(2010-02-10 ساعت 17:56)sohreyezard نوشته:(2010-02-09 ساعت 18:59)usa.lover نوشته: شهره جان اولا اینکه خود Native های آمریکا یا انگلیس هم در سطح 70 درصد زبانشون رو بلد هستند! این رو میتونید از چند پروفسور زبان بپرسید، مثل پروفسور Richards . البته اینطوریکه شما و اون دوست عزیز JAM سخنوری میکنید و رفتید بالای منبر، پروفسورهای آمریکایی نه نتها از شما بیشتر نمیدونند، بلکه سواد هم ندارند. یعنی شما که الان دو سال در یک دانشگاه انگلیسی درس میخونید، از خود انگلیسی زبان ها بیشتر بلدید! متوجه شدم!!!!سلام اول از همه من سهره زرد هستم نه شهره.این حرفی که شما زدید باورش برام خیلی سخته چون هر کسی به خصوص اگر native باشه باید بیشتر از 70 درصد از زبانش رو بلد باشه.این پروفسوری رو هم که گفتین نمی شناسم.مدرک معتبرتری نشون بدید بهتره.
دوماً کی گفته هزینه تحصیل در استرالیا از کانادا کمتره؟ عشقی گفتید؟
سوماً با توجه به اینکه در چند کشور اروپایی، دانشگاهها رایگان هستند، هزینه تحصیل و زندگی در این کشورها با مالزی یکی در میاد، و بعضا کمتر!!!
من تا جایی که میدونم بیشتر در شرق آلمان دانشگاههاشون رایگان هستند؟ درسته @Š!M ؟
درباره هزینه تحصیل در استرالیا در مقایسه با آمریکا هم از دوستان دارای تجربه تحصیل در هر دو کشور شنیدم که استرالیا به مراتبی از کاناداارزانتر است.اگر نظر شما غیر از اینه یک چیزی ارائه بدین که ما هم استفاده کنیم.
همین طوری که در بالا گفتم "این کشورها از این لحاظ که زبان تدریس در آنها انگلیسی است برای دانشجوهای ایرانی بهترین گزینه هستند." وخوب در مورد کشور های اروپایی که می فرمایید با توجه به رایگان بودن تحصیل هزینه زندگی با مالزی یکی در می آید در اشتباهید.شما برای داشتن یک سطح زندگی معمولی در مالزی با بودجه متوسط حتی به کار کردن هم احتیاج پیدا نمی کنید.اما در اروپا با توجه به بالا بودن هزینه زندگی با همین بودجه مجبور می شوید یک زندگی پایین تر از سطح متوسط به قول دوستان فرنگی below your means را پیش بگیرید چه بسا کم بیاورید و مجبور شوید که کار کنید.به گفته یکی از دوستان زندگی در اروپا مدیریت مالی می خواهد اما در مالزی بدون مدیریت مالی با بودجه متوسط دوام خواهی آورد ولازم نیس که برای هرخرجی دودوتا چارتا کنی.
حقیقتش من نه وقت پاسخگویی به شما را دارم نه علاقه، اما گفتم شمایی که در یک کشور دیگه زندگی میکنید، بهتره یکسری چیزها رو بدونید که خدایی نکرده کسی مسخره تون نکنه!
ببنین شما یا من یا هر کس دیگه بیشتر از 70% زبان فارسی را بلد نیستیم! این را از زبانشناسان بپرسید بهتره تا من بیسواد!
اینم مدرک معتبری نشون بدید بهتره:
http://www.professorjackrichards.com
در ضمن معذرت میخواهم که شهره نوشتم!
در رابطه با هزینه ها، دوست صمیمی من در serdang زندگی میکنه و در دانشگاه لیم کوکوینگ درس میخونه. میگه اگه بخوای یه زندگی نسبتا راحت داشته باشی باید 8 میلیون در سال خرج کنی! همه چیز ها نه فقط خورد و خوراک! تازه با share کردن خونه! حال عموی همین دوستم یا دختر خاله یک دیگه از دوستانم که در سوئد زندگی میکنند میگه اگر اینجا بخوای خونه share کنی و با کیفیت مالزی زندگی کنی که میتونی، باید سالیانه 7 8 میلیون بری تو کارش . ولی یک زندگی خوب و شرافتمندانه همراه با تفریحات سالی 10 12 تا در میاد! که اونم کسی که از ایران میره برای تحصیل اوایل به فکر این چیزها نیست تا درسی تموم بشه! اگر هم احساس میکنید دروغ میگم، این لینک را ببینید که سایت بسیار معتبری هست و موسسه ای نیست که دروغ بگه و برای 500 تومان کار کنه:
http://www.studyinsweden.se/Living-in-Sw...-of-living
تازه اونجا کار هم هست و میتونید 30% تا 50% هزینه تون رو ودتون در بیارید و در تعطیلات هم که 24 ساعته آزادید برای کار!
ولی مالزی نه تنها اجازه کار وجود نداره، تازه حقوقش خیلی پایین هست!
و نکته آخر اینکه یکی از دوستان خودم برای دانشگاه سیدنی پذیرش گرفت برای رشته IT . میدونید شهریه اش چقدر هست؟؟؟؟ سالی 28 میلیون!!! حالا میگید این دانشگاه خیلی خوبیه! دانشگاه کرتین به همین ترتیب، سالیانه 25 میلیون برای همین رشته! و ....
هزینه زندگی هم اندازه کانادا هست تقریبا!
در مقایسه با آمریکا بله ولی کانادا نه! کانادا سالیانه بین 5 تا 10 میلیون ارزونتر هست!
اگر شما از یک دانشجوی تازه وارد پرسیدید، یکی از اقوام ما 40 سال استرالیا و انگلیس و کانادا بوده و من از اونها پرسیدم!
به امید موفقیت همه!