موضوعها: 2
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
looloo ممنون .واقعا لذت می برم از نوشته هات، اما ایکاش اینها رو توی وبلاگت مینوشتی و لینکشو بهمون معرفی میکردی
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
2010-04-24 ساعت 02:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-24 ساعت 02:21 توسط hvm.)
دوست گراميم looloo
با توجه به احترام زيادي كه براي شما قائلم پيشنهاد ميكنم اينگونه مطالب در يك وبلاگ بگذاريد و لينك بدهيد تا مجبور به ويرايش آنها نشويم
در مجموع مهاجرسرا يك سايت تخصصي مهاجرتي است و امكان دارد چنين بحثهايي براي تداوم فعاليت آن ايجاد مشكل نمايد
قبلا از توجه شما سپاسگذارم
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
تمرین نگاه متفاوت
در واقع منظورم تمرین دموکراسی و آزاد اندیشیه !
چجوری؟
اینجوری ( این تیکه رو با ریتم بخونید )
جمعی که در حال حاضر تشکیل شده اعضایی داره با تفکرات نسبتا مشابه و درست به همین دلیله که از مصاحبت هم لذت میبریم و نوشته های همدیگر را میخوانیم و در مباحثات شرکت میکنیم
حالا میخواهم دید شما را به زاویه ای دیگه ببرم
حتما شما هم در اطرافتان آدمهایی را دیده اید که وقت و هزینه خود را برای چیزهای پوچ و بی معنا حدر میدهند
چی گفتم ، پوچ و بی معنا؟؟!!
خوب شاید اون کارها از دید شما و من پوچ و بی معنا باشد
آیا تا به حال دوست کبوتر باز و یا ماشین باز و یا پرنده باز داشته اید ؟
کسی که عاشق بدنسازی و زیبایی اندامه ؟ و یا کسی که عشق خالکوبیه ؟ و یا یک هنرمند و خواننده و یا یک رقاص؟
در جمع اونا وارد شده اید تا ببینید با چه اشتیاقی در مورد کبوتر های و ماشینها و قناری ها و اندام و خالکوبیی خود صحبت میکنند ؟
آن هنرمند و خواننده و رقاص با چه دقتی به کار هنری هم نگاه میکنند و در مورد آن بحث میکنند ؟!
بعد نظرشون رو در مورد چیزهایی که علاقه شماست مثل کتاب و مثلا اینترنت پرسیده اید ؟
براشون از لذت مطالعه کتاب و یا وبلاگ نویسی گفته اید ؟
احتمالا اگر خیلی با کلاس و فهمیده باشند یکی دو جمله با شما در مورد بحثی که باز کرده اید صحبت میکنند و بعد دوباره به بحثهای خودشان برمیگردند و یا یک لبخند عاقل اندر صفی تحویل شما میدهند و بی توجه به حرف شما به موضوع خودشون بر میگردن و اگر گرفتار چند تا از اون بیکلاساش ( از دید من و شما ) بشید که چند دقیقه ای میشید مضحکه جمعشون و بعد که خوب خنده هاشون رو کردن باز برمیگردن سر حرفهای خودشون
خوب به نظرتون خیلی بده مگه نه ؟
اگه همین حالا یه کبوتر باز و یا رقاص وارد جمع ما بشه و در مورد صلیقه های خودش با ما صحبت کنه برخورد ما چیه ؟
شاید ما هم به نسبت ظرفیتمون یکی از همون عکس العملای بالا رو در قبالش نشون بدیم
اگر همه ما به این باور برسیم که چیزی که الآن هستیم حاصل ژنتیک ، شرایط و محیطی هست که در اون پرورش یافتیم ، شاید بتونیم بیشتر همدیگه رو درک کنیم
شاید اگه من هم توی همون خانواده و محله و شرایط دوست کبوتر بازم میبودم ، حالا مثل اون بودم و برعکس اگه اون هم جای من بود حالا مثل من فکر میکرد
و اگه هر دو طرف ، این روبفهمیم شاید دیگه بیشتر همدیگه رو درک کنیم و بهتر بتونیم در کنار هم زندگی کنیم
اگر به این نتیجه برسیم ، که هیچ تضمینی نیست که کار ما درست باشه و ماله اونهای دیگه اشتباه و یا برعکس ، زندگی لذت بخش تر نمیشه ؟
به نظر من کاری که من میکنم فقط به این دلیل که ازش لذت میبرم و فکر میکنم درسته ، پس درسته و کاری هم که اون دوستای کبوتر باز و ماشین باز و رقاص و خواننده و ... میکنن باز به این دلیل که ازش لذت میبرن و فکر میکنن درسته ، پس درسته و این نباید هیچ ربطی به دوستیمون و عشقمون به همدیگه داشته باشه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-08 ساعت 16:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-08 ساعت 16:39 توسط looloo.)
