موضوعها: 28
رتبه:
50
3 تشکر در 0 ارسال
ُSkype هم یک گزینه بسیار خوب و ارزون هستش ، شما می تونید به هر کی می خواید در هر کجای دنیا با قیمت خیلی ارزون تماس بگیرید .
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس : June 2011 9
دریافت ویزا : 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-01-29 ساعت 02:54)Ali-J نوشته: ُSkype هم یک گزینه بسیار خوب و ارزون هستش ، شما می تونید به هر کی می خواید در هر کجای دنیا با قیمت خیلی ارزون تماس بگیرید .
من هم موافقم این skype خیلی عالیه من روی موبایلم هم نصب کردم حتی تو ایران هم خیلی خوب کار میکنه تماس تصویری کامپیوتر با کامپیوتر یا تماس یا با موبایل اگر اینترنت وجود داشته باشه مجانیه و اگر نباشه هم ارزونه.
http://www.skype.com/intl/en
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
2010-01-29 ساعت 14:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-29 ساعت 14:16 توسط mohsen324.)
مثل اینکه کسی از Google Voice خبری نداره. دوستانی که در آمریکا هستند حیفه که از این امکان خوب Google استفاده نمیبرند.
اینجا من یکم بیشتر توضیح میدم.
مشکلی که اسکایپ و دیگر سیستم های VoIP دارند اینه که اگر کسی بخواهد با شناسه اسکایپ شما تماس بگیره باید در حقیقت با کامپیوتر شما تماس بگیره و شما مادامی که نزد کامپیوتر هستید میتونید به تماسها جواب بدید. حالا جدیدا امکان اینکه برنامه اسکایپ را در موبایل خودتون نصب کنید و موبایلتون هم به اینترنت وصل باشه وجود داره و در این صورت هم میتونید به تماسها جواب بدید. اما مشکلی که تو این راه وجود داره اول پوشش شبکه برای اینترنته که همیشه وجود نداره و دوم هزینه Data است که معمولا نمیصرفه.
اما گوگل پیشنهاد وسوسه برانگیزه داره! به شما یک شماه تلفن (به دلخواه خودتون!!) اختصاص میده و وقتی که دوستانتون بخوان با شما تماس بگیرن کافیه اون شماره را بگیرند. اگر شما آنلاین بودید که از طریق Google Voice جواب میدید. اگر آنلاین نبودید این تماس به شماره شما Forward یا به قول خودمون دایورت میشه. اینطوری هزینهها بهطور فزایندهای کم میشه.
شما میتونید شماره دلخواه خودتون رو انتخاب کنید. مثلا میتونید اسمتون را تبدیل به شماره کنید: به کلید های موبایلتون نگاه کنید و هر کلیدی که حرف اول اسمتون هست را شماره اول و حرف دوم شماره دوم.... تا شماره ساخته بشه. مثلا شماره من میشه MOHSEN = 664196 حالا چندتا شماره مثل سال تولد هم بهش اضافه کنید. مثلا MOHSEN86 = 66419686 اینطوری شمارهتون از یاد کسی نمیره!
امکانات Google Voice
شماره انتخابی اختصاصی رایگان
تماس با کل ایالات متحده و کانادا به صورت رایگان
برای ما که ممکنه نتونیم همه کلماتی که از تلفن میشنویم بفهمیم گوگل راهحل جالبی داره. گوگل تماس ها را بهصورت نوشتاری هم درمیاره و این کمک خوبیه برای ما که زبانمون خیلی خوب نیست. پیغامهای صوتی به خوبی به متن تبدیل میشن و تماسهای دوطرفه فعلا در حالت آزمایشی هستند(من که امکان آزمایشش رو ندارم اما مردم میگن اون هم خوبه)
sms کلاْ رایگانه! چه دریافت چه ارسال. چه آنلاین چه آفلاین!
امکان تجمیع تمام شمارهها روی یک شماره وجود داره. میتویند شماره خونه و موبایل و محل کار و... همه را منتقل کنید رو شماره گوگلتون
تماسهای بینالمللی خیلی ارزون حساب میشه. قیمتهاشو با اسکایپ مقایسه کردم. بعضی جاها ارزونتر و بعضی جاها گرونتره. ایران قیمتش با اسکایپ یکیه.
به نظر من Google Voice امکانات خیلی خوبی داره که ارزش استفاده ازش رو داره.
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
ظاهرا برای تماس با ایران راههای زیادی است. من یک چند تاییش را که شنیده ام مینویسم. اگر از دوستان کسی استفاده کرده و نظری داره لطفا جواب این سوالات را بنویسه:
yahoo messenger (1 و سپس گزینه yahoo voice , phone inn ماهی چقدر؟ آیا احتیاج به تلفن ثابت داره؟
2) تلفن های مجانی : justvoip
3) آیا واقعا skype هزینه داره ، چقدر است؟
4) سرویس google voice ؟
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 13
رتبه:
50
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان و مخصوصاً آقا پیام
میشه در رابطه را «جی ال نامبر» و ویژگیهای آن کمی بیشتر توضیح بدهید. آنطوریکه من در تبلیغات آن شینده ام این شرکت مدعی است که به شما یک شماره ی مستقیم توی تهران میدهد و خانواده و دوستان برایشان هزینه ی داخلی (تهران به تهران) و یا بین شهری(شهرستانها به تهران) میافته . ولی نمیدونم آیا برای ما چقدر هزینه برمیداره؟ و دیگه اینکه آیا همه ی آمریکا پوشش داره؟ کیفیت صدا و ویژگیهای این طرح چیست؟ لطفا ً اگر اطلاعاتی در این زمینه و یا طرحهایی شبیه به این برنامه(شماره ی در تهران و هزینه ی کم تماس دیگران) میدانند؛ لطفا ً اطلاع رسانی نمایند. ممنون.....ارادتمند حمید میزوری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Google Voice
متاسفانه فعلا در تمام کشورها قابلیت استفاده ندارد( گمان میکنم فقط در آمریکا و کانادا میسر باشد) اما من در بین
Voip
هایی که استفاده کردم فعلا کارم به
12voip
Iran (Landline) 0.040 0.043
Iran (Mobile) 0.060 0.065
و در حال حاضر این ختم شده:
webcalldirect
Iran (Landline) 0.040 0.043
Iran (Mobile) 0.040 0.043
من هنوز ارزانتر از ۴ سنت در دقیقه پیدا نکردم. امیدوارم کمکی کرده باشد
موضوعها: 1
رتبه:
33
1 تشکر در 0 ارسال
2010-08-18 ساعت 18:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-18 ساعت 18:44 توسط maxsupermax.)
