کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-04-18 ساعت 12:05)TheBoyInCage نوشته:  درود علیکم جمیعا
ما رسیدیم آنکارا مدیکالم انجام شد و بی صبرانه منتظر Judgment Day هستیم.
منتهی باز به یک سوالی برخوردیم...
توی لابی هتل با جماعت ایرانی تبار مشغول مباحثه بودیم که یکی چیزی گفت که برق از ما پرید...
مشکل 21 ساله ها و اینا ....
در کیس ما برنده اصلی مادر من هست و تاریخ مصاحبه ما 3 روز قبل از 21 ساله شدن من هست.
علاوه بر استرس ویزا دادن و ندادن یک استرس دیگه رو هم به ما وارد کردن و اون این بود که برای ورود به آمریکا هم باید زیر 21 سال باشی....
این حرف تمام معادلات منو با توجه به مشمول بودن و کلیرنس و اینا رو بهم زد...
برنامه من این بود که اگر ریجکت شدم به سوریه برم و از اونجا برگردم - چون اجازه خروج زیارتی یک هفته ای گرفته بودم - اگر ویزا رو بدون کلیرنس دادن همونجا برم آمریکا و برنگردم. و اگر کلیرنس خوردم همینجا تو ترکیه بمونم(درهای ایران رو بروی خودم ببندم) و بعدش برم آمریکا...
حالا با این وجود اگر کلیرنس بخورم و بعد برم آمریکا و اونجا راه ندن دیگه ایرانم نمیتونم برگردم...
حالا شما به نظرتون این حرفی که اینا گفتن صحیحه ؟

دوستان خواهش میکنم اهمیت بدین...فکر کنم خیلی حیاتی باشه...
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-04-18 ساعت 16:36)TheBoyInCage نوشته:  
توی لابی هتل با جماعت ایرانی تبار مشغول مباحثه بودیم که یکی چیزی گفت که برق از ما پرید...
در کیس ما برنده اصلی مادر من هست و تاریخ مصاحبه ما 3 روز قبل از 21 ساله شدن من هست.
علاوه بر استرس ویزا دادن و ندادن یک استرس دیگه رو هم به ما وارد کردن و اون این بود که برای ورود به آمریکا هم باید زیر 21 سال باشی....
برنامه من این بود که اگر ریجکت شدم به سوریه برم و از اونجا برگردم - چون اجازه خروج زیارتی یک هفته ای گرفته بودم - اگر ویزا رو بدون کلیرنس دادن همونجا برم آمریکا و برنگردم. و اگر کلیرنس خوردم همینجا تو ترکیه بمونم(درهای ایران رو بروی خودم ببندم) و بعدش برم آمریکا...
حالا با این وجود اگر کلیرنس بخورم و بعد برم آمریکا و اونجا راه ندن دیگه ایرانم نمیتونم برگردم...

من فکر نمیکنم اینطوری باشه ، شما تا روز مصاحبه باید زیر ۲۱ سال باشد، البته طبق تجربه بچه های سالهای پیش که اینجور بوده. در ضمن شما مگه اسمتون جزه افرادی که باید برن مصاحبه نبوده؟( تو نامه دوم)
به نظره من اصلا به این مساله فکر نکن و با خونسردی کامل به مصاحبه برو.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari
(2010-04-18 ساعت 16:55)payman R نوشته:  

من فکر نمیکنم اینطوری باشه ، شما تا روز مصاحبه باید زیر ۲۱ سال باشد، البته طبق تجربه بچه های سالهای پیش که اینجور بوده. در ضمن شما مگه اسمتون جزه افرادی که باید برن مصاحبه نبوده؟( تو نامه دوم)

چرا تو نامه دوم بود...
اینجا یه دفعه اینجوری شده از هرکی که می پرسم می گه احتمالا راه نمی دن
البته اینایی که می گن اینطور مشکلی هست کیسشون لاتاری نیست خانوادگیه !
این تفاوتی ایجاد نمی کنه ؟
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-18 ساعت 17:09)TheBoyInCage نوشته:  
(2010-04-18 ساعت 16:55)payman R نوشته:  

