موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2016-11-08 ساعت 21:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-11-08 ساعت 22:56 توسط sunrise.)
دوستان ما برای فرستادن فرم سیتیزنشیپ باید کپی مدرک ازدواج رو هم بفرستیم که متاسفانه اصل ترجمه سند ازدواج رو روز مصاحبه از ما گرفتن و برنگردوندن بهمون! آیا کسی تجربه مشابه داشته؟ آیا میتونیم ترجمه شناسنامه رو که مشخصات همسر رو هم نوشته به عنوان مدرک ازدواج بفرستیم ؟ ممنون میشم از راهنمایی تون
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
یه سوال.
با انتخاب شدن ترامپ، چه تغییری در وضعیت ما که گرین کارت داریم پیش میاد؟
آیا موردی برای نگرانی هست؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-09 ساعت 15:52)atlantis770 نوشته: یه سوال.
با انتخاب شدن ترامپ، چه تغییری در وضعیت ما که گرین کارت داریم پیش میاد؟
آیا موردی برای نگرانی هست؟
فکر نمیکنم برای کسانی که گرین کارد دارن مشکلی پیش بیاد (هرچند ما خودمون هم از ترس اینکه مشکلی پیش بیاد بعد از مدتها پشت گوش انداختن اقدام کردن برای سیتیزنشیپ سریع اقدام کردیم)، اما نظر من اینه که کسانی که گرین کارد دارن به عنوان رزیدنت قانونی محسوب میشن و مشمول قانون اساسی میشن که رئیس جمهور هم قدرت تغیرش رو نداره. ترامپ حرفش بیشتر رو مهاجران غیر قانونی هست که وبال گردن آمریکا شدن نه کسانی که خودشون اجازه مهاجرت دادن، (مثلا الان کلی مکزیکی غیر قانونی اینجا هستن که اجازه کار ندارن اما به صرف اینکه بچههاشون اینجا به دنیا میان ماهیانه برای هر بچه کلی پول از دولت میگیرن برای همین پشت سر هم بچه دار میشن که این خودش کلی هزینه برای دولت داره). اما شاید مثلا کلا برنامه لاتاری رو در آینده بردارن و دیگه مهاجر نگیرن، اما اینکه برای کسانی که الان ساکن قانونی هستن مشکل پیش بیاد خیلی خیلی بعیده. اما خوب ترامپِ دیگه . . . هر لحظه باید منتظر سورپرایز باشیم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-10 ساعت 11:34)maxsupermax نوشته: (2016-11-08 ساعت 21:39)sunrise نوشته: دوستان ما برای فرستادن فرم سیتیزنشیپ باید کپی مدرک ازدواج رو هم بفرستیم که متاسفانه اصل ترجمه سند ازدواج رو روز مصاحبه از ما گرفتن و برنگردوندن بهمون! آیا کسی تجربه مشابه داشته؟ آیا میتونیم ترجمه شناسنامه رو که مشخصات همسر رو هم نوشته به عنوان مدرک ازدواج بفرستیم ؟ ممنون میشم از راهنمایی تون
سلام.
یعنی یه اصله ترجمه رسمی اضافه یا حتی یه نسخه (کپی) از ترجمه رو هم ندارید که بفرستید همراه مدارکتون ؟ بگید ایران براتون ترجمه مجدد کنن پستی بهتون برسونن ولی این سری که به دستتون رسید اصل رو نگه دارید کپی رو براشون به همراه مدارک بفرستید .... من از همه مدارکمون یعنی از همه چی دو نسخه" اصله ترجمه رسمی" دارم . مدارکتون رو ناقص نفرستید همین جوری یه پروسه شهروندی عادی تو تگزاس نزدیک 10 ماه طول میکشه حالا حساب کنید اگر نقص پرونده هم داشته باشه... ولی با خوده یو اس سی آی هم تلفنی مطرح کنید اگر محکم تر جواب نیاز دارید ...!
سلام، ممنون از پاسخ و راهنماییتون. من با یو اس سی آی اس تماس گرفتم و متوجه شدم فقط کسانی که از طریق ازدواج وارد آمریکا شدن نیاز دارن که مدرک ازدواج رو همراه با فرم سیتیزنشیپ بفرستن، خوشبختانه ما که ویزامون لاتاری بوده احتیاج به مدرک ازدواج نداریم (فقط ۲ قطعه عکس ، کپی گرین کارد، و هزینه ۶۸۰ دلار). من آنلاین هم چک کردم فرم M-477 Document Checklist هم همین رو نوشته.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ميشه مدارك مورد نياز براي سيتي زن شدن براي كسي كه با ويزاي ازدواج اومده رو بگيد؟منظورم كاغذ بازيش هست شرايطش رو ميدونم ، به جز فرم N 400 بايد مدارك اثبات حضور در امريكا و اثبات با هم زندگي كردن رو هم درباره بفرسيم؟ چون براي تمديد گرين كارت از دو ساله به ده ساله همه مدارك اثبات رو فرستاديم دوباره من شنيدم دوباره براي سيتي زن شدن لازمه، كسي مي دونه ?
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
یه چیزایی رو بنویسم شاید بدرد کسی بخوره . منم نامزدی اومدم ، طی یکهفته از ورودم ازدواج کردم ، هشت ماه بعد گرین کارت اولم بدستم رسید که دوساله بود ، سه ماه به تاریخ دوسال برای گرین کارت دائم یا همون ده ساله اقدام کردم ، بعد چندماه نامه دادن و یکم باز مدارک خواستن ، فکر کنم چهار ماهی بعد تاریخ گرین کارتم ، گرین کارت دوم بدستم رسید ، فقط بدونین همه جا تاریخ گرین کارت اول مهمه ، و همینطور این نود روز جلوتر اقدام کردن برای همه موارد اعم از گرین کارت دوم ، یا سیتیزنی وجود دارد . بهرحال سه ماه مونده به سه سال از تاریخ گرین کارت اولم ، برای سیتیزنی اقدام کردم ، چندهفته بعدش انکشت نکاریم بود که البته با نامه خبر دادن ، شیش ماه بعد از اقدامم ، نامه دادن که یکماهه دیگه مصاحبمه ، خداروشکر مصاحبمم انجام دادم و سیتیزن شدم . امیدوارم همگی موفق باشین . ضمنا همسرتون باید سیتیزن باشه که شما سه ساله بتونین سیتیزن بشین . مدرک سیتیزنی ایشون رو ازتون میخان .
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
2017-02-26 ساعت 19:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-26 ساعت 19:58 توسط vanima.)
(2017-02-26 ساعت 10:12)melisa نوشته: یه چیزایی رو بنویسم شاید بدرد کسی بخوره . منم نامزدی اومدم ، طی یکهفته از ورودم ازدواج کردم ، هشت ماه بعد گرین کارت اولم بدستم رسید که دوساله بود ، سه ماه به تاریخ دوسال برای گرین کارت دائم یا همون ده ساله اقدام کردم ، بعد چندماه نامه دادن و یکم باز مدارک خواستن ، فکر کنم چهار ماهی بعد تاریخ گرین کارتم ، گرین کارت دوم بدستم رسید ، فقط بدونین همه جا تاریخ گرین کارت اول مهمه ، و همینطور این نود روز جلوتر اقدام کردن برای همه موارد اعم از گرین کارت دوم ، یا سیتیزنی وجود دارد . بهرحال سه ماه مونده به سه سال از تاریخ گرین کارت اولم ، برای سیتیزنی اقدام کردم ، چندهفته بعدش انکشت نکاریم بود که البته با نامه خبر دادن ، شیش ماه بعد از اقدامم ، نامه دادن که یکماهه دیگه مصاحبمه ، خداروشکر مصاحبمم انجام دادم و سیتیزن شدم . امیدوارم همگی موفق باشین . ضمنا همسرتون باید سیتیزن باشه که شما سه ساله بتونین سیتیزن بشین . مدرک سیتیزنی ایشون رو ازتون میخان .
Melisa جان ممنون از اطلاعات خوبت. فقط يه سوْال بعد از ازدواج تَو اين ٣ ماه ويزاي نامزدي ميشه دوباره امد به ايران براي چند هفته و دوباره برگشت امريكا يا بايد حتما صبر كرد تا گرين كارت اول بياد؟؟
و يه سوْال ديگه اگه اشتباه نكنم شما از زمان ورودتون به امريكا تا سيتيزني ٣ سال طول كشيد درسته؟؟
يعني شما با وجودي كه گرين كارت ١٠ ساله داشتي براي سيتيزني اقدام كردين و اونا هم اكي كردن
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
2017-03-01 ساعت 05:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-03-01 ساعت 05:46 توسط melisa.)
قبل گرین کارت برای خروج باید اقدام به گرفتن کارت اجازه خروج بکنین همزمان با درخواست گرین کارت ، البته من نگرفتم، بقیه که انجام دادن شاید بهتر بتونن کمک کنن . ازدواجی یا نامزدی از تاریخ گرین کارت سه سال بعدش ( البته نود روز زودتر ) برای سیتیزنی میشه اقدام کرد ، اگه نامزدی بیاین تا گرین کارت اول رو بگیرین چند ماهی طول میکشه ، برای من هشت ماه طول کشید ، از اون تاریخ تا سه سال بعدش باید صبر کنین ، از تاریخ گرین کارت سه سال طول کشید ،( نه از زمان ورود یا تاریح ازدواج)، گرین کارت دوم مهم نیست چنین قانونی وجود نداره ، فقط چون اولی دوساله هست باید حتما بعدی رو اقدام کنین که غیرقانونی نباشین و اقامتتون قانونی باشه ضمن اینکه تو مراسم سیتیزنی گرین کارت رو ازتون میگیرن پس باید حتما دومی رو بگیرین که ده ساله هست ، من کاملا بموقع اقدام میکردم و اگه دیرتر کاری انجام شده بخاطر روند کارهای اداری خود امریکاست . امیدوارم جوابم واضح باشه ، موفق باشین