موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-04 ساعت 17:15)conquer نوشته: سلام به تمام دوستان عزیز
من تا 2 ماه آینده وارد لوس انجلس میشم و میخوام برای تقویت زبان و آشنایی با محیط 3 ماهی رو به کلاس زبان برم و به موازات دنبال کار و ... باشم.برای شروع موسسه ای رو پیدا کردم که در جاهای مختلفی از لوس انجلس شعبه دارند.
سوال اصلیم اینه که با توجه به محله ها و هزینه ها و اینکه میخوام برای شروع با یک همخونه باشم کدوم محله رو پیشنهاد میکنید که باهاشون تماس بگیرم و اقدام کنم.
لینک موسسه : http://www.languagesystems.com/languagechooser.html و شعبه ها در محله های زیر واقعند :
Alhambra , Downtown LA , Beverly Hills , Torrance
ممنون میشم منو از سردرگمی و استرس در بیارید....
دوست عزیز برنامه ریزی در زندگی خیلی خوبه اما شما دارید قدم توی مسیری میذارید که در ابتدا هبچ چیزی طبق خواسته و برنامه ی شما پیش نمیره.....
بهتره شما اول وارد آمریکا بشید بعد از پیدا کردن خونه به دنبال کلاس زبان بگردید..چون ممکنه کلاس و ثبت نام کنید بعد هیچ جائی رو برای سکونت پیدا نکنید که نزدیک کلاستون باشه.اونوقت یا وقتتون در مسیر کلاس و خونه تلف میشه یا از خیر کلاس میگذرید و پولتون هدر میره ...که در هر دو صورت ضرر میکنید............
پیدا کردن خونه اول کار یکی از مشکلات اصلی تازه واردینه....فکر نکنید که در ابتدا خونه ی عالی با همخونه های خیلی خوب با قیمت مناسب نزدیک کلاس زبانتون پیدا میکنید...........
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
من همین الان این موسسه ی شما رو نگاه کردم و به نظرم قیمتهاش خیلی زیاد اومد...........
تازه قیمتهاش و کم کرده از 335 $ شروع میشه به بالا...........چرا وقتی میتونید با قیمتهای خیلی کمتر و با همون کیفیت زبان یاد بگیرید پول بی زبون و بدید به دست این موسسات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دولت خودش کلاسهای آموزش زبان در حد خوب برای مهاجرین گذاشته میتونید از اونها استفاده کنید....من دارم برای 8 هفته 35$ میدم و خیلی هم راضی هستم....
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از بهزادجان برای سایتی که معرفی کردی ولی باز نمیشه البته بازهم سعی میکنم.
لیلی جان نکته جالبی رو گفتی البته من از خود موسسه برای این منظور کمک گرفتم که جزو سرویسهاشون هست و با هزینه 250 دلار این کار رو انجام میدهند و مطابق خوساته های ما جای نزدیک پیدا میکنند البته dormitory هست ولی من همخانه رو برای امنیت بالاتر و امکان حرف زدن انگلیسی و غذا ترجیح میدم.البته بعد از ورود حتماً از کمک شما دوستان استفاده میکنم و روشهای بهتری رو امتحان میکنم.
و اما در خصوص کلاس زبان خوب جاهای خوب رو شما که اونجایید میشناسید.
میخوام ببینم میتونم مثلاً یه ماهه ثبت نام کنم بعد از کمک شما استفاده کنم؟
امکانش هست مشخصات جایی رو که میری برام خصوصی بگی؟ خیلی ممنون میشم... خوب منم پول زیادی ندارم ولی شروع به تنهایی سخته دیگه ....
خیلی رو بچه های اینجا حساب میکنم....
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
این سایت کلاسهای آموزش زبان بزرگسالان است که دولت برای مهاجران برگزار میکنه.....
http://www.adultedreg.com/
معلم کلاس ما میگه من 16 ساله دارم درس میدم هر سال مجانی بود ولی امسال برای اولین بار پول میگیرند..........ولی به نظر من الان هم با توجه به معلمهای باسابقه ای که داره قیمتش تقریبا مجانیه....برای 8 هفته 35 دلار .....
موضوعها: 5
رتبه:
26
4 تشکر در 0 ارسال
فایل پی دی اف کلاس های آموزش زبان انگلیسی رایگان یا با هزینه خیلی کم در شمال دالاس:
http://www.plano.gov/SiteCollectionDocum...20List.pdf
شماره کیس: **342
تاریخ دریافت نامه قبولی:خرداد 87 (ژوئن 2008)
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: ژوئیه 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 13 تیر، 2 ژوئن
تاریخ مصاحبه: 18 تیر، 9 ژوئیه
تاریخ دریافت کلیرنس: 1 سپتامبر (بعد از 51 روز)
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی از دوستان قرار بود که در صورت رضایت از کلاسها خبر بدن که ظاهرا فراموش کرده اند...........
دوستانی که تعدادشون هم کم نیست لطف کنید شما هم تجربیات آموزش زبانتون و به اشتراک بذارید و بقیه ی دوستان و از محل کلاسهاتون قیمتهاش و کیفیت اونها با خبر کنید.
موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
2010-04-04 ساعت 19:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-04 ساعت 19:49 توسط sib 24.)
سلام.من میخوام به شهر دالاس برم و اطلاعاتی راجع به هزینه کلاس زبان های اونجا ندارم.ممنون میشم کمکم کنید
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
3 پست بالاتر
(2010-04-04 ساعت 19:45)sib 24 نوشته: سلام.من میخوام به شهر دالاس برم و اطلاعاتی راجع به هزینه کلاس زبان های اونجا ندارم.ممنون میشم کمکم کنید
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
راستی من بلاخره موفق شدم به کلاس زبان بروم، در حالیکه دو ماه از شروع کلاس می گذشت ومن همچنان در waiting listبودم و منتظر تلفن آنها،دوستانم گفتند که هر روز شاگرد جدید به کلاس اضافه می شود، بدین ترتیب که شاگرد جدید با استاد صحبت می کنند و بعد از موافقت استاد برای ثبت نام می رود، من هم از همین شیوه استفاده کردم و با اینکه استادبه دفتر اعلام کرده بود که شاگرد جدیدی نمی خواهد، ولی همچنان همه از جمله مرا پذیرفت .این هم از نکات قابل توجه آمریکاست که هیچ چیز به صورت سفت وسخت اجرا نمی شود و همیشه راه دررو دارد. این قضیه را من در چند جای دیگر هم در مورد کلاس زبانها و کلا انواع و اقسام کارهای اداری دیده بودم،پس اگر جایی رفتید که از مهلت ثبت نامش گذشته بود به حرف دفتر ثبت نام زیاد تکیه نکنید و خودتان شخصا اقدام کنید ، سرکلاس بروید و با استاد صحبت کنید،من دیر جنبیدم و 2 ماه کلاس را از دست دادم ولی درس عبرتی شد برای من که خیال نکنم چون اینجا آمریکاست همه چیزش اصولیست و همۀ کارمندان کار خود را درست و به موقع انجام می دهند ،چون در واقعیت به هیچ وحه از این خبرها نیست و مثل ایران خودمان به راحتی، یک نَۀ بزرگ با کمی صحبت و پارتی بازی تبدیل به آری می شود.
موضوعها: 5
رتبه:
26
4 تشکر در 0 ارسال
2010-04-10 ساعت 00:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-10 ساعت 00:57 توسط tehranipoor.)
(2010-04-10 ساعت 00:21)soroush2031 نوشته: توجه توجه
از اونجائی که همیشه خوش شانسم .بهترین و جدیدترین متد آموزش زبان انگلیسی رو پیدا کردم . این روش هم اکنون تنها متدی است که در آمریکا و کانادا در درجه اول است. استاد این روش در شهر سانفرانسیسکو است .
روش فوق العاده ای است.
از امشب تمام کتابهای گرامر و نوشته های انگلیسی خود را بریزید توی جوب آب .این ره که ما میرفتیم به افغانستان هم نمیرسید .آموزش زبان بدون تلاش ....
توی آمریکا باید از سایتش بخرید.اما من اینجا 5000 تومان خریدم .شامل 2تا دی وی دی است.
http://www.effortlessenglishclub.com
بهترین و جدیدترین متد؟ برای کی؟ چه سنی؟ برای چه منظوری؟ فکر کنم داری شوخی می کنی، درسته؟ تو سایتش که چیز جدیدی نداشت این که بچه ها چطوری زبان یاد می گیرن و ... رو که تو کتابای روانشناسی و متدولوژی تدریس زبان انگلیسی چند دهه پیش می تونی پیدا کنی. روش های تدریس زبان انگلیسی و فلسفه و مبانی نظری پشت اونها هم بسیار متنوع تر و پیشرفته تر از اونی که فکرش رو بکنی. اینکه با دو تا دی وی دی از طریق داستان های کوتاه زبان یاد بگیری که یه روش معمولیه و خیلی درست نیست که با نتیجة استفاده از روش های تعاملی سر کلاس مقایسه اش کرد.
شماره کیس: **342
تاریخ دریافت نامه قبولی:خرداد 87 (ژوئن 2008)
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: ژوئیه 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 13 تیر، 2 ژوئن
تاریخ مصاحبه: 18 تیر، 9 ژوئیه
تاریخ دریافت کلیرنس: 1 سپتامبر (بعد از 51 روز)