2009-08-08 ساعت 02:42
مرسی عزیزم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوال های مطرح شده برندگان 2010
|
2009-08-08 ساعت 02:47
سلاممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم دوستان عزیز
مثل اینکه من یه جورای کارم تمومه خیلی حالم گرفته اینهمه دقت توی پر کردن فرمهام کرد ولی بعداز دو هفته تازه این جواب ناامید کننده رو بهمن دادن از طرفی اصلا من نمی دونم تو فرم اولیه اینترنتی چی نوشتم چون سیو نکردم ولی می دونم اسم وفامیلمو عین نامه اولی که برام اومد براشون نوشتم حالا ترا خدا کمکم کنید . اعصابم خورد شده .............................................. Thank you for your inquiry. The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you. KCC/ny Public Inquiry Serco Inc./ Kentucky Consular Center Williamsburg, Kentucky KCCDV@state.gov (606) 526-7500 Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible. This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
2009-08-08 ساعت 02:51
من هر وقت توی این سایت می گردم یه شک اعصبی بم وارد میشه
فکر کردم گزینه فوق دیپلم داشته و من نزدم مردم گفتم کیسم رد شد الان چک کردم دیدم درسته بازم مرسی شادی جان و سراوین عزیز شب خوش تشکر کنندگان: sh-b
2009-08-08 ساعت 02:53
majmaj جان
مشکل از تاریخ تولدت فکر کن ببین موقع ثبت نام اینترنتی چجوری زدی
2010AS3xxx
2009-08-08 ساعت 02:54
فکر کنم اگه بتونی بشون زنگ بزنی خوب باشه نا امید نشو زود بشون میل بزن
ولکن قضیه نشو درست میشه برای من هم هنوز تایید مدارکم نیومده
2009-08-08 ساعت 03:00
آیا میشه فرم اولیه که فرستادیمو دوباره بخونیم ؟ راهی هست ؟ (فرمهای ثبت نام اولیه اینترنتی )
آخه من نمی دونم کجای کار اشتباه که بخوام با ایمیل درستشو براشون بفرستم چه کننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2009-08-08 ساعت 03:07
یعنی اگه من تلفنی بپرسم مشکل چیه وچه چیزی match نیست اونا میگن یا نه ؟
majmajجان ببین حرص نخور
اگه مطالب بچه هارو خونده باشی همه همین اشتباهات رو داشتن فکر کن ببین ماه تولدت رو اشتباه نوشتی یا روز تولدت رو برای اطمینان از درست بودن سال تولدت هم که میتونی بری توی سایت اصلی ثبتنام لاتاری و اونجا بر مبنای کانفورمیشن و سال تولدت مطمئن بشی که ایا سال تولدت رو درست نوشتی یا نه اینم سایتش است www.dvlottery.state.gov[/color]
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX کنسولگری:آنکارا تاریخ مصاحبه:jan 2010 تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک تشکر کنندگان: laili
2009-08-08 ساعت 05:11
مشکل اینجاست که این سایت http://www.dvlottery.state.gov هم جواب درستی برای من نداره وقتی اطلاعاتمو وارد می کنم این جوابو میده
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the 2010 Electronic Diversity Visa program. Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the Return to Entrant Status Check Main Page link below. حالا به نظر شما باید چکار کنم ؟ آخه من نمی دونم اشتباهم چیه که ایمیل بدم فقط اسم وفامیلمو عین نامه اول که برام اومده بود توی فرمها نوشته وارسال کردم از طرفی تاریخ تولدم رو هم از رو تقویم نوشتم وفکر نمی کنم اشتباه باشه اگرهم باشه نمیدونم کجاشه (سالشه . ماهشه یا روزش ) خلاصه انتظار دارم از همه دوستان هر چه به فکرشون میرسه مخصوصا اونهای که تجربه دارن کمک کنند از شما واقعا ممنونم
2009-08-08 ساعت 09:48
سلام دوستان
من این هفته میخوام برم انستیتیو پاستور لطفا لیست واکسن هایی که باید زد رو یکی از دوستان بنویسه در ضمن واکسن هپاتیت B رو یه 7 یا 8 سال پیش زدم کزازم که زمان کودکی, MMR که اصلاً نمی دونم چیه لطفاً یکی راهنمایی کنه ممنون
2009-08-08 ساعت 10:03
sdt_ali عزیز
شما وقتی برید انستیتوپاستور خودشون لیست واکسنهارو بهتون میگن. حالا... شما باید هپاتیت - MMR - کزاز رو بزنید. همین. خانمها تا سن 27 هم باید واکسن سرطان دهانه رحم رو بززن. که پیشنهاد میکنم حتما حتما همینجا بزنن چون اونجا واکسنها خیلی گرونه مخصوصا این آخری. ++++++++++++++++++++++++ majmaj عزیز اینقدر بی تابی نکن من نمیدونم در چه مرحله ای هستی. اما اگر جواب شمارو ندادند صبر کنید تا پاکت دوم براتون بیاد. وقتی اومد اونوقت ایمیل بزنید و تصحیح کنید. اگر باز هم نشد روز مصاحبه قبل از قسم خوردن اشتباهتون رو اعلام کنید. با تمامی این توصیفات من پیشنهاد میکنم که اگر محل مصاحبه تون آنکاراست به ابوظبی تغییر بدید. چون آنکارا براحتی اشتباهات رو رد میکنه و قبول نمیکنه اما برعکش ابوظبی براحتی قبل از قسم خردن میپذیره و تصحیح میکنه.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009 دریافت ویزا: روز مصاحبه دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009 ورود به آمریکا: Sep 7, 2009 خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد. تشکر کنندگان: sdt_ali
2009-08-08 ساعت 10:17
انیستیتو پاستور مرکزی ( میدان پاستور) واکسن mmr رو میزنه حدود دو هفته پیش خودم اونجا زدم
2010AS3xxx
2009-08-08 ساعت 10:35
سلام sh-b جان
آره عزیزم همین جواب رو داده کپی کرذم زیر پیامم که بود !
2009-08-08 ساعت 10:35
سلام majmaj جان
غصه نخور چون من هم با تو هم درد هستم.منم همین جواب رو گرفتم و یادم نیست اشتباهم کجا بوده.من یه ایمیل دیگه بهشون دادم ولی هنوز جوابی نگرفتم.ولی از اونجایی که تو با وارد کردن مشخصات توی سایت هم جوابی نمیگیری من فکر می کنم سال تولدت رو اشتباه وارد میکنی.
شماره کیس: 2010AS29XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: july 2009 کنسولگری:ankara تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009 تاریخ کارنت شدن کیس: تاریخ دریافت نامه دوم: تاریخ مصاحبه: تاریخ دریافت کلیرنس: جمع تقریبی هزینه ها |