کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
براي E-Mail زدن دير شده ديگه.

تنها شانس شما براي اصلاح اين اشتباه روز مصاحبه پبل از قسم خوردن هستش كه احتمالش زياده قبول كنن.

(2010-06-16 ساعت 00:42)siralex نوشته:  سلام
1 سوال دارم من تو نامه اول برای نفر دوم میزان تحصیلات را دیپلم نوشتم در حالی که تا دبیرستان خونده الان چیکار میشه کرد بهشون ایمیل بزنم ؟ فرم نامه دوم را چطور پر کنم؟ کارنت هم شدم
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-16 ساعت 00:42)siralex نوشته:  سلام
1 سوال دارم من تو نامه اول برای نفر دوم میزان تحصیلات را دیپلم نوشتم در حالی که تا دبیرستان خونده الان چیکار میشه کرد بهشون ایمیل بزنم ؟ فرم نامه دوم را چطور پر کنم؟ کارنت هم شدم
دوست عزیز پیشنهاد می کنم به kcc ایمیل بزنید، هر چند جوابتون رو اینطور میدن که دیگه کاری از ما بر نمیاد و شما باید با سفارت مطرح کنی!!! اما بازم همین جواب kcc نشون میده که شما با اونا مکاتبه کردین و همه چیز رو نگه نداشتین برای سفارت! برای سفارت هم یک نامه بنویسین و توش توضیح بدین که چنین اشتباهی کردین، و قصد هیچگونه فریبی نداشتین! نامه رو همراه با مدارکتون بفرستین سفارت! البته اینا همش برای محکم کاریه! چون معمولاً در زمان مصاحبه این مشکلات رو میشه حل کرد، ولی این شانس رو دارین که به افسر بگین من از قبل اطلاع داده بودم و...! به قول معروف دست پیش می گیرین! اما اگه همه چی رو نگه دارین، همون موقع به افسره بگین، ممکنه یه خورده دید منفی بگیره! البته همه این موارد تجربه و نظر شخصیه! موفق باشید!
شماره کیس: 2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: اواخر June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: اواسط July2009
تاریخ کارنت شدن کیس:بولتن May 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: اواسط April 2010
تاریخ مصاحبه: اواسط May 2010
تاریخ دریافت ویزا: 29 july
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر شما برنده اصلی هستید دیگه نیازی به مدارک نفر دوم نیست. پس اصلا متوجه همچین چیزی نمی شوند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
اينكه مطرح مي شه آنكارا تا پايان مديكال ويزا مي ده(6ماه) چه معني داره ؟يعني از زماني كه پيش اونگان مي ريم ؟يا از زماني كه تو ايران واكسنها رو زديم ؟مي خوام يه بر آوردي داشته باشم از زماني كه تو ايران هستم تا از نظر محل كارم تو ايران بتونم تا اونجا كه مي شه بيشتر بمونم .
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنونم از جوابتون . کسایی که تجربه محاصبه دارند کسی تا حالا مدارک تحصیلی از نفر دوم خواستن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
از زمانی که پیش اونگان میریم تا 6 ماه.
اونگان خودش به اعتبار واکسنها نگاه می کنه و اگه چیزی باشه که مدت مصونیتش تموم بشه خودش تزریق می کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، aadine
ساشا جوون يعني تعيين كننده مدت ويزا در واقع اونگانه ؟
Big Grin
(2010-06-16 ساعت 09:59)ساشا نوشته:  از زمانی که پیش اونگان میریم تا 6 ماه.
اونگان خودش به اعتبار واکسنها نگاه می کنه و اگه چیزی باشه که مدت مصونیتش تموم بشه خودش تزریق می کنه.
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-06-16 ساعت 10:06)sanaz2010 نوشته:  ساشا جوون يعني تعيين كننده مدت ويزا در واقع اونگانه ؟
Big Grin
سلام منظور ساشا اعتبار ویزا از وقت مدیکال در ترکیه شروع میشه تا حدود 6 ماه هم اعتبار داره تا از ایران خارج بشید
(2010-06-16 ساعت 10:06)sanaz2010 نوشته:  ساشا جوون يعني تعيين كننده مدت ويزا در واقع اونگانه ؟
Big Grin
سلام منظور ساشا اعتبار ویزا از وقت مدیکال در ترکیه شروع میشه تا حدود 6 ماه هم اعتبار داره تا از ایران خارج بشید
Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sanaz2010 ، aadine ، ساشا
من امروز تلفن زدم و گفتند يك هفته ديگه تاريخ مصاحبه رو بهت مي گيم...
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahoo52 ، balot ، aadine ، WIKIMAN
آقا اشکان آیا kcc تلفن زدید یا سفارت؟
میشه شمارشه بدید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من K.C.C زنگ زدم.

شماره K.C.C اينه : 8500-526(606-1+)
شماره سفارت آمريكا در ابوظبي: 2200-414(2-971+)

(2010-06-16 ساعت 17:53)fatemehtm نوشته:  آقا اشکان آیا kcc تلفن زدید یا سفارت؟
میشه شمارشه بدید.
پاسخ
تشکر کنندگان: aadine
(2010-06-16 ساعت 17:22)Ashkan78 نوشته:  من امروز تلفن زدم و گفتند يك هفته ديگه تاريخ مصاحبه رو بهت مي گيم...
جناب آقای اشکان با تشکر از زحمتهای شما خواهش می کنم بفرمایید آیا تلفنی زمان مصاحبه را می گویند؟ من شماره 24000 هستم و می خواهم هرچه زودتر برای خرید بلیط و رزرو هتل اقدام کنم و برای همین زمان مصاحبه مهم است. یک سوال دیگر. آیا هواپیماییهای دیگر مثل لوفت انزا یا امارات یا قطر مستقیماً به آنکارا پرواز دارند؟
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، aadine
فکر نمی کنم همچین پرواز هائی برای آنکارا داشته یاشه،تا اونجائی که ما میدونیم فقط پرواز ایران ایر و ترکیش هست
در ضمن باید زمان دقیق مصاحبه رو بدونین بعد برای بلیط وسایر کارها اقدام کنین
پاسخ
تشکر کنندگان: Taraneh
مستقيم كه نه. قوانين بين المللي محدوديت زيادي براي براقراري پرواز بين دو كشور توسط يك خط هوايي كه متعلق به اون كشور نيست ايجاد كرده. نشدني نيست... اما خيلي سخته.

مثلا هواپيمايي Turkish خيلي بايد دوندگي كنه تا بتونه فرضا از دبي به مسكو مسافر ببره. چون نه مال روسيه هست و نه مال امارات. البته اگه براش خيلي سود داشته باشه با پرداخت هزينه هاي گزاف مي تونه اين كار رو بكنه.

اما غير مستقيم مي شه.... بايد دور دنيا بگرديد.

مثلا با Lufthansa شما از تهران مي ريد فرانكفورت، بعد از اونجا يه پرواز داخلي به مونيخ، و بعد از مونيخ به آنكارا!!! قيمتشو چه عرض كنم [عکس: 64.gif]. فكر كنم از بليت آمريكا رفتنتون گرون تر بشه.

Emirates هم به اصلا به آنكارا پرواز نداره. يعني اگه تشريف ببريد دبي، باز هم از دبي نميتونيد بريد آنكارا.

هواپيمايي Qatar Airways پرواز مستقيم نداره. اما از طريق دوحه مي تونيد بريد كه ممكنه به خاطر اين كه اين مسير تازه برقرار شده، قيمتش پايين باشه و مقرون به صرفه (بازم مي گم ممكنه).هواپيمايي قطر از روز 4 آپريل 2010 پروازهاش به دوحه شروع مي شه. اين پروازها 2 روز در هفته هستند و روزهاي يكشنبه و چهارشنبه انجام مي شن. برنامه پروازها از تهران به آنكارا (از طريق دوحه) اينطوري خواهد بود.

پرواز رفت:

QR485 حركت از تهران 06:45 / ورود به دوحه 06:30
QR462 حركت از دوحه 14:25 / ورود به آنكارا 18:20

پرواز برگشت:

QR463 حركت از آنكارا 20:00 / ورود به دوحه 23:40
QR484 حركت از دوحه 01:40 / ورود به تهران 05:05

معايب:

1- پرواز طولاني تر
2- معطلي 8 ساعته در فرودگاه دوحه در پرواز رفت (Freeshop فرودگاه دوحه چنگي به دل نمي زنه)
3- دو تكه بودن مسير

مزايا:

1- پرواز با هواپيمايي 5 ستاره (بهتر از امارات) و با هواپيماي Airbus A320
2-ايده آل از نظر زماني براي كساني كه مصاحبه شون روز سه شنبه يا چهارشنبه هستش: يكشنبه شب (و نه نصف شب !) مي رسن استراحت مي كنن، دوشنبه كارهاي پزشكي، سه شنبه يا چهارشنبه مصاحبه، و چهارشنبه شب هم برگشت.
3- هنوز قيمت اين مسير اعلام نشده اما تجربه قبلي نشون مي ده كه هواپيمايي قطر عادت به ارزون فروشي و قيمت شكني داره به خصوص در مسيرهاي جديدش.

اگه با اين شرايط Qatar Airways هم چنگي به دلتون نزد، مي مونه Iran Air و Turkish Airlines. برنامه هاشون اينجوري هستش:

پرواز رفت (Iran Air):

شماره پرواز: IR715 / حركت از تهران: 17:00 / ورود به آنكارا: 18:20 / هواپيما: Fokker 100 / روزهاي حركت يكشنبه و چهارشنبه

پرواز برگشت (Iran Air):

شماره پرواز: IR714 / حركت از آنكارا: 19:40 / ورود به تهران: 00:10 (روز بعد) 18:20 / هواپيما: Fokker 100 / روزهاي حركت يكشنبه و چهارشنبه

پرواز رفت (Turkish Airlines):

شماره پرواز: TK7351 / حركت از تهران: 05:40 / ورود به آنكارا: 07:10 / هواپيما: Boeing 737-800 Series / روزهاي حركت يكشنبه، چهارشنبه، و پنج شنبه

پرواز برگشت (Turkish Airlines):

شماره پرواز: TK7360 / حركت از آنكارا: 23:30 / ورود به تهران: 03:30 (روز بعد) / هواپيما: Boeing 737-800 Series / روزهاي حركت شنبه، سه شنبه، و چهارشنبه.

به نظر من بين Iran Air و Turkish Airlines، اوني رو كه بيشتر به برنامه تون مي خوره انتخاب كنيد. فكر رفتن با يك شركت و برگشتن با يك شركت متفاوت هم نباشيد كه قيمتش زياد مي شه.

اگه برنامه تون طوري هست كه با هم با Iran Air شدني هست و هم با Turkish Airlines، به نظر من Iran Air رو انتخاب كنيد چون ايمني پروازهاش يك ذره از Turkish Airlines بهتره. فقط زرق و برق كمتري داره و مثل خارجي ها (!!! [عکس: 35.gif]) نيست.

موفق باشيد و آرزو دارم روزي برسه كه خبر گرفتن ويزاتون رو بشنوم.

(2010-06-16 ساعت 18:10)Taraneh نوشته:  
(2010-06-16 ساعت 17:22)Ashkan78 نوشته:  من امروز تلفن زدم و گفتند يك هفته ديگه تاريخ مصاحبه رو بهت مي گيم...
جناب آقای اشکان با تشکر از زحمتهای شما خواهش می کنم بفرمایید آیا تلفنی زمان مصاحبه را می گویند؟ من شماره 24000 هستم و می خواهم هرچه زودتر برای خرید بلیط و رزرو هتل اقدام کنم و برای همین زمان مصاحبه مهم است. یک سوال دیگر. آیا هواپیماییهای دیگر مثل لوفت انزا یا امارات یا قطر مستقیماً به آنکارا پرواز دارند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، aadine ، kianoush ، Taraneh ، Shahoo52 ، balot ، To USA ، Eskandari ، hasti_banoo ، ahmad67
(2010-06-16 ساعت 09:57)siralex نوشته:  ممنونم از جوابتون . کسایی که تجربه محاصبه دارند کسی تا حالا مدارک تحصیلی از نفر دوم خواستن؟

سلام دوست عزیز .من برنده اصلی بودم و روز مصاحبه فقط و فقط اصل آخرین مدرک تحصیلی منو گرفت و از همسرم چیزی نخواست. البته هر دوی ما کپی با ترجمه ی رسمی آخرین مدارک رو 15 روز پیش فرستاده بودیم سفارت
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، aadine ، R.F ، Shahoo52 ، ahmad67 ، Eskandari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان