موضوعها: 4
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
تو زبان تافلم داشته باشید اینجا تا 6 ماه و یا یه سال لکنت پیدا میکنید..ولی بگیریدش بهتره اینجا هم گرونتره و هم امتحانش سخت تر..بعدش دوره های کاربردی مایکروسافت و ICDL هست که مدرکی بسیار خوب و قابل ارائه به شرکتهاست..بقیه هنرهام که دیگه همه میدونن " هنر نزد ایرانیان است و بس"
موفق و پایدار باشید
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA
Nothing is impossible
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من دوره های Network+ و MCITP رو گذروندم ولی مدارک اصلی رو نگرفتم چون تو ايران نميشه به خاطر تحريمها اين مدرک ها رو گرفت.
سؤالم اين هست از دوستان که اگر مدارک اصلی گرفته بشه ميشه واسه کار تو امريکا اقدام کرد؟
چقدر سرمايه واسه مهاجرت لازم هست؟ مهاجرت نوع کاری.
همچنين برنامه نويسی جاوا از نظر کار چطور هست؟ جاوا تحت وب يا به اصطلاح J2EE
در کل برای مهاجرت از نوع کاری چه امتياز هايی بايد داشته باشيم و چه چيز هايی نياز هست.
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-23 ساعت 20:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-23 ساعت 20:53 توسط sohi.)
سلام
من الان یه دختره دبیرستان هستم که ساله دگه که دبیرستانم تموم میشه دیگه میخوام برم.بعد از خوندن زبان که میدونم خلیی مهمه دیگه چه دوره هایی برم بگذرونم؟
توجه داشته باشین که من فقط ک سال وقت دارم.
البته ممکنه مجبور هم بشم که کم زودتر برم. مثلا 7 8 ماهه دیگه
THX
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....
"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-24 ساعت 00:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-24 ساعت 00:06 توسط rayan.s.)
(2011-04-23 ساعت 17:34)satusa نوشته: سلام دوستان
سومين دوره آزمون مهندسي حرفه اي (PE- Professional Engineering) امسال توسط سازمان سنجش برگزار ميشه.
اين آزمون مشابه همون PE هست كه در آمريكا برگزار ميشه و تقريبا كپي برداري شده از همون هست و روند اخذ گواهينامه تقريبا مشابه نوع آمريكايي اش هست. شامل آزمون FE و آزمون PE هست كه در صورت كسب 60 درصد نمره و 4 سال سابقه كار با حداقل مدرك كارشناسي اين گواهينامه اعطا مي شود.
در ايران هر دو سال يكبار برگزار ميشه و امسال 1390 سومين دوره هست.
1. آيا كسي از دوستان تا به حال در دوره هاي قبلي شركت كرده و از كم وكيف اون و سطح امتحان اطلاعي داره؟ من خودم شنيدم در حد سوالات كنكور فوق ليسانس هست.
2. به نظر من دريافت اين گواهينامه قبل از رفتن كه مختص مهندسين (رشته هاي مهندسي) مي باشد دو مزيت دارد. اول اينكه با توجه به اينكه ساختار امتحان مانند نوع آمريكايي هست به نوعي آشنايي با امتحان و آمادگي براي كساني است كه تصميم دارند اونجا گواهي PE بگيرند. دوم اينكه ترجمه و ارائه اون در پيدا كردن كار شايد خالي از فايده نباشه (اين مورد رو دوستاني كه اونجا هستند اگر تجربه اي دارند بگويند).
اين هم لينك مربوطه:
http://pe.sanjesh.org/index.html
موفق باشيد
تو سایت خود آمریکا برای پذیرش امتحان PE میپرسه که تاریخ و محل قبولی FE کی بوده؟ که تو گزینهاش فقط محل آزمون ایالتهای آمریکاست و اینجا(آمریکا) تمام کتابها و نمونه سوالات امتحانش موجودهست. فقط من احتمال میدم اینا سوالات آمریکا را ترجمه کرده باشند لذا کتاب نمونه سوالات رو بخرید تو ایران بد نیست و بد نیستم برای اطممینان با مرکز ایران تماس بگیرید و جزئیات رو بپرسید ولی پایه آزمون عمرانش متفاوته برق و..نمیدونم.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-04-24 ساعت 00:05)rayan.s نوشته: (2011-04-23 ساعت 17:34)satusa نوشته: سلام دوستان
سومين دوره آزمون مهندسي حرفه اي (PE- Professional Engineering) امسال توسط سازمان سنجش برگزار ميشه.