سلام دوستان
از این امکانات فوق الاشاره که در ایران نمیشه استفاده کرد آیا می توان از راه زیر با اشتراک ADSL با 256 سرعت بهره جست منظورم :
و .ی - پ .ی - ا .ن
گرفتید ان شاء اله. ویرچوآل پرایویت نتورک
چون آی پی شما متعلق به کشوری خارج از ا ی را ن تلقی می شود .
اگر میشه چگونه جواب لطفا .............
امام راحل یه جمله جالبی داشت می فرماید" انشاله خدا همه ما را آدم کند" !
آمین رو بلند بگو !
Lol
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ظاهرا اینجا بحث شیرین VOIP هست.
در مورد استفاده از GV یا همان GooGle Voice بهتر دیدم یک توضیح کوتاه و مفید بدم که دوستان اگه امکان استفاده از اون را دارند حتما استفاده کنند.
لازمه این کار ابتدا داشتن IP آمریکا هست چون شما فقط و فقط میتونید با IP آمریکایی اقدام به فعال کردن این سرویس بکنید، چون این سرویس فقط برای آمریکا فعال هست نه کانادا. (قابل توجه دوستانی که با نرم افزار های مختلف اقدام به تغییر IP می کنند)
برای دوستانی که در ایران خواستار استفاده از این سرویس هستند، دومین نیاز شما داشتن یک سرویس VOIP مثل Gizmo هست که ظاهرا قبلا Gizmo اکانت رایگان میداد اما به تازگی شخصا چند بار خواستم ID جدید بگیرم که متاسفانه هیچ نتیجه ای نگرفتم و باید بر روی سایر گزینه های مثل voxalot.com یا voip.brujula.net یا gtalk2voip.com کار کرد. (با توجه به دردسر های جانبی خودشون و تعریف یک شماره تلفن مجاری روی اینترنت و دایورت کردن سرویس گوگل)
ضمن اینکه 99% نرم افزار های voip متاسفانه ف ی ل ت ر هستند که این کار عملا بدون داشتن راهکار های خودش نمیشه از اونها استفاده کرد.
ولی برای دوستانی که در آمریکا هستند، حتما همگی استحضار دارید که سرویس های تلفن در آمریکا همگی دارای پلان مشخصی برای استفاده هستند.
مثلا: 700 دقیقه برای یکماه به همراه 100 SMS و 4 عدد گلد نامبر (شماره های که مکالمه با آنها در 24 ساعت رایگان هست و صرفا در خاک امریکا می باشد مثل شماره 4 نفر از دوستان صمیمی یا مثلا شماره همسر، منزل خودتون، محل کار و یکی از دوستانتون)برای دو نفر معادل 100 دلار.
حالا اگه شما در طول ماه تلفن های متفرقه دیگه ای هم داشته باشید از این نفری 350 دقیقه شما کم میشه و زمانی که 350 دقیقه شما تمام بشه برای هر دقیقه مکالمه اضافه مثلا 5 سنت بر صورتحساب ماهیانه شما اضافه میکنه و آخر ماه مثلا شما 20 دلار اضافه بر 100 دلار باید پرداخت کنید.
حالا گوگل دوستداشتنی ما اومده و صورت همه کمپانی های مخابراتی را به خاک مالیده و گفته شما شماره خونه یا موبایلت یا حل کار و یا هر سه شماره را وارد سرویس Google Voice کنید و از حالا به بعد فقط شماره گوگل را به دوستان و اقوام خودتون در سراسر دنیا بدید که از اون طرف شما شماره google voice را به عنوان یکی از 4 شماره گلد نامبر خودتون وارد کنید. در واقع حالا اگه دوستان و اقوام شما 10.000 دقیقه هم با شما حرف بزنند شما حتی 1 سنت اضافه هم لازم نیست که پرداخت کنید.
حتی شما می تونید برنامه زمانی واسه هر تماس گیرنده تعریف کنید که همکار شما وقتی با گوگل تماس میگیره فقط شماره محل کار شما زنگ بخوره یا زمانی که روی پیغام گیر گوگل میره برای هر یک از مخاطبان شما میتونید پیغام مخصوصی بگذارید.و حتی میتونید بدون نگرانی SMS به هر تعداد که خواستید ارسال کنید و یا روی شماره گوگل خودتون SMS دریافت کنید.
ضمن اینکه دارای لیست سیاه هم هست و شما میتونید هر شماره ای را که خواستید بلوک کنید.
باید یادآوری کنم تمام پیغام های صوتی و SMS های شما یک نسخه به ایمیل شما هم ارسال میشه.
امیدوارم که این اطلاعات مفید بوده باشه.
اگه کسی سئوال داشت بپرسه، در خدمتم.