موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-06 ساعت 00:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-06 ساعت 12:01 توسط Hojjat.)
سلام. واقعاً همینه. من ۲۰ ساله بلغار زندگی میکنم و زدم که تو بلغار مصاحبه بشم ولی متاسفانه منو فرستادن برا مصاحبه آنکارا. البته این بازی تصادف و احتمالات رو من هم قبول دارم. در هر صورت من هم با استرس غیر قابل وصفی آماده و منتظره مصاحبهام که تو مارس است. من ۲ بار فرم فرستادم چون بار اول کمی تو اطلاعات قاطی پاتی شد. و کلی هم به تاخیر افتاد. موفق باشید.
---
salam vaqaan hamine man 20 sale bulgar zendegi mikonam va zadam ke tu bulgar mosahebe besham vali motasefane mano ferestadansd bara mosahebe ankara .albate in bazi tasadof va ehtemalat ra man ham qabul daram.dar har surat man ham ba esterese qeire qabele vasfi amadeye va montezere mosahebam ke tu march ast.matn 2 bar form ferestadam chun bare aval kami tu etelaat qati pati shod.va koli ham be takhir oftad.moafaq bashid
---
نوشتن به فینگلیش خلاف قوانین انجمن است. لطفاً از ابزارهای فارسینویسی استفاده کنید.
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-06 ساعت 09:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-06 ساعت 09:38 توسط ali-n.)
سلام به همه دوستان
به دوستانی که مطمئن هستن کلیر میخورن باز هم تاکید میکنم بهتره آنکارا رو انتخاب کنن
برای اثبات این موضوع بهتره یه نگاهی به آمار کلیر دو تا سفارت بندازین
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
خوب احتمال داره که اون جمله درست باشه (یعنی مثلاً اعتبار مدیکال یک سال باشه) اما در هر حال اعتبار خود ویزای DV شش ماهه و زمان شروعش هم از زمان مدیکال. یعنی مثلاً بعد از شش ماه ویزا بیاعتباره گرچه هنوز مدیکال معتبر باشه.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-06 ساعت 20:32)Hojjat نوشته: خوب احتمال داره که اون جمله درست باشه (یعنی مثلاً اعتبار مدیکال یک سال باشه) اما در هر حال اعتبار خود ویزای DV شش ماهه و زمان شروعش هم از زمان مدیکال. یعنی مثلاً بعد از شش ماه ویزا بیاعتباره گرچه هنوز مدیکال معتبر باشه.
من خودم از آفیسر پرسیدم که تا کی وقت داریم ویزای خانومم را بگیریم چون ویزای ایشون همون روز آماده بود، که اون گفت یادتون باشه تا آخر سپتامبر ۲۰۱۰ وقت دارید چون مدیکال ۱ سال اعتبار داره، و من یه بار دیگه سوال کردم که تاریخ ویزا از تاریخ مدیکال خواهد بود (چون اگر اینجور بود ما همون روز ویزا را میگرفتیم) که جواب داد تاریخ ویزا از تاریخی شروع میشه که شما پاسپورت را میارید که ویزا بزنیم چون مدیکال ۱ سالست ولی ویزای ۶ ماه میگیرید.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
شاید قانون تغییری کرده. به هر حال من تمام ویزاهای نفرات قبلی (۲۰۰۹ و قبلتر) که خودم دیدم، اعتبارش از مدیکال شش ماه بوده.
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2010-02-27 ساعت 01:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-27 ساعت 13:23 توسط ali-n.)
دوستان من با مقایسه ای که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که در شرایط مساوی افراد. از قبیل شغل دولتی و خدمت سربازی و مسافرتهای خارجی. پروسه کلیرنس ابوظبی دقیقا 2 برابر انکارا طول میکشه . حالا چرا ؟ من هم نمیدونم
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
در مورد پروسه کلیرنس نمی تونم نظری بدم چون اطلاعی ندارم و باید کار آماری صورت بگیره . اما پس از مطالعه سفرنامه های آنکارا و ابوظبی ، و همچنین تجربه ای که خودم در دبی و ابوظبی داشتم به نظرم ابوظبی بهتر باشه .
همه در امارات میتونن انگلیسی صحبت کنند و شما در پرسیدن آدرس یا ... مشکلی نخواهید داشت .
تست پزشکی ارزونتر خواهد بود .
مراکز خرید بیشتری وجود داره .
نمی دونم سفارت در آنکارا چطور برحورد میکنه و برخورد کارکنان سفارت در ابوظبی بسیار مودبانه هست .
کلا چهره ی دوبی و ابوظبی از کشور های جهان سوم تقریبا فاصله گرفته .
البته فکر کنم اگر مصاحبه ۶ ماه اول سال باشه بهتره تشریف ببرید آنکارا و در ۶ ماه دوم برید دوبی یعنی یه جورایی ییلاق قشلاق!. چون تابستان های امارات خیلی گرمه!
شماره کیس:2010AS00007xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:یادم نیست!
کنسولگری:Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-12- 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: 2009 Sep
تاریخ مصاحبه: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:دو هفته بعداز مصاحبه
تاریخ دریافت کلیرنس: 23 Sep -بیش از ۷ ماه!
تاریخ دریافت ویزا : ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۰
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من بالاخره ویزامو گرفتم. باید عرض کنم که خلاف چیزی که تلفنی به من گفته بودند، اعتبار ویزا شش ماهه است و مدیکال در ابوظبی یک سال اعتبار داره.
خوب بالاخره خیال ما هم راحت شد. خوب دیگه میتونم بگم از ابوظبی دیگه زیاد عصبانی نیستم.
2010AS3xxx
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
من چون اسپانسر ندارم میخوام اینبار که فرمها را بخاطر ازدواجم دوباره ارسال کنم سفارت ابوظبی را انتخاب کنم. چون ابوظبی تا الآن ایرادی به حساب بانکی نگرفته است. نظر شما دوستان گران چیست؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-08 ساعت 12:54)msnazi نوشته: من چون اسپانسر ندارم میخوام اینبار که فرمها را بخاطر ازدواجم دوباره ارسال کنم سفارت ابوظبی را انتخاب کنم. چون ابوظبی تا الآن ایرادی به حساب بانکی نگرفته است. نظر شما دوستان گران چیست؟
اگر فکر میکنی بهت کلیرنس نمیخوره ابوظبی نسبت به آنکارا کمتر گیر میده.ولی اگر سربازی رفتی یا کار دولتی داری (خودت یا خانومت)خدا میدونه که کی کلیر بشی.ولی در کل از آنکارا کمتر مدارک میخوان و اصلا اصل مدارک را چک نمیکنن، فقط ترجمه میخوان. در ضمن عقد تون هم خیلی مبارک باشه.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