اين آزمون مشابه همون PE هست كه در آمريكا برگزار ميشه و تقريبا كپي برداري شده از همون هست و روند اخذ گواهينامه تقريبا مشابه نوع آمريكايي اش هست. شامل آزمون FE و آزمون PE هست كه در صورت كسب 60 درصد نمره و 4 سال سابقه كار با حداقل مدرك كارشناسي اين گواهينامه اعطا مي شود.
در ايران هر دو سال يكبار برگزار ميشه و امسال 1390 سومين دوره هست.
1. آيا كسي از دوستان تا به حال در دوره هاي قبلي شركت كرده و از كم وكيف اون و سطح امتحان اطلاعي داره؟ من خودم شنيدم در حد سوالات كنكور فوق ليسانس هست.
2. به نظر من دريافت اين گواهينامه قبل از رفتن كه مختص مهندسين (رشته هاي مهندسي) مي باشد دو مزيت دارد. اول اينكه با توجه به اينكه ساختار امتحان مانند نوع آمريكايي هست به نوعي آشنايي با امتحان و آمادگي براي كساني است كه تصميم دارند اونجا گواهي PE بگيرند. دوم اينكه ترجمه و ارائه اون در پيدا كردن كار شايد خالي از فايده نباشه (اين مورد رو دوستاني كه اونجا هستند اگر تجربه اي دارند بگويند).
اين هم لينك مربوطه:
http://pe.sanjesh.org/index.html
موفق باشيد
تو سایت خود آمریکا برای پذیرش امتحان PE میپرسه که تاریخ و محل قبولی FE کی بوده؟ که تو گزینهاش فقط محل آزمون ایالتهای آمریکاست و اینجا(آمریکا) تمام کتابها و نمونه سوالات امتحانش موجودهست. فقط من احتمال میدم اینا سوالات آمریکا را ترجمه کرده باشند لذا کتاب نمونه سوالات رو بخرید تو ایران بد نیست و بد نیستم برای اطممینان با مرکز ایران تماس بگیرید و جزئیات رو بپرسید ولی پایه آزمون عمرانش متفاوته برق و..نمیدونم.موفق باشید
ا سلام
يكي از شرايط شركت در آزمون فوق در ايران داشتن 4 سال سابقه كاري هست و شرايط ديگري دارد كه در سايتهاي لينك داده شده نوشته شده است و همچنين در ايران ايتدا بايد در fe شركت كرد سپس pe كه باز توضيح داده. در مورد اعتبارش در خبرگزاري ها نوشته كه در اروپا و آمريكا مورد قبول هست كه البته اين نياز به چك و بررسي دارد. به هر حال خوندن اين دروس در ايران و امتحان دادن آن حداقل دوستان مهاجر را براي شركت در اونجا آماده مي كند و راحتر هست.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
كسي ميدونه كه نمونه سئوالات سالهاي گذشته يا كتاب جامعي كه سئوالات رو داشته باشه معرفي كنه؟.
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-04-26 ساعت 12:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-26 ساعت 17:46 توسط satusa.)
قابل توجه دوستان
من با سازمان سنجش تماس گرفتم و يه آماري از اين آزمون FE/PE گرفتم.
ظاهرا فرمت امتحان و سرفصل دروس رو امسال يه تغييراتي دادند و قرار هست مطابق با همون استاندارد آمريكايي باشه و يه هماهنگي هايي هم با NCEES كه توي آمريكا متولي PE هست انجام داده اند.
راجع به نمونه سوالات هم همون آزمون آمريكايي كه سوالاتش انگليسي هم هست رو از كتاب EIT توي سايت سنجش قرار داده اند. البته سوالات آزمون اصلي به فارسي و توسط اساتيد همينجا طراحي ميشه.
آزمون PE هم شش ماه بعد از FE برگزار ميشه و اعتبار FE دو سال هست كه در صورت قبولي مي توان در آزمون PE همون سال و يا دوره بعد شركت كرد.
گواهينامه ارائه شده توسط وزارت علوم و انجمنهاي مهندسي مادر Certify مي شود.
موفق باشيد.