2013-09-12 ساعت 15:47
با سلام / من میخوام ماه نوامبر بیام نیویورک / اگر کسی خواست همخانه شیم لطفا پیام خصوصی بدید / مرسی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ایالت نیویورک
|
2013-09-12 ساعت 15:47
با سلام / من میخوام ماه نوامبر بیام نیویورک / اگر کسی خواست همخانه شیم لطفا پیام خصوصی بدید / مرسی
2013-09-12 ساعت 18:41
یکی از راهی که میتوانید با شرکتها و موقعیتهای شغلی اونا اشنا بشین شرکت در job fairهست برا پیدا کردن job fair توی شهر خودتون میتونین به این سایت مراجعه کنین،،،حتما یادتون باشه لباس رسمی بپوشون و چند نسخه از رزومه خودتون را هم همراه داشته باشین،،،
http://www.targetedjobfairs.com تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی ، mori ، amiro0008 ، لاتاری ، alirezanz ، msar ، jsmlz ، pishtaz611
2013-11-24 ساعت 16:00
کسی از مهاجرسرا تو نیویورک ساکن نیست که کمی اطلاعات از زندگی تو این شهر بده؟
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025
مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲ 🎈🎈🎈
2013-11-24 ساعت 22:51
من همیشه نیویورک رو دوست داشتم زندگی تو این شهر مثل خواب و رویا بوده برام.
وقتی متوجه شدم برنده شدم اولین چیزی که تو ذهنم تجسم کردم مجسمه آزادی بود ولی بعدش اینقد از گرون بودن این شهر شنیدم و گفتن گرئنه و فلان و ... یه جورایی پشیمون شده بودم. و اصلا فکرشم نمیکردم مگر اینکه یه مسافرت به این شهر داشته باشم. ولی میخوام دلمو بزنم به دریا و بیام ان وای ... ولی دوستانی که اونجا هستن یا اطلاعاتی دارن خواهش میکنیم کمک کنن. اگه کسی میدونه زیپ کد منطقه خوب ان وای چنده که هم گرون نباشه زیاد و هم امن باشه؟ و ازتون میخوام که از کنجه در بیارید این تاپیک رو ... جالبیش اینجاس که پایتخت جهان داره خاک میخوره تاپیکش ولی این سیلیکون ولی و سیلیکون داوود و علی آباد کتول هر روز طرفداراش بیشتر میشه [font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیرد [font=Verdana][/font] کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند [/font]
2013-11-25 ساعت 05:06
نیویورک در بین 9 ابر شهر آمریکا که دارای بیش از یک میلیون جمعیت هستند بیشترین جمعیت را دارد (بیش از 8 میلیون نفر). این شهر از نظر نمره کلی در رتبه 7 هست. دو نقطه ضعف عمده این شهر اول هزینه های سرسام آور زندگی و دوم آب و هوای نامناسب نسبت به 8 شهر دیگه هست. در عوض از لحاظ جرم و جنایت و مسکن وضعیت بهتری نسبت به بقیه دارد. منبع: www.areavibes.com
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
تشکر کنندگان: soli asali ، tabim4 ، alireza.nayyeri ، gbtm ، amin arefi ، hamidrezapir1 ، nasim ، deineath ، زری وحدتی ، idn ، mori ، Lucky Luke ، لاتاری ، philter ، armin021 ، حاجی واشنگتن ، alirezanz ، we are one ، msar ، jsmlz ، golia ، copol ، pishtaz611 ، ALI122
2013-11-25 ساعت 17:52
هللللووووووووووووو .... کسی نیست ما را یاری دهد ... ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیرد [font=Verdana][/font] کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند [/font]
2013-11-26 ساعت 11:56
(2013-11-24 ساعت 22:51)soli asali نوشته: من همیشه نیویورک رو دوست داشتم زندگی تو این شهر مثل خواب و رویا بوده برام. دلیل اینکه پایتخت جهان داره خاک میخوره در درجه اول گرونی سرسام آورش هست و در درجه دوم تسلط نداشتن هموطنان عزیزمون به زبان انگلیسی هست و ریسک پذیری پایینشون و شاید خسته بودن از شهری مثل تهران و استرس هاش . من خودم یک سال هست که لس آنجلس زندگی میکنم و راضی نیستم و درحال جا به جا شدن هستم که خب سختی های خاص خودش رو داره . اولن ببینید کجا رو دوست دارید شما که اینجوری نیویورک رو دوست دارید باید برید و همونجا شروع کنید جای دیگه نمیتونین دووم بیارین اینجوری سختی های نیویورک هم یه چشمتون نمیاد. من تجربه ام این رو میگه که شما درست دارید فکر میکنید من فقط به خاطر کاری که درش تخصص داشتم اومدم لس آنجلس حالا هم پشیمونم اگر همون اول رفته بودم جایی که دوست داشتم و صبر میکردم و از کم شروع میکردم الان زحمت جا به جایی رو دوباره نداشتم تشکر کنندگان: nasim ، deineath ، soli asali ، Saeedv13 ، masuodrh ، mahbube ، زری وحدتی ، mhb161 ، amin arefi ، idn ، mori ، New York ، الدورادو ، maria20000 ، Lucky Luke ، لاتاری ، philter ، alirezanz ، we are one ، kuwait ، msar ، Memolk ، jsmlz ، golia ، copol ، Rira_1982 ، pishtaz611 ، ALI122
