موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا هیچکی نیست؟؟؟ اهالی هم فکری کنید پلیزززز
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-26 ساعت 07:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-26 ساعت 07:58 توسط fati kashany.)
عزيزم سلام شما برنده لاتاري هستي
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز اقاي سينا من نمي دونم شما نيويورك زندكي كردي يا نه اولا نيويورك از لحاظ مواد غذايي يكي از ارزونترين هاست اجاره مسكن هم كه ماهي ٧٠٠ تا ٨٠٠ يه اتاق مرتب ميشه كرفت موقعت شغلي هم كه براي افراد متخصص زياده بهتر از بقيه شهرهاست كه اجاره ارزونه ولي اصلن موقعت كار نيست در ضمن بحت مترو نيويورك شما رو از داشتن ماشين كاملن بي نياز مىكنه و اين يعني ماهي ٦٠٠ دلار صرفه جويي در هزينه
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﻓﻜﺮ ﻧﻜﻨﻢ ﺷﻤﺎ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﻧﻴﻮﻳﻮﺭﻙ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻦ اﻣﺎ ﺑﺎ 700 ﺩﻻﺭ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺟﺎﻳﻲ ﭘﻴﺪا ﻛﺮﺩ و ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺩﺭ ﻧﻴﻮﻳﻮﺭﻙ ﺳﻴﺘﻲ ﻭاﻗﻌﺎ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻨﺎﺳﺒﻲ ﻧﻴﺴﺖ.ﻳﻜﻲ اﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ اﻭﻧﺠﺎ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻣﺎﻫﻲ 6000 ﺗﺎ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺭﻩ ﻭﻟﻲ اﺻﻼ اﺯ ﺷﺮاﻳﻄ ﺯﻧﺪﮔﻴﺶ ﺭاﺿﻲ ﻧﻴﺴﺖ.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام تا جایی که میدونم آقا رامین خیلی وقته عضو این سایت هستن و مدت زیادی رو نیویورک زندگی کردن. از نظراتتون بسبار ممنونم. لطفا کسانی که شهر نیویورک رو میشناسن در مورد محله های کویینز و بوش ویک بهم اطلاعات بدن. مهاجرت ی تغییر بزرگه و نیاز به تحقیقات زیادی داره. ممنون میشم کمکم کنید
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
ﻣﻦ ﻫﻢ ﻣﻨﻜﺮ ﺣﺮﻓﻬﺎﻱ اﻗﺎ ﺭاﻣﻴﻦ ﮔﻞ ﻧﻴﺴﺘﻢ ﺣﺘﻤﺎ اﻳﺸﻮﻥ ﺗﺠﺮﺑﺸﻮﻥ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻫﺴﺖ و ﻗﺎﺑﻞ اﺣﺘﺮاﻡ.ﻣﻦ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﻢ و ﺳﻔﺮ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯﻩ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻪ ﻧﻴﻮﻳﻮﺭﻙ ﻧﻆﺮﻡ ﺭﻭ ﮔﻔﺘﻢ.ﺑﻪ ﻧﻆﺮ ﻣﻦ اﮔﺮ ﻗﺼﺪ ﺩاﺭﻳﻦ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺟﺎﻳﻲ ﻧﻘﻞ ﻣﻜﺎﻥ ﻛﻨﻴﺪ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ اﻣﻜﺎﻥ ﺳﻔﺮ ﻛﻮﺗﺎﻫﻲ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻦ ﻗﺒﻞ اﺯ اﻳﻨﻜﻪ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻛﻠﻲ ﺑﻪ اﻭﻧﺠﺎ ﺑﺮﻳﺪ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ اﺻﻼ ﻫﻤﻮﻥ ﭼﻴﺰﻱ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ اﻧﺘﻆﺎﺭﺷﻮ ﺩاﺭﻳﻦ ﻳﺎ ﻧﻪ و اﻟﺒﺘﻪ اﺯ ﺗﺠﺮﺑﻴﺎﺕ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ ﻫﻢ ﺑﻬﺮﻣﻨﺪ ﺷﻮﻳﺪ ﭼﻮﻥ ﺷﺮاﻳﻄ ﺯﻧﺪﮔﻲ و اﻳﺪﻩ ﻫﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﻫﺮ ﺷﺨﺺ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﻫﺴﺖ.اﻳﻦ ﭼﻴﺰﻱ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺫﻫﻦ ﻛﻮﭼﻚ ﻣﺎ ﺭﺳﻴﺪ.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
منظور من مينيموم هاي زندكي در بدو ورود هست وكرنه بله با ١٠ هزار دلار هم نميشه نيويورك زندكي كرد اين مينيمم ها براي دوستان در بدو وروده كه تو نيويورك امكان بذيره به دليل زيرساختهاي شهر
من الن ٤ سال هست كه اينجا زندكي ميكنم الن هم بعد از ٣ سال مهاجر سرا نوشتم به اميد راهنمايي دوستان
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی فیلم های نیویورک رو در یوتیوب میبینم به خودم میگم این شهر ارزش مهاجرت کردن رو داره. فقط باید ی آدرس برای دریافت گرین کارتم و جایی رو ابتدای ورودم به نیویورک داشته باشم به صورت موقت تا بتونم جایی رو اجاره کنم
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه هتل یا متل معرفی کنید که دسترسی خوبی داشته باشه ویا چه منطقه ای رو پیشنهاد می کنید
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-24 ساعت 16:40)mojgan m نوشته: سلام دوستان مهاجر سرایی من ی دختر مجرد سی و دو ساله هستم که تا اآخر تابستون میام آمریکا. خیلی دوست دارم از اول انتخاب درستی داشته باشم و شهری رو برای گذروندن کیوالیفیکیشن و یا دوره ارشد انتخاب کنم که بعدا پشیمون نشم. من هم مثل سایرین تا ده هزار دلار همراه خودم میارم. نمیدونم تا اون زمان قانون مجانی بودن مدارک فنی و حرفه ای باری مهاجران تصویب میشه یا خیر. فرض میکنم که تصویب نشده و من باید یک سال صبر کنم تا بتونم مثل ی شهروند آمریکایی هزینه دانشگاه بدم. بنابر این من یک سال رو باید با این ده هزار دلار سر کنم و ی کار در حد متوسط هم داشتم.
ممنون میشم اگر بهم راهنمایی کنید من کدوم مناطق در نیویورک میتونم خونه بگیرم که قیمت ارزون داشته باشه و امنیت داشته باشه.
کار در رستوران یا فروشگاه ماهسانه چقدر درآمد داره؟ فکر میکنید طی این یک سال باید باز هم از ایران کمک مالی دریافت کنم؟
اینجور شغل ها بیمه درمانی هم دارند؟
شما میتونید هر چقدر پول که نیاز دارین بیارین به شرطی که در فرودگاه و در همون فرم آبی ابراز کنید
با 10 هزارتا نمیتونید یکسال در اینجا زندگی کنید
قیمت ارزان اجاره خونه با امنیت ارتباط عکس داره ، اما قاعده نیست
میتونید از قبلاز ورود ، در سایتهای معتبر دنبال اجاره اطاق در منزل یه خوانواده باشید و یا پانسیون که کمتر از 1500 تا نیست اجاره یه جای مستقل مثل یه سوئیت یا فلت کمتر از ماهی 2500 نیست
کار در رستوران حقوق نداره و درامد شما از محل تیپ یا انعام مشتریان تامین میشه ، شما حداکثر ساعتی 10 الی 12 دلار حساب کنید اونم تا ساعت ده الی یازده شب !!
شما بعنوان یه تازه مهاجر میتونید از طرح بیمه اوباما بصورت رایگان با پوشش 100 درصد استفاده کنید - از زمان ثبت نام غافل نشید - فکر کنم هر سه ماه سایت باز میشه البته بعد از ورودتون و دریافت کارت سوشیال!
کمک مالی حتما احتیاج دارید حداقل دوسال
اگر زبان نمیدونید و یا زبانتون خوب نیست حتما یه فکر اساسی براش بکنید واگر نه در نیویورک به شما کار نمیدن !! خصوصا در رستوران یا فروشندگی در یه فروشگاه
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
سوال :
کار در فروشگاه در نیویورک چقدر درآمد داره؟ اونجایی که شما زندگی میکنید اجاره ی استودیو چقدره و چقدر برای خورد و خوراک هزینه میکنید و اگر محل کارتون نیویورکه چقدر بابت رفت و آمد هزینه میکنید؟ اگر من محل زندگیم رو نیوجرسی انتخاب کنم و در نیویورک زندگی کنم بهتر نیست؟
جواب :
اینجا حرف اول رو به ترتیب اجرای نقش : پول ، پارتی ، زبان و تخصص میزنه کدومو داری ؟
گرفتن کار در فروشگاهها که معمولا بصورت کمپانی هم هستن مثل macys - costco marshal و غیره بصورت حضوری امکان نداره ، شما باید در سایتهاشون و به صورت انلاین فرم پرکنید که چون معمولا سوابق ما چنگی به دل نمیزنه استخدام نمیکنن
اگر هم بکنن ساعتی و از مثلا 20 ساعت در هفته شروع میشه با حداقل حقوق ساعتی 10 الی 12 دلار بدون هیچگونه مزایا
من نمیدونم تصور شما از استودیو چی هست ولی هر محل مستقلی با امکانات حمام و توالت مجزا در یه محل تقریبا امن گرون برای شروع فقط باید به فکر اجاره اتاق باشی در خونه یه خانواده امریکائی ، یا هر ملیت دیگه !
هزینه لباس و خوراک حد نداره بستگی به خودت داره یه وعده غذا که سیرت بکنه با نوشیدنی کمتر از 10 دلار نیست البته دایت هم نیست !
رفت و آمد با اتوبوس ، مترو و قطار ممکن بستگی داره مسیرت چقدر طولانی باشه و از کجا به کجا بخوای بری - نقشه مترو نیویورک رو دانلود کن و بادقت بخون و حفظ کن
نیوجرسی یا هر 5 منطقه چسبیده به سیتی فرقی نمیکنه اون حرف اول رو داری یا نه
امریکای الان اصلا مثل فیلمها نیست و مثل امریکای حتی قبل از 11 سپ تا مبر هم نیست
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-16 ساعت 12:32)mojgan m نوشته: استفاده از خدمات حمایتی دولت مثل دریافت بیمه اوباما و کپن مواد غذایی رو پرونده شهروندی تاثیر نمیزاره؟
بیمه تاثیری نداره چون سال اول مجانی بعدا متناسب با درامدتون باید حق بیمه بدین
اما کپن چرا - در تمام فرمهای استخدامی صراحتا از شما میپرسن ایا از امکانات دولتی استفاده میکنین ؟!! در قشر ایرانیها معمولا جویش ها و سالمندان ازش استفاده میکنن - من به شما پیشنهاد نمیکنم