موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
بعد از کلی خرید و جستجو و تحقیق من به این نتیجه رسیدم که اصلا نباید در ذهنم به یک فروشگاه برچسب گران یا ارزان یا بی کیفیت یا با کیفیت بزنم. به همین خاطر من آخر هفته به چندین فروشگاه سر می زنم و از هر کدام چیزی می خرم به عنوان نمونه فاکتورهای این هفته را از کمد بیرون آوردم و شامل فروشگاههای زیر بود:
City Fresh, Aldi Foods, Target, 7-ELEVEN, Jewl-Osco, WORLD FRUIT MARKET و HOME DEPOTE
از اولی برنج خوب با قیمت بسیار مناسب و میوه و نان و سبزیجات خریدم که قیمت برنجش نسبت به جاهای دیگر یک پنجم قیمت بود و کیلویی حدود دو دلار تمام شد دومی که یکی از گرانفروشترین فروشگاههاست بعضی از اجناس را به قیمت بسیار خوبی می فروشد که برای خرید کلم خرد شده و ماهی و میگو و خرچنگ و صدف و شر... به آنجا می روم. و سومی هم که فروشگاه کوچک و مزخرفی است همیشه یکی دو جنس پر مصرف را به قیمت خیلی پایین دم دست می گذارد و من این هفته هدبند و کلاه هر کدام به یک دلار از آنجا خریدم. تارگت که از فروشگاههای مورد علاقه من است و کردیت کارتش را به نام RED CARD هم اخیرا گرفته ام که نیاز به حمل پول و کارت بانکی ندارم و خرید با این کارت شامل پنج درصد تخفیف در همه کالاها می شود.
ای دی ال آی که معروف به ارزانی است بیشتر جنس هایش بی کیفیت و در مقایسه گران هستند ولی من اگر فرصت کنم میوه و سیب زمینی و پیاز و موز را از اینجا می خرم که خیلی ارزانتر از جاهای دیگر است.
از سی تی فرش هم بیشتر نان و گوشت و پنیر می خرم که مشابه آنها در جاهای دیگر نیست.
هوم دپو هم که از اسمش پیداست برای لوازم خانه است و این هفته برای خرید چسب عایق و اسپری ضد عفونی کننده و اسپری تازه کننده هوا و یک تکه چوب برای زیر در و میخ و یک لولا و یک تایمر به آنجا رفتم و از خریدم راضی بودم.
همیشه سعی می کنم BEST BUY را در اولویت آخر قرار بدم ولی گاهی بعضی چیزهای با کیفیت بالا و قیمت مناسب در این فروشگاه پیدا می شود.
فروشگاههای متفرقه زیادی سر می زنم ولی چون فاکتور دم دست ندارم اسمشان را یادم نیست که بنویسم.
خلاصه اینکه خرید در شیکاگو ساده نیست ولی گاهی مجبور می شویم قیمتها را فراموش کنیم و فقط از نزدیکترین فروشگاه خرید کنیم.
دوستان در مورد خریدهای آنلاین --غیر از فروشگاههای معروف و بزرگ که مطمئنند-- خیلی مراقب باشند. اکثر فروشگاههایی که پرداخت آنها توسط PAY PAL است مشکل دارند و بعید است پس از پرداخت پول به پول یا کالای خود برسید خود این شرکت هم مشکل دارد. و این شامل بیشتر سایتهایی که به نوعی به انگلیس یا کشورهای غیر آمریکا و کانادا مربوط می شوند می شود و به خصوص سایتهایی که آدرس پستی ندارند و شما نمی دانید که مربوط به کدام کشورند نود و نه درصد کلاهبردارند. اما مراقب سایتهای حتی معتبری که آدرس uk دارند باشید و حتی اگر شعبه اصلی آنها در آمریکا بود. من تا حالا از اینها خرید نکرده ام اما قبل از هر خرید سایتهای اینچنینی را جستجو کرده و پس از خواندن مرورهای مختلف از خرید منصرف شده ام.
در موارد خرید آنلاین حتما قبل از خرید Review مربوط به سایت را جستجو کنید و نظر دیگران را بخوانید.
موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
تجربه من هم این است که یا باید وقت و بنزین زیاد صرف کرد و هر چیز رو از 1 مغازه بخری که خب واقعا میتونه با صرفه باشه ولی اگر 1 یا 2 فروشگاه رو هم در نظر داشت و همیشه از اون ها خرید کرد متوسط
ماهانه انها فرقی نمیکنه چون هر کدوم دسته ای از کالا ها رو به نوبت تخفیف میدن گاهی ادم فکر میکنه که 1 جورایی هماهنگن که همه بتونن کاسبیشون و بکنن ! مثلا وال مارت همه جا به ارزان فروشی شناخته میشه ولی در واقع اینطور نیست من بارها اجناسی رو تو "تام تامب" (سیف وی) دیدم که به مراتب ارزونتر بودن یا کروگر. تنها مورد استثنا فروشگاه آلدی هست که بیس اروپایی المانی داره و مارک اجناس امریکایی نیسن و قیمتها 50 درصد کمتر از جاهای دیگس فقط تنوع ندارن و کیفیت همه اجناس خوب نیست 1 جورایی خلقی هست ولی خیلی چیزا میشه ازش بگیری.
اشیان مارکت ها هم فروشگاههای چینی و شرقی اند که سبزیجات و میوه های مشابه وطن در این اماکن یافت میشود حتی برنج خوب و قیمتها بسیار مناسب اند.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
در مورد خرید تختخواب و تشک با وجود اینکه کلی از مغازه ها رو گشتم همونطور که بچه ها گفته بودن آیکیا از همه جا مناسب تر بود
برای خرید میز غذاخوری و مبل و کاناپه Rooms to Go خیلی تنوع بیشتر و قیمتهای مناسبتری نسبت به آیکیا داشت.
مرسی از راهنمایی های مفید شما دوستان عزیزم
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
موافقم . آیکیا تجربه خوبی نیست. ولی اول که ادم جایی رو بلد نیست انگار 1 جورایی مجبور میشه
فقط با بعضی اجناسش موافقم. اگر ادرس مشخص دارید اینترنتی هم خرید کنید خوبه. اما قبلش از نظر خوبی
فروشنده مطمئن بشید. این کار رو از review هایی که خریدارا میدن میتونید ارزیابی کنید.
ریویو نوشتن راجع همه چیز یک موضوع خیلی جا افتاده در امریکاست و به نظرم حسن بزرگیه.
شما از همه چیز یعنی از خونه ای که میخوای اجاره کنی تا شرکت برق و فروشنده لوازم و خیلی از چیزای دیگه میتونی که ببینی خرد جمعی راجع اش چی میگه و اگر تعداد نظر دهنده ها زیاد باشه واقعا ارزش اماری خوبی داره و من بارها تجربه کردم و نتیجه خوب گرفتم
موفق باشید
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
T g maxx هم واسه خرید لباس و لوازم خونه جای خوبی هست مثل Ross هست با این تفاوت که جنسهاش باکیفیتر و گرونتر هست و گاهی مارکهای خیلی خوب رو با قیمت مناسب میشه اونجا پیدا کرد.
Big lots هم فروشگاهی هست که لباس نداره ولی لوازم خونه و لوازم بهداشتی داره و قیمتهای لوازم بهداشتیش واقعا مناسب هست مثلا من یک ضد آفتاب 12 دلاری رو به قیمت 4 دلار اونجا خریدم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به شما دوستآن ،
دوستان کسی میدونه واسه خرید لباس عروس در منطقه ارنج کانتی و لگونا هیلز با قیمت مناسب باید به کجا مراجعه کرد ?ممنون میشم را هنمأیم کنید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يعني شما جامعه امريكا رو بر اساس اين معيار ها ارزيابي كرديد؟ پس چطور اونجا يك كشور توسعه يافته شده و ما كه لباسهاي مد روز ميپوشيم و معلوماتمون خيلي زياده يك كشور توسعه نيافته هستيم ؟كاش بيشتر توضيح ميداديد چون نظرات مختلف واقعا كمك كننده است( البته در تايپك مربوطه.)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-16 ساعت 14:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-16 ساعت 14:11 توسط hitab.)
