موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من یک سوال از محضر دوستان عزیز و باتجربه دارم. چه اجناسی را میتونیم از آمریکا بخریم و برای فروش بیاریم ایران که قسمتی از هزینه های سفرمونو پوشش بده؟!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-12-06 ساعت 21:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-06 ساعت 21:28 توسط nik.truth.)
سلام دوستان
مطالب این تاپیک بسیاربسیار مفید هست وبه طرز جالبی ارامش بخش و از خانم سارا که مطالب بسیارخوبی همراه بایک طنز زیبا گزاشته بود ممنونم.
یکی از دوستان پرسیده بود ایا سشوار اپی لیدی ریشتراش و لپتاپ واینجور لوازم رو از ایران بیاریم؟وایا اگه موبایل سامسونگ داریم شارژرش چطور باید باشه؟واینکه ایا مثلا برای سشوار که 220ولت هست حتی اگه سوکت تبدیل کننده بیاریم میشه ازش استفاده کرد؟
ممنون از جوابتون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز:
سوکت تبدیل کننده نمی دونم منظورتون چیه ؟!
تا بحال دوستان مبدل با خودشون بردند یا از امریکا خریدند برای لوازم برقی خودشون ، که مبدل های یا اصطلاحا "ترانس ها "یی که من تا بحال دیدم بین 3-4 کیلوگرم هستند که اصلا نمیارزه تو بار بذاریم وببریم
اما اگر شما مبدلها یا سو کت های دیگری که سبک و جدیدتر هستند سراغ دارید بسیار ممنون میشیم به ما هم معرفی کنید .
ممنون
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز من خودم كلي چيزي از ايران اوردن بعد ديدم اينجا چقدر ارزونتره البته ما ساكرامنتو هستيم كه قيمتها خيلي مناسبه ،اينجا زياد حراج ميكنن اصلا نگران وسايل اشپزخونه نباشيد در مورد مبل و غيره هم خيلي ها از دست دومً فروشي ميگيرن كه خيلي ارزونه ،شخصا خودم اينكارو نميكنم اما كساني كه بدشون نمياد ميتونن ازونجا خريد كنن،ما همه چيز رو از فروشگاه sams با كارت يكي از دوستامون خريديم كه خيلي ارزون بود
کیس نامبر: **AS2015****31
اعضای کیس دونفر
ارسال فرم : ۱۸ سپتامبر
کارنت : اکتبر
دریافت نامه دوم : 25 فوریه
زمان مصاحبه:۲۶اپریل
دریافت ویزا:هوراااااااا
اپدیت ها:۲۶ ۲۷ ۲۹ و ۳۰ اپریل
گر خدای من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2016-01-31 ساعت 15:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-31 ساعت 15:53 توسط Amir.AA.)
معرفی نرم افزار تخفیف در فروشگاههای آمریکا
معرفی دو تا نرم افزار که میتوانید آنها را بر روی گوشی های هوشمندتان (Smart Phone) نصب کنید و از آنها استفاده کنید. این دو نرم افزار یا App در هر دو سیستم اندروید و اپل قابل نصب است.
1- RetailMeNot:
این نرم افزار یا همان App را همگی تقریباً می شناسید، ولی آنهایی که نمی دانند در جریان باشند این نرم افزار را که بر روی گوشیتان نصب کنید و اینترنت گوشیتان فعال باشد از هر منطقه ای رد می شوید، خوراکی ها و پوشاک و مبل و… را که در هر مغازه ای به شعاع دو مایلی محلی که در آن قرار دارید دارای تخفیف هستند با درصد تخفیفشان به شما خبر می دهد و می توانید رفته و از آنجا خرید کنید.
