کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام عزیزان.امیدوارم خسته نباشید..
کسی میدونه تمام آزمایشات پزشکی و واکسن های که لازمه شامل چه آزمایشها و واکسن های میشه. و کدوماشون رو تو ایران میتونیم بزنیم؟؟؟
تشکر کنندگان:
آزمايش ها را در دبي يا آنكارا بايد انجام بدين اما واكسن ها را در انستيتو پاستور
لينك واكسن هاي كه بايد بزنيد
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...9%88%D8%B1
(2010-07-05 ساعت 23:59)ArashPH نوشته:  سلام عزیزان.امیدوارم خسته نباشید..
کسی میدونه تمام آزمایشات پزشکی و واکسن های که لازمه شامل چه آزمایشها و واکسن های میشه. و کدوماشون رو تو ایران میتونیم بزنیم؟؟؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
تشکر کنندگان: Taraneh
(2010-07-05 ساعت 23:59)ArashPH نوشته:  سلام عزیزان.امیدوارم خسته نباشید..

شما در ایران فقط میتونید واکسنها رو تکمیل کنید و کارت واکسن بین المللی بگیرید. برای اینکار با کارت واکسن دوران کودکی و اگه احیانا جای دیگه ای هم واکسن زدید با مدارک مربوطه و پاسپورت تشریف میبرید انستیتو پاستور مرکزی یا شعبه اون در میدان قدس و اونجا راهنمایی میکنن که چه واکسن هایی رو باید بزنید. هر واکسنی که اینجا نزنید، چند ده برابر باید پولشو تو دبی یا آنکارا بدید. واکسن هایی که براتون تزریق میشه عموما از:
دوگانه بزرگسالان، 3نوبت هپاتیت ب، 2نوبت MMR، و برای محکم کاری مننژیت و آنفلوانزا
خارج نیست.
بقیه کارهای مدیکال که شامل عکس قفسه سینه،آزمایش خون، معاینه پزشک هست در دبی یا آنکارا انجام میشه.

Cheers
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: Taraneh ، R.F ، mr.amir
سلام
برای گرفتن نوبت از دکتر اونگان باید شماره تلفن بین المللی بدیم؟ از کجا بیارم ؟ Big Grin

تشکر کنندگان:
دوستانی که سرو کارشون با اماراته:
آقای دکتر سلیمان النیال بر روی وب کشف شد. Cool
http://nayalclinic.hpage.com
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، گاتا
سلام دوستان توی دفترچه ای که میگیرید برای واکسن از انستیتو پاستور پائین لیست واکسنها یه واکسن هست که اولش V داره اسمش رو الآن همراهم ندارم. اون رو حتما ً ایران بزنید چون ما و خیلی از دوستان نزده بودیم و کلی پیاده شدیم. کارت واکسن من 8 تا مهر داشت اینجا باز هم این رو بهم زدن تا میتونید بگید مهر بزنین شاید دکتر کوتا بیاد و بگه واکسن نمیخواد که بعیده البته.
تشکر کنندگان:
ما هم هفتهٔ پیش رفتیم آزمایش پزشکی‌. خیلی‌ راحت و آسون بود. من خودم رکورد هیچ کدوم از واکسن هامو نداشتم ولی‌ خانومم در آخرین سفارش به ایران رفته بود انستیتو پاستور و کارت بین المللی شو گرفته بود. قبل از اینکه بریم با مطب دکتر خو تماس گرفتم و گفتن اگه رکورد ندارید مشکلی‌ نیست هرچی‌ که لازم باشه دکتر اینجا خودش می‌زنه.خلاصه ما هم رفتیم‌و بعد از پر کردن فرم‌های مخصوص یه آزمایش سنجش بینایی و بعد هم اندازه گیری قدو وزن و بعد هم رفتیم پیش خود دکتر. یه سری سوال هارو پرسیدو بعد یه معاینه کلی‌ و آزمایش خون و در آخر هم با توجه به سنم فقط واکسن MMR رو برام زد و گفت چون رکورد نداری مجبورم بزنم. ولی‌ برای خانومم چون تو کارت واکسنش بود نزد. بعد هم رفتیم یه عکس از قفسهٔ سینه گرفتیمو ۳ روز بعد هم جواب رو تو یه پاکت در بسته بهمون دادن که روز مصاحبه ببریم سفارت. کل هزینهٔ مدیکال چکمون هم برای ۲ نفر شد ۳۸۸ رینگیت. (حدود ۱۲۰ دلار)
شماره کیس: 2010AS000028xxx
نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: Kuala Lumpur
کارنت شدن پرونده: August 2010
نامه دوم : 25 June
مصاحبه: Augsut
ویزا: روز مصاحبه
سفر به آمریکا: بزودی!
دریافت گرین کارت: --
تشکر کنندگان: amirhessam ، Hashem ، ShabPareyeMohajer
(2010-07-12 ساعت 18:01)amirhessam نوشته:  سلام دوستان توی دفترچه ای که میگیرید برای واکسن از انستیتو پاستور پائین لیست واکسنها یه واکسن هست که اولش V داره اسمش رو الآن همراهم ندارم. اون رو حتما ً ایران بزنید چون ما و خیلی از دوستان نزده بودیم و کلی پیاده شدیم. کارت واکسن من 8 تا مهر داشت اینجا باز هم این رو بهم زدن تا میتونید بگید مهر بزنین شاید دکتر کوتا بیاد و بگه واکسن نمیخواد که بعیده البته.

دوست عزیز ممنون از تاکیدتون

اون واکسن که شروع اسمش V هست Varicella یا به عبارتی آبله مرعان معروفه که دکترهای سفارت علاقه خاصی به اون دارن!

در جای دیگری از این تاپیک گفته بودم که تا حالا این واکسن در ایران نبوده و همه ناچار بودن اونجا تزریق کنن اما دو هفته پیش انستیتوپاستور گفت قراره تا آخر این ماه وزارت بهداشت با قیمت 60 هزار تومان وارد کنه . اگر اینطور باشه و مهر لازم هم در ایران رو کارت بخوره، دکتر اونگان یا همکارش در ابوظبی باید بگردن یک بهانه دیگه برای اخذ وجه پیدا کنن . شاید تصمیم بگیرن قطره فلج اطفال بدن!
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sam_hash ، Taraneh ، frozen mind ، امیر مهاجر
هستي جان از كجا مي شه چك كرد كه اوردن يا نه؟ مي توني بهمون خبر بدي؟

(2010-07-12 ساعت 19:08)hasti_banoo نوشته:  دوست عزیز ممنون از تاکیدتون

اون واکسن که شروع اسمش V هست Varicella یا به عبارتی آبله مرعان معروفه که دکترهای سفارت علاقه خاصی به اون دارن!

در جای دیگری از این تاپیک گفته بودم که تا حالا این واکسن در ایران نبوده و همه ناچار بودن اونجا تزریق کنن اما دو هفته پیش انستیتوپاستور گفت قراره تا آخر این ماه وزارت بهداشت با قیمت 60 هزار تومان وارد کنه . اگر اینطور باشه و مهر لازم هم در ایران رو کارت بخوره، دکتر اونگان یا همکارش در ابوظبی باید بگردن یک بهانه دیگه برای اخذ وجه پیدا کنن . شاید تصمیم بگیرن قطره فلج اطفال بدن!
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
(2010-07-12 ساعت 19:17)Ashkan78 نوشته:  هستي جان از كجا مي شه چك كرد كه اوردن يا نه؟ مي توني بهمون خبر بدي؟

(2010-07-12 ساعت 19:08)hasti_banoo نوشته:  دوست عزیز ممنون از تاکیدتون

حتماً. من مترصد هستم ! هر وقت اومد خبر میدم
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، امیر مهاجر
(2010-07-12 ساعت 19:08)hasti_banoo نوشته:  
(2010-07-12 ساعت 18:01)amirhessam نوشته:  سلام دوستان توی دفترچه ای که میگیرید برای واکسن از انستیتو پاستور پائین لیست واکسنها یه واکسن هست که اولش V داره اسمش رو الآن همراهم ندارم. اون رو حتما ً ایران بزنید چون ما و خیلی از دوستان نزده بودیم و کلی پیاده شدیم. کارت واکسن من 8 تا مهر داشت اینجا باز هم این رو بهم زدن تا میتونید بگید مهر بزنین شاید دکتر کوتا بیاد و بگه واکسن نمیخواد که بعیده البته.

دوست عزیز ممنون از تاکیدتون

واکسن واریسلا رو بعضی از متخصصین کاردرست اطفال هم در مطب دارن و تزریق میکنن. فکر کنم حدود 80-70 هزار تومن
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان:
اكه هم ابله ايران باشه همون قيمت مطبه زحمت اضافي نديد به خودتون در ضمن بايد سه تا مهر واسه كزاز داشته باشين وكرنه مثل ما يكي ديكه ميخورين
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: dr4mir ، azin ، frozen mind
سلام دوستان
من تازه ميخوام برم پاستور براي واكسن، تا 14 مرداد هم بيشتر ايران نميتونم باشم
مراحل واكسنم ناقص ميمونه؟ Sad

تشکر کنندگان:
(2010-07-12 ساعت 20:58)ساشا نوشته:  اكه هم ابله ايران باشه همون قيمت مطبه زحمت اضافي نديد به خودتون در ضمن بايد سه تا مهر واسه كزاز داشته باشين وكرنه مثل ما يكي ديكه ميخورين

دیفتری کزاز مگه همون TD نیست؟ مطمئنید 3 تا؟ فک کنم بیشتر دوستان یکی یا دو تا زده بودن. البته هر 10 سال باید Booster زده بشه. شاید از آخرین باری که زده بودید خیلی زمان گذشته بوده.

(2010-07-13 ساعت 10:05)iust_software نوشته:  سلام دوستان
من تازه ميخوام برم پاستور براي واكسن، تا 14 مرداد هم بيشتر ايران نميتونم باشم
مراحل واكسنم ناقص ميمونه؟ Sad

اگر هیچی واکسن تاحالا نزده باشید ناقص میمونه. اما اگه زدید ولو اینکه رکوردی ازش نداشته باشید همین که ادعا کنید ازتون قبول میکنن (تو ایرانو میگم).
اما اگه تاحالا هیچی نزدید واکسن های MMR که 2 مرحله ایه و هپاتیت که 3 مرحله ایه ناقص میمونه. البته دکتر معتمد سفارت ایرادی نمیگیره که چرا نزدی، خودش دست به کار میشه و فقط اگه خارج از ایران بزنید گرونتر میشه.
تشکر کنندگان:
در سایت نوشته اگر از آزمایش 6 ماه و برای برخی جوابهای تست سلها با عنوان B تا 3ماه بگذره باید تکرار شه. کسی میدونه B را از کجا باید فهمید؟ ما از کلیرانسمون 3 ماه میگذره و پسرم تست سل داشته.
تشکر کنندگان: Ashkan78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان