موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دانشجو کارشناسی مهندسی ورزش هستم و برای ارشد میخواستم برم خارج از کشور درس بخونم میدونم که تو انگلستان این رشته هست ولی کسی دقیق میدونه کجا یا کشور های دیگه دارن یا نه ممنون میشم .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-10 ساعت 22:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-10 ساعت 22:52 توسط leyli chikago.)
سلام zaza2z عزیز
کاملاً شرایطتت رو درک می کنم. متاسفانه این شرایط واسه خیلیا ملموس شده.
فکر می کنم بهترین گزینه برات سوئد باشه و فنلاند.بنظ میاد سوئد نرخ بیکاری پایینه. امنیت و آرامش زیاده. برخلاف خیلی از کشورهای دیگه هنوز خیلی چیزاخصوصی نشده..می تونی از طریق ترکیه اقدام کنی.این نظر من بود.
مرض عادی میشه واسه جماعت بیمار..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من فارغ التحصیل رشته کامپیوتر هستم قصد دارم برای فوق لیسانس در یکی از دانشگاه های اروپایی بورسیه شوم.مدرک زبان هم ندارم.نمیدونم باید از کجا شروع کنم.لطفا راهنماییم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من مدرک لیسانسم اصلشو دارم ولی دانشنامه فوق لیسانسم اماده نیست و فقط موقت اون رو دارم.ایا برای ارائه به سفارت میتونم ترجمه کنم؟کسی این کارو کرده؟برای مهاجرت کاری میخوام برم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من لیسانس مهندسی صنایع از دانشگاه ازاد دارم برای ارشد کجا برای ادامه تحصیل بهتر است؟ در ضمن هزینه اش هم کم باشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-25 ساعت 10:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-25 ساعت 10:58 توسط farinaz_koohrangi.)
سلام و خسته نباشید.
من متولد 70 فارغ التحصیل رشته مهندسی برق الکترونیک دانشگاه آزاد با معدل 16.40 هستم 7 ترمه تموم کردم.ثبت اختراع و نخبگان هم دارم.دیپلم ریاضی فیزیک با معدل کل 18.09 و معدل کتبی 15.09 و پیش دانشگاهی 14.10 دارم.اما قصد ادامه تحصیل در رشته پزشکی در خارج از کشور را دارم.برای کدام کشور میتوانم اقدام کنم که به مدرک تجربی و زبان نیاز نداشته باشه و بتونم زود پذیرش بگیرم و هزینه مناسب هم داشته باشه.باتشکر
به نظرتون رشته خودمو ادامه بدم یا برم پزشکی؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من یه سوال خیلی ساده دارم شاید خیلی خنده دار باشه ولی اگه میشه راهنماییم کنید
من شنیدم که برای پذیرش دانشگاه باید به اون استادی که مورد نظرت هست که باهاش کار کنی ایمیل بزنی ولی من هنوز متوجه نشدم که این استاد ها رو از کجا باید گیر بیاریم اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون