کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-05-26 ساعت 01:26)Kaveh792004 نوشته:  همين كار را كردم
Confirmation number
و
Family name
و
birth date

چيز ديگه اي بايد بنويسم ؟
ميشه لطفا يك متن را بطور مثال برايم بنويسيد تا مثل همون بفرستم

ممنون ميشم

زود اينو كاملش كن و به KCC بفرست و به آدرس اي ميل زير

KCCDV@state.gov

Confirmation No:
Name:
Family
Date Of Birth:
Foreign State Chargeability: IRAN

Dear Sir/Madam

since I have not recived the Notification Letter Via mail, I would appreciate if you advise my case number by return ,.
your prompt response would be highly appreciated
............

بعد تا كيس نامبر شما اومدبايد ببينيم چنده اگه هنوز كارنت نشده بايد بسيار سريع بايد فرمهاي DS را پر كني و به كي سي سي بفرستي تا برات تاريخ مصاحبه بذارن اگرنه دوباره بايد مكاتبه كني ببيني تو اين مرحله ميشه فرم بفرستي يا نه
كلا تا 30 سپتامبر براي گرفتن ويزا وقت داري
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، hasti_banoo
(2010-05-26 ساعت 08:54)farzad101 نوشته:  
Confirmation number
و
Family name
و
birth date

ممنون ميشم

KCCDV@state.gov

Confirmation No:
Name:
Family
Date Of Birth:

Dear Sir/Madam

since I have not recived the Notification Letter Via mail, I would appreciate if you advise my case number by return ,.
............

بعد تا كيس نامبر شما اومدبايد ببينيم چنده اگه هنوز كارنت نشده بايد بسيار سريع بايد فرمهاي DS را پر كني و به كي سي سي بفرستي تا برات تاريخ مصاحبه بذارن اگرنه دوباره بايد مكاتبه كني ببيني تو اين مرحله ميشه فرم بفرستي يا نه

کاوهء عزیز
دقت کن که تاریخ تولد را به صورت MM/DD/YYYY وارد کنی حتماً.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن: Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، Ashkan78 ، Kaveh792004
اول ، تشكر از همه دوستان

بعد اينكه ، نامه را با توجه به نمونه اي كه در تاپيك " "نمونه مکاتبه با کی سی سی (KCC) و سفارت " " بود فرستادم
همچنين ، تاريخ تولد را كامل فرستادم

حالا كي جوابش مياد ؟

ضمنا با KCC تماس گرفتم كه ميگه شماره 1 را بزنيد يا شماره 2 ... و همچنين نميدانم قسمتي كه مربوط به Confirmation number و مربوط به كيس من ميشه كدومه ؟!

=================================

اي بابا .... من زدم 31/1/1979

بايد دوباره ايميل بزنم ؟ ... اگه دوبار ايميل بزنم مشكلي پيش نمياد ؟

.
پاسخ
تشکر کنندگان:
اي بابا .... من زدم 31/1/1979

بايد دوباره ايميل بزنم ؟ ... اگه دوبار ايميل بزنم مشكلي پيش نمياد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
از آنکارا ای‌میل اومد که پاشو بیا ترکیه مشکل ویزاتو حل کنیم. گفته پاسپورت همسرت هم بیار.
می‌ترسم پاسپورت همسرم رو ببرم ویزاشو باطل کنند. چون تو یکی از برگه ها که به ما دادند یک قسمتی‌رو تیک زده بودند که فکر کنم نوشته بود «من متوجه هستم که دیگر اعضای خانواده‌ام را بعدا به آمریکا بیاورم» (یه همچین چیزی البته به انگلیسی).
خیلی نگرانم. کمک کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-26 ساعت 13:05)msnazi نوشته:  از آنکارا ای‌میل اومد که پاشو بیا ترکیه مشکل ویزاتو حل کنیم. گفته پاسپورت همسرت هم بیار.
می‌ترسم پاسپورت همسرم رو ببرم ویزاشو باطل کنند. چون تو یکی از برگه ها که به ما دادند یک قسمتی‌رو تیک زده بودند که فکر کنم نوشته بود «من متوجه هستم که دیگر اعضای خانواده‌ام را بعدا به آمریکا بیاورم» (یه همچین چیزی البته به انگلیسی).
خیلی نگرانم. کمک کنید

منظور از دیگر اعضا احتمالا غیر از خودتون مثلا مادر و پدر یا خواهر و برادر.. هست چون همچین سوالی تو فرم های اولیه هم هست.
نگران نباشید طبق نظر افسر شما هر دو تمام شرایط رو داشتین که وویزا گرفتین. این اشتباه سفارته به خاطرش باید ازتون عذرخواهی کنند که راه اضافه مجبورید برید.
100% درست می کنن براتون اصلا نگران نباشید
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324
(2010-05-26 ساعت 13:05)msnazi نوشته:  از آنکارا ای‌میل اومد که پاشو بیا ترکیه مشکل ویزاتو حل کنیم. گفته پاسپورت همسرت هم بیار.
خیلی نگرانم. کمک کنید

محسن جان اصلا نگران نباش منظورشون احتمالا این بوده که حتما خانومت را با خودت ببری
پاسخ
خیلی نگرانم. کمک کنید

اصلا نگران نباش، فقط میخوان چک کنن و اشتباه رو تصحیح کنن،
خیالت راحت باشه Wink
شماره کیس: 2010AS00023xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:june 2009
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:july 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:july 2010
تاریخ مصاحبه:August 11 و August 12
تاریخ دریافت ویزا: روز مصاحبه Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:با گردش دو هفته ای و خرید،
دو نفر 10000$
پاسخ
اگر براي KCC دوبار يك ايميل مشابه بزنيم (كه در دومي تاريخ را درست نوشته باشيم) مشكل بوجود مياد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ShabPareyeMohajer
سلام بچه ها. خیلی جالبه. خیلی وقته دیگه کسی جواب نمی ده. در مورد فرم 9 سوالی پرسیدم انگار حتی یک نفر هم نیست جواب بده . کسی میدونه در بالای صفحه ی جواب 9 تا سوال چه چیز رسمی بنویسم . یعنی یک متن دو خطه رسمی برای شروع
پاسخ
تشکر کنندگان: mohsen324 ، ساسان
(2010-05-26 ساعت 10:19)ShabPareyeMohajer نوشته:  
(2010-05-26 ساعت 08:54)farzad101 نوشته:  
Confirmation number
و
Family name
و
birth date

ممنون ميشم

KCCDV@state.gov

Confirmation No:
Name:
Family
Date Of Birth:

Dear Sir/Madam

............

کاوهء عزیز
دقت کن که تاریخ تولد را به صورت MM/DD/YYYY وارد کنی حتماً.

ديدم كسي جواب نداد و موضوع بايد سريع انجام بشه ، فرستادم
يك ايميل ديگه با همين مضمون وبا فرمت تاريخ صحيح فرستادم

اميدوارم مشكلي پيش نياد
پاسخ
تشکر کنندگان: ShabPareyeMohajer
(2010-05-26 ساعت 15:31)Kaveh792004 نوشته:  اگر براي KCC دوبار يك ايميل مشابه بزنيم (كه در دومي تاريخ را درست نوشته باشيم) مشكل بوجود مياد ؟

نخیر کاوه جان. اشکالی پیش نمیاد. بودند کسانی که ۱۰ تا تاریخ تولد را امتحان کردند تا بفهمند که چه روزی موقع ثبت نام ثبت کردند. دعا کن تاریخ تولد ثبت شده در KCC با تاریخ تولد اصلی یکی باشه. اگه نباشه دردسره. البته تا یکی دو روز رو معمولا درک می‌کنند و ویزا می‌دن. اما ما سال ۲۰۱۰ یکی رو داشتیم که ۳ ماه اشتباه داشت و رد شد.
(2010-05-26 ساعت 15:33)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. خیلی جالبه. خیلی وقته دیگه کسی جواب نمی ده. در مورد فرم 9 سوالی پرسیدم انگار حتی یک نفر هم نیست جواب بده . کسی میدونه در بالای صفحه ی جواب 9 تا سوال چه چیز رسمی بنویسم . یعنی یک متن دو خطه رسمی برای شروع

تو گوگل بگردید خیلی مقاله‌ها هستند که نوشته چگونه یک CV خوب بنویسیم. جمله‌های اول رو هم می‌تونید از اونجاها کپی کاری کنید. Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ساسان ، Hashem
سلام
من یک مشکل دارم بیماری صرع است که سربازی معاف شدم الان هم اون مشکل صرع را دارم اما با قرص رفع شده کسی اطلاعات داره این بیماری مشکل سفارت پیش نمی یاد خیلی استرس دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-26 ساعت 16:39)majid_229997 نوشته:  سلام
من یک مشکل دارم بیماری صرع است که سربازی معاف شدم الان هم اون مشکل صرع را دارم اما با قرص رفع شده کسی اطلاعات داره این بیماری مشکل سفارت پیش نمی یاد خیلی استرس دارم ؟؟؟؟؟؟؟؟
شفای عاجل مجید جان.
نگران نباشید.
قبل از رفتن به سفارت باید آزمایشات پزشکی بدید. اما این به این معنی نیست که اونها به افرادی که بیمار هستند ویزا نمی‌دهند. طبق قانون جدید به افراد مبطلا به ایدز هم ویزای آمریکا باید بدن. (قبلا این یکی تنها بیماری هایی بود که افراد با داشتنش مجاز به ورود به آمریکا نبودند) اون آزمایش ها فقط برای تهیه پرونده پزشکی‌ شما در آمریکا است. مثلا برای استفاده شرکت‌های بیمه یا هرچیزی.
بیماری شما مانع اخذ ویزای شما نخواهد بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.amjadi ، Shahoo52 ، majid_229997 ، Eskandari
دوستان عزیز این نامه‌ای است که به من دادند. نمی‌دونم منظورشون از Family پدر و مادر منه یا همسرم؟؟

[عکس: attachment.php?aid=1214]

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، farzad24

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان