(2010-05-08 ساعت 11:15)sib 24 نوشته: سلام دوستان چنتا سئوال داشتم
1:ساز موسیقیم رو میتونم داخل هواپیما ببرم؟
2:cd هایی که همرامون هست رو داخل چمدان بگذارم یا در ساک دستی؟
3:اگه کسی سیخ کباب تو چمدانش باشه ممکنه گیر بدن؟(نخندین بهم واسه خودم نمیخوام ایرانیهای اونجا گفتن که سیخ کباب واسمون بیار)
سال گذشته پسر خاله من که تدریس موسیقی می کنه دو گیتار داشت که در فرودگاه این دو رو به هم بستن و فرستادن تو قسمت بار پس سعی کن جعبه محکمی داشته باشه
(2010-05-08 ساعت 14:00)mina_s نوشته: بچه ها من دنبال شماره فکس سفارت هستم. از تو سایت اصلیش 10-20 تا فکس در آوردم. نمیدونم کدومش مربوط به کار من میشه. من میخوام فرم w2 و 1040 رو براشون فکس کنم. آیا بهتره که زنگ بزنم یا با ایمیل بپرسم؟ اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه. ( تو نامه دوم هم شماره فکس پیدا نکردم)
سلام دوست عزیز.
آخه واسه چی میخوای فکس کنی؟بگو اسپانسرت واست ایمیل کنه و خودت دستی ببر سفارت.
اسپانسر من اصلا w2 و 1040 رو نداده بود.تو سفارت بمن گفتن برو به اسپانسرت بگو یا ایمیل کنه واست یا اینکه فکس کنه به هتلت.
راستش من خودم بهش پیشنهاد کردم اون هم استقبال کرد! دیگه روم نمیشه حرفمو عوض کنم. ( به امید روزی که ما بریم اونجا و اسپانسر های باحالی بشیم)
3:اگه کسی سیخ کباب تو چمدانش باشه ممکنه گیر بدن؟(نخندین بهم واسه خودم نمیخوام ایرانیهای اونجا گفتن که سیخ کباب واسمون بیار)
سیخ جوجه یا سیخ کوبیده تورو خدا تحقیق کنید و بهم بگید چون من از کباب خور های تیر هستم .و همه جور کبابی بلدم درست کنم .
حداقل اینه که یک بیزنس میشه راه انداخت و مسئله شغلم هم حل بشه ( صادرات انواع سیخ گالوانیزه و الومینیومی واستیل به امریکا با دسته پلاستیکی و چوبی )
سلام
1. بله من ديدم كه مسافرا تو هواپيما ميارن كه سازشون آسيب نبينه . ولي بگو چه سازي است ؟ ويلن سل كه نيست !
2. سي دي هاتو بذار تو چمدون كه راحتتر باشي
3. داخل چمدون مشكلي نيست
چاكريم
بچه ها من سيخ كباب رو از اونجايي ميگم كه ميشه چاقو را با خود ببريد و در چمدان بگذاريد ديگه از چاقو كه ممنوع تر نداريم ؟ البته نگيد تفنگ لطفا !!
در خصوص ساز هم ما كه از دوبي ميوميديم يكي از خواننده هاي معروف با ما بود و تارشو هم آورده بود تو هواپيما
در خصوص سي دي هم من هميشه همراهم هست ولي دو سه تا هست اگه بيشتره شايد بگن اينا چيه ولي كلا مشكلي نيست .
ضمنا حالا كه اينطور شد و دوستان از پنجه هاشون هزار تا هنر ميباره گردهمايي رو توي يه باغي جايي بذاريم هم كبابي ميزنيم هم يه سازي گوش ميديم
شايد اين زمان كليرنس ما هم زودتر بگذره
ارادتمند
فرزاد
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
سیخ جوجه یا سیخ کوبیده تورو خدا تحقیق کنید و بهم بگید چون من از کباب خور های تیر هستم .و همه جور کبابی بلدم درست کنم .
حداقل اینه که یک بیزنس میشه راه انداخت و مسئله شغلم هم حل بشه ( صادرات انواع سیخ گالوانیزه و الومینیومی واستیل به امریکا با دسته پلاستیکی و چوبی )
سلام
1. بله من ديدم كه مسافرا تو هواپيما ميارن كه سازشون آسيب نبينه . ولي بگو چه سازي است ؟ ويلن سل كه نيست !
2. سي دي هاتو بذار تو چمدون كه راحتتر باشي
3. داخل چمدون مشكلي نيست
چاكريم
بچه ها من سيخ كباب رو از اونجايي ميگم كه ميشه چاقو را با خود ببريد و در چمدان بگذاريد ديگه از چاقو كه ممنوع تر نداريم ؟ البته نگيد تفنگ لطفا !!
در خصوص ساز هم ما كه از دوبي ميوميديم يكي از خواننده هاي معروف با ما بود و تارشو هم آورده بود تو هواپيما
در خصوص سي دي هم من هميشه همراهم هست ولي دو سه تا هست اگه بيشتره شايد بگن اينا چيه ولي كلا مشكلي نيست .
ضمنا حالا كه اينطور شد و دوستان از پنجه هاشون هزار تا هنر ميباره گردهمايي رو توي يه باغي جايي بذاريم هم كبابي ميزنيم هم يه سازي گوش ميديم
شايد اين زمان كليرنس ما هم زودتر بگذره
ارادتمند
فرزاد
فرزاد جان دمت گرم عجب پیشنهادی دادی منهم هستم هماهنگی خورد و خوارک بامن ( یه جوجه مشت بهتون می دم حال کنید ) جاده چالوس هم تو این فصل دیدن داره . . .
قرار میذاریم هرکی خودش با وسیله میاد جاده چالوس
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش
نشویل - تنسی : جایی که من زندگی میکنم ، شهری کوچک ، با هزینههای متوسط ، وضعیت کار بد نیست
2010-05-09 ساعت 15:39 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-09 ساعت 15:41 توسط rasarasa.)
(2010-05-09 ساعت 10:41)m.memari نوشته:
(2010-05-09 ساعت 09:05)farzad101 نوشته: [
سلام دوستان چنتا سئوال داشتم
اتفافا اینجا سیخ گرونه ارزونترین چیزی که من دیدم که خیلی هم نازک بود و پرپری ،دونه ای 1$. منم بیام ایران با خودم سیخ میارم.ما چند وقتیه با دوستان در کف جوجه درست کردنیم ولی هیچکدوم دلمون نمیاد اینقدر هزینه کنیم برای سیخ خریدن
اتفافا اینجا سیخ گرونه ارزونترین چیزی که من دیدم که خیلی هم نازک بود و پرپری ،دونه ای 1$. منم بیام ایران با خودم سیخ میارم.ما چند وقتیه با دوستان در کف جوجه درست کردنیم ولی هیچکدوم دلمون نمیاد اینقدر هزینه کنیم برای سیخ خریدن
رسا رسا محترم سلام من تمام نوشته های جنابعالی شما رو خوندم . بعضی از ماهها که داریم میام اونجا یک سری از وسایل خونمون رو با خودمون میاریم . من یک سری عتیقه جات دارم که با خودم می خوام بیارم ایا ایرادی در این مورد نداره ؟
میخواستم بدونم از همین اقلام منزل که خیلی پیش پا افتادس و می خواهیم بریزیم دور یا تو انباری یا به اینو اون ببخشییمشون و( دم کنی سیخ ..............) اطلاعاتی بده . بیاریم . چون اطلاعات شما کامل تره .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
(2010-05-09 ساعت 16:08)adl نوشته: رسا رسا محترم سلام من تمام نوشته های جنابعالی شما رو خوندم . بعضی از ماهها که داریم میام اونجا یک سری از وسایل خونمون رو با خودمون میاریم . من یک سری عتیقه جات دارم که با خودم می خوام بیارم ایا ایرادی در این مورد نداره ؟
میخواستم بدونم از همین اقلام منزل که خیلی پیش پا افتادس و می خواهیم بریزیم دور یا تو انباری یا به اینو اون ببخشییمشون و( دم کنی سیخ ..............) اطلاعاتی بده . بیاریم . چون اطلاعات شما کامل تره .
برای اینکه تاپیک به بیراهه نره جوابتون رو در لینک زیرنوشتم . در ضمن من از حمل عتیقه خبر ندارم. دم کنی به شکل ایران من ندیده ام ولی خوب شاید در مغازه های ایرانی باشد ولی چون اصولا دغدغه ام نبوده و مصرف نمی کنم ،خبر ندارم ولی اگر برایتان مهم است چون وزنی ندارد با خودتان بیاورید که بیخودی اینجا نگردید. http://mohajersara.com/showthread.php?ti...0#pid48400
رسا رسا محترم سلام من تمام نوشته های جنابعالی شما رو خوندم . بعضی از ماهها که داریم میام اونجا یک سری از وسایل خونمون رو با خودمون میاریم . من یک سری عتیقه جات دارم که با خودم می خوام بیارم ایا ایرادی در این مورد نداره ؟
دوست عزیز در مورد بردن عتیقه ریسک نکنین چون امکان داره از شما بگیرنشون تو فرودگاه و پس گرفتنش با خداست. کسی برای من تعریف کرد که شیئی همراهش بود که عتیقه هم نبود ولی تو فرودگاه گیر داده بودن که باید بررسی شه. پس این ریسک رو نکنین که وقت تون تو فرودگاه هدر می ره.
سلام دوستان براي آدرس دادن توي امريكا كه ssn ياگرين كارتتون به اونجا فرستاده بشه من آدرسي نداشتم اونجا بدم مث اينكه تو مصاحبه هم حتما يه آدرسي بايد داشته باشيم نميدونم چكار كنم؟ مصاحبه ام هم كمتر از يه هفته ديگه ابوظبيه. كسي ميتونه بهم كمك كنه؟با تشكر
(2010-05-10 ساعت 19:30)yas نوشته: دوستان اگر فامیلی تغییر کنه باید به KCC خبر داد؟
منظورم از تغییر اینه که پسوندش حذف بشه و فامیلی برنده اصلی هم نباشه.
بله خبر بدین. شما که وقت دارین فعلا. تجربه نشون داده که KCC خیلی وقتها از کنسول های سفارت آنکارا و ابوظبی منعطف تره. کار رو در سطح KCC حل کنید که جای بهانه گیری برای سفارت نگذارید.
درضمن دیگه منم کنسول بودم می خواستم به یه چیزی گیر بدم به اسم طرف گیر می دادم!
موفق باشید
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
سلام بچه ها.میشه لطفا بگین کلا چه مدارکی رو توی نامه دوم ازمون میخوان که واسه مصاحبه بفرستیم و با خودمون ببریم؟برای همراهان شخص برندهام باید مدرک تحصیلی و سابقه کار رو ببریم؟
2010-05-11 ساعت 10:06 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-11 ساعت 10:09 توسط esmail.)
(2010-05-11 ساعت 09:37)ayda نوشته: سلام بچه ها.میشه لطفا بگین کلا چه مدارکی رو توی نامه دوم ازمون میخوان که واسه مصاحبه بفرستیم و با خودمون ببریم؟برای همراهان شخص برندهام باید مدرک تحصیلی و سابقه کار رو ببریم؟
آيداي عزيز سلام
براي همراهان كه سطح تحصيلات رو گفتين مداركش رو به همراه داشته باشين كه شايد آفيسر خواست ببينه. مال ما رو كه اصلن نديد. براي برنده اصلي هم مدرك تحصيلي كافيه. اگر ديپلم ندارين سابقه كار لازمه وگرنه اصلن لازم نيست. در مورد مدارك ارسالي(البته اگر آنكارا هستين):
1- كپي از تمام صفحات پاسپورت خودتون و همراهان
2- ترجمه شناسنامه و كارت ملي خود و همراهان
3- ترجمه ديپلم و مدارك بالاتر برنده اصلي
4- اگه برنده اصلي ديپلم ندارن ترجمه سابقه كار(فقط برنده اصلي. سابقه كار واسه برنده اصلي كه ديپلم داشته باشه لازم نيست. همراهم سابقه كار نمي خواد.)
5- ترجمه سند ازدواج
6- عكس براي هر نفر دوتا(منتهي دارين مي رين با خودتون براي هر نفر 4 تايي ببرين)
من متن اصلي مدارك مورد نياز رو هم اينجا مي گذارم كه ببينين(به اونجاهايي كه بالد كردم دقت كنين):
REQUIRED DOCUMENTS-CLARIFICATION
1. FULL PHOTOCOPY OF PASSPORT: Full photocopy of passport must be provided for each applicant. The beneficiary’s passport must be valid for travel to the United States and must have at least eight months validity beyond the issuance date of the visa. Children may be included in a parent's passport, but, if over the age of 16, they must have their photograph attached to the passport. Please do not send your original passport. You must present your passport at the interview date.
2. DIPLOMA: A certified copy of the last diploma of the principle applicant is required. If the principle applicant is not a high school graduate he/she must provide the proof of his/her employment during the last five years.
3. BIRTH CERTIFICATES: One original and certified copy of the birth certificate of
each person named in the application is required. The certified copy of the birth
certificate must either have the raised seal or rubber stamp of the vital statistics office or
it must be originally signed. Attorney certified copies without raised seals, rubber stamps
or plain photocopies of birth certificates will not be accepted. The certificate must state
the date and place of birth and names of both parents. Applicants born in a country other
than their country of citizenship must present a birth-certificate from the country in which they were born. “Nüfus Kayıt Örneği” if the applicant was born in Turkey.
4. MARRIAGE CERTIFICATE: If you are married please provide the original marriage certificate together with the English translation and full copies of all pages. One copy of the marriage certificate for each spouse is required.
5. DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE: If you were married previously, obtain one certified copy of the divorce decree or death certificate to prove the dissolution of each prior marriage. For divorces that took place in the U.S. or Turkey, the court-certified divorce decrees must either have the raised seal or rubber stamps and original signatures. Attorney certified copies, copies without raised seals, rubber stamps or plain photocopies of court certified divorce decrees will not be accepted. For divorces that took place in Iran, applicants must submit the original divorce document - issued by Iranian courts - usually in booklet form. Marriage or birth
certificates on which the divorce is registered and translations of divorce documents without the originals are not accepted in lieu of a court-certified divorce decree.
6. FINANCIAL DOCUMENTS: Please see the following pages for evidence which may be presented to meet the public charge provisions of the law. Financial documents must be prepared as one set for each family member.
7. POLICE CERTIFICATE REQUIRED FOR APPLICANTS 16 YEARS AND OLDER: Applicants are required to submit a police certificate from the country of the applicant’s nationality and current residence. Police certificates are also required from all other countries where the applicant has resided for at least one year. Regardless of the length of residence, a police certificate must also be obtained from the police authorities of any place where the applicant has been arrested for any reason. Police certificates from Iran are not required. Police Certificates from Turkey are known as “Adli Sicil Kaydı”(with archive records). Please see the following pages for more information.
8. COURT AND PRISON RECORDS: Persons convicted of a crime must obtain a certified copy of each court record and any prison record, even if the beneficiary has been pardoned or granted amnesty.
9. CONTACT INFORMATION: Please fill out the contact form provided in this packet.
10. TRANSLATION: All documents not in English or Turkish must be accompanied by a certified English translation by a sworn translator.
11. PHOTOS: Regardless of age, all U.S. Immigrant Visa applicants must present two un-retouched color photographs, approximately 2 X 2 inches (5 X 5 cm) in size, taken on a white background. Please read the following instructions carefully. We cannot use photographs which do not meet these requirements:
A. The applicant must submit two full-face photos, taken within the past six months. A full-face photo is one in which the applicant is facing the camera directly.
B. The face should cover about 50 percent of the area of the photo.
C. Photos must be taken against a white background.
D. Photographs should measure 2 inches square (approximately 5 centimeters square) with the head centered in the frame. The head (measured from top of the hair to the bottom of the chin) should measure between 1inch to 1 3/8 inches (25mm to 35 mm) with the eye level between 1 1/8 inch to 1 3/8 inches (28mm to 35mm) from the bottom of the photo.
E. The photograph must clearly identify the applicant.
F. The applicant should be dressed in normal street attire without a hat. Uniforms and/or head coverings, which obscure the applicant's features, hair, or hairline, may not be worn. If the applicant must wear head cover, the ears and the forehead must be seen clearly.
G. Photos should be printed without borders.
H. Photos taken in front of busy, patterned, or dark backgrounds will not be accepted.
I. Instant type photographs or digital quality photographs are not acceptable. Photographs should be taken with a standard single lens reflex type camera using film which requires standard processing.
Addresses and phone numbers of photo studios familiar with immigrant photo requirements are included for your convenience. Photos that meet these requirements can be taken at any photo studio
2010-05-11 ساعت 12:56 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-11 ساعت 13:05 توسط farzad101.)
(2010-05-11 ساعت 09:37)ayda نوشته: سلام بچه ها.میشه لطفا بگین کلا چه مدارکی رو توی نامه دوم ازمون میخوان که واسه مصاحبه بفرستیم و با خودمون ببریم؟برای همراهان شخص برندهام باید مدرک تحصیلی و سابقه کار رو ببریم؟
سلام
من سفارت شمارو نمي دونم ولي اگه ابو ظبي هستين مي تونين از چك ليست پيوست كه من براي مصاحبه تو ابوظبي از روي نامه دوم ( نامه مصاحبه ) درست كردم استفاده كنين .
البته يادتون باشه كه پاسپورت و كپي پاسپورت رو بهش اضافه كنين
جواب سوال دومتون هم بله است . يعني مدرك تحصيلي و سابقه كار رو مي خوان اگر تو فرمتون قبلا نوشتيد
چاكريم
فرزاد
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010