چرا تو نامه دوم بود...
اینجا یه دفعه اینجوری شده از هرکی که می پرسم می گه احتمالا راه نمی دن
البته اینایی که می گن اینطور مشکلی هست کیسشون لاتاری نیست خانوادگیه !
این تفاوتی ایجاد نمی کنه ؟

به نظرمن حالا که اسمت تو نامه هست ، همه چی ok . نگران نباش. اگر اشتباه نکنم یکی از بچه ها بود که اصلا اسمش تو نامه ۲ هم نبود. به نظر من اون شاید به مشگل بخوره ولی تو نه.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari ، kavoshgarnet
(2010-04-18 ساعت 17:09)TheBoyInCage نوشته:  اینجا یه دفعه اینجوری شده از هرکی که می پرسم می گه احتمالا راه نمی دن

سعی کنید اونجا از دوستان مهاجرسرایی پیدا کنید و با آنها همصحبت بشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sam_hash ، hvm
(2010-04-16 ساعت 11:19)farnaz.f نوشته:  سلام 2 تا سوال داشتم خوشحال میشم راهنمایی کنید:
1.من قبلا اسبانسرم i134 بر کرده و حقوق 2008 توش قید کرده والان اگه برگه مالیاتی 2009 داشته باشه لازمه دوبارهi134 هم با توجه به حقوق 2009 دوباره بر شه یا همون قبلی کفایت میکنه؟
2.کسی i134 که تاریخ انقضا بعد از می باشه بیدا کرد؟ یا اطلاعاتی در این مورد گرفت؟
ممنون
هیچ جوابی ندادید دوستان یعنی هیچ کس اطلاعی نداره ؟؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-18 ساعت 18:58)farnaz.f نوشته:  
(2010-04-16 ساعت 11:19)farnaz.f نوشته:  سلام 2 تا سوال داشتم خوشحال میشم راهنمایی کنید:
1.من قبلا اسبانسرم i134 بر کرده و حقوق 2008 توش قید کرده والان اگه برگه مالیاتی 2009 داشته باشه لازمه دوبارهi134 هم با توجه به حقوق 2009 دوباره بر شه یا همون قبلی کفایت میکنه؟
2.کسی i134 که تاریخ انقضا بعد از می باشه بیدا کرد؟ یا اطلاعاتی در این مورد گرفت؟
ممنون
هیچ جوابی ندادید دوستان یعنی هیچ کس اطلاعی نداره ؟؟!!

اگه کپی برگه مالیاتی 2009 رو براتون بفرسته خیلی بهتره ولی درباره فرم نباید مشکلی پیش بیاد باز ببینیم نظر دوستان چی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3 ، hvm
HI,
My name is Ahmad Salehi and I am an DV 2010 applicant.

Case Number: 2010AS00018261
Spouse: Tehereh Shahmirzaie Ashtiani
Child: Mehrad Salehi

I just received the letter regarding my upcoming interview in June but in the list of beneficiaries, only my wife is listed and my son's name is not listed. When I submitted my entry form in October 2008, I included my wife and my son who was 20 years old at that time in my form, so I included both of them in my form (Confirmation Number: 20101FDTD1ES3LN8 ). When I received the first letter, I completed all forms for 3 of us and sent them to KCC in June 2009. Would you check my son's form and inform me of his status, please?

Thank you,
Ahmad Salehi
سلام

این متن خوبه واسه مشکل پیش اومده؟؟؟؟/
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من دو ماه پیش ویزامو گرفتم و ابتدا میخوام بدون زن و بچه هام برم که مقدمات ماندن انجا را فراهم بکنم و بعدش همسر و بچه بیان امریکا ، حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه برنده اصلی من هستم ایا من میتونم بدون انها وارد امریکا بشم؟ و ایا بعدا وارد شدن آنها بدون من، مشکلی برایشان ایجاد نمی کند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-19 ساعت 10:22)farnaz1668 نوشته:  HI,

I just received the letter regarding my upcoming interview in June but in the list of beneficiaries, only my wife is listed and my son's name is not listed. When I submitted my entry form in October 2008, I included my wife and my son who was 20 years old at that time in my form, so I included both of them in my form (Confirmation Number: 20101FDTD1ES3LN8 ). When I received the first letter, I completed all forms for 3 of us and sent them to KCC in June 2009. Would you check my son's form and inform me of his status, please?

Thank you,
Ahmad Salehi
سلام

عالیه، فقط به نظر من:
Would you please check my son's form and inform me of his status?
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان آیا در بین مسیر تهران - لس آنجلس مثلاً دوبی یا لندن که هواپیما رو عوض میکنیم اگه چند ساعت وقت داشته باشیم میشه از فرودگاه خارج شد و به داخل شهر رفت یا نه؟ اگه میشد که خوب بود با یه تیر دونشون میزدیم. لندن یا شهر های دیگه رو هم میتونستیم تو مسیر ببینیم.Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: kianoush
(2010-04-19 ساعت 11:06)mosafer2 نوشته:  دوستان من دو ماه پیش ویزامو گرفتم و ابتدا میخوام بدون زن و بچه هام برم که مقدمات ماندن انجا را فراهم بکنم و بعدش همسر و بچه بیان امریکا ، حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه برنده اصلی من هستم ایا من میتونم بدون انها وارد امریکا بشم؟ و ایا بعدا وارد شدن آنها بدون من، مشکلی برایشان ایجاد نمی کند

با توجه به اینکه شما برنده اصلی‌ هستید، نه مشکلی‌ نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-04-19 ساعت 14:18)drkamrani1 نوشته:  دوستان آیا در بین مسیر تهران - لس آنجلس مثلاً دوبی یا لندن که هواپیما رو عوض میکنیم اگه چند ساعت وقت داشته باشیم میشه از فرودگاه خارج شد و به داخل شهر رفت یا نه؟ اگه میشد که خوب بود با یه تیر دونشون میزدیم. لندن یا شهر های دیگه رو هم میتونستیم تو مسیر ببینیم.Tongue

نه دوست عزیز نمیشه.
باید تو فرودگاه بمونید هر چند ساعتی که فاصله بین پروازهاتون هست.
دلیلش هم منطقیه,چون شما ویزای اون کشور رو ندارید.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، kianoush ، kavoshgarnet ، hvm ، drkamrani1 ، Eskandari
(2010-04-19 ساعت 10:22)farnaz1668 نوشته:  HI,

Thank you,
Ahmad Salehi
سلام

farnaz1668 گرامی من چند روزه که شدید سردرد دارم وگرنه زودتر یه متن برات تنظیم می‌کردم.
البته متنش خوبه فقط به جای Hi بنویس Dear Sir or Madam
قسمت مشخصات رو هم از نامه نگاری انگلیسی یا ترجمه نامه دوم یا نمونه مکاتبات با سفارت یه نمونه استاندارد استفادهکنی شاید بهتر باشه.
در انتهای نامه قسمت احترام پایانی هم
Yours faithfully
و نام و نام خانوادگی استفاده کن.

در پایان نظر شخصی من این هستش که برای اینگونه موارد نامه خلاصه باشه بهتره اگه من خودم می‌خواستم چنین مکاتبه‌ای بکنم این قسمت زیر رو حذفش می‌کردم.
When I submitted my entry form in October 2008, I included my wife and my son who was 20 years old at that time in my form, so I included both of them in my form (Confirmation Number: 20101FDTD1ES3LN8 ). When I received the first letter, I completed all forms for 3 of us and sent them to KCC in June 2009.
این نظر شخصی من هستش.
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، hvm ، nochen
فرناز 1668 گرامی .با احتساب تغییراتی که دوستان قبلی متذکر شدند متن زیر را ارسال کن. شاید بهتر باشد که در اولین مکاتبه بابت حل این مشکل از سن پسرت صحبتی نکنی. در جوابت اگر برای سنش ایراد گرفتند بعد دلیل بیار که موقع نام نویسی اولیه سنش 20 سال بوده
Dear Sir/Madam
I am one of DV 2010 selecttee and have recently received my interview letter, that my upcoming interview has been scheduled for June. Unfortunately, my son's name has not been included in the list of beneficiaries in this letter, despite I had included and printed its name in the DV 2010 registration entery form. When I received the first letter, I completed all forms for 3 of us ( I, my wife and our son) and sent back them to KCC in June 2009. Hereby I am writing to ask you to correct this problem and inform me about my son's status in my file.
thank you in advance for your kind consideration
sincerely yours
مشخصات کامل خودت و کیس نامبر را در انتها بنویس.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان