موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-10 ساعت 23:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-11 ساعت 00:12 توسط soroush2031.)
از ما گفتن بود من الباب وظیفه
این روش 7 قانون داره که در ذیل آمده است:
1. stop studying english words.native speakers learn phrases
2. don`t study grammer
3. listen first.you should listen 1-3 hour everyday
4. slow &deep learning is best
5. you learn grammer english by listening to real english
6. listen only to real english
7. listen & answer don`t listen and repeat
این روش هم گرامر هم لغت و لیسنینگ و اسپیکینگ رو از طریق شنوائی یاد میده .واگه توجه کنیم میبینیم که وقتی کودک بودیم اول فقط گوش دادیم تا تونستیم بگیم بابا ماما گاگا و بعدش هر چی بیشتر گوش میکردیم بیشتر زبون باز میکردیم .پس الانم اگه از روی فطرتمون بیشتر گوش کنیم بیشتر میتونیم حرف بزنیم . استادی که صاحب این سبکه خودش معلم زبانه و در سن فرانسیسکو تدریس میکنه و تمرکز تدریسش روی لیسنینگ و ریدینگ است.
بعد از گوش دادن به داستان استاد برای یادگیری شما درباره داستان سوالهائی در زمانهای مختلف میپرسد که تمام زمانها رو یاد میگیریم .بعدش تمام لغتهای جدید رو با آرامش توضیح میده .
خانه دوست کجاست...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
من این روش رو برای همه کسانی که از در حد متوسط به بالا هستند توصیه میکنم البته متوسط روبه پائین .
و به کسانیکه واسه یادگیری عجله دارند و حوصله گوش دادن ندارند توصیه نمیکنم چون توی این متد روی یک مقاله یا داستان باید حد اقل یک هفته بمونند تا اثرش رو بذاره .
منبع مورد استفاده من دوستم هست که اونم با خودم شروع کرده . ولی منبع موثق عموی دستمون هست که کانادا استفاده کردن و نتیجه عالی گرفتند.
خانه دوست کجاست...
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-10 ساعت 00:21)soroush2031 نوشته: توجه توجه
از اونجائی که همیشه خوش شانسم .یک متد آموزش زبان انگلیسی عالی پیدا کردم . استاد این روش در شهر سانفرانسیسکو است . روش فوق العاده ای است.
از امشب تمام کتابهای گرامر و نوشته های انگلیسی خود را نریزید توی جوب آب .این ره که ما میرفتیم به افغانستان هم میرسید .آموزش زبان بدون تلاش ....
توی آمریکا باید از سایتش بخرید.اما من اینجا 5000 تومان خریدم .شامل 2تا دی وی دی است.
http://www.effortlessenglishclub.com
از ایران خریدید؟
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
صدای آمریکا یک دوره اینترنتی آموش زبان انگلیسی را برای فارسی زبانان تهيه کرده است.
لینک وب سایت:
http://farsi.goenglish.me
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-12 ساعت 00:56)soroush2031 نوشته: (2010-04-11 ساعت 22:38)Soofia نوشته: (2010-04-10 ساعت 00:21)soroush2031 نوشته: توجه توجه
از اونجائی که همیشه خوش شانسم .یک متد آموزش زبان انگلیسی عالی پیدا کردم . استاد این روش در شهر سانفرانسیسکو است . روش فوق العاده ای است.
از امشب تمام کتابهای گرامر و نوشته های انگلیسی خود را نریزید توی جوب آب .این ره که ما میرفتیم به افغانستان هم میرسید .آموزش زبان بدون تلاش ....
توی آمریکا باید از سایتش بخرید.اما من اینجا 5000 تومان خریدم .شامل 2تا دی وی دی است.
http://www.effortlessenglishclub.com
از ایران خریدید؟
بله.دوستم از توی اینترنت فروشنده این متد رو پیدا کردو خرید.اگه خواستید باید توی گوگل بزنید .آموزش انگلیسی بدون تلاش
مرسی از راهنماییتون
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام.من میخوام به شهر دالاس برم و اطلاعاتی راجع به هزینه کلاس زبان های اونجا ندارم.ممنون میشم کمکم کنید
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
ما اینجا توی کانتی مون یه موسسه هست برای آموزش بزرگسالان (Acalanes Adult Education Center) که کلاسهای زبان رایگان برگزار می کنه... هفته ای سه شب به زور کتک تشریف می بریم سر کلاس!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-28 ساعت 09:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-28 ساعت 09:41 توسط laili.)
من شنیدم که این کلاسهای رایگان و یا با شهریه ی کم تا سپتامبر بیشتر نیست و دولت به خاطر اینکه بودجه نداره مجبوره اینها رو تعطیل کنه....یعنی کلاس زبان ما که اینطوریه....دوستان چیزی در این مورد میدونید؟
خوبه میگن کالیفرنیا یکی از ایالتهای ثروتمنده.......اگه فقیر بود چی میشد دیگه؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
یه وبسایت عالی برای یادگیری زبان انگیلسی:
روش کار بصورت تمرین صحبت کردن از طریق تماشای فیلم هست. تماشای فیلم یکی از بهترین روش های یاد گیری زبان هست. ولی این سایت یک سری امکانات اضافه کرده که این روش را بسیار کارآمد و جالب شده.
در این سایت میتونید انتخاب کنید که فیلم بعد از هر جمله مکس کنه و با کلیک بر روی هر کلمه در زیرنویس میتونید تلفظ و معنی ان را ببنید.
متونید هر جمله ای را متوجه نشید با سرعت آهسته تر بشنوید.
میشه عین همان جمله را که میشنوید خودتون تکرار کنید و صداتون ضبط میشه و نمره میگیرید. نمره شما با افراد مختلف از کشور های دنیا و با تلفظ قبلی خدتون مقایسه میشه و رتبه میگیرید. و نشون میده چقدر پیشرفت داشتین.
http://www.englishcentral.com/
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------