کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
با سلام
تاریخ مصاحبه ما یکماه دیگه بود وتوی نامه دوم هم همین تاریخ رونوشتندولی الان که سایت رو نگاه کردم تاریخ رو برای 5 روز دیگه زده.ما بچه هامون امتحان دارند وغیر از این هم وقت کافی برای گرفتن بلیط وهتل ومدیکال نداریم.گیج شدیم ونمی دونیم چکار کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان: mary joon
بچه ها از نظر عقلی و غیر عقلی همچین چیزی نمی تونه امکان داشته باشه.
چون شما نامه دوم رو دریافت کردین و تو اون ساعت و روز مصاحبتون قید شده. به ما مهاجرسرایی ها نگاه نکنید که هر روز سایت ها رو چک میکنیم . خیلی ها هستند که به سایت و .. دسترسی ندارن و سندشون همون نامه ای هست که اومده واسشون و اصلا از این تغییر سایت خبر ندارن.

باز از نظر عقلی و غیر عقلی این قضیه امکان پذیر نیست. چون اصلا قبول کنیم که می خوان کارهارو سریع بکنن و مصاحبه ها رو انداختن جلو, پس یه دلیل پیدا کنیم که چرا مصاحه مینا افتاده عقب؟؟؟!
به نظر من سند همون نامه دوم هست.
تا ببینید جواب تلفنتون رو بدن و ببینید قضیه چی هست.

دوستای خوبم نگران نباشید.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Eskandari ، m.amjadi ، mina_s ، farzad24 ، kianoush ، mary joon ، sh-b ، sam_hash ، soheilbadami ، Shahoo52
بخدا صد رحمت به مملکت خودمون!!!!

این چه وضعیه اینا درست کردند!!!Sad

حالا که اینجوری شد من دیگه آمریکا نمی خوام برم Big Grin
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، m.amjadi ، mina_s ، kianoush ، mary joon ، Eskandari ، sh-b ، Farshid22 ، hamed_gh ، ساسان
من كه همين الان نامه دوم و پست كردم نمي دونم چي گذاشتم توش نمي دونم به كجا فرستادم فقط فرستادم Big Grin
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، Jav3 ، hamed_gh
(2010-05-15 ساعت 14:58)mary joon نوشته:  من كه همين الان نامه دوم و پست كردم نمي دونم چي گذاشتم توش نمي دونم به كجا فرستادم فقط فرستادم Big Grin

امیدت به خدا باشه.
ایشالا همه چی روبراه میشه. به این فکر کن که ویزات رو زودتر میگیریSmile
Impossible n'est pas français!
پاسخ
دوستان با توجه به اینکه کی سی سی مدام میگه که بعد از اعلام تاریخ مصاحبه دیگه به ما مربوط نمیشه و باید با سفارت تماس بگیرید اگه من جای شما بودم سایت سفارت رو ملاک قرار می دادم. نهایتاً یه پرینت از صفحه زمانبندی مصاحبه ها میگرفتم که به عنوان مدرک پیش خودم داشته باشم. اصلاً نگران نباشید. اگه شما زودتر از تاریخ سفارت برید فکر میکنم که هزینه اضافی کردید و اونا به شما جواب نمیدن.
پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-15 ساعت 15:37)drkamrani1 نوشته:  دوستان با توجه به اینکه کی سی سی مدام میگه که بعد از اعلام تاریخ مصاحبه دیگه به ما مربوط نمیشه و باید با سفارت تماس بگیرید اگه من جای شما بودم سایت سفارت رو ملاک قرار می دادم. نهایتاً یه پرینت از صفحه زمانبندی مصاحبه ها میگرفتم که به عنوان مدرک پیش خودم داشته باشم. اصلاً نگران نباشید. اگه شما زودتر از تاریخ سفارت برید فکر میکنم که هزینه اضافی کردید و اونا به شما جواب نمیدن.
پیروز باشید

ببین کاملا درست میگی. ولی من که امشب پرواز دارم چی؟ اومدیمو به صورت تصادفی سایت رو چک نمیکردم . این تاریخ ها دیشب عوض شده و من 5 روز دیگه مصاحبه دارم ! آیا این عقلانیه؟ آیا انصافه؟ اگر به پرینته من میتونم پرینت قبلی رو ببرم؟
پاسخ
(2010-05-15 ساعت 15:42)mina_s نوشته:  
(2010-05-15 ساعت 15:37)drkamrani1 نوشته:  دوستان با توجه به اینکه کی سی سی مدام میگه که بعد از اعلام تاریخ مصاحبه دیگه به ما مربوط نمیشه و باید با سفارت تماس بگیرید اگه من جای شما بودم سایت سفارت رو ملاک قرار می دادم. نهایتاً یه پرینت از صفحه زمانبندی مصاحبه ها میگرفتم که به عنوان مدرک پیش خودم داشته باشم. اصلاً نگران نباشید. اگه شما زودتر از تاریخ سفارت برید فکر میکنم که هزینه اضافی کردید و اونا به شما جواب نمیدن.
پیروز باشید

ببین کاملا درست میگی. ولی من که امشب پرواز دارم چی؟ اومدیمو به صورت تصادفی سایت رو چک نمیکردم . این تاریخ ها دیشب عوض شده و من 5 روز دیگه مصاحبه دارم ! آیا این عقلانیه؟ آیا انصافه؟ اگر به پرینته من میتونم پرینت قبلی رو ببرم؟
مامور سفارت که در حیاط شماره ها رو اعلام میکنه بر طبق آخرین لیستی است که سفارت اعلام میکنه. به نظر بنده اگه تاریخ مصاحبه شما عوض شده باشه دیگه اسم شما توی اون لیست نیست و بعید میدونم که اونا کاری بتونن برای شما بکنند. به هر حال این نظر من بود شما هر جور که صلاح میدونید عمل کنید.
به امید موفقیت شما
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s
همه ی اینا رو میدونم. ولی دوست عزیز من فقط میرم تا بهشون اعتراض کنم و بگم ما برای این تاریخ برنامه ریزی کردیم و الکی نگید ایرانیا بی نظمند و خودتون از همه بدترید و شورش رو درآوردید و ما آب هویج نیستیم!!! ما آدمیم! البته همه ی اینارو به فارسی میگم و به انگلیسی بهش میگم thank you sir! بی تربیتا
پاسخ
تشکر کنندگان: rasarasa ، atm849 ، Jav3 ، m.amjadi ، sh-b ، mary joon ، payman R ، farzad24 ، sam_hash ، Eskandari ، N.D ، drkamrani1 ، ساسان
ما که شمارمون 22000 هست کی کارنت می شیم من امروز ایمیل زدم kcc که ببینم کی کارنت می شم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-15 ساعت 16:58)partabe_rangarang نوشته:  ما که شمارمون 22000 هست کی کارنت می شیم من امروز ایمیل زدم kcc که ببینم کی کارنت می شم
من فکر میکنم تا 23500 کارنت شدند . حالا بازم دوستان بهتر میدونند
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، m.amjadi ، partabe_rangarang ، mary joon
می دونم کارنت شدن اما کی زمان مصاحبه است
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-15 ساعت 16:58)partabe_rangarang نوشته:  ما که شمارمون 22000 هست کی کارنت می شیم من امروز ایمیل زدم kcc که ببینم کی کارنت می شم

شما برای ماه july کارنت شدین، ایمیل بزنین تا تاریخ مصاحبه رو بدن Wink
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها خبری نشد؟ کسی زنگ نزد آنکارا؟
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان:
تلاشتون را بکنید اما نگران نباشید. این را الان یک خانوم کامنت گذاشته بود تو وبلاگ سفرمن. با اینکه وقت مصاحبش گذشته دوباره بهش وقت مصاحبه دادند:

سلام
اول سپاس گزارم از مطالب مفیدتون. من برنده لاتاری 2010 هستم. مدارک اولیه رو پست کردم اما هر چه منتظر شدم خبری از نامه دوم نشد. بالاخره با KCC تماس گرفتم .جواب دادند تاریخ مصاحبه خرداد بوده و باید از آنکارا پیگیری کنم. اما آنکارا هم جواب داد که سر مصاحبه حاضر نشدی و مصاحبه قابل تکرار نیست سال های بعد شرکت کن. ولی سه روز پیش بهم ایمیل زدن و باز برای یک ماه آینده به مصاحبه دعوت شدم. از اون جایی که نامه ی دوم را دریافت نکردم شروع به تحقیق جدی تر کردم و به بلاگ شما رسیدم. دوباره به سفارت آنکارا ایمیل زدم و درخواست کردم بهم بگن مدارک لازم چیه ضمن این که به جز اسپانسر که ندارم بقیه مدارک را سریع و راحت می توانم تهیه کنم. بعد از یه دوره ی امید و نا امیدی حالا کاملا قاتی کردم و یه عالمه سوال دارم. اما بیشتر از همه موضوع اسپانسر یا توان مالی درگیرم کرده.
پاسخ
تشکر کنندگان: mary joon ، farzad24 ، Jav3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان