کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-05-05 ساعت 17:01)reignoffear18 نوشته:  
(2010-05-05 ساعت 16:42)sib 24 نوشته:  
(2010-05-05 ساعت 15:22)reignoffear18 نوشته:  اااااااااااااای کمک من با دانشگاه تسویه حساب کردم ولی مدارکم رو نمیدن چه خاکی به سرم بریزم .. حتی مدرک پیشدانشگاهی رو هم نمیدن !

آخه چرا نمیدن؟

میگن باید ۳ ماه صبر کنی تا مدرک موقت بدیم !!!! که ۳ ماه اینا میشه 3 سال :/ تا دیروز میگفتن تسویه کنی مدارک رو میدیم حالا هم اینجوری میگن ..... SadSadSadSadSad

اگر درستون تموم شده و تسویه حسابتون کامل بوده، غلط کردن که نمی دن! مگر اینکه هنوز کلا برای فارغ التحصیل هایی که با شما بودن هم صادر نشده باشه . اگر اینجوری باشه درخواست بدین رئیس دانشگاه یا رئیس آموزش تا براتون صادر بشه. اگر بازم ندادن یه چندتا فحش مفید هست که بگین یادتون بدم برید اونجا نثارشون کنید.
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: reignoffear18
(2010-05-05 ساعت 21:52)shahin82 نوشته:  
(2010-05-05 ساعت 15:22)reignoffear18 نوشته:  اااااااااااااای کمک من با دانشگاه تسویه حساب کردم ولی مدارکم رو نمیدن چه خاکی به سرم بریزم .. حتی مدرک پیشدانشگاهی رو هم نمیدن !

آخه چرا نمیدن؟

میگن باید ۳ ماه صبر کنی تا مدرک موقت بدیم !!!! که ۳ ماه اینا میشه 3 سال :/ تا دیروز میگفتن تسویه کنی مدارک رو میدیم حالا هم اینجوری میگن ..... SadSadSadSadSad

اگر درستون تموم شده و تسویه حسابتون کامل بوده، غلط کردن که نمی دن! مگر اینکه هنوز کلا برای فارغ التحصیل هایی که با شما بودن هم صادر نشده باشه . اگر اینجوری باشه درخواست بدین رئیس دانشگاه یا رئیس آموزش تا براتون صادر بشه. اگر بازم ندادن یه چندتا فحش مفید هست که بگین یادتون بدم برید اونجا نثارشون کنید.
من اصل مدرکم دست پیش دانشگاهی بود با دبیرستان شما مدارکتون خودتون به دانشگاه تحویل دادین؟
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
(2010-05-05 ساعت 22:06)N.D نوشته:  

آخه چرا نمیدن؟

من اصل مدرکم دست پیش دانشگاهی بود با دبیرستان شما مدارکتون خودتون به دانشگاه تحویل دادین؟

بنده از اول اسفند ۴ تا کاغذ فرم اتاشغال میزدم زیره بقلم میرفتم اون مرغدونی خدمت آقایون که یه امضا بدن این پوله کوفتیو بریزم تو هولقومشون افتخار نمیدادن ۲ ماه نیم کش دادن حالا هم این مدرکه پیش دردسر شد ! خدا رو شکر که شماره کیس من بالا هست .....
ترمه ۲ اینا بود گفتن مدارک رو بیار بده ، تا قبله اینکه تسویه حساب کنم میگفتن همون روز که تسویه حساب کردی مدارکتو میدیم ولی تا تسویه حساب کردم میگن نمیدیم :/ . دنبالشم ببینم چی میشه میخواستم بدونم که حق داران بگن که نمیدن ؟
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
یکی از دوستان هفته اینده مصاحبه دارند.دارالترجمه بعضی از مدارکشونو به جای اینکه برس کنند و مهر منگنه کردند.اشکالی که نداره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-05 ساعت 22:28)reignoffear18 نوشته:  
(2010-05-05 ساعت 22:06)N.D نوشته:  

آخه چرا نمیدن؟

بنده از اول اسفند ۴ تا کاغذ فرم اتاشغال میزدم زیره بقلم میرفتم اون مرغدونی خدمت آقایون که یه امضا بدن این پوله کوفتیو بریزم تو هولقومشون افتخار نمیدادن ۲ ماه نیم کش دادن حالا هم این مدرکه پیش دردسر شد ! خدا رو شکر که شماره کیس من بالا هست .....
ترمه ۲ اینا بود گفتن مدارک رو بیار بده ، تا قبله اینکه تسویه حساب کنم میگفتن همون روز که تسویه حساب کردی مدارکتو میدیم ولی تا تسویه حساب کردم میگن نمیدیم :/ . دنبالشم ببینم چی میشه میخواستم بدونم که حق داران بگن که نمیدن ؟

اکثر دانشگاه ها یک ماه بعد از تسویه مدرک رو آماده میکنند. به نظر من با پیگیری میتونی مشکلت رو برطرف کنی
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان: reignoffear18
بچه ها ما 1 جون مصاحبه داریم ولی هنوز نامه ی دوم رو نگرفتیم. به سفارت هم ایمیل زدیم اونا هم بعد از 3 روز هنوز جواب ندادن. به نظر شما چیکار کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
شما برای چی میخواین مدرک موقت بگیرین؟ سراری هستین یا آزاد؟
قانون دانشگاه سراسری اینه که برای گرفتن مدرک زیر 3 سال باید لغو تعهد کنین یعنی بسته به سال ورودتون یه مبلغی به ازای هر ترم به حساب وزارت علوم بریزید. پول رو که بریزید همون روز گواهی پایان تحصیلات(نه مدرک موقت) میدن بهتون. اما اگه به آموزش نگید که میخواهید لغو تعهد کنید اونا براتون گواهی موقت صادر می کنن و ریز نمره ها رو هم نمیدن که هم طول میکشه هم به درد ادامه تحصیلتون نمیخوره.
من هفته پیش 2 روزه مدرکم و ریز نمره هامو گرفتم. البته 650T هم بابت آموزش رایگان تو حلقوم وزارت علوم ریختم!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، reignoffear18 ، mina_s ، sami123
به K.C.C تلفن كنيد. فقط زمان مصاحبه تون رو بفهميد كافيه. اون نامه ها ارزش زيادي ندارن.

(2010-05-06 ساعت 14:41)Anahid نوشته:  بچه ها ما 1 جون مصاحبه داریم ولی هنوز نامه ی دوم رو نگرفتیم. به سفارت هم ایمیل زدیم اونا هم بعد از 3 روز هنوز جواب ندادن. به نظر شما چیکار کنیم؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، Anahid ، Jav3
(2010-05-06 ساعت 14:41)Anahid نوشته:  بچه ها ما 1 جون مصاحبه داریم ولی هنوز نامه ی دوم رو نگرفتیم. به سفارت هم ایمیل زدیم اونا هم بعد از 3 روز هنوز جواب ندادن. به نظر شما چیکار کنیم؟

دوست عزیز
سفارتتون رو ننوشتین ولی اینجوری که نوشتین معلومه از کی سی سی تاریخ مصاحبه رو گرفتین و می دونین. اگر ای میل دریافتی که حاوی تاریخ مصاحبه است رو داشته باشین مشکلی نیست ضمن اینکه هنوز تا اول جون سه هفته مونده Shy و می تونین با مکاتبه با سفارت تاریخ رو تایید کنین . من همین کارو کردم با اینکه نامه دوم رو داشتم به سفارت تو ابوظبی ای میل کی سی سی رو فوروارد کردم و ازشون خواستم مجددا تایید کنند که اونا هم بعد از سه روز تایید کردن . اصلا جای نگرانی نیست.
چاکریم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: sam_hash ، m.memari ، mina_s ، Anahid
سلام دوستان و همراهان گراامی
من 3 feb مصاحبه داشتم و پس از اومدن کلیرنس تازه الان میخوام برم برای دریافت ویزا . ایا باید برای مدیکال دوباره برم؟ یا همون قبلی کفایت میکنه؟
ممنون
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
پاسخ
تشکر کنندگان:
مگه موقع مصاحبه مدارک مدیکال رو ندادین؟! تا جایی که من می دونم موقع گرفتن ویزا مدارک مدیکال نمی خوان!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، sepehr_sp
(2010-05-07 ساعت 01:38)Monica نوشته:  مگه موقع مصاحبه مدارک مدیکال رو ندادین؟! تا جایی که من می دونم موقع گرفتن ویزا مدارک مدیکال نمی خوان!

چرا اون موقع دادم
گفتم شاید چون بیش از 3 ماه گذشته لازم باشه. حالا لازمه یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه لازم نیست! تازه تا جایی که من می دونم مدیکال حداقل تا 6 ماه اعتبار داره... Wink
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، soheilbadami ، sepehr_sp
(2010-05-07 ساعت 02:24)Monica نوشته:  نه لازم نیست! تازه تا جایی که من می دونم مدیکال حداقل تا 6 ماه اعتبار داره... Wink
ممنون . آره ولی اینجوری که من فهمیدم برای بعضی از تستهای مدیکال اعتبار 3 ماهه
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica
(2010-05-07 ساعت 02:24)Monica نوشته:  نه لازم نیست! تازه تا جایی که من می دونم مدیکال حداقل تا 6 ماه اعتبار داره... Wink

با سلام
البته بری ابوظبی تا یکسال اعتبار داره
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان