کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام
بچه ها من متن ها ارسالی بچه ها 2009 رو که خوندم دیدم که خیلی خانوم در بین برنده شده ها بوده امسال انگاری بیشتریا اقا هستن
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
arsia جان من خودم هم این ایمیل رو دریافت کردم ولی بعد از چند روز 2 باره ایمیل زدم و جوابمو گرفتم
Don't WorrySmile
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان:
sh-b نوشته: سلام
بچه ها من متن ها ارسالی بچه ها 2009 رو که خوندم دیدم که خیلی خانوم در بین برنده شده ها بوده امسال انگاری بیشتریا اقا هستن

خوب این که تعجب نداره این ثابت شده که همیشه آقایون نسبت به خانوم ها................Cool
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان:
اقا مجید کوتاه بیاین
تجربه اینم ثابت کرده اگه خانوما کناره همین اقایون نباشن....................بگمممممممممم ,بگمممممممممممم
,میگماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
sh-b نوشته: سلام
شما چطور آمار گرفتیــــد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
ارسیاجان من هم نامم 24 جوالی رسیده و تا دیروز همین جوابو بم دادن و من دیشب دوباره میل زدم
پاسخ
تشکر کنندگان:
در ضمن حق با شادی جان هستش بدون خانم ها کار اقایون از پیش نمیره دلیل اینکه تعداد خانمها امسال کمتر برنده شدن اینکه خانم های اسپیشال کم هستن دیگهههههههههههه
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b
masih نوشته: [font=Arial][/font][font=Arial][/font]
laili نوشته:
masih نوشته: سوال اورژانسی 3
اگهی: من خواهرم برنده ی اصلیه ولی من کاراشو انجام میدم
1.تو سوال 32 فرم 230 (list below all employmentfor ten yers) (شغل های 10 سال گذشته) واسش زدم خانه دار اسم کار فرماشم الکی اسم یکی از خواهرم رو نوشتم واسه اینکه نگن یه بیکار ول بودهBig Grin
نظرتون چیه مشکل ساز نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

واقعا چرا این کار و کردی؟یعنی واقعا فکر کردی خانه دار کارفرما میخواد؟
فکرش و بکن اف بی آی وقتی بخواد چکش کنه باید کجا دنبال اسمش بگرده؟Big GrinBig Grin
میدونی اولین سوالی که ازش میکنن در مورد شغلشه؟
و اگه براش میزدی خانه دار خیلی به نفعش بود چون احتمال اینکه بهش کلیرنس بخوره خیلی خیلی کمتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید قبلش میپرسیدی.......................
ولی خواهشا اول به خاطر نام ایرانی بعد به خاطر خودتون صادق باشید.............
جواب اورژانسی
[/color][/size]از لیلی و سعید و شادی به خاطر راهنمایشون ممنونم
ولی من هنوز فرم ها رو ارسال نکردم به روی چشم با صداقت کامل می زنم N/A
دروغ ممنوع[/color][/size][/font]

دوست عزیز خانه داری شغل محسوب میشود و در ضمن برای شغل
N/A
بی معناست حتی تحصیل شغل است اگر هیچ کری هم نداشته باشید
از کلمه
unemployed
استفاده نمایید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: masih
سلام
من مشکل تاریخ تولد دارم و اونم یک روز چند روز پیش به kcc ایمیل زدم و زنگ هم زدم گفتن نمیتونیم تغییر بدیم و میذاریم توی پروندتون.من دو تا اشکال هم در فرم های ارسالی دارم که با این وضعیت Match نبودن اطلاعات وقتی میل میزنم میگن match نیست و به هر حال فکر کنم درس نمیکنن به این نتیجه رسیدم که واسشون با پست فرم بفرستم و جاهایی رو که فقط اشتباه کردم پر کنم نظرتون چیه؟و با این وضعیت من چه جوری بفهمم روز مصاحبه ام کی هست وقتی به خاطر تاریخ تولد چواب نمیدن
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر مشخصاتتون رو با همون تاریخ تولد اشتباه( که در فرم اینترنتی ثبت نام اولیه نوشتید) kcc بهتون جواب میده
که تاریخ مصاحبه کی هست... فقط میمونه این که روز مصاحبه اشتباهتون رو به افسر توضیح بدید
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون الهام جان
یعنی دیگه لازم نیست فرم تصحیح شده واسشون بفرستم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سهیل عزیز درسته که خانه داری شغله.......خیلی هم شغل شریفیه...............فقط ایرادش اینه که مرخصی ندارهBig GrinBig Grin
ولی خانه دار کارفرما که دیگه لازم نداره داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هم بخواهیم کارفرما براش تعیین کنیم همسر شخص میشه نه خواهرشBig GrinBig Grin
در هر صورت مسیح جان همون خانه دار و بنویس بدون کارفرما.....Shy
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
سلام دوستان
مطمئن نبودم که این سوال رو اینجا بپرسم ولی اگه کسی اطلاع داره خواهش می کنم راهنمایی ام کنه.
آیا مدرک فوق دیپلم (کامپیوتر) از نظر سفارت به عنوان university degree قابل قبول است؟ (من توی فرم ثبت نام اولیه اینترنتی زدم university degree)
و اگر قابل قبول هست نیازی به سابقه کار هم جهت ارائه هست؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
bluelady نوشته: ممنون الهام جان
یعنی دیگه لازم نیست فرم تصحیح شده واسشون بفرستم؟

دوست عزیز شما باید حتما با ایمیل به kcc اطلاع بدید که تاریخ تولدتون رو اشتباه نوشتید و از ایمیلتون هم پرینت بگیرید و با خودتون روز مصاحبه ببرید ولی من در جواب سوالتون که پرسیده بودید چطور از تاریخ مصاحبه می تونید با خبر میشید در حالیکه kcc بهتون میگه اطلاعات شما match نیست ..گفتم میتونید با همون تاریخ تولدی که kcc از شما داره و تو فرم ثبت نامتون هست با kcc مکاتبه کنید و جواب بگیرید.
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
پاسخ
تشکر کنندگان: bluelady
mariam جان

بله فوق دیپلم شما در فرم اولیه معادل گزینه university degree میباشد و نیازی به سابقه ندارید چون 13 سال تحصیل دارید
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان