موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم همین طور که دوست داری به آرزوهات برسی دوست من
باران باش و نپرس کاسه های خالی از کیست
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-02 ساعت 05:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-02 ساعت 05:21 توسط ehsan99.)
بنظر من ايران و آمريکا يه خوبی مشترک دارن که خاص خودشونه و در هيچ کشور غربی ديگه نميشه پيداش کرد
فقط در ايران و آمريکاست که "ميشه" بعد از مدت کوتاهی ,به جايی که يکی مثلا 20 سال قبل اومده و زندگيش رو تشکيل داده و حتی يک زندگی کاملا لاکچری داره, رسيد
ايران از بی حساب و کتابيشه که اينجوريه اما آمريکا بخاطر سرزمين فرصت ها بودنشه
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-02 ساعت 05:21)ehsan99 نوشته: بنظر من ايران و آمريکا يه خوبی مشترک دارن که خاص خودشونه و در هيچ کشور غربی ديگه نميشه پيداش کرد
فقط در ايران و آمريکاست که "ميشه" بعد از مدت کوتاهی ,به جايی که يکی مثلا 20 سال قبل اومده و زندگيش رو تشکيل داده و حتی يک زندگی کاملا لاکچری داره, رسيد
ايران از بی حساب و کتابيشه که اينجوريه اما آمريکا بخاطر سرزمين فرصت ها بودنشه
در ایران میشه اگر ....
در امریکا هم میشه اگر .....
در چین از هر دو اینها بهتر میشه اگر ....
همه جا اگر های خاص خودش رو داره دوست عزیز
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-02 ساعت 21:12)ehsan99 نوشته: [quote='soheilbadami' pid='350952' dateline='1370157268']
[quote='ehsan99' pid='350867' dateline='1370134263']
اما آمريکا واقعا اينجوری نيست و اين يکی از بزرگترين خوبيهای آمريکاست
تا جاییکه من دیدم چیزی که شما میگی در امریکا بندرت اتفاق میافته به دلائل مختلف که جای بحثش نیست ولی استثناهایی داره اونم این که شما یک ایده کاملا جدید داشته باشید یک چیزی مثل ای بی مثل قصه دراکولا یا هری پاتر و ... چیزی که واقعا مثلش نبوده باشه حالا در هر زمینه ولی یک شبه ره صد ساله رفتن واقعا بعیده میدونید علت اصلیش هم اینه که اینجا نفت و انرزی و معادن ملی نیستن ! و خیلی عوامل مترتب بر اون. البته اینا نظر شخصی هست.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-04 ساعت 06:08)ehsan99 نوشته: من تو جمله آولم هم گفتم "ميشه"... همين آدم ها ممکنه بسيار باهوش تر و بهترشون جاهای ديگه دنيا هم باشن اما سيستم به اونها نه انچنان اجازه پيشرفت ميده و نه اينجوری هواشون رو داره. پس 20 سال بايد بدون و به همين دليله که آمريکا کعبه آمال و آرزوهای همست، نه فقط ما ايرانيها
من تا حدی با حرفهای شما موافقم .همونطوری که خودتون هم گفتید توی آمریکا برای پولدار شدن یا باید تحصیل کرده باشین یا ایده ی جدید داشته باشین .
توی آمریکا راحت تر از جاهای دیگه میشه پول در آورد و زندگی کرد البته به شرط اینکه واقعا دارای علم و یا هوش کافی بود و چون رقابت در این زمینه بالاست دست پیدا کردن به این مرحله کار ساده ای نیست .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-04 ساعت 06:08)ehsan99 نوشته: [quote='soheilbadami' pid='351499' dateline='1370241831']
[quote='ehsan99' pid='351244' dateline='1370191372']
[quote='soheilbadami' pid='350952' dateline='1370157268']
[quote='ehsan99' pid='350867' dateline='1370134263']
............
خلاصه منظور من اين موردی بود که بالا ذکر شد
من تو جمله آولم هم گفتم "ميشه"... همين آدم ها ممکنه بسيار باهوش تر و بهترشون جاهای ديگه دنيا هم باشن اما سيستم به اونها نه انچنان اجازه پيشرفت ميده و نه اينجوری هواشون رو داره. پس 20 سال بايد بدون و به همين دليله که آمريکا کعبه آمال و آرزوهای همست، نه فقط ما ايرانيها
من قصد بحث خاصی رو نداشتم و ندارم اما خیلی بعید میدونم که کسی با یک لیسانس پایه و بدون سابقه کار و یا اینکه استعداد خاصی داشته باشه (موارد استثنایی رو کاری ندارم و کلی رو میگم) حقوق سالانه 100 هزار دلار داشته باشه . به شما برنخوره (چون احتمال میدم هنوز در امریکا زندگی نکرده باشید) اما تصورات راجع امریکا با چیزی که واقعیت زندگی اورج این مردم هست تفاوت زیادی داره. صد البته اگر شما مشاغل خوب و رده بالایی رو داشته باشید زندگی مرفهی خواهید داشت اما مگر چند درصد مردم مشاغل رده بالا دارند ؟ همان شغل 100 هزار تایی شاید فردا نباشد !
در مورد اپ همان اپ هم تراوش یک استعداد است چرا به فکر میلیونها نفر دیگر نرسیده ؟ یا هر چیز نویی که قبلا نبوده همونطور که گفتم.
در مورد استاد دانشگاه چرا راه دور برویم ؟ یکی از کمترین دستمزدها در امریکا مربوط به کادر دانشگاهی هست (به نسبت تحصیلات)
کلا بحث خوبی و بدی نمیکنم چون خوب و بد همیشه نسبی هست ولی 2 تا مطلب رو میگم که اگر بخوایم راجعش فکر و برسسی کنیم به یکسری از تفاوتها میرسیم : (این برای مثالی است که راجع نفت و انرزی زدم)
1- چند درصد از خانواده ها در امریکا 10 هزار دلار در حساب خود دارن ؟/ چند درصد از خانواده های ایرانی 30 میلیون پول در حساب خود دارند ؟ (بحث کردیت کنار است چون کردیت به لحظه ای از دست خواهد رفت)
2 - در ایران بانکها با التماس از شما پول سپرده میخواهند. در امریکا در بعضی مواقع برای نگهداری شما پول هم میگیرند
باز هم تاکید من بر تفاوتها هست و اینکه پول خوب یا بد در انحصار معدودی است و اینکه شما چطور سهم خود رو بگیرید به استعداد و زرنگی فرد بستگی دارد.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2013-06-05 ساعت 11:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-05 ساعت 11:31 توسط soheilbadami.)
من فقط به 2 موضوع اشاره دارم و بطور کلی مخالف رای شما نیستم اما یک اینکه پول در امریکا برخلاف ایران بین اورج مردم پخش نیست و در دایره خاصی هست لذا اون رو به سختی میشود پیدا کرد و داشتن درامدهای بالا به شروط - قابلیتها و در کل همونطور که در پست اول گفتم به اگر های زیادی وابسته هست. در ضمن چطور پول در گردش میتونه موثر نباشه ؟شما همون حقوق و درامدتون رو از همون پول در گردش در اقتصاد میگیرید و مهمه که این پول چقدرش انحصاری باشه. اما مطلب دوم اینه که بسیاری از تصورات راجع وضع اقتصادی در امریکا تقریبا قدیمی و مربوط به دوران خدابیامرز ! کلینتون هست (البته ایشان در قید حیاتن و در مثل مناقشه نیست !) و وضع اقتصادی امروزه در امریکا وضع خوبی نیست بعلت بدهی شدید دولت به صندوقهای تامین اجتماعی اتفاقی که به قول تعریف شما از کشور های اروپایی هرگز نخواهد افتاد. حالا فکر میکنید این پولهای صندوقهای سوشال کجاست ؟
در ضمن اصولا همان قاعده اقتصاد اهرمی که در سرمایه داری و در اقتصاد امریکا هست و باعث میشه که شما پله های ترقی رو به سرعت طی کنین همون هم در هنگام نزول اهرمی عمل خواهد کرد و این یکی دیگر از نقاط افتراق اروپا و یا امریکا که اشاره کردین میتونه باشه.
البته واقعا این بحث خارج از حوصله تاپیک یا این فروم هست و من قصد باز کردن ان رو ندارم و در ضمن نمیخوام حرفهای نا امید کننده هم زده باشم
به هرحال این بحث هیچ تاثیر کوتاه مدتی هم به حال مهاجران نخواهد داشت که اقتصاد در امریکا ممکن است به کجا در اینده برود و صد البته هیچ قطعیتی هم ندارد. کلا منظورم از این بحث این بود که به شنیده ها کمتر اکتفا کنیم و یک مهاجر اگر با ذهن کاملا خالی و بدون پیش زمینه و ذهنیتی به امریکا بیاید و هیچ تصور مثبت و منفی از ان نداشته باشد یا لا اقل انها را با خود نیاورد قطعا به نظر شخصی من موفقتر خواهد بود.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
وضعیت من بعد از خوندن تاپیک پشیمون شدی یا نه و این تاپیک خیلی باحال شده :دی . البته هر دو مفید بود. و خواستم بگم خیلی سایت خوبیه اینجا.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
در واشینگتن که زندگی کنید توی هر محله فروشگاههای کوچک زنجیرهای "والگرینز" را میبینید که عمدتا لوازم بهداشتی و آرایشی و البته خیلی چیزهای دیگر هم میفروشند. محلی و بیاهمیتاند ولی خریدهای کوچک و فوری روزانه را راه میاندازند. والگرینزِ محلهی من به دلایلی که لابد خودش بهتر میداند، چند روز پیش برای همیشه تعطیل شد. در هفتهی آخرِ والگرینز همهی اهل محل میدانستند که حراج بس بزرگی برپاست. یکی از روزهای آخر برای خریدن ماست و میوهی بدون شکر و چند برش نان قهوهای رفتم والگرینزِ روبهپایان.
بالای تعدادی از قفسهها نوشته شده بود:" اینجا بیشترین تخفیف ممکن را دادهایم، almost free، خواهش میکنیم اگر درآمد کافی دارید از این قفسه خرید نکنید و اجازه بدهید کمدرآمدها بیشترین تخفیف را بگیرند".
حسرتا و حیرتا از این اعتماد، از این چسب و پیوستگی و معنا در جامعه. از این معنای دلپذیر و متمدنِ شهروندی.
این محله، محلهی پولدارنشین و مرفه دیسی است و باورتان بشود یا نه، تنها قفسههایی که هنوز تقریبا پُر مانده بود، همان چند قفسه بود. شهروندانی را دیدم که حتا در برابر قفسهها ایستادند، چیزی برداشتند و وقتی تازه یادداشت تخفیف را خواندند، خریدشان را بازگرداندند.
همین طوری، بی آنکه قصد کرده باشم، یادم افتاد که دوست نازنینِ ساکن ایران در آستانهی سفرش به اروپا میگفت منتظر است این ...سوختهها یارانهاش را بریزند به حسابش تا با خیال مطمئن سفر کند!
"برگرفته از صفحه یک فرد حقیقی در FB"
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
نظر یک آقای دانشجوی هندی از یک نمونه فرهنگ آمریکایی:
"من نمی دانم این تشکر دیگر چه صیغه ایست! کارمند بانک هر دفعه تشکر می کند. صندوق دار فروشگاه مدام تشکر می کند. کتابدار کتاب خانه با اینکه موعد تحویل کتاب گذشته ، باز وقتی کتاب را به او می دهم تشکر می کند. تلفنچی وقتی بعد از یک ساعت شماره گیری نمیتواند داکا را برایم بگیرد از من تشکر می کند. گمانم اگر در این مملکت بمیرم، وقتی دارند خاکم می کنند هم ازم تشکر کنند.
*** وقتی آقای پیرزاد برای شام می آمد*** 1971
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.