2010-02-14 ساعت 14:07
(2010-02-14 ساعت 13:43)Hojjat نوشته: بر خلاف usa.lover عزیز من باید بگم که در برخی از این موارد «معلم» خوب نقش فوقالعادهای داره. البته معلم هم (مثل حرفی که بالا زدم) باید برنامهاش انطباقی (adaptive) باشه؛ معلمی که فقط درسهای کتاب X رو یاد میده چندان مفید نیست و متاسفانه بیشتر معلمهای زبان هم این مدلی هستن. من شخصاً تجربه کلاس زبان با یک معلم native English speaker در تهران رو داشتم که اگر چه در ظاهر داشت کلمات فلان کتابها رو کار میکرد اما برنامهاش خیلی انطباقی بود و من خیلی ازش بهره گرفتم (به خصوص در مهارتهای گفتاری).منم منطورم همین بید حجت جان! در واقع استادی که بتونه از خودش تدریس کنه و Native باشه یا سالها در یک کشور انگلیسی زبان زندگی کرده باشه، بسیار بسیار در ایران کم هست. استاد خودم الان چیز دیگه ای نداره که بهم بگه! با اینکه 30 سال تو کشورهای انگلیسی زبان بوده... فقط الان داریم Vocab کار میکنیم! چون به قول دوست شما زبان یا بهتره بگم Vocab نهایت نداره!
من یه دوستی دارم که الان با هم این کلاسها رو داریم میگذرونیم، 8 ماه پیش به قول خودش میگفت من One رو میخوندم اُنِه! الان بعد از 8 ماه نه تنها از من جلو زده، بلکه استادم بهش میگه تو آیلز 7.5 رو میگیری!
چون نیاز داشت که بره سوئد درس بخونه، نشست ترکوند. تازه با اینکه سرباز هم بود و تایم اداری داشت!