موضوعها: 0
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
یه چیزی ، بعد سیتیزنی برین اداره سوشیال سکیوریتی ، وضعیتتون رو اطلاع بدین ، فرم پر میکنین و میگین سیتیزن شدین و میخاین status تون رو تغییر بدین ، براتون دوباره کارت میفرستن . گفتم اینو بگم یادتون نره .
امید یعنی آرزو کنیم چیزی اتفاق بیفتد
ایمان یعنی یقین داریم چیزی اتفاق خواهد افتاد
شجاعت یعنی اینکه باعث شویم چیزی اتفاق بیفتد . .
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
2017-04-08 ساعت 01:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-04-08 ساعت 01:43 توسط melisa.)
(2017-04-07 ساعت 12:02)maxsupermax نوشته: (2017-04-06 ساعت 10:56)melisa نوشته: یه چیزی ، بعد سیتیزنی برین اداره سوشیال سکیوریتی ، وضعیتتون رو اطلاع بدین ، فرم پر میکنین و میگین سیتیزن شدین و میخاین status تون رو تغییر بدین ، براتون دوباره کارت میفرستن . گفتم اینو بگم یادتون نره .
سلام
مبنای این فرمایش تون رو با Source قانونی اش قید کنید و بفرمایید . اولین بار هست می شنوم !
چشم ، پیدا میکنم میفرستم ، اما خودم انجام دادم و مطمئنم . برای کار یا ... شما شماره سوشیالتون رو میدین ، همونجور که میدونین تو امریکا از شماره سوشیال همه زندگی شما مشخص میشه ، مثلا میتونین جایی با اسم دیگه کردیت بگیرین اما با شماره سکورییتون شما شناسایی میشین ، اسم اصلا اینجا مهم نیست ، این شماره مهمه ، وقتی سیتیزن میشین بنفیتهای شما در امریکا برای کار و ... تغییر میکنه . پس بنفعتونه که اینکار رو انجام بدین ، وقتی مثلا شماره کارتتون رو به محل کار میدین از رو همون شما رو بعنوان سیتیزن تشخیص میدن . البته شماره کارت هیچگاه تغییر نمیکنه اما این ثبت میشه . حالا پیدا میکنم و میفرستم .
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
2017-04-08 ساعت 01:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-04-08 ساعت 01:42 توسط melisa.)
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان يه راهنمايي با توجه به تجربياتتون ميخواستم، من اينجا شغلي ندارم و از نظر پولي هم مشكلي ندارم و از ايران برام پول ميفرستن ، با توجه تحربه تون راهنمايي كنيد كه راهي براي تكس ريترن هست در اين مدت يا اصولا اونقدر مهم هست در پروسه سيتيزني؟
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
از نوشته هاي بعضي از دوستان در سايت اينجور برداشت كردم كه ظاهرا راهي وجود داره كه با اينكه كار نميكنيم ولي تكس پرداخت كنيم،اطلاعاتي در اين زمينه دارين? ممنون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . پروسه سیتیزن شدن ما خیلی طولانی شد و از یکسال هم گذشت هنوز خبری نیست. قبلا گفتم چون ما یک سفر ۱۱ ماهه داشتیم در اوایل رفت و آمد به اون موضوع ایراد گرفت البته مصاحبه کردن و قبول شدیم ولی با اینکه بیش از سه سال سکونت دایم داشتیم مدارک بیشتری خواست که فرستادیم الان بیشتر از سه ماه گذشته هنوز خبری نیست رفتم اداره مهاجرت شهر مون تو کامپیوتر چک کرد و گفت پرونده مشکل نداره و در حال انجام شدن و بزودی تامه میاد واستون یکماه گذشته و باز خبری نشده. اگر توصیه و راه حلی بنطرتون میرسد لطف کنین ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان،براي تمديد گرين كارت دو ساله ازدواجي همراه فرم I_751 چه مداركي لازم هست بفرستيم و في I_751 به چه صورت هست .آيا نياز به فرستادن عكس ازدواج حساب بانكي مشترك و تكس وبيمه و...هست يا فقط فرم پر شده I_751 كافيه؟لطفا هر كي اطلاعي داره با جزئيات راهنمايي كنه چون گوگل كردم و رو uscis يكم برام مبهمه.