موضوعها: 3
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
بابا من با حساب بانکی رفتم! اون بنده خدایی که گیر داده بودنم که گفتی خودت اصلا ترجمه و تایید نکرده بود
بیا برو آنکارا ظاهرا که پرکارتر از ابوظبی هستن! حالا البته تحقیق کن نشه یه وقت یه درصد اتفاقی بیفته بگی مهرداد گفت
ولی اینو گفتم که اون داستانو بیخیال شی به همین دلیل بالایی!
مخلصم
[font=Verdana]یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]
موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-08 ساعت 19:11)msnazi نوشته: ممنونم. ما کار دولتی نداریم و من سربازی معاف شدم و سحر هم فکر کنم قبل اینکه مشمول بشه ما رفتیم! () و مدارک هم هیچ مشکلی ندارن و همه را میتونیم تهیه و ترجمه کنیم. بنظر شما ما بریم ابوظبی مطمئن تر نیست؟
شاید من خودم بخاطر محافظه کار بودنم محل مصاحبه ام رو این موقع عوض نمی کردم.ولی شنیده های ما هم میگه اگه کار دولتی و سربازی نداری سفارت ابوظبی کمتر به چیزهای دیگه هم گیر میده و شانس گرفتن ویزا بدون کلیرنس یه کم بیشتره
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مایلم یادآور بشم که هنوز معلوم نشده که اصلاً ویزای «بدون» کلیرنس هم به ایرانیها میدن یا نه. این که شما همون روز مصاحبه ویزا بگیرید لزوماً به معنی کلیر نشدن نیست، بلکه میتونه به این معنی باشه که کلیرنس شما از همون زمان اعلام برندگان شروع شده و قبل از مصاحبه به پایان رسیده.ْ
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
ممنونم
من هم با حجت موافقم. ما ایرانی ها کلا کلیرنس داریم. برای افرادی که زندگی ساده تری دارند کلیرنس زودتر میاد.
سوال من اینه: آیا عوض کردن سفارت ریسکی داره یا نه؟ یعنی باعث پیچیده شدن پرونده بشه و به من شک کنند که نکنه کاسهای زیر نیم کاسه است؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-08 ساعت 20:01)msnazi نوشته: ممنونم
من هم با حجت موافقم. ما ایرانی ها کلا کلیرنس داریم. برای افرادی که زندگی ساده تری دارند کلیرنس زودتر میاد.
سوال من اینه: آیا عوض کردن سفارت ریسکی داره یا نه؟ یعنی باعث پیچیده شدن پرونده بشه و به من شک کنند که نکنه کاسهای زیر نیم کاسه است؟
محسن جان
من فبل از کارنت شدن ای میل زدم و درخواست کردم از آنکارا به ابوظبی عوض بشم که جواب مثبت داد و الان هم که نامه دومم اومد مصاحبه ابو ظبی هستش من هم فقط به این خاطر عوض کردم چون با دوبی خیلی آشنا هستم و زیاد رفتم
فکر نمی کنم عوض کردن مسلهای ایجاد کنه من تو ای میلم به کی سی سی نوشتم که اولویتم رو دوست دارم ابوظبی باشه ولی هر جا که کی سی سی بگه میرم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
2010-03-09 ساعت 09:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-03-09 ساعت 09:23 توسط indmehdi.)
(2010-03-09 ساعت 00:53)hamed_gh نوشته: جالب اینه که تو سفارت یه دونه اصل مدرک هم از من نخواستن !!! فقط ترجمه دیپلم و شناسنامه رو گرفت !!! حتی کپی پاسپورت هم نگرفت !! جالب اینکه مدارک پزشکی رو یادش رفت بگیره خودم یادش انداختم !
قابل توضيحه، در مورد مواردي که خود سفارت فراموش ميکنه (بخصوص اثر انگشت) بايد بگم که خودتون يادآوري کنين.
يکي از دوستان که 2 ماه پيش ابوظبي مصاحبه داشت و خدارو شکر بدون کلير ويزاشو گرفت، وقتي رفته بود پاسهارو بگيره گفته بودن فراموش کرديم انگشتنگاري کنيم.
پس اونروز انگشتنگاري کرده بود و دوباره فرداش رفتهبود پاسهارو گرفتهبود.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-02 ساعت 12:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-02 ساعت 12:17 توسط N.D.)
شک نکنین آنکارا از ابوظبی بهتره.
تو یه پست خوندم ,که نوشته بود فرق عمل کرد, یک کشور اروپایی باکشور آسیایی
کا ملا در این دو سفارت مشخصه.
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-02 ساعت 12:29)Ashkan78 نوشته: بعله!
سفارت در قسمت آسیایی یه کشور یه ذره اروپایی (فقط یه ذره از یکی از شهرهاش تو اروپای شرقی هست.
ای خدا می شه یه روز اینجا سفرنامه تهران واسه گرفتن ویزای آمریکا بخونیم؟
اینجوری شروع می شه:
صبح ساعت 7:30 از مترو تهران در ایستگاه تخت جمشید پیاده شدم. هزینه بلیتش 125 تومان بود و با توجه به شروع ساعت کاری تهران کمی شلوغ بود. در سفارت ساعت 8:30 باز می شد و چون خیلی گرسنه ام بود رفتم برای خوردن صبحونه. ....
آخرشم می نویسن که آفیسر که خیلی خوب فارسی صحبت می کرد و می فهمید، بهم تبریک گفت و باجه پست رو بهم نشون داد. بعد هم رفتم و پاسپورتم رو با 5 هزار تومن پول تحویل دادم و الان هر برگشتم اصفهان و هر لحظه روی www.post.ir دارم چک می کنم که پاسپورت من کی به دسنم می رسه. الان از اداره پست تماس گرفتن و گفتن یه بسته حاوی پاسپورت براتون رسیده. تا یه ساعت دیگه هستید که بسته رو بیاریم؟
خداییش خیلی حال می ده اینچوری ار شر استانبول و ابوظبی خلاص شیم.
(2010-04-02 ساعت 12:10)N.D نوشته: شک نکنین آنکارا از ابوظبی بهتره.
تو یه پست خوندم ,که نوشته بود فرق عمل کرد, یک کشور اروپایی باکشور آسیایی
کا ملا در این دو سفارت مشخصه.
آرزو بر جوانان عیب نیست
ولی به همین خیال باش
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من ابوظبی از آنکارا کمتر گیر میده طوری که زمان مصاحبه حتا اصل مدارک را هم چک نمیکنه فقط ترجمه میگیره، ولی اگر فکر میکنید که بهتون کلیرنس میخوره مدت زمان کلیر شدن ابوظبی از آنکارا بیشتره.
هزنیه مدیکال ابوظبی از آنکارا کمتره ، البته اگر پولی کلینیک برید.
اعتبار مدیکال ۱ سال است و ویزاتون از روزی که پاس را تحویل میدین تاریخش شروع میشه نه از تاریخی که مدیکال را انجام دادین.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
موضوعها: 1
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
حالا باز هم بگید ابوظبی خوبه
بعد از 77 روز که کلیر شدم و کلی ذوق کردم . رفتم بلیط امریکا رزرو کردم و از کارم استعفا دادم . حالا که رفتیم ویزامونا بگیریم میگن اشتباه شده و مشکل داره و دوباره فرستادن برای کلیر
شماره کیس:2010as 9000
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun,2009
کنسولگری:َابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,,2009
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Feb,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,2010
تاریخ دریافت کلیرنس:بازمانده2010