2013-11-26 ساعت 20:58
(2013-11-26 ساعت 11:56)rimaya نوشته:(2013-11-24 ساعت 22:51)soli asali نوشته: من همیشه نیویورک رو دوست داشتم زندگی تو این شهر مثل خواب و رویا بوده برام. ما 4 روزه اومدیم نیوجرسی / نیویورک . تنها چیزی که خیلی عذاب آوره هوای سرده . البته مثل اینکه هنوز سرمای اصلی شروع نشده اما در کل موج منفی نسبت به شهر های دیگه اینحا بیداد میکنه و من از هر کی که می پرسم وقتی اومده اینجا به هر زحمتی موندگار شده . نمی دونم چرا موندن ولی میگن خوب اینجا نیویورکه . کار و تحصیل هم بظاهر برای همه پیش اومده و زندگی گذرایی رو دارن کسی ناله نکرد . برای یک اطاق 1350 تا توی منهتن اجاره میداد یکی از بچه ها گفت جای دیگه خونه فول آپشن میشه گرفت اما با این حال زندگی می کرد . این چیزی بوده که من توی این چند روز فهمیدم
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013 نیویورک تشکر کنندگان: nora ، soli asali ، Saeedv13 ، masuodrh ، زری وحدتی ، mhb161 ، shadi79 ، amin arefi ، mori ، maria20000 ، لاتاری ، philter ، miyu ، alirezanz ، we are one ، faraz15 ، kuwait ، msar ، maryam.azad ، maryam.azad ، golia ، copol ، pishtaz611 ، ALI122
2013-11-26 ساعت 21:39
(2013-11-26 ساعت 20:58)deineath نوشته:(2013-11-26 ساعت 11:56)rimaya نوشته:(2013-11-24 ساعت 22:51)soli asali نوشته: من همیشه نیویورک رو دوست داشتم زندگی تو این شهر مثل خواب و رویا بوده برام. این جوری که من متوجه شدم از اصول و شرایط آمریکا .. . این هست که دقیقا مثل ایران و نیویرک دقیقا مثل تهران میمونه. شرایط کاری بهتر تو نیویرک پیدا میشه تا جاهای دیگه . دست مزدها بالاتره، هرچقدر در بیاری به همون اندازه هم باید خرج کنی. یعنی اگه 1350 تا اجاره یه اطاق میدی حتما دستمزد بالاتری نسبت به تگزاس میگیری. و تفاوت ایران و آمریکا تو اینه که مثل شهروندان و مدیران محترم شرکت ها سعی نمیکنن قانون کار رو دور بزنن و حداقل حقوق 500 تومانی رو بگن 250 تومان طرف مقابل هم بگه کاچی به از هیچی و قبول کنه!!!! اونجا الایت به ایالت قانون کار و زندگی فرق میکنه و همینطور دستمزد ها . به نظر من بهتره که آدم از نیویورک و شهر های بزرگ شرو کنه چون هم زود تر کار گیر میاد و پولی که از اینجا با خودت بردی هدر نمیره و هم اینکه بعد از استیت این شدن کلی از بقیه جلویی و تو بهترین جای دنیا داری زندگی میکنی و عادی شده همه شرایط برات ! [font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیرد [font=Verdana][/font] کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند [/font]
2013-11-27 ساعت 16:02
(2013-11-26 ساعت 21:39)soli asali نوشته: این جوری که من متوجه شدم از اصول و شرایط آمریکا .. . این هست که دقیقا مثل ایران و نیویرک دقیقا مثل تهران میمونه. شرایط کاری بهتر تو نیویرک پیدا میشه تا جاهای دیگه . نمی دونم حرفتون درسته یا نه دقیقا اما منم دارم اینکارو می کنم . اولین دلیلش اینه که اینجا یکی از بهترین دوستام هستش و نیاز به حمایش دارم و می ترسیدیم همیشه جایی برم که استارتشو تنهایی بزنم و امیدوارم پشیمون نشم. اینجا اولین چیزی که بهم گفتن ، گفتن که تو منهتن که رانندگی می کنی یاد رانندگی توی کوچتون می فتی . پر چاله چوله و .. وقدی دیدیم تعجب کردم 100 رحمت به تهران! از اونجا که خارج میشی همه جا یکسانه تقریبا . الانم که توی نیوجرسی هستیم همین طوره خبری از برج های بلند و صر صدای آدما نیست . احتمالا این آرامش رو همجا میشه بهش رسید . چیزی که توی رویای من بود شاید این نبود اما تحقق بخشیدن به رویا رو فکر کنم خودم باید بدم . یه چیز دیگه انصافا ، خونه اینجا خیلی تفاوتی با لوس آنجلس نداره ، فرقش اینه که خارج از منهتن و 10-20 مایل اونور تر به قول خودشون نصف میشه قیمت ها . در مورد تکس هم هنوز نفهمدیم چطوریه ! فقط فهمدیم کارگران زحمت کش ( احتمالا کار اول من ) قراره 8.5-9 دلار بگیرن منتهای تکس . اصافه کنم که من ، هیچ گونه تحقیقی در مورد شهر های مختلف نکردم تا قبل اینکه بیام . یعنی بی تردید ، بلیط نیویرک گرفتم اومدم تا بعدا تصمیم بگیرم . اونایی که آپشن های مختلفی دارن و اطلاعات جامعی هم جمع می کنن و در نهایت یکی رو ندارن که ساپورتشون کنه بدو ورود ، باید تامل بیشتری انجام بدن و تصمیم درستی بگیرن ، مثال رفتن من خیلی یهویی و بی برنامه بوده قاعدتا . سپاس
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013 نیویورک تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی ، shadi79 ، amin arefi ، mori ، New York ، Lucky Luke ، لاتاری ، philter ، armin021 ، alirezanz ، we are one ، faraz15 ، erica ، msar ، soheil1993 ، jsmlz ، ARSHIN007 ، golia ، copol ، pishtaz611 ، ALI122
2013-11-27 ساعت 18:22
(2013-11-27 ساعت 16:02)deineath نوشته:دوست بسیار عزیز من شما میتونی بهترین راهنما برای این تاپیک باشی(2013-11-26 ساعت 21:39)soli asali نوشته: این جوری که من متوجه شدم از اصول و شرایط آمریکا .. . این هست که دقیقا مثل ایران و نیویرک دقیقا مثل تهران میمونه. شرایط کاری بهتر تو نیویرک پیدا میشه تا جاهای دیگه . خوشحالم که یکی پیدا شد بالاخره میشه بگی اگه 10-20 مایل از منهتن بریم اون طرفتر به کجا میرسیم؟؟؟ ( اسم محله ) و اجارش چقدره ؟ [font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیرد [font=Verdana][/font] کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند [/font]
2013-11-28 ساعت 05:51
(2013-11-27 ساعت 18:22)soli asali نوشته: دوست بسیار عزیز من شما میتونی بهترین راهنما برای این تاپیک باشی والا راستش من خیلی اسم محله ها رو نمی دونم . امروز برای بار سوم رفتم فقط سوال جواب کردم آمار دستم اومده . چیزی که مشخصه ، توی منهتن و بروکلین آپارتمان 1 خوابه +2000 تاس . چند تا از بچه ها خونه بزرگ گرفته بودن شیر کرده بودن که بصرفه براشون . در مقابل ، نیوجرسی سیتی ، که اونور منهتن و ایالت کناری و اونور آب به قول معروف قیمت ها تقریبا 20-30 % پایین تره ، و هر چه دور میشیم پایی تره . شهری که من توشم ، لیندن در نیوجرسی حدود 35 دقیقه راه تا نیویورک ، خونه معمولی حدود 800 تا 1000 تاس . یه چیز دیگه هم مهمه هزینه طی کردن مسافت های اینجاس . بنزین / پول عوارض بین شهری / اتوبوس و مترو / .. که می تونه توی انتخاب کار و خونه تاثیر بزاره
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013 نیویورک تشکر کنندگان: mahbube ، soli asali ، amin arefi ، farzad47 ، idn ، mori ، الدورادو ، Lucky Luke ، لاتاری ، philter ، alirezanz ، we are one ، faraz15 ، kuwait ، msar ، soheil1993 ، jsmlz ، golia ، copol ، pishtaz611
2013-11-28 ساعت 09:44
با توجه به کمبود اطلاعات ما از قلب تپنده و تجاری آمریکا تصمیم گرفتم تا جای ممکن اطلاعات بیشتری در مورد وضعیت زیپ کدهای این ابر شهر از سایت های اینترنتی مرتبط جمع آوری کنم. حاصل این تلاش 4 ساعته در شب اولین عید شکرگزاری ما در آمریکا پست حاضر است. برای این بررسی از دو وبسایت معروف یعنی http://www.bestplaces.net و http://www.areavibes.com استفاده کردم. با جستجوی نیویورک در سایت اول مشخص شد که این شهر دارای 181 زیپ کد هست. زیپ کدها را در سایت دوم وارد و نمره ها را در لیست ضمیمه پست وارد کردم. 9 زیپ کد شامل 10007، 10012، 10013، 10014، 10021، 10028، 10065، 10075، 10128 با نمره 82 بهترین زیپ کدها و دو زیپ کد 10454 و 10474 با نمره 61 بدترین زیپ کدها هستند.
بهترین زیپ کدها با رنگ آبی و بدترین ها با رنگ قرمز در جدول ضمیمه مشخص شده اند. وضعیت بقیه زیپ کدها هم در جدول درج شده است. لازم به ذکر است که نمره شهر نیویورک 73 هست. برای پیدا کردن محدوده زیپ کدها کافیست آن را در گوگل مپ وارد کنید. با آرزوی موفقیت و زندگی سراسر شادی برای کاربران مهاجرسرا در این شهر رویایی. اولین عید شکرگزاری بر همه مهاجرسراییان و به خصوص تازه مهاجران و برندگان لاتاری 2013 مبارک. سعید. رالی. اولین دقایق 28 نوامبر 2013.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
تشکر کنندگان: mahbube ، soli asali ، AsemanAbee ، ParsTrader ، amin arefi ، frozen mind ، deineath ، alirezaghodrat ، mhb161 ، alireza.nayyeri ، nora ، farzad47 ، idn ، mori ، hamid32 ، Lucky Luke ، satin ، لاتاری ، samansaba ، f_90 ، philter ، miyu ، armin021 ، S.gh ، حاجی واشنگتن ، alirezanz ، we are one ، faraz15 ، kuwait ، msar ، soheil1993 ، jsmlz ، golia ، copol ، pishtaz611 ، ALI122
رفقا یک کمی دقت کنید با احترام به دوست تازه واردمون به نیویورک همون طور هم که خودشون اشاره کردن به نظر من ایشون زوده که بخوان کسی رو راهنمایی کنن من خودم بعد از یک سال زندگی و کار تو لس آنجلس هنوز میترسم کسی رو راهنمایی کنم
به نظر من بهترین مرجع خوندن فروم های انگلیس زبان هست مخصوصن اونهایی که دوتا شهر رو برای زندگی با هم مقایسه کردن فرضن آستین رو با سن دیگو یا نیویورک رو با سن فرانسیسکو بعد از تمام این حرف ها باز هم تأکید میکنم هرجارو که دوست دارید مستقیم برید همونجا و برای جمع آوری اطلاعات هم اگر تو این فروم کسی نیست تا کمکی کنه مثل صفحه نیویورک و بوستون دوتا شهر محبوب من بهترین گزینه فروم های انگلیسی زبان هست اما اونجوری که دوستان و فامیل های من که چند سالی هست نیویورک زندگی میکنن میگن اگر میخواید پایتخت دنیا زندگی کنید بهتره خود منهتن یا جاهای خوب بروکلین ساکن بشید و اگر هم هزینه ماشین و رفت و آمد و بیمه و اینها براتون مهم نیست میتونید در شهرهای اطراف ساکن بشید و برای گشت و گذار به منهتن تشریف ببرید . البته یکی از دوستای من از یکی از شهرهای اطراف با یه اتوبوس همیشه به منهتن رفت وآمد میکنه تشکر کنندگان: deineath ، mhb161 ، sib 24 ، alireza.nayyeri ، soli asali ، masuodrh ، gbtm ، mori ، الدورادو ، لاتاری ، philter ، miyu ، حاجی واشنگتن ، alirezanz ، we are one ، faraz15 ، kuwait ، msar ، soheil1993 ، golia ، jsmlz ، pishtaz611 ، ALI122
2013-12-04 ساعت 15:53
تشکر کنندگان: amin arefi ، deineath ، mori ، soli asali ، armin021 ، alirezanz ، msar ، jsmlz
|