کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-04-21 ساعت 15:40)mina_s نوشته:  سلام بچه ها من هم سوال anahid رو دارم .آیا ترجمه رسمی با مهر دادگستری کافیه؟
یک سوال دیگه :آیا باید روی اون دو برگه و برگه های اسپانسر که 15 روز قبل میفرستیم سفارت کیس نامبر رو یادداشت کنیم؟

اگه مهر وزارت امور خارجه نداشته باشه اصلاً ازتون قبول نمی کنند
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، Jav3 ، Anahid ، mina_s ، Eskandari
دوستان عزیز سلام

لطفآ به من بگویید چکار کنم ؟ ایمیل زدم به سفارت و تاریخ مصاحبه من یک ماه بعد است ولی هنوز نامه دوم را دریافت نکرده ام . با توجه به این که انکارا مصاحبه دارم و سفارت تو میل گفته که در 18 مارس 2009 نامه را برام فرستاده آیا بعد از دریافت نامه باید نامه را دوباره پست کنم یا خودم به مصاحبه ببرم . ؟
با تشکر از شما
کیس نامبر :***13
تاریخ کارنت شدن: بولتن March 2010
دریافت نامه دوم: 15/5/2010
تاریخ مصاحبه اول : 26 may
تاریخ مصاحبه دوم : 3 August
کنسولگری: آنکارا
تاریخ دریافت کلیرنس: منتظرم
[color=#000080]تاریخ دریافت ویزا : مهر 89

ورود به امریکا : سیاتل ۲۷/۱/۲۰۱۱

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-21 ساعت 15:55)maryam5 نوشته:  
(2010-04-21 ساعت 15:40)mina_s نوشته:  سلام بچه ها من هم سوال anahid رو دارم .آیا ترجمه رسمی با مهر دادگستری کافیه؟
یک سوال دیگه :آیا باید روی اون دو برگه و برگه های اسپانسر که 15 روز قبل میفرستیم سفارت کیس نامبر رو یادداشت کنیم؟

شما مطمئن هستید؟ جایی اشاره شده یا اینکه کسی تجربه‌ای کرده؟ نظر من اینه که یکی از دوستانی که براش دردسر نمی‌شه با یکی از مدارک بدون مهر وزارت خارجه امتحان کنه. با این قیمتهایی که دادند اگر سفارت بدون مهر وزارت خارجه قبول کنه خیلی عالی می‌شه .
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، sami123
(2010-04-21 ساعت 12:28)sh-b نوشته:  ببخشید بچه ها من یه سوال دارم یه نفر که مطمئنه لطفا بهم جواب بده
من میخواستم برای رفتنم بلیطم رو یک طرفه بگیرم اما الان هر جا زنگ میزنم بهم میگن چون اولین سفرته و پاس امریکایی و یا گرین کارت نداری نمیشه یکطرفه بگیری و این قانون هم ظاهرا تازه برقرار شده کسی خبر داره از این موضوع؟
ما که ویزای مهاجرت داشتیم پارسال که میگفتن مشکلی نیست اما باز
ما دوسره گرفتیم چون هم قیمتش خوب بود هم از شرایط اینجا خبر نداشتیم
که چه میشود و اتفاقا 3-4 ماه بعدش باز یک سفر اومدیم ایران و این بار یک سره گرفتیم.
در هر حال میتونید 2 سره بگیرید و بعد بلیط رو برای یکی از دوستانت پس بفرستید و پولش رو بگیری.
از من میشنوی مدیر جان 2 سره بگیر
(2010-04-21 ساعت 20:26)jan نوشته:  دوستان عزیز سلام

