موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-12 ساعت 11:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-12 ساعت 23:14 توسط frozen mind.)
سلام به دوستایِ مهاجرسرا من برایِ خودمون از تیی موبیل موبایل خریدم و ازای تیی اند تیی تلفنِ خونه و برای ارتباط با ایران از یک شرکت ایرانی به نام ... پلن برای تماس با ایران خریدم فکر کنم همهٔ اینا یی که گفتم از همه ارزونتر و با کیفیت تره برای تماس با شرکت ایرانی به این شماره زنگ بزنید ... و با یه آقایی به نام ... حرف بزنید به من خیلی کمک کرد
با تشكر از اين دوست عزيز بابت به اشتراك گذاشتن تجربه خودشون، اگر كسي نام و تلفن شركت رو خواست مي تونه با پيام خصوصي از ايشون بگيره. اعلام نام و تلفن شركتها و اشخاص به طور علني در پستها خلاف مقررات مهاجرسراست.
Frozen Mind
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-06 ساعت 05:52)yami نوشته: (2012-05-06 ساعت 01:01)mohammadch نوشته: دوستان برای تماس با ایران الان ارزونترین برنامه ها برنامه voipgain.com یا webcalldirect.com است که واقعا مناسب است(دقیقه ای 4 تا 6 سنت یورو) می تونید از طریق موبایل و کامپیوتر و حتی تلفن ثابت با ایران با ارزونترین هزینه تماس بگیرید. سایت نماینده این شرکت ها هم تو ایران پیدا کردم که راحت می شه ازش شارژ آنلاین این برنامه ها را خرید www.ariavoip.com .
www.powervoip.com الان ارزونترین هست که دقیقه ای 4.5 سنت دولار حساب میکنه (بر خلاف بقیه که به یورو هستن). من استفاده میکنم و بسیار راضیم. راحتترین راهشم اینه که برنامه شو نصب کنین به موبایل اندروید یا ایفونتون و بعد باهاش تماس بگیرین! انگار مستقیم با موبایل زنگ زدین.
البته تمامی این سایتها و شرکتهای همانطور که قبلا هم گفتم زیر مجموعه شرکت بزرگی به نام گروه بتاماکس با نام تجاری نمیدونم چی چی هست که مقرش در لوگزامبورگ هست.
يامي جان من از اين سرويس استفاده كردم مرسي از شما
بايد بگم واقعا ارزونه
از ايران به آمريكا و اروپا تقريبا رايگان هست فقط چهار سنت اتصالو ميندازه
يك سوال هم داشتم
ما بهتره سينگل پلن بگيريم يا فاميلي پلن
من ديدم با حساب گوشي و اشتراك خط و اينها تقريبا سينگل بهتره
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با توجه به اینکه skype در ایران و حتی در امارات هم فیلتر شده توصیه من چت تصویری رایگان از طریق oovoo است که خوشبختانه هنوز در ایران فیلتر نشده است.امکان تماس از آمریکا به خطوط تلفن را نیز در قبال هزینه دارد.
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July 15th
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August 27th
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June 2012
تاریخ مصاحبه : اواخر July
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات : 2 نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
مطمنا هیچوقت سرویس فیس تایم مک او اس رو قیلطر نمیکنن! دو تا آیپد یا آیپاد تاچ بخرین و تمام!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
viber ,tango هم جالب و خوبه هم میتونید تماس و هم پیامک رایگان بزنید (viber) با تانگو هم مکالمه صوتی وتصویری و پیامک رایگان بزنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
viber ,tango هم جالب و خوبه هم میتونید تماس و هم پیامک رایگان بزنید (viber) با تانگو هم مکالمه صوتی وتصویری و پیامک رایگان بزنید