نه : NO
حتما تا حالا خیلی جاها خوانده اید و یا شنیدین درباره : نه گفتن ؛ قدرت نه گفتن ؛ مهارت نه گفتن ؛ نحوه و چگونگی نه گفتن ؛ مکان و زمان نه گفت ، به چه چیزی یا کسی باید نه گفت و خلاصه در مورد این واژه اطلاعاتی دارید.
امروز میخوام با هم ، یه مقدار در مورد این لغت و کاربرد اون در زندگی روزمره و تاثیر اون در برقراری ارتباطات بین افراد صحبت کنیم
شاید شما هم بتوانید شهادت هد ، که استفاده و یا عدم استفاده از این لغت در برهه ای از زمان باعث تغییر مسیر کلی ی زندگیتان شده
من نمیخواهم بگویم چه زمان باید از این لغت استفاده کرد و چه وقت نباید استفاده کرد که البته این بسته به شرایط موجود ، در زمان و مکانهای مختلف ، متفاوت است
چیزی که مد نظر من هست این است که زمانی که فکر کردیم باید از این لغت استفاده کنیم چطور و به چه شکل این لغت رو به کار ببریم
البته نحوه نه گفتن هم باز نسبت به شرایط زمانی و مکانی و همچنین بسته به تفکر افراد متفاوت است
مثلا جایی نیاز است که از این لغت به صورت قاطعانه استفاده شود بدون رعایت هیچ ملاحظه ای و در شرایط دیگر یک مقدار ملایمتر و با مقدمه چینی این لغت را به کار گیریم
استفاده از ضرب المثل ها و اشعار گاهی کارمان را در نه گفتن آسان میکند
برای نه گفتن یک روشی که من خیلی به کار میبرم در جایی که نمیخوام طرف مقابلم ناراحت شود استفاده از جملاتی همراه با شوخی و خنده هست
چند وقت پیش یکی از دوستانم که از نظر عقیدتی تا حدودی با من هم فکر هست از من پرسیده بود : که چطور با خانواده ام کنار میام و اونها کاری به کارت ندارن و میگفت که یه مقدار به خاطر عقیده اش توی خانواده اذیت میشه به خاطر این که اطرافیانش ناراحت هستند
وقتی خودم خوب بهش فکر کردم دیدم این روش "نه" گفتن همراه با جک و خنده و شوخی ، چندان هم بد نیست و خیلی جاها کمکم کرده تا بتونم " نه " رو راحتتر بگم
وقتی والدینم و یا یک دوست و کلا کسانی که برای من ارزشمند هستند ، چیزی یا کاری رو از من بخواهند که من به هر دلیل نخواهم آن کار را انجام دهم ، ضمن اینکه راضی به ناراحت شدن طرف مقابلم هم نیستم ، بهترین روشی که من یاد گرفتم و تا حالا به کار بستم ، استفاده از جملات طنز و خنده آور است
روش شما چیه ؟
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
نه! تمرین کنید بیا نه نه نه نه روزی سه بار اینو به هرکسی که بگین قشنگ یاد میگیرین!
I have a dream
حالا!!!