من با نظر لیلی موافقم. یکی از اقوام نزدیک من که دانشجوی معمولی و نه نخبه بود تونست از یکی از دانشگاههای متوسط امریکا پذیرش برای دکترا بگیره خودش و همسرش . الانم امریکان و جالبه بگم با همون کمک هزینه تحصیلی زندگی خوبی دارند .سالی دو سه بار مسافرت به ایالت های مختلف و خرید و مهمونی و...که ابدا در ایران با اینکه از نظر سطح زندگی متوسط به بالا بودند واسشون اینطور نبود. اینکه ما در ایران چیز های ارزشمندی داریم که اونجا ممکنه نباشه درسته ولی امریکا سرزمینیه که فرصت رشد کردن رو به همه میده صرف نظر از ملیت و مذهب و زبان و....و این به تنهایی امتیاز بزرگیه !آدم های بی معلومات هم همه جا هستند در همین ایران خودمون من دبیران و یا حتی پزشکانی میشناسم که به عمرشان یک کتاب غیر درسی نخوندن و با خیلی از مفاهیم پیش پا افتاده آشنا نیستند. میدونید علت اصلی قضاوت ما همونی بود که لیلی گفت انتظارات ما غیر واقعی است. البته اینکه نظرات افراد متفاوت باشه هیچ اشکالی نداره ما هم از تجربیات و نظرات شما لیندا جان استفاده میکنیم . موفق باشید
لیلی جان این جملت خیلی حال داد : ما هممون خیلی جوونیم و خیلی پتانسیل تغییر داریم !!!!!!!!!
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
لیندا جان من هم فکر می کنم شرایط شما در حال حاضر خیلی سخته و بهتره خیلی زود قضاوت نکنید. چشم و هم چشمی هم همه جای دنیا و تو هر فرهنگی هست و خوب می دونیم ایران بیشتره تا آمریکا البته با مقایسه جمعیت. الانم تو ایران پس انداز کردن خیلی سخت تر شده و اینو هم بگم که دانشگاه فرستادن فرزندان برای والدین آسون نیست و خیلی از دانشجوها کار می کنند در حین تحصیل مثل اونجا. حالا بماند که اونا برای چه دانشگاهی دارن پول میدن و تو ایران چه دانشگاهی! در ضمن اینو هم بگم که من خودم تازه ازدواج کردم و نتونستم خیلی چیزهای خونه رو باب میل خودم و سلیقه ام تهیه کنم ( حالا چه از نظر مادی کم آوردم یا اینکه اصلا نتونستم پیدا کنم) هر وقت هم که دنبال لباس می گردم باید یه جاهای خاص برم مثلا شما همین الان تشریف بیارید و مراکز خرید معروف تهران ملاحظه می کنید که اغلب پالتو، ژاکت، شلوار و بوت تو ویترین دارن و پیراهن شب و رسمی رو باید از مغازه های خاصی با طی کردن مسافت زیاد و ترافیک زمستونی و ... بریم یه جای دیگه پیدا کنیم اینجا هم جنس چینیه و قیمتها چند برابر خودتون هم می دونید که همه قادر نیستند لباس مارک دار بپوشن. ایران هم بهشت نیست و امریکا هم همینطور. ما تو این تاپیک این دو کشور رو مقایسه نمی کنیم و از نظز خرید و قدرت خرید لازمه که شما دو خانوار رو با شغل همسان و سطح درآمد همسان و قدرت انتخاب با هم قیاس کنی در چنین شرایطی به اعتقاد من اوضاع در آمریکا بهتره.
یه چیزی رو هم بگم من خواهرم 1.5 ساله که آمریکاست و اونم دقیقا همین رو می گه که اصلا جنس لباساشون بده و اینا بد تیپن و ... می گفت وقتی من عینک آفتابی میزنم انگار ندیدن به عمرشون ولی قایق موتوری دارن 60.000 $. این تفاوت دیدگاه و شیوه زندگی بین ما و اونهاست.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا