موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یکی از دوستان هفته اینده مصاحبه دارند.دارالترجمه بعضی از مدارکشونو به جای اینکه برس کنند و مهر منگنه کردند.اشکالی که نداره؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما 1 جون مصاحبه داریم ولی هنوز نامه ی دوم رو نگرفتیم. به سفارت هم ایمیل زدیم اونا هم بعد از 3 روز هنوز جواب ندادن. به نظر شما چیکار کنیم؟
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
شما برای چی میخواین مدرک موقت بگیرین؟ سراری هستین یا آزاد؟
قانون دانشگاه سراسری اینه که برای گرفتن مدرک زیر 3 سال باید لغو تعهد کنین یعنی بسته به سال ورودتون یه مبلغی به ازای هر ترم به حساب وزارت علوم بریزید. پول رو که بریزید همون روز گواهی پایان تحصیلات(نه مدرک موقت) میدن بهتون. اما اگه به آموزش نگید که میخواهید لغو تعهد کنید اونا براتون گواهی موقت صادر می کنن و ریز نمره ها رو هم نمیدن که هم طول میکشه هم به درد ادامه تحصیلتون نمیخوره.
من هفته پیش 2 روزه مدرکم و ریز نمره هامو گرفتم. البته 650T هم بابت آموزش رایگان تو حلقوم وزارت علوم ریختم!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-06 ساعت 14:41)Anahid نوشته: بچه ها ما 1 جون مصاحبه داریم ولی هنوز نامه ی دوم رو نگرفتیم. به سفارت هم ایمیل زدیم اونا هم بعد از 3 روز هنوز جواب ندادن. به نظر شما چیکار کنیم؟
دوست عزیز
سفارتتون رو ننوشتین ولی اینجوری که نوشتین معلومه از کی سی سی تاریخ مصاحبه رو گرفتین و می دونین. اگر ای میل دریافتی که حاوی تاریخ مصاحبه است رو داشته باشین مشکلی نیست ضمن اینکه هنوز تا اول جون سه هفته مونده و می تونین با مکاتبه با سفارت تاریخ رو تایید کنین . من همین کارو کردم با اینکه نامه دوم رو داشتم به سفارت تو ابوظبی ای میل کی سی سی رو فوروارد کردم و ازشون خواستم مجددا تایید کنند که اونا هم بعد از سه روز تایید کردن . اصلا جای نگرانی نیست.
چاکریم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان و همراهان گراامی
من 3 feb مصاحبه داشتم و پس از اومدن کلیرنس تازه الان میخوام برم برای دریافت ویزا . ایا باید برای مدیکال دوباره برم؟ یا همون قبلی کفایت میکنه؟
ممنون
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
مگه موقع مصاحبه مدارک مدیکال رو ندادین؟! تا جایی که من می دونم موقع گرفتن ویزا مدارک مدیکال نمی خوان!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-07 ساعت 01:38)Monica نوشته: مگه موقع مصاحبه مدارک مدیکال رو ندادین؟! تا جایی که من می دونم موقع گرفتن ویزا مدارک مدیکال نمی خوان!
چرا اون موقع دادم
گفتم شاید چون بیش از 3 ماه گذشته لازم باشه. حالا لازمه یا نه؟
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
نه لازم نیست! تازه تا جایی که من می دونم مدیکال حداقل تا 6 ماه اعتبار داره...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-07 ساعت 02:24)Monica نوشته: نه لازم نیست! تازه تا جایی که من می دونم مدیکال حداقل تا 6 ماه اعتبار داره...
ممنون . آره ولی اینجوری که من فهمیدم برای بعضی از تستهای مدیکال اعتبار 3 ماهه