موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
من از یکی از دانشگاه های نروژ پذیرش دارم. می خواستم بدونم که آیا امکان ماندن پس از فارغ التحصیلی در نروژ هست یا خیر؟ لطفا راهنمائی بفرمائید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من الان در رشته ی عمران تحصیل میکنم
دوست دارم برم آلمان ادامه تحصیل کنم
چند تا سوال داشتم:
1-چه شهر های از آلمان این رشته رو داره و دانشگاه دولتیه(یعنی پولی نمیگیره) ؟
2-آیا برای رفتن به آلمان باید حتما زبان آلمانی یاد داشته باشیم یا انگلیسی کافیه یا این که همونجا یادمون میدن؟
3-آیا میتوان بورسیه شد؟
4-برای بورسیه شدن باید چکار کنیم؟
5-وقتی بورسیه شدی همه مخارجت رو میدن یا فقط خرج تحصیل؟
ممنون میشم هر چه سریع تر راهنماییم کنید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
آخ که وقتی صفحه های اول این پست رو میخونم دلم کباب میشه!تا همین دو،سه سال پیش ،میشد با یکمی سختی بری درس بخونی ولی الان با اینکه هزینه های اونور آب فوقش 1000 تا جا به جا شده ،ما باید حالا کل زندگی مون رو بفروشیم بریم درس بخونیم!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
میخاستم ببینم کدوم کشورا هستن که اگه زبانشونو هیچی ندونی یه دروره ی یکساله قبل از شروع دانشگاه میزارن و بهت زبان یاد میدن؟ یعنی بدون مدرک زبان هم بهت اجازه ی ورود میدن. فک کنم بیشتر وقتا باید یکسال کالج رفت.
برای دوره ی لیسانس البته.
پیشاپیش ممنون
مرگ من روزی فرا خواهد رسيد، در بهاری روشن از امواج نور ...
فروغ فرخزاد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
کسی نیست راهنمایی کنه؟
مرگ من روزی فرا خواهد رسيد، در بهاری روشن از امواج نور ...
فروغ فرخزاد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه چیزی تو این تاپیک دیدم که لازم دیدم به اطلاع همه برسونم در مورد دوستان پزشکی و تجربی
بنده دانشجوی سال 4 دندونپزشکی دانشگاه ... سراسری تو تهران هستم
خیلی دانشجوی تکمیلی داریم تو دانشگاهمون
اصلا فرقی نداره که شما در چه کشوری درس خونده باشین
چه اوکراین چه هند چه دانشگاه pacific سان فرانسیسکو
در هر صورت هر جا که خونده باشین شما باید بین 1 تا 3 سال تو ایران تحصیل کنید تا مدرکتون قبول بشه ، هزینه ی اونم بین 30 تا 70 تومن هستش
من به دوستانی که قصد رفتن به خارج کشور رو دارن واسه این رشته ها پیشنهاد می کنم به فکر برگشن نباشن چون واقعاً معیار های ارزیابی ایران با جاهای دیگه فرق داره
فقط و فقط معطلی داره ، شما 5 6 سال وقت صرف می کنی خارج از کشور دوباره میای ایران از اول ، آخرش هم مدرک عمومی
دوستانی که میرن سعی کنن بارشون رو واسه بقیه ی کشور ها ببندن
از این طرف واسه بچه های ایران هم این موضوع وجود داره که هر جا بخوان برن باید کلی امتحان و دوره برن
فقط می خواستم بگم هر ارزونی بی علت نیست ، در هر صورت شما تو ایران باید 50 60 تومن خرج تطبیق دروس بکنی ، اخرشم هیچی ، پس به نظر من همون اول یه کشور خوب و انتخاب کنید که بعدا جاهای دیگه قبول کنن ، وزارت بهداشت که قربونش برم مدرک هیچ جارو قبول نداره
راستی یه کشور هایی مثله فیلیپین و روسیه و ... یه چیزاییو اصلا یاد نمی دن که خودش کلی دردسر داره
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-04 ساعت 20:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-04 ساعت 20:22 توسط GreenRoad.)
لطف می کنه یک نفر راهنمایی کنه من رو با شرایط و هدفم که به چه کشورهایی میشه برم واسه تحصیل که هزینه اش کم باشه و بشه بعدش همونجا موند ؟
شرایط :
- مدرکم رو تا 4-5 ماه دیگه میگیرم. با معدل 14.5 از دانشگاه آزاد رشته ی کارشناسی عمران
- سن هم که 28 سالم هست
- سرمایه ی خیلی کمی دارم. در حد 20-25 میلیون تومن
هدف :
فقط رفتن از این کشور گل و بلبل و ساختن زندگی در خارج از اینجا.
چون اینجا نه زبون خاص عمرانی هارو دارم که با کارگرها سرکله بزنم و صدام رو تا 4 تا کوچه بالا ببرم و نه این قدر زرنگم! که قورباغه رو رنگ کنم و جای قناری بفروشم.
فقط میخوام به بهانه ی تحصیل خودم رو برسونم به کشوری آرام* ( جز ایران که خیلی آرامه ! ) و یه کار عادی داشته باشم و زندگی ساده ی خودم رو بگذرونم
پاورقی - آرام* : یعنی جایی باشه که دقیقه ای یکبار سایه ی جنگ و تحریم و گرونی با صعود هندسی و استرس و فحش تو رانندگی و آزار و اذیت واسه انجام یه کار اداری ساده و کلاه برداری و پدرسوختگی و هزار تا بیچارگی دیگه و ..... نباشه !
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دیپلم طراحی صنعتی دارم و نوازنده ویالون و تنبک هستم می خواسم ببینم کجای اروپا برم که هم بتونم کار کنم و هم درس بخونم ممنون می شم راهنماییم کنید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نبود جواب ؟! برای دو پست قبل