موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-15 ساعت 19:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-15 ساعت 21:43 توسط mary joon.)
ممنونatm849 عزيز .حالا ما منتظريم ميناي عزيز بره و اون چيزايي كه حقشونه و بگه
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اول سپاس گزارم از مطالب مفیدتون. من برنده لاتاری 2010 هستم. مدارک اولیه رو پست کردم اما هر چه منتظر شدم خبری از نامه دوم نشد. بالاخره با KCC تماس گرفتم .جواب دادند تاریخ مصاحبه خرداد بوده و باید از آنکارا پیگیری کنم. اما آنکارا هم جواب داد که سر مصاحبه حاضر نشدی و مصاحبه قابل تکرار نیست سال های بعد شرکت کن. ولی سه روز پیش بهم ایمیل زدن و باز برای یک ماه آینده به مصاحبه دعوت شدم. از اون جایی که نامه ی دوم را دریافت نکردم شروع به تحقیق جدی تر کردم و به بلاگ شما رسیدم. دوباره به سفارت آنکارا ایمیل زدم و درخواست کردم بهم بگن مدارک لازم چیه ضمن این که به جز اسپانسر که ندارم بقیه مدارک را سریع و راحت می توانم تهیه کنم. بعد از یه دوره ی امید و نا امیدی حالا کاملا قاتی کردم و یه عالمه سوال دارم. اما بیشتر از همه موضوع اسپانسر یا توان مالی درگیرم کرده.
[/quote]
بدون استرس و سریع کارهای لازم رو انجام بدید تا خدای نکرده این فرصت رو از دست ندید. اگه اسپانسر ندارید باید حدود 15 میلیون تومان برای هر نفر به یک حساب بریزید و موجودی حساب بگیرید( برای 2-3 روز پول به حساب بریزید کافیه)و بعد به تایید امور بین الملل برسونید .اگه سند خونه هم دارید، بدید ترجمه بشه. اگه قسمتهای مختلف سایت مهاجرسرا رو بخونید جوابتونو پیدا میکنید. هر سوال دیگه ای هم داشتید تو سایت بپرسید. موفق باشید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.میشه لطفا" ادرس سایت سفارت انکارا رو بگید.تاریخ مصاحبه رو از کجا باید ببینم.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.
شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من پاسپورت دارای یکبار حق خروج از کشور رو دارم و چون تازه سربازی رو تموم کردم و کارت پایان خدمت ام دستم نرسیده بود وبدون کارت ، پاسپورت گرفته بودم به همین دلیل یکبار حق خروج زدن .
خوشبختانه دیروز کارت ام به دستم رسید و فوری بردم اداره گذرنامه شهرستان خودمون تا دائمی اش کنن . منتها اونا گفتند که باید پاسپورت رو بهشون تحویل بدم تا برای دائمی کردن به تهران بفرستند که ممکنه 4 روز طول بکشه . با توجه به اینکه هفته دیگه من مصاحبه دارم اینکار رو نکردم ، چون امکان داشت تا اون موقع پاسپورت به دستم نرسه .
یه چیزی برام سوال شده . اگه من برم مصاحبه و همونجا ویزا رو بزنن رو پاس ، وقتی بیارم اینجا پاسپورت رو بدم بهشون تا دائمی اش کنن مشکلی پیش نمیاد ؟
این امکان هست که من خودم تا آخر این هفته دستی پاسپورتم رو ببرم اداره مرکزی گذرنامه تو تهران و همونجا یکروزه دائمی اش کنن ؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
موضوعها: 1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من هم یک سوال دارم. در چه مرحله ای از مصاحبه از تعداد سفرهای خارجی قبلی سوال میشه و آیا از سفرهای خارجی قبلی که در پاسپورت جدیدمان نیست هم اطلاعاتی می خواهند و سوالی میشه. ؟ممنون می شم از دوستانی که در این مورد اطلاعی دارند راهنمائی بفرمایند
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز اگه نامه دوم دير تر از 15روز به دستشون برسه اتفاق بدي مي افته؟
نامه من دير ميرسه
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
موضوعها: 6
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-17 ساعت 11:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-17 ساعت 12:16 توسط R.F.)
(2010-05-17 ساعت 11:39)گاتا نوشته: من هم یک سوال دارم. در چه مرحله ای از مصاحبه از تعداد سفرهای خارجی قبلی سوال میشه و آیا از سفرهای خارجی قبلی که در پاسپورت جدیدمان نیست هم اطلاعاتی می خواهند و سوالی میشه. ؟ممنون می شم از دوستانی که در این مورد اطلاعی دارند راهنمائی بفرمایند
تو پاکت دوم که براتون ارسال میشه. یه فرم 2 صفحه ای هست. که اونجا این سوال پرسیده شده. کلا سفرها رو خواسته و چیزی در مورد اینکه حتما تو پاس جدید باشه یا نه قید نشده. می تونید نمونه اش رو اینجاببینید.
(2010-05-17 ساعت 11:48)mary joon نوشته: دوستان عزيز اگه نامه دوم دير تر از 15روز به دستشون برسه اتفاق بدي مي افته؟
نامه من دير ميرسه
نه مریم جان. اشکالی نداره. بعضی ها حتی زودتر نفرستادن و همون روز بردن.
روز مصاحبه هم که اصل مدارکت رو داری می دی ازت می پرسه که ترجمه ها رو فرستادی یا نه, که اگه هر چیزی رو نفرستاده باشی ازت میگیره. تو همون روز هم ببری همه رو هیچ مشکلی پیش نمیاد.( اونم با این خرابکاری تغییر زمان که اگه صحت داشته باشه, به هیچ عنوان حق ندارن گیری به شما ها بدن.)
نگران نباش عزیزم
✿چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی✿
شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آنکارا آپدیت کرد . همه چیز درست شد. تاریخ مصاحبه ها منطقی شد. مثل قبل.
کسی بلیط کنسل نکنه ، همه چی آرومه ، من چقدر خوشحالم.
Case Number : 2010AS16000
Embassy : Ankara
Interview Date: 24 May 2010
Visa Issuance Day: 18 August 2010
Entry To United States : 22 October 2010
Port Of Entrance : John F Kennedy Airport
Green Card Received On : 22 Nov 2010
موضوعها: 2
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ممکنه هرچی شماره از سفارت امریکا در انکارا دارید رو اینجا بذارید خیلی عجله دارم ؟؟؟
ممنون
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک