابراین آبله مرغان را برای آنکارا باقی می گذارم.
+ در ضمن ، چند روز پیش بعد از یک ماه که از نوبت اول واکسنها گذشت، نوبت دوم واکسنها را هم تزریق کردم . MMR و هپاتیت ب . قیمتها تغییری نکرده.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-29 ساعت 20:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-29 ساعت 20:58 توسط _parisa.)
میشه فایل فرمی که گفتید رو اینجا بذارید
عرض کنم که شرح کامل ماجرای دکتراینه که: دوشنبه زنگ زدم دکتر که وقت بگیرم، منشی که بعداً فهمیدم یک خانم چینی مسن و یک کمی بداخلاق هست، تاریخ مصاحبه و زمانی که ما میخواهیم برویم برای دکتررا پرسید. اینطور که فهمیدم همیشه هستند ولی اگر تماس بگیرید و وقت بگیرید بهتر است. بعد هم سه شنبه رفتیم اونجا. البته به ما گفته بود که یا ساعت 9:30 اونجا باشیم و یا 14:00. که ما هم ساعت 11:00 رفتیم اونجا.(آخه حاضر شدن آقایان؟؟ و آرایش و .... دیگه میدونید که!!!). اول خانم منشی یک کم غرغر کرد که الان دیره و باید 9:30 میومدید، ماهم گفتیم خوب اگه میخواهید میریم یک روز دیگه میآئیم. اون هم گفت که نه. لازم نیست. بعد هم گفت که ظهر ها تا 12:30 بیشتر نیستند و بعد میرند برای ناهار.
خلاصه فرمها رو به ما داد که پر کنیم. البته من فرمها را از اینترنت گرفته بودم و فبلاً پر کرده بودم که قبول نکرد و گفت همین فرمهای خودمون رو باید پر کنید. من هم رفتم و نشستم روی یک صندلی و یواش یواش فرم خودم را پر میکردم و در خلال اون هم ، هم داشتم با خانمم صحبت میکردم و هم با دختر کوچیکم . اون خانم منشی بد اخلاق هم غرغر کرد که این جوری که خیلی دیر میشه. بعد هم به گفت که بیا اینجا من هم کمکت کنم که سریع فرمها رو پر کنم. بعد هم یکی یکی سریع همش را به من گفت که من هم یواش یواش پر کردم. اون هم حرص میخورد. من هم که مثل این مالائیها خونسرد!!!1.
بعد هم برای من و خانمم نوبتی رفتیم توی یک اتاق و یک خانم هندی از ما آزمایش بینائی سنجی و قد و وزن گرفت. بعد هم نفری یک بطری کوچک که ....برای آزمایش ادرار(گلاب به روتون!!!1)
انشاالله بقیه اش رافرصت کنم شرح میدهم.
[/quote]
میشه فایل فرمی که گفتید رو اینجا بذارید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-30 ساعت 18:04)fatemehtm نوشته: (2010-06-24 ساعت 19:38)nana نوشته: ،سلام،دوستان من رفتم پاستور تجریش کارت زرد داشتن.منو همسرم کارت زرد گرفتیم ،،اما دختر ۴ سالم.کارت زرد ندادن،گفت کارت واکسنشو بدم ترجمه البته با مهره مترجم فقط،بعد ترجمه را مهر کرد ..درسته؟ کسی اطلاع داره؟
سلام
من هم یک دختر 3.8 دارم منم همین کارو کردم
چند july مصاحبه دارید؟
سلام /ما 7 مصاحبه داریم و بخاطر دخترم اومدیم ترکیه و جمعه رفتیم دکتر .اگه سئوال داری بپرس.خوشحال میشم اگه بتونم کمک کنم.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.
شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد