موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
من از ٢٣ فوريه كه رفتم انگشت نگاري هر وقت سايت رو چك ميكنم ميزنه شما شما اسكجوال شديد براي انگشت نگاري اين عاديه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمامی دوستان
من میخواهم برای سیتزن شیپی اقدام کنم اما نمیدونم دقیق چه فرمی رو باید پر کنم .ممنون میشه راهنمایی کنید.
و چه چیزهایی لازم هست که همراه این فرم فرستاده شود؟
(شرایط:ازدواج با سیتیزن امریکا حدود 2 سال و 9 ماه از گرفتن گرین کارتم هم می گذرد.)
case:CR1
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من برای پر کردن فرم سیتیزن شیپی اقدام کردم و یک سوال دارم .
ما یک بار در ایران از طریق شناسنامه ها ازدواج رو ثبت کردیم و یک بار هم در امریکا رفتیم و در دادگاه رسمیش کردیم و یک سند ازدواج هم به سبک امریکا داریم.
الان برای پر کردن تاریخ ازدواج در فرم ها باید اونی که در شناسنامه ها هست رو بنویسم یا اونی که تو امریکا بهمون دادن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
(2017-06-14 ساعت 00:33)behi.v نوشته: سلام به همه دوستان
من برای پر کردن فرم سیتیزن شیپی اقدام کردم و یک سوال دارم .
ما یک بار در ایران از طریق شناسنامه ها ازدواج رو ثبت کردیم و یک بار هم در آمریکا رفتیم و در دادگاه رسمیش کردیم و یک سند ازدواج هم به سبک آمریکا داریم.
الان برای پر کردن تاریخ ازدواج در فرم ها باید اونی که در شناسنامه ها هست رو بنویسم یا اونی که تو آمریکا بهمون دادن؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نامزدی اومدین یا ویزای ازدواجی ؟ اگه نامزدی اومدین که حتما همون که توی امریکا ثبت شده چون نمیخاین قید کنین که قبلش مزدوج بودین و با ویزای نامزدی اومدین ، اگه ازدواجی اومدین که مطمئن نمیگم بقیه راهنمایی کنن اما تا جاییکه به ذهن من میرسه حتما همه جا تاریخ ازدواج ایرانتون رو برا گرفتن ویزا دادین پس همون مهمه .
امید یعنی آرزو کنیم چیزی اتفاق بیفتد
ایمان یعنی یقین داریم چیزی اتفاق خواهد افتاد
شجاعت یعنی اینکه باعث شویم چیزی اتفاق بیفتد . .
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
(2017-06-09 ساعت 23:11)behi.v نوشته: با سلام به تمامی دوستان
من میخواهم برای سیتزن شیپی اقدام کنم اما نمیدونم دقیق چه فرمی رو باید پر کنم .ممنون میشه راهنمایی کنید.
و چه چیزهایی لازم هست که همراه این فرم فرستاده شود؟
(شرایط:ازدواج با سیتیزن آمریکا حدود 2 سال و 9 ماه از گرفتن گرین کارتم هم می گذرد.)
case:CR1
فرم N400 و مدارک دیگه که میخاد ، مثل عکس ، کپی گرین کارت ، مدرک ازدواج ، مدرک سیتیزنی همسرتون ، فرمهایی که نشون بده مالیات دادین ، اگه ازدواج قبلی هرکدومتون داشتین ، مدارک جدایی ، ... .
امید یعنی آرزو کنیم چیزی اتفاق بیفتد
ایمان یعنی یقین داریم چیزی اتفاق خواهد افتاد
شجاعت یعنی اینکه باعث شویم چیزی اتفاق بیفتد . .
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
خيلي ممنون.. اگر تايم فريمي برأي گرين كارت موقت به دايم دارين (تجربه اَي ) ممنون ميشم بهم اطلاع بدين .. ميدونم شخص با شخص و مركز با مركز متفاوت است.. ولي بهرحال...