2- Shopkick:
نرم افزار یا همان App بعدی نامش Shopkick است. این نرم افزار برای جمع کردن امتیاز در حین خرید به درد شما می خورد. شما به دو صورت می توانید در این نرم افزار امتیاز جمع کنید:
الف- برای شما فهرست فروشگاهها و امتیازهایش را می آورد. فروشگاههای معروف مثل والمارت و کروگر و جی سی پنی و… و شما در مرحله نخست می بایست بلوتوث گوشیتان را روشن کنید و به فروشگاهی که امتیاز برایش در نظر گرفته شده است از درب ورودی آن وارد شوید، در این زمان یک پیغام سلام به شما داده می شود و میزان امتیازی که برای ورود به آن فروشگاه در نظر گرفته شده است برای شما لحاظ می گردد (مثلن ورودی والمارت 30 امتیاز و ورودی جی سی پنی 80 امتیاز و…).
ب- نوع دوم امتیاز جمع کردن آن است که در هر فروشگاهی که در فهرست نرم افزار مشخص شده است، کالا یا کالاهایی قرار دارد که اگر داخل فروشگاه شوید و کالا را بیابید و بر روی آیکون کالایی که در نرم افزار شکل آن قرار داده شده است اشاره کنید، بطور خودکار دوربین شما فعال می شود و شما حال کافیست بارکد آن کالا را اسکن کنید، بدین صورت امتیازی که برای یافتن آن کالا در آن فروشگاه برای شما در نظر گرفته شده است، به شما تعلق می گیرد.(معمولا این قبیل کالاها یا جدید هستند و با این ترفند می خواهند آنها را به مشتریان نشان بدهد یا تخفیف دارند و البته سبب گردش شما در فروشگاه و دیدن محصولاتشان هم می شوند).
دو نکته:
نکته نخست : هفته نخست به شما Gift Card فروشگاه Target را پیشنهاد می دهد که به ازای 500 امتیاز صاحب آن می شوید. کافیست ظرف یک هفته از نصب نرم افزار 500 امتیاز را جمع کنید، آنگاه شما یک گیفت کارت از فروشگاه تارگت دارید اما مقدار پول آن خیلی کم است و در ازای 500 امتیاز، مبلغ ناچیزی است، اما نگران نباشد برای شما این امکان را می دهد که پس از کسب امتیاز کامل این مرحله، سایر گیفت کارتها با امتیازهای بالاتر را انتخاب کنید و انتخاب های متنوعی دارد. اینکه و دیگر به این امر در کنار خریدهایتان توجه کنید و تا می توانید امتیاز جمع کنید. بعد از چند ماه می بینید امتیازتان در حدود یک گیفت کارت 20 دلاری است. می دانم زیاد مبلغ کلانی نیست، اما برای خانومها که خرید را دوست دارند، در حین خریدشان این برنامه را استفاده کنند و کارت تخفیف هم پس ازمدتی به دست می آورند. تو کالاهای جایزه اش iPad هم قرار دارد که خوب اون یک پروژه دو ساله خواهد بود ولی خوبیش این است که می توانید مدام گیفت کارت خودتان را بر حسب دلخواهتان تغیر دهید.
نکته دوم: دقت کنید برخی ورودی فروشگاهها 300 امتیازی هم هستند، فقط به مسافت فروشگاه مذکور تا محل استقرار خودتان توجه کنید، اگر می زند کروگر 300 امتیاز نه هر فروشگاه کروگری، بلکه یکی از کروگرهای نزدیک شما و شما باید بروید به همان فروشگاه نه حتما نزدیک ترین کروگر به خانه تان. اما وقتی به مال یا فروشگاههای بزرگتر می روید، به راحتی امکان جمع کردن امتیاز دارید و اصلا این امتیاز را ندید بگیرید و پس از مدتی که مقدار آن زیاد شد اقدام به دریافت کارت تخفیف از فروشگاههای دلخواه موجود در فهرست این نرم افزار نمایید.
منبع: پاریزتراول
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به عزیزان آمریکا نشین و با تجربه ،
میشه لطفا بفرمایید ابتدای ورود به امریکا جاروبرقی خوب با قیمت مناسب ، چه برندی و از کجا میشه تهیه کرد ؟
با سپاس از همگی