ارسالها: 52
موضوعها: 4
تاریخ عضویت: Feb 2010
رتبه:
7
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
در اکثر مواقع بودجه مالی حرف اول را برای انتخاب یک کشور به منظور تحصیل می زند.این رتبه بندی بر اساس بودجه مالی طراحی شده:
1-هند:بودجه خیلی کم
2-فیلیپین:بودجه کم
3-مالزی:بودجه معمولی/متوسط
4-استرالیا:بودجه متوسط به بالا
5-کانادا:بودجه زیاد
6-آمریکا:بودجه خیلی زیاد
این کشورها از این لحاظ که زبان تدریس در آنها انگلیسی است برای دانشجوهای ایرانی بهترین گزینه هستند.
منبع:راهنمایی چندتا از دوستان ساکن این کشورها وتجربه های خودم.
پ.ن.در صورت داشتن اطلاعات بیشتر در این زمینه,آنها را با ما در میان بگذارید.
ارسالها: 691
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jun 2008
رتبه:
68
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
2010-02-08 ساعت 10:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-08 ساعت 11:02 توسط payam_prz.)
دوست عزیز تحصیل در کشورهای آلمان و فرانسه هم رایگانه و بقیه هزینه ها هم با کمی کار کردن جور میشه. تا چلوکباب هست چرا ساندویچ معرفی می کنید؟
در مورد یادگیری زبانش هم باید بگم که نود درصد ایرانیها غیر از جملات ساده و ابتدایی از زبان چیزی نمی دونن و براشون خیلی فرق نمی کنه انگلیسی یا آلمانی یا فرانسوی یاد بگیرند. در ضمن یادگیری زبان آلمانی در حدی که بشه زندگی را شروع کرد بسیار ساده است.
ارسالها: 1,504
موضوعها: 46
تاریخ عضویت: Nov 2009
رتبه:
55
تشکر: 0
3 تشکر در 0 ارسال
2010-02-08 ساعت 19:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-08 ساعت 19:15 توسط یه مهاجر.)
با توجه به عنوان تاپیک بنظر میرسه که درباره مسایل مالی مربوط به تحصیل در خارج از ایران قراره بحث شه هرچند مسایلی هم که شما مطرح کردی دوست عزیز خیلی خیلی مهم هستن.
اما من بعنوان کسی که سالهاست تو اروپا دارم زندگی میکنم این کلیات رو نمی پذیرم.قبل از اینکه منم برم خیلی از این چیزا شنیده بود از دوست و فامیل و آشنا و...............اما اصلا به این شوری که تعریف کردن نبوده.در اروپا مسلما رفتارها مثل امریکا که مهاجرپذیرترین نقطه دنیاست نیست.شما اگه در امریکا کمتر رفتارای تبعیض امیز میبینی برای اینه که غالب افراد مهاجر هستن بنابراین کسی نمیتونه ادعای بیشتری نسبت به دیگری داشته باشه و همچنین مردم ساکن در امریکا از ابتدا با توجه به تاریخچه طولانی ش در مهاجرپذیری توانائی بیشتری برای کنار اومدن با همه فرهنگها رو دارن.
توجه داشته باشین به هیچ وجه چند مثال بیانگر همه واقعیتها نیست.70 درصد افرادی که من در اروپا باهاشون سروکار دارم اروپائی نیستن اما ندرتا مواردی که شما بهش اشاره داشتین رو تجربه کردن.چیزی که مردم اروپا شدیدا بهش حساس هستن خارجیهای مشکل ساز هستن .مهاجرای غیرقانونی،پناهنده ها،خلافکارها و..اروپائی ها بشدت به قوانین پایبندن و به همین خاطر اصلا تحمل کوچکترین قانون شکنی رو ندارن.این حساسیت مسلما در هند و مالزی و حتی امریکا خیلی کمتره............وگرنه با همه ناتوانی که مردم اروپا در پذیرش غریبه ها(در مقایسه با امریکائی ها)دارن اکثرا به خارجیهای تحصیل کرده و کلا افرادی که سرشون به کارشونه و قانون شکنی نمی کنن احترام میذارن.دسته افراطی هم البته وجود دارن که غالبا نوجوانان و جوانان اروپائی هستن که از تسهیلاتی و حمایتهائی که دولتشون از پناهجوها میکنه خشمگین هستن و دید جالبی نسبت به خارجیها ندارن که تعدادشون خیلی کمه و اونجور که برای ما توصیف کردن مثلا تو انگلیس هر شب این گروه ها با چاقو به خارجیها حمله می کنن و............نیست!!!!
به هر حال من بعنوان یه خارجی چه در زمانی که اقامت نداشتم و چه حالا که مقیم هستم هیچ رفتار خشونت امیز و تبعیض امیزی ندیدم.اینم به حساب خوش شانسین نذارین چون همونجور که گفتم این موارد رو برای دوستانم هم ندیدم
مسئله بیکاری هم در حال حاضر یه مشکل جهانیه !!!! مشکلی که خیلی از ایرانی ها بعد از تحصیل برای پیدا کردن کار دارن ندونستن زبانه!!!!!!!!! شما در بسیاری از کشورای اروپائی میتونی به زبان انگلیسی درس بخونی اما برای کار کردن باید زبان رسمی اون کشورو یاد بگیری.
بحث هزینه ها هم در تالار اروپا توضیح دادم .باید نحوه خرج کردن درست رو در اروپا بلد باشی وگرنه به نظرت اروپا گرون ترین نقطه دنیا برای زندگی میاد اما در واقع اینطور نیست و مدیریت مالی خیلی مهمه و اگه قبل از مهاجرت دوستان کمی بیشتر تحقیق کنن خیلی هزینه های زندگیشون کاهش پیدا میکنه!
ارسالها: 1,504
موضوعها: 46
تاریخ عضویت: Nov 2009
رتبه:
55
تشکر: 0
3 تشکر در 0 ارسال
2010-02-08 ساعت 20:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-08 ساعت 20:24 توسط یه مهاجر.)
همونجور که خودتون گفتین بستگی به ظرفیت و میزان سازگاری افراد داره بنابراین هیچ زمان با اطمینان نمیتونیم بگیم اروپا برای ایرانیا مناسب نیست!که اگه اینطور بود هیچ دانشجوی ایرانی الان در اروپا تحصیل نمیکرد
در ضمن من نگفتم نمی تونیم از اروپائی ها توقع پذیرش مهاجرا رو داشته باشیم.من در مقایسه با امریکا گفتم که حتی خیلی راحت با مهاجرای دردسرساز کنار میان اما در اروپا قانونمند بودن افراد خیلی مهمه چیزی که خیلی از مهاجرا حتی سالیان سال بعد از زندگی در غرب نمی تونن بپذیرن و این عامل اصلی مشکلاتشون در اروپاست و بیشتر گلایه هاشون هم وقتی ریشه یابی میکنی میرسی به همین سخت بودن پذیرش بعضی از قوانین سخت اینجا !!!! در حالیکه این حساسیتها در خارج از اروپا خیلی کمتره.خیلی هم به نقل و قولهای کلیشه ای و بی اساس اعتقاد ندارم که مثلا هر چند سال اروپا بمونی باز یه خارجی هستی.اینا صرفا مسئله حسی مهاجرای غالبا ناموفق و یا سرخورده ست(بنا به همون دلایلی که گفتم) و هیچ قانون و منطقی تائیدش نمیکنه!
ارسالها: 642
موضوعها: 10
تاریخ عضویت: Jun 2009
رتبه:
58
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
2010-02-09 ساعت 18:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-09 ساعت 19:09 توسط usa.lover.)
شهره جان اولا اینکه خود Native های آمریکا یا انگلیس هم در سطح 70 درصد زبانشون رو بلد هستند! این رو میتونید از چند پروفسور زبان بپرسید، مثل پروفسور Richards . البته اینطوریکه شما و اون دوست عزیز JAM سخنوری میکنید و رفتید بالای منبر، پروفسورهای آمریکایی نه نتها از شما بیشتر نمیدونند، بلکه سواد هم ندارند. یعنی شما که الان دو سال در یک دانشگاه انگلیسی درس میخونید، از خود انگلیسی زبان ها بیشتر بلدید! متوجه شدم!!!!
دوماً کی گفته هزینه تحصیل در استرالیا از کانادا کمتره؟ عشقی گفتید؟
سوماً با توجه به اینکه در چند کشور اروپایی، دانشگاهها رایگان هستند، هزینه تحصیل و زندگی در این کشورها با مالزی یکی در میاد، و بعضا کمتر!!!
من تا جایی که میدونم بیشتر در شرق آلمان دانشگاههاشون رایگان هستند؟ درسته @Š!M ؟
ارسالها: 691
موضوعها: 25
تاریخ عضویت: Jun 2008
رتبه:
68
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
سهره زرد عزیز، بیشتر خانواده دور و نزدیک من و همسرم در آلمان زندگی می کنند و برادرهای من اونجا مدارک دکتراشون را دریافت کردند و خود من حدود یک سال اونجا زندگی کردم. پس بنده یا مثلا شیما بهتر میتونیم در مورد این که اونجا چه صورتی داره و چه مشکلات یا خوبیهایی داره، صحبت کنیم تا کسی که از قول دوستش مطالبی را به عنوان اتفاقات روزمره و مسلم اونجا معرفی می کنه. مطمئن باشید آزار و اذیتی که در اونجا خواهید دید (که من اصلا ندیدم) یک صدم "وطن" نخواهد بود.
اینکه فرمودید در اروپا همیشه شهروند درجه دو باقی می مونید، درسته و در اون حرفی نیست. ولی همین شهروندهای درجه دو گاهی ریاست شرکتها و سازمانهایی را عهده دار میشن که درجه یک ها به خواب هم نمی بینن. از طرفی من فکر نمیکنم شما در مالزی یا هند و پاکستان و فیلیپین فقط به این دلایل خوشتون بیاد و اون را بر اروپا ارجح بدونید. پس بهتره دانشگاههای کنگو و زیمبابوه و اتیوپی را هم معرفی کنید که اونجا سفیدپوستها را به چشم خدا نگاه میکنن.
اصلا آیا با زندگی در اون کشورها، در آینده دیگر خارجی محسوب نخواهید شد؟ اگر این طور تصور میکنید عرض کنم که اشتباه اندر اشتباه اندر اشتباه.