لطفآ به من بگویید چکار کنم ؟ ایمیل زدم به سفارت و تاریخ مصاحبه من یک ماه بعد است ولی هنوز نامه دوم را دریافت نکرده ام . با توجه به این که انکارا مصاحبه دارم و سفارت تو میل گفته که در 18 مارس 2009 نامه را برام فرستاده آیا بعد از دریافت نامه باید نامه را دوباره پست کنم یا خودم به مصاحبه ببرم . ؟
با تشکر از شما
سلام
بخواهید که نامه را برایتان ایمیل کنند . زود پر کنید . و ارسال کنید .
کجا نوشته که نامه را با خود بیاورید مگر شما پستچی هستید.
با یک پست سریع هم پست کنید . خدا نکنه بخواهند به ادم گیر بدن
اصلا این کارها به ریسکش نمی ارزه
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s
سلام بچه ها. من دانشنامه فوق لیسانسم رو با ریز نمرات دادم ترجمه. اون بابا هم این دو تا رو با هم داده به وزارت و تو ترجمه اینها یکی هستند یعنی مدرک و ریز نمرات با هم هستند. به نظر شما ایرادی داره؟ مدرکه لیسانسم هم چون موقت بود هیچ مهری نداره!!!!! دیپلم و پیش دانشگاهیم مشکلی نداره
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. من يكي از اقوام دو سه ماه قبل براي ويزاي توريستي آمريكا رفته بود دبي ويزا رو بگيره ، و مداركش رو من برايش جف و جور كردم و فقط با تاييد دادگستري بود از ايشان ايراد نگرفتند و ويزايش رو هم گرفت.
ارادتمند.
(2010-04-21 ساعت 20:42)kavoshgarnet نوشته:  

شما مطمئن هستید؟ جایی اشاره شده یا اینکه کسی تجربه‌ای کرده؟ نظر من اینه که یکی از دوستانی که براش دردسر نمی‌شه با یکی از مدارک بدون مهر وزارت خارجه امتحان کنه. با این قیمتهایی که دادند اگر سفارت بدون مهر وزارت خارجه قبول کنه خیلی عالی می‌شه .
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، mina_s
دوستان یک سوالی برای من پیش اومده...
اگر در مدت زمان کلیرنس به یکی از کشورهای عراق و سوریه سفر بشه موقع تحویل ویزا مشکلی برای من پیش نمیاد؟؟
سپاس بسیار
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-21 ساعت 20:42)kavoshgarnet نوشته:  

دوست عزیز همونطور که قبلا هم توی تاپیک خودش اشاره کردم بعضی‌ از مدارک من به دلیل کمبود وقت مهر وزارت خارجه نداشت. ۲ نفر از دوستانم هم به طور کلی‌ هیچ کدوم از مدارکشون مهر وزارت خارجه نداشت. برای هیچ کدوم از ما که مشکلی‌ پیش نیومد و ایرادی نگرفتند. اینطور که یکی‌ از دارالترجمه‌ها میگفت سفارت آمریکا اصلا مهر وزارت خارجهٔ ایران رو قبول نداره.Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، kianoush ، Eskandari ، hamed_gh ، mina_s ، sami123
سلام دوستان. من که توی تاپیک واکسیناسیون موفق نشدم جواب سوالمو بگیرم. گفتم شاید اینجا کسی بتونه راهنمایی کنه. آیا کسی از بچه ها‌ میدونه هزینهٔ تمدید گزارش پزشکی‌ چقدره؟ از دوستانی که برای آزمایش پزشکی‌ می‌رن پیش دکتر اونگان می‌شه خواهش کنم ازش این سوالو بپرسین؟

ممنون میشم اگه کسی تا حالا گزارش پزشکیشو تمدید کرده در مورد مراحلش اطلاعات بده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-23 ساعت 02:33)AVA61 نوشته:  سلام دوستان. من که توی تاپیک واکسیناسیون موفق نشدم جواب سوالمو بگیرم. گفتم شاید اینجا کسی بتونه راهنمایی کنه. آیا کسی از بچه ها‌ میدونه هزینهٔ تمدید گزارش پزشکی‌ چقدره؟ از دوستانی که برای آزمایش پزشکی‌ می‌رن پیش دکتر اونگان می‌شه خواهش کنم ازش این سوالو بپرسین؟

ممنون میشم اگه کسی تا حالا گزارش پزشکیشو تمدید کرده در مورد مراحلش اطلاعات بده.

منطقا همون مراحل باید دوباره انجام شه و شاید 1 دونه هم واکسن
اگه فکر میکنید اونگان در این مرحله چون دوباره میرید تخفیف میده
خیلی بعیدهCool
به هر حال اگه خودتون با ایمیل ازش بپرسید مطمئن ترین چیز است
ببخشید این نظر من بود
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، AVA61
(2010-04-22 ساعت 07:08)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. من دانشنامه فوق لیسانسم رو با ریز نمرات دادم ترجمه. اون بابا هم این دو تا رو با هم داده به وزارت و تو ترجمه اینها یکی هستند یعنی مدرک و ریز نمرات با هم هستند. به نظر شما ایرادی داره؟ مدرکه لیسانسم هم چون موقت بود هیچ مهری نداره!!!!! دیپلم و پیش دانشگاهیم مشکلی نداره
مبنا جان ملاک اخرین مدرک برنده اصلی هست .حالا اگه شما برنده اصلی هستی و اخرین مدرکت فوق لیسانسه اصل و ترجمه اش همرات باشه.مهم نیست ریز نمراتو با اصل مدرک ترجمه کردن.احتیاطا مدراک قبلی تم همرات باشه با ترجمه هاش .من که همسرم برنده اصلی بود از من هیچ مدرک تحصیلی نگرفت روز مصاحبه
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، kianoush ، mina_s
(2010-04-22 ساعت 20:15)TheBoyInCage نوشته:  دوستان یک سوالی برای من پیش اومده...
اگر در مدت زمان کلیرنس به یکی از کشورهای عراق و سوریه سفر بشه موقع تحویل ویزا مشکلی برای من پیش نمیاد؟؟
سپاس بسیار

کسی توی آنکارا جای موندن سراغ نداره؟؟؟/Sad
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-23 ساعت 14:09)neli-basi نوشته:  
(2010-04-22 ساعت 07:08)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. من دانشنامه فوق لیسانسم رو با ریز نمرات دادم ترجمه. اون بابا هم این دو تا رو با هم داده به وزارت و تو ترجمه اینها یکی هستند یعنی مدرک و ریز نمرات با هم هستند. به نظر شما ایرادی داره؟ مدرکه لیسانسم هم چون موقت بود هیچ مهری نداره!!!!! دیپلم و پیش دانشگاهیم مشکلی نداره
مبنا جان ملاک اخرین مدرک برنده اصلی هست .حالا اگه شما برنده اصلی هستی و اخرین مدرکت فوق لیسانسه اصل و ترجمه اش همرات باشه.مهم نیست ریز نمراتو با اصل مدرک ترجمه کردن.احتیاطا مدراک قبلی تم همرات باشه با ترجمه هاش .من که همسرم برنده اصلی بود از من هیچ مدرک تحصیلی نگرفت روز مصاحبه

مینای عزیز، بذار اضافه کنم که برای اونا مدرک دیپلم خیلی‌ مهمه. پس مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیت رو حتما همراهت ببر (البته اگه برندهٔ اصلی‌ هستی‌)
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s
(2010-04-23 ساعت 23:04)AVA61 نوشته:  
(2010-04-23 ساعت 14:09)neli-basi نوشته:  

مینای عزیز، بذار اضافه کنم که برای اونا مدرک دیپلم خیلی‌ مهمه. پس مدرک دیپلم و پیش دانشگاهیت رو حتما همراهت ببر (البته اگه برندهٔ اصلی‌ هستی‌)

ایشان مدرک دیپلم و پیش‌دانشگاهی‌اش مشکلی نداره ولی برای سایر دوستان اصلاح می‌کنم که آخرین مدرک کافیه و در صورت داشتن آخرین مدرک و ترجمه آن، نیازی به دیپلم و پیش نیست. به شرطی که آخرین مدرک لیسانس یا بالاتر باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24 ، Jav3 ، hasti_banoo ، drkamrani1 ، mina_s
(2010-04-21 ساعت 20:26)jan نوشته:  دوستان عزیز سلام

با تشکر از شما
با سلام اگه به سفارت ایمیل بزنید نامه را برای شما می فرسته
اگر هم بدستتون نرسید مشکلی نیست شما مدارک خواسته شده را 20روز قبل از مصاحبه به آدرس سفارت پست کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari ، mina_s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان