کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-06-12 ساعت 19:34)sam_hash نوشته:  
(2010-06-12 ساعت 19:15)vshzava نوشته:  USAFIS- U.S- VISA- LOTTERY- PROMOTION
مگر لاتاری از این منبع نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------------
من در سایت گرین کارت ثبت نام کردم . قبولی بصورت ایمیل برایم اومده آیا صحت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
در ضمن کیس نامبر هم دادند و کنسولگری را برایم مشخص کردند

با عرض تاسف باید بگم که مطمئن باشید که جعلی هست. قبولی در لاتاری به هیچ عنوان از طریق ایمیل اطلاع داده نمی شه.
دوم اینکه این سایتی که شما میگین هم سایتی نیست که ثبت نام لاتاری رو انجام میده.
در ضمن کنسولگری رو شما بعد از پر کردن و فرستادن فرمها تایین می کنید نه اونها.

هنوز دیر نشده. ممکنه همین روزها نامه واقعی بیاد درب منزل. ناامید نشین به این زودیSmile

همه چیز اول جولای در سایت معلوم میشه. این دوست ما بهتره اونروز بره تو سایت و خودش همه چیزو ببینه.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad101 ، Ashkan78 ، m.amjadi ، mina_s ، m.memari
(2010-06-12 ساعت 20:12)majid_229997 نوشته:  اگر نامه دوم من 12 روز قبل از مصاحبه دستشون برسه مشکلی پیش می یاد ؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد دوست عزیز، حتی کسانی هستند که مدارک رو روز مصاحبه با خودشون میبرند و از قبل نمی فرستند!نگران نباشین!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s
با سلام,یه سوال داشتم،من برنده اصلی لاتاری هستم اما در فرم i-134 اسپانسر من چون از اقوام همسرم هست در قسمت 3 که نام شخصی که اسپانسرش میشی رو وارد میکنن نام همسرم رو نوشته و نام من که برنده لاتاری هستم رو به عنوان همسر اون شخص وارد کرده،آیا این مشکلی ایجاد میکنه؟ باید اسپانسر فرم رو دوباره پر کنه؟ یا باید به kcc ای-میل بدم؟
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-13 ساعت 13:25)farshidkhalafi نوشته:  با سلام,یه سوال داشتم،من برنده اصلی لاتاری هستم اما در فرم i-134 اسپانسر من چون از اقوام همسرم هست در قسمت 3 که نام شخصی که اسپانسرش میشی رو وارد میکنن نام همسرم رو نوشته و نام من که برنده لاتاری هستم رو به عنوان همسر اون شخص وارد کرده،آیا این مشکلی ایجاد میکنه؟ باید اسپانسر فرم رو دوباره پر کنه؟ یا باید به kcc ای-میل بدم؟
باید فرم رو درست کنند و نام شما رو بنویسن.
در ضمن از زمانی که کارنت شدید باید KCC رو فراموش کنیدSmile و فقط با سفارت در ارتباط باشید
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: m.amjadi ، farshidkhalafi ، Farshid22 ، m.memari
با سلام، آيا كسي مي داند كه امضاي Sponsor در زير فرم I134 تا چه مدت اعتبار دارد؟ اسبانسر من در آگوست سال گذشته يعني 2009 امضا كرده و مصاحبه من در آگوست 2010 است. سال گذشته ماه اول 7000 نفر كارنت شدند و من فكر كردم سه ماهه نوبتم مي شود و زود اقدام كردم. آيا بايد از اسبانسرم بخواهم دوباره فرم I134 را بفرستد؟
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
پاسخ
تشکر کنندگان:
از پرينت حساب بانكي اگه دو ماه و نيم گذشته باشه مشكلي داره ؟
كلا پرينت حساب بانكي چه مدت اعتبار داره ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
ما هم ویزامون رو گرفتیم. خیلی تو این مدت گرفتار بودم و نتونستم بیام و بنویسم . اینشالا یه فرصتی پیدا بشه و بنوبسم.
یک سوال داشتم . من توی فرم های اولیه آدرسی نداشتم که بنویسم. روز مصاحبه آدرسی رو در سن دیگو اعلام کردم و آفیسر پرسید چرا می خواهی بری اونجا و من گفتم قصد دارم به دلیل موقعیت کاری برم اونجا. حالا بعد از یک ماه تصمیم عوض شده می خوام برم یه شهر دیگه که یه آشنا پیدا شده و می تونه به من در اجاره خونه و غیره کمک کنه.
آیا اصلا می تونم این کار رو بکنم؟ آیا مشکلی برام ایجاد نمی کنه با توجه به این که خیلی محکم به آفیسر گفتم به دلیل موقعیت کاری می رم سن دیگو و حالا برم یه جای دیگه ؟
به نظرتون لازمه زنگ بزنم به سفارت و در این باره بپرسم؟

من می دونم تغییر آدرس توی فرودگاه ممکنه ولی من توی مصاحبه ام به آفبسر اعلام کردم کجا دارم می رم .از دوستان کسی تجربه ای در این مورد داشته؟ خواهش می کنم راهنماییم کنید. ممنون.

من توی چون نمی دونستم سوالم مربوط به کدوم تاپیک است دو جا نوشتمش. از مدیران عذر می خوام.
پاسخ
تشکر کنندگان: maryamjay ، m.amjadi ، m.memari ، اليزا ، Eskandari ، Jav3 ، Farshid22
(2010-06-13 ساعت 23:13)Kaveh792004 نوشته:  از پرينت حساب بانكي اگه دو ماه و نيم گذشته باشه مشكلي داره ؟
كلا پرينت حساب بانكي چه مدت اعتبار داره ؟

فكر كنم بايد از چهل روز بيشتر نگذشته باشه
من مال خودمو دوباره يه هفته قبل از سفرم گرفتم تا مشكلي پيش نياد البته گواهي تمكن مالي بود از بانك پارسيان
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh792004 ، Shahoo52 ، kianoush ، Jav3
من به تازگي كارنت شدم و مي خوام زمان مصاحبم رو از kcc سئوال كنم چه ساعتي براي تماس بهتره من 10 شب به وقت ايران زنگ زدم مثل اينكه ساعت كارشون تموم شده بود حالا از نظر شما دوستان چه ساعتي بهتره؟
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-14 ساعت 11:34)sanaz2010 نوشته:  من به تازگي كارنت شدم و مي خوام زمان مصاحبم رو از kcc سئوال كنم چه ساعتي براي تماس بهتره من 10 شب به وقت ايران زنگ زدم مثل اينكه ساعت كارشون تموم شده بود حالا از نظر شما دوستان چه ساعتي بهتره؟

اي ميل بزني بهتره و تلفن اصلا توصيه نمي شه

هم اشتباهي نميشه چون مكتوبه توي تلفن ممكنه صدا خوب نباشه اشتباه كنن

ضمنا بعدشم مي توني جوابشونو پرينت بگيري
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، Shahoo52 ، sanaz2010
(2010-06-14 ساعت 11:34)sanaz2010 نوشته:  من به تازگي كارنت شدم و مي خوام زمان مصاحبم رو از kcc سئوال كنم چه ساعتي براي تماس بهتره من 10 شب به وقت ايران زنگ زدم مثل اينكه ساعت كارشون تموم شده بود حالا از نظر شما دوستان چه ساعتي بهتره؟

اگر خواستید تماس بگیرید هر لحظه میتونید ساعت تمام دنیا رو در سایت www.qlock.com چک کنید.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sanaz2010

پیشنهاد می‌کنم ای‌میل بزنید. خیلی هم عجله نداشته باشید. مصاحبه شما خیلی نزدیک باشه یک ماه دیگه‌است
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، balot ، sanaz2010
جواب محسن كاملا منطقيه...

ضمنا شما ديشب زنگ زديد كه تعطيلي يكشنبه بوده.

امشب اينطوري نيست.

بعد از تحرير: من وسوسه شدم و الان زنگ زدم. بهم گفت كه هنوز دارن براي Caseهاي زير 23500 برنامه ريزي مي كنند و براي Case من بايد بعد از 15 June زنگ بزنم.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، balot ، sanaz2010
(2010-06-14 ساعت 18:48)Ashkan78 نوشته:  جواب محسن كاملا منطقيه...

ضمنا شما ديشب زنگ زديد كه تعطيلي يكشنبه بوده.

امشب اينطوري نيست.

بعد از تحرير: من وسوسه شدم و الان زنگ زدم. بهم گفت كه هنوز دارن براي Caseهاي زير 23500 برنامه ريزي مي كنند و براي Case من بايد بعد از 15 June زنگ بزنم.

من هم یک ساعت پیش زنگ زدم همین جواب رو گرفتم.
امروز 14 جون هست یعنی تا امشب نمیدونند تارخ مصاحبه کیس ها رو از فردا صبح می فهمند؟!
عجب قوانین دقیقی!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sanaz2010
سلام می‌خواستم بدونم که فقط تا آخر شهریور ماه ویزا میدان؟؟یعنی‌ اگه مثلا من اول شهریور برم مصاحبه و کلیر بخورم و تا آخر شهریور کلیر نشم دیگه بهم ویزا نمیدان؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان