موضوعها: 2
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی 24% از ایرانیای مقیم آمریکا هیچ وقت به ایران سفر نکردند؟!
فکر می کنم که این 24%، نسلهای دوم یا سوم مهاجرین باشند که انگیزه ای برای اومدن به اینجا ندارن
موضوعها: 3
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-04 ساعت 17:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-04 ساعت 17:28 توسط merdax.)
مگه مثلا ماها که میریم،انگیزه ای برای برگشتن داریم؟
حالا شما مهاجرا رو ول کن،میدونی چند تا دانشجو میرن که بعد از 10سال تازه میتونن یه سر بیان برن و تازه اون موقع اونجا جا افتادن و کار و بارشونو نمیتونن ول کنن و تعطیلاتشونم با خانواده هستن و یهو چشمو باز میکنن میبینن 30-35 ساله آمریکان ولی نیومدن ایران!
حالا 24 بودنشو نمیدونم ولی تقریبا مطمئنم از هر 5نفر ایرانی،یکیشون هیچوقت دیگه نمیاد
واضحه!
[font=Verdana]یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
منم ایرانی های زیادی رو دیدم که بعد از رفتن به امریکا دیگه هرگز برای سفر نیومدن!!! علتش رو نمیدونم چون برعکس بین مهاجرائی که به اروپا میرنکمتر افرادی رو می بینیم که دیگه به ایران سفر نکنن..علت این تفاوت چی میتونه باشه؟
موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
آقا من مي خوام برم اونجا فاميل ناز نازيمو نبينم اصلا... كي رو بايد ببينم؟؟؟؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من توی اروپا آدم احساس غربت بیشتری میکنه برای همین بعد از چند وقت دلت میخواد برگردی...........ولی آمریکا غربت نداره..آدم فکر میکنه حالا برم که چی بشه؟
اینجا خیلی کشور عجیبیه..هر قسمتش با قسمت دیگه فرق میکنه...آدم فکر میکنه خوب میرم جاهای دیگه رو میبینم ...ولی اروپا تقریبا همه جاش شبیه همه و خسته کننده است................البته برای من
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
شیما جون من فکر میکنم یکی از دلایلی که بچه های اینجا بعد از مدتی هیچ تعلق خاطری نسبت به ایران ندارند برای اینه که کسانی که آمریکا زندگی میکنند شرایطشون و قبول میکنند و سعی میکنن از زندگی لذت ببرند ولی کسانی که اروپا هستند پیوندهای قوی تری با گذشته شون دارند و همیشه یه جورائی دارند در گذشته زندگی میکنند...............شاید به خاطر اینه که هیچ وقت در اروپا آدم احساس نمیکنه که داره توی وطن خودش زندگی میکنه ولی در آمریکا احساس میکنی جد اندر جد اینجا بودی.............من این و کلی گفتم مطمئنم که استثنا هم وجود داره مثل مامان خود من............که مثل من فکر نمیکنه اون معتقده که از آلمانیها بهتر تو کل دنیا وجود نداره ولی من چیز دیگه ای میگم............................
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 9
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-07 ساعت 03:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-07 ساعت 03:14 توسط Parslottery.)
با سلام
اولا به قول هنر ایرانی عزیز پیر بشی جون ، منظورم با مرداکسه خودمونه.
دوم دلیل اینکه خیلی ها بعد از رفتنشون به خارج پشت سرشون هم نگاه نمیکنند واضحه:
- یا بقول مهرداد جان تا بخودشون میان 30-20 سال گذشته و فرصت نداشته اند.
- یا مثله یکی از اقوام بیچاره ی ما از اول ان؛ ق . ل, ا ب رفته بیرون از کشور و هنوز جرات برگشتن نداره و 30 سال خواهر برادراش رو ندیده.
- یا اینکه بیشتر اقوام و کسایی که بهشون آدم وابستگی داره خارج از ایران و گاهی همون کشور مذکور زندگی میکنند و در صورت نیاز شخص میتونه به راحتی بدون رفتن ایران اونها رو ملاقات کنه.
کلا آدم توی زندگی اش دنبال خوشی، آرامش و امنیت و ... میگرده، خوب در هر صورت زمانی میبایست اینها رو به خطر بندازه که یک چیز بزرگتری نصیبش بشه. اگر قرار باشه بیاد ایران فقط به قصد گردش ( وطن وطن....) و تمامی این مزایا رو به خطر بندازه خوب هر عقل سلیمی میگه که بابا بیخیال این وطن وطن، اگر هم مشکل دیدن اقوام رو نداری و میخوای خوش بگذرونی که پاشو برو ......
متاسفانه یا خوشبختانه وقتی با ایرانی های نسل دومی در اینجا صحبت میکنی ایران رو به عنوان یک سرزمین اجدادی میدونند نه به عنوان یک جایی که چه بخوای چه نخواهی به اونجا تعلق داری، یک مثال خدمتتون بزنم. فرض کنید پدر من متولد یک روستا هستش، اما برای اینکه وضعیت بهتری رو برای زندگی من فراهم کنه به مرکز استان جابجا شده . بعد از اینکه بنده بزرگ شدم و تمامی محیط زندگی ام رو در همین شهر (مرکز استان) دیدم کسی میتونه من رو قانع کنه که بعد از تحصیل یا .... من باید به اصل خویش بازگردم و به همون دهات یا روستا مراجعه کنم؟؟؟
البته این طرز تفکر این نسل دومیها است که خدمتتون عرض کردم
ولی نکته ی مهم اینه که بیشتر این نسل دومی ها ایران رو به عنوان یک جایی که ممکنه بتونن تفریح داشته باشند نگاه میکنند حالا این تفریح به قول این فامیل ما دیدن افراد فامیل که هیچ وفت ندیدی، نوع زندگی اشخاص و..... میتونه باشه.
به نظر من در کل عوامل زیادی دخیل هستش. اما باز هم میگم تمامی این اشخاص این مشکلات یا طرز دید رو ندارند و بعضی ها فقط اسم ایرانی رو یدک میکشند که اگر زحمت بکشند و همون کار رو هم نکنند خیلی خیلی بهتره، باید ببینید تا باور کنید. نمی دونم اینها کجا بزرگ شده اند که نه ایرانی هستند و نه آمریکایی، اگه ایرانی بودند که ... اگر هم آمریکایی بودند لااقل یه زبان انگلیسی بلد بودند. خودتون یه نگاه به این کلیپ بندازید متوجه منظور خواهید شد.
خلاصه آقا گله زیاده، سرتون رو درد نیارم.
پیروز باشید.
من سوات ندارم امزا بزارم. نمیشه انگشط بزنم؟؟ په ای چه وب صاتی یه