موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کجایی پس سارا جان ؟ نمی نویسی دیگه. کم پیدا شدی ! هر از گاهی سر بزن تجربه ای نکته ای هر چی باشه برای ما خوبه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای خرید تخت و تشک تجربه خودم خرید از از Sam'S Club بود که خیلی برامون به صرف در اومد! البته ما آنلاین خرید کردیم و جنسو از نزدیک ندیدیم، ولی خوبیه اینجا اینه که میتونی سرچ کنی و قیمت همه جا رو چک کنی عکسها رو ابینی و ریویوهای دیگران رو بخونی و اونی که بهترین هست رو انتخاب کنی....اگه هم نهایتش از خرید رازی نابودی میتونی پس بدی.....خوبیه اینجا اینه که میشه هر چیزیو سرچ کرد و نظر کسانی که این خرید رو کردن رو دید و بد تصمیم به خرید گرفت. در مورد مبل هم ما از Macysخرید کردیم که خیلی خوب و به صرف بود، جالب اینه وقتی اولین خرید بزرگ و گرونتونو از Macys میکنی اونا بهتون یه تخفیف خیلی ویژه میدن البته باید کارت Mcysبراتون صادر بشه تا از این تخفیف استفاده کنین....لوازم خونش خیلی با کیفیت هست فقط گرون در میاد و بعضی وقتا جای دیگه هم نمیتونی پیدا کنی، فقط مخصوص میسیز هست...ولی خوبیش اینه وقتی عضو باشی و کارت Macys داشته باشی برات ایمیل میزنن که مثلا حراج دارن یا برات کپون میفرستن تا ۲۰% تخفیف میدان یا حتا ۲۰$ تخفیف برا جنس ۵۰$ که خیلی خوبه! من معمولا چیزایی رو که میخوام رو سرچ میکنم تو کارت آنلاین Macys میزارم تا یادم نره بد هر از گاهی بهش سر میزنم، یه وقتایی میبینم نصف قیمت شده! اون موقع میرم میخرمش...بعضی وقتا هم Shipingشون مجانی هست برا خرید بالای ۵۰$ که باز میصرفه و میارن در خونه....این تجربه من بود... برای لباس و خرده ریزه خونه، ROSS انتخاب خوبیه. برای کمد و کشو هم IKEA هم به صرف هست و هم کیفیته خوبی داره.
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
پس چرا دیگه نمایید از تجربیات خرید کردناتون بگید ؟
بیاید بگید بابا ... فیض ببریم .
Lottery 2011 =Failed
Lottery 2014 =Failed
Lottery 2015 =Failed
Lottery 2016 =Failed
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-25 ساعت 05:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-25 ساعت 05:49 توسط javad_2.)
سلام دوستان
در خصوص خرید من کمی توضیح راجع فروشگاههای که رفتم بهتون میدم و انتخاب رو میزارم به عهد خودتون
Walmart:
شاید این فروشگاه برای هیچکس در آمریکا غریبه نباشه همه یجوری به این فروشگاه رفتن و خرید کردن تو زمانهأی در walmart تمام وسائل منزل و ، غذا ،پوشاک ، قطعات خودرو ، موبایل ، انواع خطهای تلفن ، گٔل ، لوازم ورزشی ، اسبابازی ، داروخانه ، آرایشی ، ... پیدا میشه قیمتهاش مناسب و نسبت به خیلی از فروشگاهها بهتره و بعضا حراجی هاشم خوبه فقط میشه بگی که customer service خوبی نداره برای تازه واردین از نظر من جای خوبیه برای خرید
Dollar Tree:
یک فروشگاه کاملا خوب برای خرید اقلام یکبار مصرف و برای استفاده اون لحظه ، در این فروشگاه همهچیز ۱$ هست یعنی یک شیشه خیار شور که در walmart باید ۱.۶۰ یا یک چیپس رو همون برند باید ۱.۸۰ پول بعدی در اینجا فقط ۱$ میگیری حتما توصیه میکنم به این فروشگاه مراجعه کنید
costco ، BJ ،sam`s Club :
اینها فروشگاههای هستند برای خریدهای عمده مثلا اینجا اجناس بستهبندی کوچک نمیبینی پیزا تو اگه در فروشگاه دیگری در بسته ۱عددی ببینی در این فروشگاهها ۳ تا یا بیشتر و.... باید در این فرشگاهها عضو باشی یعنی سالانه مبلغی رو بابت حق عضویت پرداخت کنی و درعوض از تخفیف یا باز گرداندن مقداری پول از خرید امتیازات این فروشگاهها ست که اگه دوست دارید خریدهای عمده و ماهانه انجام بدید بسیار مقرون به صرف هستن و به قول معروف از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تو این فروشگاهها برا خرید پیدا میشه حتا پمپ بنزین اختصاصی دارن که همیشه قیمتش برا اعضائ شون پائینتر از پمپ بنزینهای دیگست
Lowesfoods ، foodlion ، Winco:
اینها فروشگاههای هستن که بیشتر در زمینه مواد غذا و بهداشتی ،میوه و سبزیجات هستن و میتونین اگه صرفاً این خریدهرو درین به سراغ این فروشگاهها برین بعضا تخفیفهأ روی محصولات خودشون به نام خودشون دارن که خیلی عالیه کارتشون هم رایگانه
belk:
عشق خانمهاست اینجا ، لباس ، کیف ، کفش ، ادکلن ، لوازم آرایش ، لوازم دکوری منزل ، روتختی و بدلیجات ، این فروشگاه حراجیهای واقعا خوبی داره بعضیوقتا تا ۸۰%یا یکی بخر ۳تا ببر این فروشگاه رو بهتون پیشنهاد میکنم برا خریدهای لباس و سوغاتی اگه بخوأد برید ایران چون تو طول سال حراجی هاش بهتون کمک میکنه هزینههای کمتر بدین برا برندهای خوب پوشاک
توصیه من بشما برا خرید لباس اینه که در غیر فصلش بخرید مثلا من کاپشن ۲۵۰$ رو ۱ماه پیش تو حراجی بعد فصل خریدم ۲۷$ از این چیزها زیاد اینجا حتا من شلوار جین رو هم ۱$ و ۵$ اینجا خریدم
فروشگاههای مثل Bestbuy در خصوص صوتی و تصویری ، کامپیوتر و تلفن فعال
sears ، lowes :
تو زمینه لوازم خانگی و پوشاک و ابزار الات
فروشگاهها زیادن اینها مختصری بود از اونها که با توضیح بسیار ناچیز من همراه بود امیدوارم کمکتون بکنه برا خریدها تون غیر از اینها فروشگاههای فروش لوازم دست دومم هست که برا شروع زندگی خیلی کمک میکنه و بعضا اجناس نو و خوبی توشون پیدا میشه کرد
به امید دیدار
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون از راهنمایی شما
اما این فروشگاه belk رو ندیدم
ممکنه بیشتر مشخصات یا ادرس اینترنتی شو بدین
ممنون
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام دوستان خوبم
اگر می شه به من فروشگاه معرفی کنید برای خرید لپ تاپ و تبلت
ممنوم.
مدل هم خواستید پیشنهاد بدید خوبه ها ، ولی تحقیقات مدلی کردم تقریبا. از محصولات اپل نمی خوام استفاده کنم احساس می کنم گرون هست.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
ای بی بهترین هست برای الکترونیکیها.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-31 ساعت 10:11)soheilbadami نوشته: ای بی بهترین هست برای الکترونیکیها.
نه اشتباه نکنید، خیلی هاشون اجناس REFURBISHED یا تعمیری را درست میکنند و به اسم نو میفروشند... هیچ وقت از فروشگاههایی که نمیشناسید جنس نخرید...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.