موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-10 ساعت 14:43)meraj-fallahi نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
من فوق لیسانس طراحی داخلی دارم، و تا چند ماهه دیگه راهی آمریکا میشم ..
راستش رو بگم چون اصلا اشنایی ندارم و تموم اطلاعاتم مربوط به همین سایت مهاجرسراست.
خواست ببینم میتونم تو نیویورک کاری مرتبط با رشته تحصیلیم پیدا کنم ؟!
یا به نظرتون کدوم ایالت و شهرها بهترن ؟!
در ضمن زبان رو هم در حد خوب و معمولی واردم.
من 23 سالمه
خواهشا پاسخ بدید ... مرسی
اگه بگم نه ناامید میشید؟ ببین دوست عزیز وقتی راجع به جامعه انسانی صحبت میشه فقط میشه با آمار اظهار نظر کرد نه بصورت صفر و یک که بگیم آره یا نه. شما بطور منطقی تحت هر شرایطی میتونید هر جایی کار پیدا کنید ولی اگه این احتمال برای شما با توجه به شرایطتون تو ایران 10 درصد باشه یعنی یافتن یک کار از بین 10 کار اپلای شده این احتمال تو امریکا میرسه مثلا به یک دهم درصد. حالا اگه شرایط خوب پیش بره که چرا که نه؟ همچنان که خیلی از بچه های همین مهاجرسرا همون اوایل رفتن سر کار تخصصی خودشون. این از بحث منطقیش.
حالا اگه مثل بابابزرگا بخوام بدون دلیل و منطق خاصی فقط توصیه کنم میگم که شما از شهر ارزون و ترجیحا پرجمعیت شروع کن با کار سطح پایین که حداقل از جیب نخوری، با زبان و فرهنگ بیشتر آشنا بشی، اعتماد به نفست تو ارتباطات بالاتر بره و با راه و چاها آشناتر بشی. البته بدیهیه که تو این مدت هم دنبال کار تخصصی هستید که اگه پیدا شد که عالیه وگرنه خیلی ضرر نکرده باشی.
بحث زبان یه خورده پیچیدست. خیلی از کسایی که ایران مدرس زبان بودن اینجا اعتراف میکنن که برای ارتباط موثر خیلی مشکل دارن. برای نمونه شما به یکی از شرکتهای سرویس دهنده تو امریکا زنگ بزنید و ببینید میتونید بحث رو هندل کنید. مثلا به تایم وارنر زنگ بزنید و بگید نیاز به خدمات تلویزیون کابلی دارید و کلی اطلاعات ازشون بگیرید. اگه تونستید تو 10 دقیقه صحبت کردن بدون هیچ مشکلی به نتیجه برسید اونوقت از نظر زبان اوکی هستید.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-11 ساعت 01:08)peymanmohajer نوشته: دوست عزیز انتقال و جابجایی تو آمریکا خیلی خیلی راحت تر و رایج تر از ایرانه. اینجا اگه از یه شهر برید به یه شهر دیگه درصد بالایی از چیزا تغییر نمیکنه. مثلا تو شهر جدید بازم شما از والمارت و آلدی مواد غذایی میخری و از میسیز و راس لباس. این اواخر که من دنبال کار میگشتم یه سایت بود که نشون میداد به جز شما که برای این کار اپلای کردی چه کسایی و از کجا به موازات شما اپلای کردن که باعث تعجب بود بیشتر از دو سوم کسایی که اپلای کردن از استان دیگه ای بودن. حتی کسایی که معمولا جابجا میشن وسایل خونه رو با خودشون نمیبرن و تو یه گاراژ سیل همه رو میفروشن و تو مکان جدید دوباره میخرن. چون اینجا با چند هزار دلار که میتونه حقوق یک ماه شما باشه میشه وسایل خونه رو دوباره نو خرید. اگه بیاید اینجا میبینید که بافت شهرها و راه ها و حتی فرهنگ تو خیلی از جاهایی که شما میرید خیلی مثل ایران تغییر نمیکنه. اینجا علاقه مندی به جابجایی تو رزومه یه مزیت محسوب میشه که معمولا جزء ثابت خیلی از رزومه هاست و اینجا خیلی معموله که اگه شما رو از یه استان دیگه برای کار پذیرفتن هزینه جابجایی شما رو هم بدن.
پیمان خان
ممنون از وقتی که گذاشتی .
منظورم خرید از یک بقالی نبود .
شما با مهاجرت از یک ایالت و یا شهر به شهر و ایالت دیگه باید مجددا برای کار اقدام کنی.
حتی دوباره باید خیابونها رو بشناسی
فرض کنید من الان از تهران بخوام برم اصفهان و یا مشهد و یا هر شهر دیگه ای
حتی تا یکسال گیج معماری و فرهنگ و سایر مسائل دیگر اون شهر هستم . توی شهر جدید مثل اصفهان باید یک کار جدید بگیرم . نمیخوام بگم نمیشه اما راحت هم نیست
باز هم ممنونم . توی این بحثهاست که مسئله ساده تر میشه و حل کردن مسئله راحت تر میشه
ممنون از وقتی که گذاشتی
پاینده باشی
ایام به کام
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست میگزم و آه میکشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که میسرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-12 ساعت 23:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-12 ساعت 23:26 توسط DELPHI5.)
