(2010-05-26 ساعت 15:31)Kaveh792004 نوشته: اگر براي KCC دوبار يك ايميل مشابه بزنيم (كه در دومي تاريخ را درست نوشته باشيم) مشكل بوجود مياد ؟
نه مشکلی پیش نمیاد. نگران نباش. با فرمت درست که فرستادی برات جواب میزنند. ولی در جواب ایمیل اولی که فرمت تاریخ اشتباه بوده، احتمالاً جواب میدهند که اطلاعات فرستاده شده match نیست با پرونده.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن:
(2010-05-26 ساعت 18:31)msnazi نوشته: کسی اطلاعت مشخصی نداره؟
(2010-05-26 ساعت 17:49)msnazi نوشته: دوستان عزیز این نامهای است که به من دادند. نمیدونم منظورشون از Family پدر و مادر منه یا همسرم؟؟
[
منظور افرادی که فرم 230 را فرستاده اید، که برای شمامیشود همسرتان.
2010AS200xx
دریافت نامه قبولی: Jul-24-2009
مصاحبه و دریافت ویزا :Jul 2010، Kuala Lumpur
تاریخ و محل ورود به آمریکا: سپتامبر2010،نیویورک
دریافتSSN و GC :اکتبر2010
محل سکونت فعلی:San Jose, California
تاریخ سیتیزن شدن:
(2010-05-26 ساعت 18:31)msnazi نوشته: کسی اطلاعت مشخصی نداره؟
(2010-05-26 ساعت 17:49)msnazi نوشته: دوستان عزیز این نامهای است که به من دادند. نمیدونم منظورشون از Family پدر و مادر منه یا همسرم؟؟
محسن جان من چون خودم هم تازه برگشتم خیلی در جریان کار تو نیستم.
اینطور که این تو نوشته انگار فقط به تو ویزا دادن؟ تو پاسپورت سحر خانم هم ویزا زدن؟
مطمئنا منظورشون از family همسر شماست.
یه سئوال احمقانه بکنم؟ آیا موقع مصاحبه درست متوجه شدن که سحر خانم که همراه شماست همسرته؟ آخه یجوری نوشته انگار کسی که بعنوان همراه تو ویزا میگیره همراهت نبوده!
بازم معذرت. من زیاد در جریان نبودم
موفق باشی
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
خواهش میکنم.
اتفاقاً به سحر ویزا دادند. ویزاس سحر هم درسته. یعنی وضعیت تاهلش متاهله. اما وضعیت تاهل من رو زدن مجرد و وقتی ایمیل زدم گفتند که پاشو بیا سفارت درستش کنیم. پاسپورت سحر هم بیار.
میترسم بخوان ویزای سحر رو باطل کنند.
(2010-05-26 ساعت 15:33)mina_s نوشته: سلام بچه ها. خیلی جالبه. خیلی وقته دیگه کسی جواب نمی ده. در مورد فرم 9 سوالی پرسیدم انگار حتی یک نفر هم نیست جواب بده . کسی میدونه در بالای صفحه ی جواب 9 تا سوال چه چیز رسمی بنویسم . یعنی یک متن دو خطه رسمی برای شروع
سلام
شما باید توی متن ایمیل که کاور شما حساب میشه چند جمله توضیح
بنویسی و فایل سی وی که درست کردی ( شامل جواب سوالها ) رو به
اون میل اتچ کنی.
این چند جمله رو تو متن میل اگر بزنید بدنیست
فکر کنم من قبلا هم برا شما گذاشتم توی 1 پست.
This email refers to your instruction
concerning my administrative processing of the
DVcase No..
please be informed that the cv
contents have
been provided to the best of my knowledge , and lsnnguage skills
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
(2010-05-26 ساعت 18:51)msnazi نوشته: خواهش میکنم.
اتفاقاً به سحر ویزا دادند. ویزاس سحر هم درسته. یعنی وضعیت تاهلش متاهله. اما وضعیت تاهل من رو زدن مجرد و وقتی ایمیل زدم گفتند که پاشو بیا سفارت درستش کنیم. پاسپورت سحر هم بیار.
فکر نکنم بخوان همچین کاری بکنن.
اونطور که اول این برگه که گذاشتی نوشته، وقتی وارد امریکا میشین اونجا یه مدت conditional میشین تا بقول معروف یقین پیدا کنن که ازدواجتون صوری نبوده. فکر می کنم از این مدلها بشین که یه مدت زیر نظر هستین، بی هوا میان بهتون سر میزنن که ببینن با همین یا نه! تا دومین سالگردتون انشالا.
بنظر نمیاد سفارت بخواد کرم بریزه!
I make my own luck
شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)
quote='msnazi' pid='52648' dateline='1274883698']
خواهش میکنم.
[/quote]
محسن جان،
از نقطه نظر ویزای لاتری مطمئنا منظورشون از فامیلی همسرتون هست. چون که شما بچه زیر یک سال نداردید وگر نه اونها هم جزو فامیلی حساب میشدن.
اصلا امکان نداره ویزای سحر را باطل کنند، باهاشون پیگیری کنید و حتما برید یا پستون را بفرستید که ویزاتون را درست کنند قبل از سفرتون به امریکا. اصلا نگران نباشید،اشتباهی هست که خودشون کردن و درستش میکنند.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
(2010-05-26 ساعت 21:42)Hamid55 نوشته: محسن جان،
از نقطه نظر ویزای لاتری مطمئنا منظورشون از فامیلی همسرتون هست. چون که شما بچه زیر یک سال نداردید وگر نه اونها هم جزو فامیلی حساب میشدن.
اصلا امکان نداره ویزای سحر را باطل کنند، باهاشون پیگیری کنید و حتما برید یا پستون را بفرستید که ویزاتون را درست کنند قبل از سفرتون به امریکا. اصلا نگران نباشید،اشتباهی هست که خودشون کردن و درستش میکنند.
ممنونم. من الان یک بلیط اتوبوس گرفتم که سهشنبه راه بیفتم برم آنکارا. امیدوارم دردسر نداشته باشه.
راستی به نظر شما من باید عوارض خروج از کشور بدم؟
2010-05-26 ساعت 21:52 (آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-26 ساعت 21:58 توسط Ashkan78.)
محسن جان
عوارض خروج از كشور رو بگذار لب مرز بده چون مبلغش فرق داره. الان 10 تومن شده توي همون پاسگاه مرزي بانك ملي معمولا يه باجه داره.
مبلع خب مبلغ عوارض خروج از كشور زميني رو از اينجا دنبال كن.
ضمنا براي هر استان شماره حساب فرق داره. شما عوارضت رو بايد به حساب استان آذربايجان غربي بريزي كه شماره شو من نمي دونم. اما پاسگاه حتما مي دونه.
(2010-05-26 ساعت 21:45)msnazi نوشته: ممنونم. من الان یک بلیط اتوبوس گرفتم که سهشنبه راه بیفتم برم آنکارا. امیدوارم دردسر نداشته باشه.
راستی به نظر شما من باید عوارض خروج از کشور بدم؟
بچه ها یه سوال دارم
کلا وقتی در لاتاری برنده شده باشی وتا مرحله اخر چقدر خرج داره ؟
وقتی وارد امریکا میشی حداقل چقدر باید داشته باشی ؟
ممون میشم اگه جواب بدین
بی شک جهان را به عشق کسی افریده اند
چون من که افریده ام از عشق جهانی برای تو
(2010-05-26 ساعت 22:35)nasr نوشته: بچه ها یه سوال دارم
کلا وقتی در لاتاری برنده شده باشی وتا مرحله اخر چقدر خرج داره ؟
وقتی وارد امریکا میشی حداقل چقدر باید داشته باشی ؟
ممون میشم اگه جواب بدین
سلام.از وقتی که نامه اول به دستتون برسه تا دریافت ویزا حداقل 2میلیون.
وقتی وارد امریکا شدید حداقل 10 میلیون
دوستان، من در نامه اول که از طریق ای میل دریافت کردم این فرم را با پکیج ارسالی هم دریافت کردم. اما من اون را پر نکردم و با فرمهای اول برای ک سی سی نفرستادم. آیا این فرم مربوط به زمان مصاحبه است یا می بایست اون را با فرم های سری اول می فزستادم. لطفا راهنمائی بفرمائید
دوستان سلام.
از دوستانی که آنکارا رفتن راهنمایی کنن که؛
آیا از کارت شتاب میشه اونجا استفاده کرد؟
اگه نه
آیا پول به ریال هم با خودمون ببریم؟
چک پول ایران معتبره؟
یا نه همه رو تبدیل به ارز کنم و ببرم.
اگه ریال ببرم خوب بدلیل اعتبار بالای پولمون، باید یه ساک مخصوص پول بردارم
ممنون
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010
(2010-05-27 ساعت 08:07)Eskandari نوشته: دوستان سلام.
از دوستانی که آنکارا رفتن راهنمایی کنن که؛
آیا از کارت شتاب میشه اونجا استفاده کرد؟
اگه نه
آیا پول به ریال هم با خودمون ببریم؟
چک پول ایران معتبره؟
یا نه همه رو تبدیل به ارز کنم و ببرم.
اگه ریال ببرم خوب بدلیل اعتبار بالای پولمون، باید یه ساک مخصوص پول بردارم
ممنون
دوست عزیز کارت شتاب رو نمی دونم میشه استفاده کرد یا نه! اما پول ایران رو کمتر صرافی تبدیل میکنه، شاید از 10 تا صرافی یکی حاضر میشه و اونم با نرخ خیلی پایین! حتماً پولتون رو تبدیل به دلار و لیره کنید! برای هزینه های ترانسفر و غذا و کلاً مبالغ کم مقداری لیره همراهتون باشه! بقیه پولتون رو هم به دلار بگیرید که اونجا پر صرافیه! به راحتی می تونید به اندازه نیازتون تبدیل کنید و هزینه کنید!
موفق باشید!