(2015-01-11 ساعت 04:59)yami نوشته: شهرهای کوچک و ارزان (هر شهر کوچکی هم ارزان نیست!!) صرفا برای کسانی خوب هست که از نظر مالی بسیار در مضیقه هستند. یعنی مثلا میدونند که نهایت برای سه ماه پول دارند و اگه در این سه ماه کار پیدا نکنند یا هوم لس میشن یا باید برگردند ایران. اول کار هم همه میدونن که جا افتادن و کار پیدا کردن و راه و چاه و یاد گرفتن واقعا زمانبر هست.
برای همچین فردی این سه ماه را مثلا نه ماه کردن بوسیله اقامت در شهر ارزان بهترین بوقینه است. چون با کش دادن این مدت زمان احتمال اینکه کمی جا بیوفته و زبانش خوب بشه و ... هست و بعد با فراغ بال آرام آرام وارد بازار کار میشه.
اما خوب کسی که میگه من از این بابت مشکلی ندارم، اصلا دلیلی نداره که بره شهر کوچک. مستقیم میتونه برم لس آنجلس. حالا سه ماهه کار پیدا نکرد، نه ماهه، بالاخره توان مالی اش رو داره که صبر کنه.
مسئله ساده تر از آن هست که دودل بشوید.
دوست عزیز
یک زوج 35 ساله و یک بچه 4 ساله برای زندگی توی نیویورک ماهیانه چقدر هزینه دارند .
ما آزمودهایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست میگزم و آه میکشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که میسرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-12 ساعت 23:24)DELPHI5 نوشته: یک زوج 35 ساله و یک بچه 4 ساله برای زندگی توی نیویورک ماهیانه چقدر هزینه دارند .
بستگی به سطح انتظار شما داره و نیز منطقه ای که انتخاب میکنید
حتی در خود منهتن هم قیمتها خیلی متفاوت چه برسه به مناطق پنج گانه اطرافش
امکانات و خدمات هر منطقه هم ارتباط مستقیم با مالیاتی داره که باید پرداخت بشه
خلاصش ماهی پنج هزارتا به بالا
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستان عزیز من میخواستم در یکی از شهرهای نزدیک تورنتو کانادا اقامت داشته باشم. رشته تحصیلی من برق است. میتونید من رو راهنمایی کنید که کدام شهر از نظر کار و آب و هوا و امنیت برای من بهتره. خیلی متشکرم
مصاحبه:نیمه اول دسامبر آنکارا. افراد کیس: 3 نفر. برنده اصلی: خانمم. دریافت ویزا:همسر و فرزند یکضرب و خودم در آپریل
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
سلام به همه
دوستان وضعیت کار تو نیو یورک چطوره؟
منظورم کارای کلی هست که در بدو ورود برای بقا لازمه.
Its not who I am underneath, but what I do that defines me
Его не кто я под ним, но то, что я делаю, что определяет меня
تاریخ آن سرزمین با "میلاد"
و تاریخ سرزمین من با "هجرت" آغاز میگردد...!
2015 = GOD DAMN IT
2016 = GOD DAMN IT
2017 = GOD DAMN IT
2018 = GOD DAMN IT
2019 = ?GOD ?What
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که تجربه دارن. امکانش هست نیویورک و شیکاگو رو مقایسه کنید؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجر سرایی من ی دختر مجرد سی و دو ساله هستم که تا اآخر تابستون میام آمریکا. خیلی دوست دارم از اول انتخاب درستی داشته باشم و شهری رو برای گذروندن کیوالیفیکیشن و یا دوره ارشد انتخاب کنم که بعدا پشیمون نشم. من هم مثل سایرین تا ده هزار دلار همراه خودم میارم. نمیدونم تا اون زمان قانون مجانی بودن مدارک فنی و حرفه ای باری مهاجران تصویب میشه یا خیر. فرض میکنم که تصویب نشده و من باید یک سال صبر کنم تا بتونم مثل ی شهروند آمریکایی هزینه دانشگاه بدم. بنابر این من یک سال رو باید با این ده هزار دلار سر کنم و ی کار در حد متوسط هم داشتم.
ممنون میشم اگر بهم راهنمایی کنید من کدوم مناطق در نیویورک میتونم خونه بگیرم که قیمت ارزون داشته باشه و امنیت داشته باشه.
کار در رستوران یا فروشگاه ماهسانه چقدر درآمد داره؟ فکر میکنید طی این یک سال باید باز هم از ایران کمک مالی دریافت کنم؟
اینجور شغل ها بیمه درمانی هم دارند؟
شماره کیس 2015as6500 , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می , نامه دوم: 2 جون، مصاحبه: 15 جولای , ویزا: ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر